X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Nittedalsgata 18A

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Nittedalsgata 18A

Prisantydning
6.990.000
Fellesgjeld
1.554,-
Primærrom
97m²
Bruksareal
100m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
Salgsoppgave
7.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.1 / 10
Naboskapet
Høflige
7.4 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 1
764477
Skedsmo
5327623859

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Nittedalsgata 18 A er en moderne 3-roms selveier som ligger fint plassert i fjerde etasje med heis til leilighetsplan. Området er attraktivt og etterspurt, mye på grunn av sin sentrale plassering med umiddelbar nærhet til Lillestrøm sentrum, samt offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og rekreasjonsområder. Leiligheten er gjennomgående og byr på to store og solrike terrasser på tilsammen 35,5 kvm med herlig utsikt, tilknyttet henholdsvis stue og kjøkken/hovedsoverom. Det medfølger parkering i garasjeanlegg. Vegger og tak er forøvrig nymalt og overflatebehandlet av profesjonelle våren 2018.

Innvendig har leiligheten klassiske farge- og materialvalg, samt en god planløsning med luftige romarealer. Stuen er på over 40 kvm og gir deg god møbleringsfrihet. Kjøkkenet ligger separat og har kvalitetsrik Sigdalinnredning, og plass til frokostbord hvor dagens første måltid kan nytes. Leiligheten har to flislagte baderom, hvorav ett av dem tilhører hovedsoverommet. Det er totalt to soverom i leiligheten, alle med garderobeskap. Det er ellers god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe og kjellerbod.

Opprinnelig var leiligheten er 4-roms leilighet og kjøkkenet var da plassert i stuen. Nytt kjøkken ble etablert i et av soverommene og bygget av Bundebygg. Det ble da også montert ny dør ut mot terrasse. Kjøkkenet kan trolig reetableres i stue om det ønskes et ekstra soverom.

Kort fortalt

- Moderne selveierleilighet fra 2006.
- 4. etasje med heis til leilighetsplan.
- Garasjeplass i felles anlegg medfølger.
- Gjennomgående med to terrasser som gjør at en har sol hele dagen.
- Terrassene er på totalt 35.5 kvm.
- Det er fine solforhold gjennom dagen.
- Entré utstyrt med skyvedørsgarderobe.
- Spisekjøkken med Sigdalinnredning.
- Stor og lys stue med egen spiseplass.
- To tidsmessige og flislagte baderom.
- To pene soverom med garderober.
- Hovedsoverom med eget baderom.
- God lagringsplass i egen kjellerbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Vegger og tak er overflatebehandlet og nymalt to strøk av profesjonelle.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, barnevennlig og svært populært boligområde i Lillestrøm, i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Stedets sentrale beliggenhet har gitt området enorm vekst. Fra Lillestrøm Stasjon bruker toget ca. 10 min til Oslo S og 12 minutter til Oslo lufthavn.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

Fra boligen er det kun en tusletur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Matkroken, Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Nittedalsgata som ligger ca. 130 meter fra boligen. Det er ca. 500 meter til Lillestrøm stasjon, hvor Hurtigtog/flytog til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Det er gåavstand til barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Lillestrøm og Skedsmo videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt jord/leirmasser. Hovedbærekonstuksjon i betong med innfelte fasader i trebindingsverk med tegl, fasadeplater og liggende kledning på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Flatt tak tekket med papp/membran. Felles trappegang med betongtrapp med flislagte flager. Personheis i oppgang. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen datert 08.05.2018. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

4. etasje: BTA 110 kvm / BRA 100 kvm / P-rom 97 kvm / S-rom 3 kvm

P-rom består av:
4. etasje: Entrè/gang, bad/vaskerom, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Planløsning

4. etasje: Entré, bad, stue, kjøkken, 2 soverom, bad 2 og bod.
Annet: Kjellerbod.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via felles oppgang med heis til leilighetsplan. Entreen gir deg en fin velkomst og har plass til enkle innredninger for oppheng av jakker og tilbehør. I enden av entreen er det plassbygget skyvedørsgarderobe som rommer mye yttertøy. Rommet er ellers gjennomført i de klassiske farger og materialvalg som er gjennomgående for øvrige rom i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger separat og har gode egenskaper som innredning fra Sigdal, egen spiseplass og utgang til terrasse. Innredningen har et solid og klassisk preg med lyse, profilerte eikefronter og laminatbenkeplate med nedfelt dobbelt kum.

Det er god oppbevaringsplass i takhøye overskap og praktiske sokkelskuffer. Innredningen er for øvrig designet i vinkelform som gir effektive arbeidsflater under matlagingen. Hvitevarer er fra Bosch og Siemens, bestående av integrert oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn. Den tilknyttede terrassen er av god størrelse og gir deg mulighet for å servere måltidet ute på finværsdager.

Stue
Leilighetens stueareal er på over 40 kvm og gir deg god møbleringsfrihet til blant annet spisebord og salong. Rommet har klassiske overflater som parkettgulv og lysmalte vegger, noe som gjør det enkelt å tilføre eget preg ved hjelp av foretrukne farger og interiør. Stuen har gode vindusflater og bred skyvedør til herlig terrasse.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to pene, flislagte baderom. Hovedbadet har hvite veggfliser, sorte gulvfliser og varmekabler. Rommet er utstyrt med gulvstående toalett, dusjhjørne med glassvegger og heldekkende servant med hvit skapinnredning. Over servant er det speil med overlys. Rommet er for øvrig belyst med downlights og har opplegg for vaskemaskin.

Bad 2
Det andre badet tilhører hovedsoverommet, og er i likhet med hovedbadet utstyrt med lyse veggfliser og harmonerende mørke gulvfliser med varmekabler. Badet har badekar, gulvstående toalett og hvit skapinnredning med toppmontert servant. Over servant er det speil, og i taket er det downlights.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to lyse og pene soverom med tilhørende garderobeskap. Garderobeskapene har hvite, glatte fronter og gir godt med oppbevaringsplass til klær og tilbehør. Hovedsoverommet har dessuten sitt eget bad med adkomst via skyvedør, samt utgang til balkongen på kjøkkensiden. Boligen har god lagringsplass med bl.a. bod i hallen i leiligheten, skyvedørsgarderobe i entré og kjellerbod.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner, supplert med varmekabler på bad. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Boligen har naturlig og mekanisk avtrekk. Det er installert utestrøm og belysning på balkong, samt markise og persienne med elektrisk motor.

Parkering / Garasje

Det er parkering i medfølgende garasjeplass i kjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Sameiet har parkeringsplasser i garasjekjeller. Garasjeleie kr. 150,- pr. mnd.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten er gjennomgående og har utgang til herlige uterom på begge sider, noe som gjør at du kan følge solen gjennom dagen. Fra stuen er det utgang til terrasse på ca. 17 kvm. Terrassen har urban og frodig utsikt, samt et godt areal som gir plass for møblering i flere soner. Dekke er lagt med betongheller, og aluminiumsrekkverket gir en luftig følelse. Det er også montert levegg i glass, elektrisk styrt markise, utebelysning og utestikk.

Fra kjøkken og hovedsoverom er det utgang til terrasse på ca. 18,5 kvm. Terrassen har et langstrakt areal som plasser utmerket for møblering av spisebord. Her kan du diske opp mat for hele familien på finværsdagene. Dekke og rekkverk er i samme utførelse som den andre terrassen, og mot nabo er det montert levegg i frostet glass. Fellesarealene er pent opparbeidet med plenareal, beplantninger, lekeplass, asfalterte gangveier, og sittegrupper for et hyggelig og sosial naboskap.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1958/102094-1/8 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 08.05.1958
Knr:0231 Gnr:81 Bnr:164
OVERFØRT FRA: 0231-81/144
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/101031-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.02.1972
Bestemmelse om vann/kloakkledning
OVERFØRT FRA: 0231-81/144
Gjelder denne registerenheten med flere

1977/100126-1/8 SKJØNN TINGLYST 10.01.1977
Bestemmelse om veg
OVERFØRT FRA: 0231-81/144
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 03.05.2006 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 085 378,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 473 210,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert og ligger i et område avsatt til bolig/forretning og kontor i hht. reguleringsplankart for gnr. 81, bnr. 144, datert 08.05.2018, mottatt fra Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 630,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV og bredbånd, drift og vedlikehold samt forretningsførsel.

Andre løpende kostnader:
Bl.a. innboforsikring og strøm.
Eiendomsskatt for snr. 5 utgjør foreløpig ca. kr. 5.387,- pr. år, i flg. Skedsmo kommune.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Dyrehold

Dyrehold avtales med styret. Dyrehold er tillatt, med mindre det er til sjenanse for naboer. Hunder skal ikke luftes på fellesarealene. Dette i flg. husordensreglene.

Annen nyttig informasjon

Sameiet består av 37 boliger og 2 næringsseksjoner.
Styret skal informeres om leietakere i seksjonene.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Om ønskelig kan leiligheten overtas raskt eller etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.