X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Inges gate 14

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Inges gate 14

Prisantydning
7.490.000
Primærrom
230m²
Bruksareal
298m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.8 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Vigernes 3
586244
Skedsmo
5327623859
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Inges gate 14 er en enebolig over tre plan med godkjent utleiedel i 2. etg med god, innholdsrik planløsning. Det er i tillegg et råloft med innredningspotensial på ca. 20 kvm. Eiendommen er velstelt og pent opparbeidet med inngjerdet hage og en stor, vestvendt terrasse. Parkering kan gjøres i tilbygget garasje, carport eller på steinbelagt gårdsplass. Beliggenheten er meget barnevennlig med umiddelbar nærhet til barnehager og barneskole, likevel svært sentral. Alle sentrumsfasiliteter ligger i gangavstand, samt skoler for alle alderstrinn.

Boligens første etasje holder generelt god standard. Andre etasje er benyttet til utleie og må påregnes oppgradering for å møte dagens krav til standard. I 2014 ble det drenert rundt hele huset, flere yttervegger ble etterisolert og fikk ny kledning og vinduer, og deler av taktekkingen ble skiftet. I 2009 ble kjøkkenet i første etasje oppusset og i 2008 ble badet i samme etasje renovert.

Kjøkkenet har en tilliggende spisestue. I tillegg er det ytterligere to stuer i første etasje, den ene med moderne klebersteins peisovn, den andre med utgang til terrassen. I kjelleren er det kjellerstue, vaskerom og en rekke boder. Totalt har boligen fem soverom og to bad. Hovedbadet er stort og velutstyrt med dobbelservant og to dusjnisjer.

Kort fortalt

- Enebolig over tre plan med godkjent utleiedel i 2. etg.
- Godkjent med 2 boenheter.
- Leieinnteker for 2 etg ligger på +/- kr 12.0000,- pr. mnd. Dvs kr ca kr 144.000,- pr år.
- Parkering i garasje og carport.
- Solrik terrasse og luftebalkong.
- Inngjerdet og skjermet hage.
- Entré med omkledningsrom.
- Pent og moderne hovedkjøkken.
- Spisestue med anretning.
- To stuer i første etasje.
- Kjellerstue med teppelagt gulv.
- Stort vaskerom med dobbel kum.
- To soverom i første, tre i andre.
- To bad, ett renovert i 2008.
- To elskap med automatsikringer.
- Kjølerom i kjeller
- Tre store boder i kjeller med mange bruks-muligheter. bl.a er en bod benyttet som arbeids/hobbyrom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Vigernes, sentralt i Lillestrøm i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud.

Få minutter fra boligen ligger idylliske Sørumsparken, med lekeplass, benker, gazebo, trær og fine plenområder med mer. Det er også kort vei til St. Sunnivas plass, en liten perle av en skøyteplass vinterstid.

På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et rikt uteliv. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad. Det er kort gangavstand til Lillestrøm Idrettspark med blant annet Skedsmohallen, Romerike friidrettstadion, driving range/9-hulls golfbane, LSK-hallen, mange fotballbaner og Lillestrøm Tennishall. Åråsen stadion og Sørum gård ligger rett i nærheten og kan nås via gang- og sykkelvei.

Ved Nitelva finner du Nebbursvollen Friluftsbad som er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Vigernes har også nærhet til idylliske tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Matkroken, Meny, Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Roald Amundsens gate som ligger ca. 350 meter fra boligen. Fra boligen er det gange til togstasjonen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til to barnehager og Vigernes barneskole.
Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Lillestrøm og Skedsmo Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Byggemåte

Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

#total_bygningsarealer
Kjeller: BTA: 81kvm, BRA: 70kvm, P-ROM: 41kvm, S-ROM: 29kvm.
1.Etasje: BTA: 140kvm, BRA: 132kvm, P-ROM: 113kvm, S-ROM: 19kvm.
2.Etasje: BTA: 82kvm, BRA: 76kvm, P-ROM: 76kvm.
Loft: Bta: 22kvm, BRA: 20kvm.

Innhold

1. etasje: Vindfang, entré/gang, kjøkken, spiseplass, stue, tv-stue, gang/allrom, mellomgang, omkledningsrom, trapperom, bad og 2 soverom.
2. etasje: Trapperom, entré/gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
Kjeller: Trapperom, gang, vaskerom, kjellerstue m/trapp, kjølerom og 3 boder.
Annet: Garasjerom og uinnredet loftsrom.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti med tilknytning til carport. Ytterdøren av edeltre er blåmalt, med sideseksjon og sikkerhetslås. Man møter først et romslig vindfang med klinkerflis, hvitmalte vegger og en stor skyvedørsgarderobe. Videre kommer man til entré med trapperom til andre etasje og kjeller, samt et praktisk omkledningsrom med ny innredning fra 2018.

Kjøkken med spisestue
Kjøkkenet er lyst og moderne med tilhørende spisestue. Innredningen var ny i 2009, type Ikea Lidingö, med heltre eik benkeplater, profilerte fronter og flis over kjøkkenbenk for enkelt renhold. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer. Over koketoppen er det ventilator i børstet stål. Her ligger alt til rette for matlaging for både store og små.

I spisestuen har den ene veggen samme delikate innredning som kjøkkenet. Her er det godt med skapplass for serviser og annet, og tre av overskapene har belysning og vitrinedører. Både kjøkken og spisestue har enstavs parkettgulv og lyse overflater.

Kjøkken 2
Kjøkkenet som ligger i andre etasje har en enkel, original innredning med skrå overskap. Rommet har dobbelt vindu, gulvbelegg, lysmalte vegger, hvitmalt innredning, samt heldekkende benkebeslag med både oppvaskkum og utslagsvask.

Flere stuer
Boligen har totalt fire stuer fordelt over tre plan. To stuer ligger i første etasje, godt adskilt, men likevel med bred åpning i mellom. Begge har enstavs eikeparkett og lysmalte vegger. Stuen utenfor spisestuen har en lekker, klebersteins peisovn og trapp ned til kjellerstuen. Den andre stuen har utgang til terrassen og hagen.

Stuen i andre etasje har tregulv, dobbelt vindu med dyp vinduspost og utgang til en liten luftebalkong. I tillegg til radiator har stuen en Dovre peisovn som gir ekstra hygge og varme på kalde dager.

Kjellerstue
Fra stuen i første etasje er det trapp med nyere eikefornyer ned til kjellerstuen. Kjellerstuen har vegg-til-vegg-teppe, malte panelvegger og god størrelse. Med så mange rom som denne boligen har er det ingen problem for en familie å kunne bedrive både tv-titting, lesing og lek på samme tid.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad og et vaskerom. Badet i første etasje er stort og pent, og ble renovert i 2008.
Rommet har lyse mosaikkfliser på gulv, varmekabler, flislagte vegger og downlights i tak. I tillegg til en moderne innredning har badet to dusjnisjer med vegg i glassbyggerstein og dør i herdet glass.

Videre har badet toalett og elektrisk håndkletørker. Innredningen har hvite store skuffer med heldekkende dobbelservant, to speilskap, skap med frostet glassdør og et høyskap. Her er det godt å starte dagen.

Bad 2
Badet i andre etasje har gulvbelegg, malte plater på vegg, opplegg for vaskemaskin og et vindu som gir gode luftemuligheter. Rommet er utstyrt med åpent dusjhjørne, gulvfestet toalett, hvitt servantmøblement og et veggspeil.

Vaskerom
Boligen har et romslig og praktisk vaskerom i kjelleren. Rommet er utstyrt med en dobbel skyllekum i betong, og opplegg for vaskemaskin. Det er god plass til hyllesystem og oppbevaring, samt tørkestativ. Rommet har flislagt gulv og hvitmalte betongvegger.

Soverom og garderobe
Boligen har totalt fem soverom, to i første etasje og tre i andre. Flere av soverommene har garderobeskap, og for øvrig er det rikelig med oppbevaringsplass i omkledningsrom med ny innredning fra 2018, tre romslige boder og kjølerom i kjeller, samt på uinnredet råloft. I bakkant av carporten er det bod.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med et CTC sentralvarmeanlegg med radiatorer som går på elkjeler montert i 2008. I tillegg er det varmekabler, Contura peisovn med kleberstein og en Dovre peisovn.

Boligen har naturlig ventilasjon. Elanlegg har oppdatert sikringsskap med jordfeilautomater/50A overspenningsvern og en digital strømmåler. Det er eget sikringsskap i andre etasje med jordfeilautomater/25 A overspenningsvern. Videre har boligen en 300 liters OSO varmtvannsbereder fra 2000, Get kabel-tv, utelys og utvendig strømuttak.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje med elektrisk port, i carport og på steinbelagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen er pent opparbeidet og velstelt. Tomten er relativt flat og delvis inngjerdet med hvitt stakittgjerde, flettverksgjerde og hekk. Hagen er hyggelig og skjermet for trafikk, og har stort plenareal med god plass til lek. Fra hagen er det trapp opp til boligens vestvendte terrasse, som også adkomst fra stuen. En markise er montert over deler av terrassen.

Innkjøring og gårdsplass er steinbelagt, og i tilknytning til inngangspartiet er det plass til en liten sittegruppe under tak. Fra stuen i andre etasje er det utgang til en liten luftebalkong.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1938/1068-1/8 Registrering av grunn 07.06.1938
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0231 Gnr:81 Bnr:246

1959/101884-1/8 Registrering av grunn 26.06.1959
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0231 Gnr:81 Bnr:1725

1963/100933-1/8 Best om garasje/parkering 22.03.
1963 rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:81 Bnr:1079

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse foreligger på eiendommen, datert 19.05.1960.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 487 861,- pr 31.12.15
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 761 154,- pr 31.12.15

Faste, løpende kostnader

Forventet årsforbruk i strøm for denne eiendommen er 35362 kWh.
Kommunale avgifter Kr. 17 719 pr. år
Forsikring i Dnb kr 8 598 (polisenummer 501484)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt: 2.728,- iflg. Skedsmo kommune.


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.