X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Vestbygata 6 A

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Vestbygata 6 A

Prisantydning
2.050.000
Fellesgjeld
22.594,-
Primærrom
29m²
Bruksareal
29m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.3 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 7
475334
Skedsmo
5327623859

Tom André Skarsbø

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Vestbygata 6 A er en tiltalende 1-roms andelsleilighet i første etasje. Bygget ligger et steinkast fra Åråsen stadion med dagligvare, butikker og busstopp. Det er gangavstand til Lillestrøm videregående, Skedsmo videregående og OsloMet - storbyuniversitetet. Fra eiendommen tar det ca. 15 min å gå til sentrumskjernen, med Lillestrøm stasjon og bussterminalen.

Leiligheten fremstår som velholdt og praktisk innredet. Det er enstavs parkettgulv i alle rom, med unntak av badet som er helfliset. Veggene er lysmalte og himlingene i hvitmalt panel. Gode vindusflater i stue og kjøkken gir godt med dagslys. Borettslaget har også fine grøntarealer rundt byggene og parkeringsplass til disposisjon for hver leilighet.

Leiligheten har en lys stue på ca. 16,5 kvm, et pent kjøkken med nyere benkeplate og på badet er det romslig dusjnisje med skyvedør. I entreen er det plassbygd garderobeskap, og for lagring er det bod både på loft og i kjeller. Borettslaget har også fellesvaskeri.

Kort fortalt

- Lys, tiltalende 1-roms i første etasje.
- Disponibel parkeringsplass utendørs.
- Stor og pent opparbeidet fellestomt.
- Velholdt med enstavs parkettgulv.
- Entré med dørcalling og garderobeskap.
- Kjøkken med nyere benkeplate og fliser.
- Hyggelig stue med plass for sovesofa.
- Flislagt baderom med dusjnisje.
- Tilgang til fellesvaskeri/tørkerom.
- Ekstra lagring i kjeller og loftsbod.
- Fyring inkludert i husleien.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og populært boligområde i Lillestrøm, i Skedsmo kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Lillestrøm og Skedsmo videregående, samt OsloMet - storbyuniversitetets avdeling på Kjeller. Åråsen ligger i umiddelbar nærhet, her er det fotballstadion, bussholdeplass og dagligvare. Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb er rett i nærheten.

Området har gangavstand til alle bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Det tar under ett kvarter å gå ned til sentrumskjernen hvor du finner kjøpesenter, handlegater, moderne kino, kafeer, utesteder og en rekke restauranter. Stedets sentrale beliggenhet har gitt området enorm vekst. Fra Lillestrøm stasjon bruker toget ca. 10 min til Oslo S og 12 minutter til Oslo lufthavn.

Lillestrøm har også et flott kulturhus, og på utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer. Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

Det er kort vei til Nebbursvollen Friluftsbad som ligger ved Nitelva. Stedet er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi, Matkroken og Meny. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Åråsen som ligger ca. 200 meter fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Byggemåte

Betongkontruksjon forblendet med teglstein. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer (vinduene er datert 1981). Saltak i treverk tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen, datert 30.05.2018. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

1. etasje: BTA 33 kvm / BRA 29 kvm / P-rom 29 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè/gang, bad, stue, kjøkken.

Planløsning

1. etasje: Entre/gang, bad, stue og kjøkken.
Annet: Disponibel kjellerbod og loftsbod på henholdsvis ca. 5 og 6,5 kvm.

Standard

Entré/garderobe
Leiligheten har en hyggelig entré med enstavs parkettgulv og downlights. Rommet har dørcalling ved ytterdør og et plassbygget garderobeskap innerst i gangen. Skapet har trehvite fronter og bra med plass for klær og sko. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass i en disponibel bod på loft og i kjeller.

Kjøkken
Kjøkkenet er koselig og har vindu som gir fint utsyn. Innredningen ble oppgardert med nye benkeplater, fliser over benk og waterguard i 2017. Innredningen har hvite, glatte fronter, vitrineskap og dobbel oppvaskkum. Det er nisje for hvitevarer, belysning over benk og ventilator over kokesonen.

Stue
Boligen har en tiltalende stue. Rommet får godt med dagslys fra et vindu, og lyse vegger, tak og gulv understreker den lette atmosfæren. På gulvet er det lagt enstavs parkett som også går igjen i kjøkken og entré. Stuen er på ca. 16,5 kvm, så det er god plass til både sovesofa og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten inneholder et pent og funksjonelt bad. Rommet har grå fliser på gulv og hvite fliser på veggene. Servantinnredningen har skap, vegghyller og speilskap med belysning. Videre er det en dusjnisje med skyvbar dør, og et gulvmontert toalett. Det finnes fellesvaskeri i borettslaget.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med radiatorer, tilknyttet fjernvarmeanlegg. Det ble montert nye radiatorer i 2012. Videre har boligen naturlig og mekanisk avtrekk, samt sikringsskap med dels automat- og skrusikringer. Det ble montert Waterguard i kjøkkenbenken i 2017. Varmtvannsbereder er plassert i kjøkkenbenken.

Parkering / Garasje

Borettslaget har parkeringsplasser som hver enkelt andelseier disponerer. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fellestomten er opparbeidet med store grøntområder, prydbusker og trær. Her kan du ta med deg et teppe og kose deg i solen, eller invitere venner over på en liten piknik.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, kloakk og vann.
Det er installert vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflytningsattest fra 03.09.1958.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 376 864,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 205 963,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger til regulert område for boligbebyggelse. Se kart i vedlegg til prospekt.
Det er ingen reguleringssaker ute til offentlig ettersyn som berør denne
eiendommen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.
Boligselskapet er ikke tilknyttet noen sikringsordning.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 670,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Inkl: Kommunale avgifter, eiendomsskatt, forretningsfører, drift og vedlikehold, fyring, grunnpakke kabel-tv og internett (Get), bygningsforsikring mm.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 420,- i måneden ifølge selger.
Kommunale avgifter inkl i felleskostnadene
Forsikring i / Gjensidige Forsikring ASA kr (polisenummer 84973197)
Andre utgifter: Innboforsikring med mer.Det er på generalforsamlingsmøtet 10.04.2014 vedtatt å ta opp lån på inntil 10.000.000,- ifbm gjennomføringen av BEVAR avtalen (vedlikeholdsplan for 10år).

Fordeling:
Felleskostnader: 1.495,-
Stipulerte kapitalkostnader: 175,-

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger opplyser at strømforbruket på leiligheten per måned i snitt ligger på ca. 220 kWh.

Spesifikasjon av lån

62018103686, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 2 terminer pa.
Rentesats per 28/5-18: 2,15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 28
Saldo per 28/5-18: 4.331.757,-
Andel av saldo: 21.923,-
Første termin/ første avdrag: 30.06.2012. Siste termin: 31.12.2031.

62018133895, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 2 terminer pa.
Rentesats per 28/5-18: 2,15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 28/5-18: 132.588,-
Andel av saldo: 671,-
Første termin/ første avdrag: 30.12.2016. Siste termin: 28.02.2018.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Komfyr og kjøleskap på kjøkkenet følger handelen.

Vinduer: Det er planlagt utskiftning av alle vinduer og balkongdører i alle leilighetene, men uvisst når, da det er en pågående sak mellom brl og entreprenøren.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Det er intern forkjøpsrett i borettslaget, og denne vil avklares etter budaksept.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.