X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Rælingen – Rælingen

Øvre Rælingsveg 80 B

Rælingen – Rælingen

Øvre Rælingsveg 80 B

Prisantydning
6.990.000
Primærrom
212m²
Bruksareal
248m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Rud V
542231
Rælingen
177307671
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

FOR VISNING KONTAKT SELGER DIREKTE, KARIN AUNE, TLF. 413 30 329 FOR EN AVTALE.

Øvre Rælingsvei 80 B er en innholdsrik og trivelig enebolig, fint plassert på en pent opparbeidet utsiktstomt. Her har du nydelig utsikt utover Lillestrøm, både fra flotte uteplasser og fra sofakroken. I tillegg har eiendommen en koselig hage med fin boltreplass for de minste. Det er kun en liten tusletur bort til Rud barneskole, og det er også gangavstand til Lillestrøm sentrum. Ellers er det kort gangavstand til busstopp på Nedre og Øvre Rælingsvei, og det tilhører en dobbeltgarasje i samme stil som boligen.

Eneboligen har inngang i begge etasjer, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedinngangen er i første etasje, og her ønsker en luftig og fin entré deg velkommen inn. Stuen er lys og romslig, med store utsiktsvinduer og delvis åpen løsning inn mot spisestue og kjøkkenet. Kjøkkenet er stort og trivelig, med alle hvitevarer inkludert. Boligen har også en koselig kjellerstue.

Videre har boligen fire soverom, to i hver etasje, og hovedsoverommet har skyvedørsskap og utgang til balkong. Det er også bad i hver etasje, i tillegg til et praktisk vaskerom i første etasje. I underetasjen finner du ellers en badstue, trimrom, kjølerom, stort garderoberom, et uinnredet hobbyrom og to boder.

Kort fortalt

- Innholdsrik, trivelig enebolig.
- Parkering i dobbeltgarasje.
- Fine, skjermede uteområder.
- Flott utsikt og fin boltreplass.
- Stor entré med fliser på gulv.
- Lyst kjøkken med hvitevarer.
- Kjøkkenet har også spiseplass.
- Romslig stue med flott utsikt.
- Koselig kjellerstue med utsikt.
- To bad, badstue og vaskerom.
- Fire soverom, to i hver etasje.
- Skap, garderoberom og boder.
- Elanlegg med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv og meget sentral beliggenhet på Rud i Rælingen kommune, mellom Øvre og Nedre Rælingsveg. Området er svært barnevennlig, med kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er gangavstand til Lillestrøm sentrum.

I tillegg til sin sentrale beliggenhet har eiendommen nærhet til flotte turområder i Rælingsåsen. Fra boligen kan du blant annet ta turen opp til Bjønnåsen. Utsikten er vel verdt turen opp, og her er det satt ut benker, bord og en retningsviser som forteller deg hva du ser på. Det går også merkede løyper fra Marikollen og opp til andre flotte destinasjoner. Rælingen kommune har lagt til rette for stolpejakt, noe som gjør turene spennende for både store og små.

Marikollen ligger kun 3-4 min unna med bil og er Rælingens flotte idrettspark. Her finner du bl.a. alpinbakke, lysløyper, skøytebane, fotballbaner og en romslig kafeteria/varmestue. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til.

En kort sykkeltur fra eiendommen ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Sykler du andre veien finner du Myrdammen med flotte bade- og fiskemuligheter. Området er pent opparbeidet med grillområder, benker, stupebrett, rullestolrampe og toaletter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Joker, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm sentrum og Strømmen Storsenter, samt Metro og Triaden på Lørenskog, godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Hagastubakken og ligger ca. 200 meter fra boligen. Det er ca. 15-20 min gange til Lillestrøm stasjon hvor toget tar deg til Oslo S på ca. 10 min. Motsatt retning tar toget til Gardermoen ca. 12 minutter. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Strømmen, 5 min til Lillestrøm, 25 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Rud barneskole, samt kort vei til Sandbekken Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm, Skedsmo og Rælingen vgs, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 248 kvm, Bruttoareal: 270 kvm

Underetasje/kjeller: BTA: 150kvm, BRA: 136kvm, P-ROM: 100kvm, S-ROM: 36kvm.
1.Etasje: BTA: 120kvm, BRA: 112kvm, P-ROM: 112kvm.

Innhold

1. etasje: Entré/hall, vaskerom, bad, 2 soverom, stue/spisestue og kjøkken.
Underetasje: Vindfang, garderoberom, hobbyrom, kjølerom, bad, badstue, hobbyrom, 2 boder, 2 soverom og kjellerstue.
Annet: Bod på ca. 10 kvm under garasjen og frittstående lysthus på ca. 12 kvm.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via både første etasje og underetasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedinngangen er i første etasje, og her ønskes du velkommen av en meget tiltalende entré med lyse fliser på gulv, downlights og lysmalte vegger. Entreen har god plass for smarte oppbevaringsløsninger, og det er i tillegg trapp ned til underetasjen hvor du finner et stort garderoberom.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og romslig, med smakfull innredning og egen spiseplass. Innredningen har lyse, profilerte fronter og en heltre benkeplate i eik med nedfelt oppvaskkum. Det er montert belysning og fliser mellom benk og overskap, samt ventilator over kokesonen. Videre har kjøkkenet stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, i tillegg til en nedfellbar benkeplate/frokostplass ved vinduet. Fra spisestuedelen er det åpent videre inn mot stuen.

Stue og kjellerstue
Eneboligen har en tiltalende stue med enstavs eikeparkett på gulv, lysmalte vegger og store, gode utsiktsvinduer. Rommet har god plass for sofaløsning med mer, samt en delvis åpen løsning inn mot spisestue og kjøkken. Boligen innehar i tillegg en stor, koselig kjellerstue, noe som gir et fint, ekstra oppholdsrom for familien. Kjellerstuen har også store vinduer med flott utsikt, samt lune, hvitmalte panelvegger og et hvitmalt tak med fine detaljer.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad, ett i hver etasje, samt badstue og vaskerom. Vaskerommet ligger i første etasje, i praktisk tilknytning til entreen, og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Badet i første etasje er stort og luftig, med lyse fliser på gulv og vegger. Rommet har også et deilig, innfliset badekar, romslig dusjnisje, frittstående toalett og bidé. Innredningen består av en benkeplate med to nedfelte servanter, underskap, skuffer og matchende overskap. Over servantene er det montert speil og belysning.

Badet i underetasjen har også lyse fliser på gulv og vegger, samt frittstående toalett og et dusjhjørne med skyvedører. Innredningen består av en nedfelt servant i benkeplate med underskap og matchende overskap. Over servanten er det speil og belysning, og badet har også inngang til badstue.

Soverom/garderobe/boder
Eneboligen har fire soverom, to i hver etasje. Hovedsoverommet ligger i første etasje og har utgang til balkong med nydelig utsikt. Rommet har også en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Boligen har et stort omkledningsrom med innredning, samt gode lagringsmuligheter i to innvendige boder. I tillegg er det en stor bod i underetasjen av garasjen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme og Eswa varmematter, supplert med luft-til-luft varmepumpe og en peis med innsats. Det elektriske anlegget har automatsikringer, og boligen har en 300 liters Oso varmtvannsbereder fra 2002. Videre har boligen sentralstøvsuger, og leverandør av kabel-tv/bredbånd er Get.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbeltgarasje og på tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten rundt boligen er opparbeidet med steinbelagt gårdsplass og en skjermet hage. Hagen har plen, prydbusker, trær og diverse beplantning, samt fin boltreplass for de minste. Fra eiendommen har du fantastisk utsikt utover Lillestrøm og området rundt, en utsikt som kan nytes både innenfra og ute.
Det er utgang fra kjøkken/spisestue til en fin terrasse på ca. 12 kvm med god plass for utemøbler. I tillegg har boligen en balkong, samt en stor, flislagt terrasse på ca. 30 kvm. Her er det med andre ord flere muligheter for å nyte solen på varme sommerdager.
I tilknytning til inngangspartiet er det en skjermet, uteplass med belegningsstein som har god plass for utemøbler, og i hjørnet av denne er det bygd et nydelig lysthus. Lysthuset har tregulv, skifervegger, store vinduer, doble dører og en stemningsfull peis. Det er i tillegg varmekabler i trappen ned fra garasjen til huset, noe som er perfekt når det er vinter!

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1988/104956-1/8 Erklæring/avtale 13.06.1988
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:104 Bnr:688
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vedlikehold

Rettigheter på 0228-104/286
Rettigheter i eiendomsrett

1988/109253-1/8 Bestemmelse om bebyggelse
18.10.1988
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:104 Bnr:688

Rettigheter på 0228-104/284
Rettigheter i eiendomsrett

1988/109254-1/8 Bestemmelse om bebyggelse
18.10.1988
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:104 Bnr:688

Vei / Vann / Avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Eiendommen har ikke vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse foreligger på eiendommen, datert 13.04.1986.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 738 002,- pr 31.12.15
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 5 561 606,- pr 31.12.15

Faste, løpende kostnader

Strømforbruket var 22175 kWh for 2017.
Kommunale avgifter Kr. 13 590 pr. år
Forsikring i KLP kr (polisenummer 7353510)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt: Det er ikke eiendomsskatt på eiendommen iflg. Rælingen kommune.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Det er sendt en byggemelding om oppføring av garasje på naboeiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.