X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Vestbygata 6A

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Vestbygata 6A

Prisantydning
1.970.000
Fellesgjeld
22.594,-
Primærrom
29m²
Bruksareal
29m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler
91 69 04 48
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.3 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 7
475334
Skedsmo
5327623859

Stine Bøe

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Vestbygata 6 A er en pen 1-roms andelsleilighet beliggende i fjerde etasje, toppetasjen. Boligen ligger i et attraktivt og sentrumsnært område på Lillestrøm, og er en perfekt førstegangsleilighet. Boligen har en sentral beliggenhet og i tillegg ligger leiligheten vendt ut mot gårdstun og har tilgang til et grønt, solrikt og trafikkstille område. Leiligheten har tilhørende parkeringsplass like ved inngangen og gode oppbevaringsmuligheter i bod på loft og i kjeller. I kjeller er det også felles sykkelparkering.

Innvendig ble leiligheten malt i 2018 og fremstår som lys og luftig. Entreen har fliser på gulv og et garderobeskap. Badet er flislagt og har gulvvarme, men her må det påregnes renovering. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og fremstår delikat. I rommet har man mulighet til å spise måltider ved vinduet ut mot gårdsrommet. Videre har leiligheten stue med stort vindu, og en adskilt sovealkove som gir en følelse av "et ekstra rom". Alle oppholdsrom har en pen parkett.

Kort fortalt:

- 1-roms med god standard.
- P-plass medfølger leiligheten.
- Felles grøntareal og sittegrupper.
- Entré med pent garderobeskap.
- Kjøkken med heltre benkeplate.
- Lys stue med vindu mot gårdsrom.
- Flislagt bad med varmekabler.
- Fellesvaskeri i borettslaget.
- Sovealkove med åpen hylle mot stue.
- Lagring både i loftsbod og kjellerbod.
- Felles sykkelbod for beboerne.
- El-skap med dels automatsikringer.
- Radiatorer tilknyttet sentralanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og svært populært boligområde i Lillestrøm, i Skedsmo kommune. Leilighetene vender ut mot gårdstunet mellom Kjærulfs gate og Alexander Kiellands gate og man har tilgang til et grønt, stille, solrikt og trafikkstille område. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon og det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Stedets sentrale beliggenhet har gitt området enorm vekst. Fra Lillestrøm Stasjon bruker toget ca. 10 min til Oslo S og 12 minutter til Oslo lufthavn.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer. Byfesten er et av årets høydepunkt, da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

Fra boligen er det kun en kort gåtur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, og opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Matkroken, Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av kafeer, restauranter, vinmonopol og utesteder. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Åråsen som ligger kun ca. 230 meter fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Byggemåte

Boligblokk i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Støpt betong på grunn. Betong i bærende konstruksjoner og i delevegger. Vinduer med 2 lags isoler glass med produksjonsår 1981 (skal byttes av brl). Ytterdør med klassifiseringen B30 med ekstra sikkerhetslås og kikkehull. Hvite profilerte innerdører i trekarm med malt listverk. Saltak med takplater på takbjelker som antas er isolert og lektet ut. Taket er kun inspisert fra bakkeplan. Etasjeskiller i betong. Parkett på alle gulv i oppholdsrom og soverom, fliser på badet og i entre. Malte, tapetserte flater på murkonstruksjon og fliser på bad. Malte sparklede takflater på puss/betong eller gipsplater i alle rom bortsett fra på badet hvor det var takess plater.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

4.Etasje: P-rom: 29 kvm, BRA: 29 kvm, BTA: 33 kvm.

Planløsning:

4. etasje: Entré, bad/wc, alkove og stue/kjøkken.
Annet: En loftsbod og en kjellerbod.

Standard

Entré
Leiligheten har en lys entré med pene grå fliser på gulvet. I entreen er det et garderobeskap som gir god plass til å henge fra seg yttertøyet. Rommet er utstyrt med dørcalling, kikkehull og ekstra sikring på døren. Fra entreen er det direkte inngang til bad og sovealkove/stue.

Stue
Leiligheten har en hyggelig stue i åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har et stort vindu som gir rikelig med dagslys til rommet, supplert med spotskinne i taket. Videre er stuen holdt i lyse farger og har parkett på gulv, noe som er gjennomgående for alle oppholdsrom i leiligheten. Det er enkelt å møblere stuen med både sofaløsning og tv-møblement.

Kjøkken
Kjøkkenet er delikat utstyrt med hvit profilert kjøkkeninnredning, skap på vegg med frostet glass, hyller til ekstra oppbevaring og en pen heltre benkeplate. Veggen bak komfyren og oppvaskkummen er beskyttet med en stilig flisplate. Over den andre benken er det dekorativ tapet. Det er nisje for kjøleskap, opplegg for oppvaskmaskin, samt plass for spisebord under et stort vindu med utsikt over gårdsrommet.

Bad/wc
Badet trenger renovering for å oppnå dagens standard. Rommet er flislagt og har gulvvarme. Videre er badet utstyrt med servant, veggspeil, åpen dusjløsning, gulvmontert toalett og to praktisk hyller. Det er belysning på vegg over speil og mekanisk avtrekk i tak.

Sovealkove og garderobe
Leiligheten har en praktisk sovealkove, akkurat stor nok til en 1.20 seng. I mellom sovealkoven og stuen er det en stilig åpen hylle. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeløsning i entré, samt en bod på loftet og to i kjelleren. Det er også disponible fellesboder for beboerne, noe som gir rikelig med oppbevaringsmuligheter.

Vinduer: Det er planlagt utskiftning av alle vinduer og balkongdører i alle leilighetene, men uvisst når, da det er en pågående sak mellom brl og entreprenøren.

Oppvarming/ teknisk

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralt fyringsanlegg og har varmekabler i baderomsgulvet. Sikringsskapet er plassert i oppgang med automatsikringer og skrusikringer. Leiligheten har mekanisk avtrekk over tak eller til yttervegg, og tilluft gjennom lufteventiler.

Varmtvannsbereder på 100 liter er plassert i benkeskap i kjøkken. I entré er det dørtelefon. Get eller Canal Digital er leverandør av tv- og bredbåndtjenester.

Parkering / Garasje

Det er parkeringsplass rett foran inngangen, i tillegg til gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområder

Fellesområdet består av et hyggelig grøntareal med plen, sittegrupper og mulighet klestørk. Her er god plass til å slappe av og sole seg, uten trafikkstøy.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, kloakk og vann.
Det er installert vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflytningsattest fra 03.09.1958.

Verdi ved skattefastsetting

I følge skatteetaten vil formuesverdien for primærboliger utgjøre 25 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For sekundærboliger utgjør formuesverdien 80 prosent (2016) av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger til regulert område for boligbebyggelse. Se kart i vedlegg til prospekt. Det er ingen reguleringssaker ute til offentlig ettersyn som berør denne eiendommen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 670,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Dette er nye felleskostnader fra mai 2018. Inkl: Kommunale avgifter, eiendomsskatt, forretningsfører, drift og vedlikehold, tv og internett grunnpakke og forsikring av boligen m.m.

Andre faste utgifter:
Strøm
Kommunale avgifter Inkl i felleskostnadene
Forsikring i / Gjensidige Forsikring ASA kr (polisenummer 84973197)

Get er leverandør til tv.

Fordeling av felleskostnader:
Felleskostnader: 1495,-
Stipulerte kapitalkostnader: 0
Stipulerte kapitalkostnader: 125,-

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

62018103686, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 2 terminer pa.
Rentesats per 12.04.2018: 2,15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 28
Saldo per 12.04.2018: 4 331 757
Andel av saldo: 21 923
Første termin og avdrag: 30.06.2012 (siste termin 31.12.2031)

62018133895, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 2 terminer pa.
Rentesats per 12.04.2018: 2,15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 12.04.2018: 132 588
Andel av saldo: 671
Første termin og avdrag: 30.06.2012 (siste termin 28.02.2018)

Annen nyttig informasjon

Det er ok med dyr - søknad må sendes til styret.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Leiligheten vil bli utlyst på forhåndsvarsling internt i borettslaget: 15.05.2018, med meldefrist 24.05.2018, kl. 14.00.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.