X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Villvinveien 1B

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Villvinveien 1B

Prisantydning
3.300.000
Fellesgjeld
59.436,-
Primærrom
89m²
Bruksareal
108m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
skjema her?
Eiendomsmegler
91 69 04 48
Salgsoppgave
8.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.2 / 10
Naboskapet
Høflige
8.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kjeller 3
861460
Skedsmo
5327623859

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm

Stine Bøe

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Villvinveien 1 B er et trivelig rekkehus med en luftig og original planløsning over fire halvplan, beliggende i et landlig og barnevennlig område. Likefullt er det sentralt, kun 1 km fra Åråsen og en rekke fritidstilbud, og 2,5 km fra Lillestrøm sentrums fasiliteter. Fra stuen er det utgang til en hyggelig balkong med fin utsikt, og fra ett av soverommene er det utgang til en skjermet hage. Det medfølger en garasjeplass i rekke.

Innvendig har boligen en trivelig stue med plass for spisestuemøblement, en vedovn fra 2010 i underetasjen og et romslig kjøkken med plass for spisebord. Vaskerommet ligger i tilknytning til kjøkkenet. Videre har boligen bad med dusjkabinett, tre soverom, en trivelig hall, og en bod i direkte tilknytning til vindfang. Det er garderobeskap på alle av soverommene og ytterligere lagringsplass i bod nær soverom, i egen kjeller for boligen og i loftsrom.

Kort fortalt:

- Rekkehus over fire halvplan.
- Landlig og barnevennlig, men sentralt.
- Privat hage og pent fellesområde
- Hyggelig balkong med fin utsikt.
- Parkering i enkelgarasje i rekke.
- Vindfang med bod og trivelig hall.
- Kjøkkenet i eget rom med spiseplass.
- Stue med plass for spisemøblement.
- Fin vedovn fra 2010 i underetasje.
- Tre soverom med garderobeskap.
- Totalt fire innvendige boder.
- Bad med dusjkabinett, separat vaskerom.
- Installert sentralstøvsuger.
- Modernisering må påregnes.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Kjeller v/Lillestrøm i Skedsmo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen sokner til Kjeller barneskole.

I gangavstand, eller kort kjøreavstand, ligger det fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, skiløyper, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m. Det er kun 10 min å gå til Åråsen fotballstadion hvor Lillestrøm spiller sine hjemmekamper. Like ved Åråsen ligger det et stort idrettsanlegg, samt Sørum fritidsgård med ridesenter.

En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad - et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Tæruddalen byr dessuten på flotte turområder. Syklistenes Landsforeningen har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Kjeller og Rema 1000 Åråsen. COOP Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt utvalg. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Villvinveien som ligger ca. 130 meter fra boligen. Med bil fra Kjeller tar det ca. 4 min til Lillestrøm, 7 min til Strømmen, 17 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Kjeller barne- og ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, få min gange fra boligen.

Byggemåte

Rekkehus i mur/betong og treverk. Betongsåle og ringmur antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Skillevegger mot naboer i mur, ellers er bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i treverk.
Veggene er av bindingsverk tekket med plater. Veggene er på foret med bindingsverk tekket med plater. Dette er en lukket konstruksjon og kan ikke kontrolleres uten inngrep i konstruksjonen og det er ikke utført.
Ytterveggene er av bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden tekket med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Kjelleren er i betong
Vinduer med 2 og 3 lags isolerglass med produksjonsår 1996 og 2012 men det er også flere eldre vinduer med større bruksslitasje.
Ytterdør med klassifiseringen B30 med glassfelt og ekstra sikkerhetslås. Terrassedør med 2-lags isolerglass og middels høy brystning fra 1977 og balkongdør med 3-lags isolerglass og lav brystning fra 1996.
Saltak med takstein fra ca. 1980 over gammel takpapp på treunderlag. Uisolert ("kaldt loft"). Taket er kun inspisert fra bakkeplan. Etasjeskiller i treverk. Tak ess plater og panelerte himlinger i alle rom. Parkett/laminat, belegg, teppe eller betong på alle gulv. Heltre trapp mellom etasjene. Malte, panelerte plater på bindingsverk og fliser mellom over- og underskap på kjøkken. Fliser mellom over- og underskap på kjøkken.

Garasje oppført på støpt dekke med bindingsverks vegger, saltak tekket med takpapp og det er montert en manuell port i front. Det er lagt opp strøm og lys i garasjen. Det er lagt opp dobbel kontakt og lys i garasjen. Info hentet fra takst.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

1.Etasje: BTA: 45 kvm, BRA: 41 kvm, P-rom: 41 kvm
Midtetasje: BTA: 17 kvm, BRA: 15 kvm, P-rom: 13 kvm, S-rom: 2 kvm
Underetasje: BTA: 45 kvm, BRA: 39 kvm, P-rom: 35 kvm, S-rom: 4 kvm.
Kjelleretasje: BTA: 15 kvm, BRA: 13 kvm, S-rom: 13 kvm

Planløsning:

1. etasje: Trapperom, vaskerom, kjøkken og stue.
Midtetasje: Trapperom, vindfang, soverom og bod.
Underetasje: Bad/wc, trapperom, 2 soverom og bod.
Kjelleretasje: Boder.

Kjeller har en takhøyde på ca. 198 cm og er tatt med som S-rom. Soverom i midtetasje har små vinduer og er ikke ment til rømning.

Standard

Vindfang og hall
Fra en ryddig og pen gårdsplass fører en trapp opp mot inngangspartiet og inn til et praktisk vindfang med bod i direkte tilknytning. Fra vindfang kommer du inn i en trivelig hall med åpen garderobeløsning. Hallen er innredet med trehvite panelvegger kombinert med en mørkerød farge på én vegg, og teppebelagt gulv. Fra hallen er det trapp til øvrige halvplan og ned til underetasje.

Kjøkken
Kjøkkenet er fra byggeår, og ligger i eget rom. Ved vinduet er det plass for et lite frokostbord. Innredningen fra Evalet strekker seg langs to vegger. De karakteristiske skrå overskapene med gulmalte fronter er montert over en lys laminat benkeplate og en oppvaskbenk med heldekkende benkebeslag. Over benken er det fliser og belysning, og ventilator over komfyren. God oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt fine arbeidsflater for matlaging. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin, og rommet ligger praktisk tilknyttet vaskerommet.

Stue
Stuen oppleves som romslig og trivelig med lysmalte vegger og pent parkettgulv. Rommets gode størrelse gir plass for både sofaløsning og spisestuemøblement. I underetasjen er det montert en vedovn fra 2010 som bidrar til en lun og god stemning også i stuen. Flere store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys, og det er utgang til en hyggelig balkong vendt mot sør.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et bad og et vaskerom. Badet ligger i underetasjen, og har behov for modernisering. Det er tapetserte vegger og belegg på gulv. Innredningen har heldekkende servant, underskap med mørke fronter, overskap og speil med belysning over. Videre har badet gulvmontert toalett og dusjkabinett.

Vaskerom
Vaskerommet har adkomst fra kjøkkenet, og er utstyrt med malte overflater på både gulv og vegger. Det er tilkobling for brannslange.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre lyse soverom med garderobeskap. Ett av soverommene har utgang til hagen. Boligen har for øvrig god lagringsplass i en bod som ligger ved vindfanget, og i ytterligere tre innvendige boder, to i kjeller og en i underetasjen.

Oppvarming/ teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner. Det er montert ildsted i underetasjen i 2010. Sikringsskapet er plassert i hallen med skrusikringer. Det er en hovedkurs på 35 ampere. Ventilasjon er naturlig med mekanisk avtrekk. Videre har boligen sentralstøvsuger med uttak i trapperom, kabel-tv fra Get og en varmtvannsbereder som rommer ca. 200 liter.

Parkering / Garasje


Det er parkering i en enkelgarasje og på gårdsplass. Garasjen ligger like ved inngangspartiet.
Garasje fra desember 2007 - BTA 19 kvm. Det er lagt opp dobbel kontakt og lys i garasjen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområder

Rekkehuset har et hellelagt inngangsparti med plass for sittegruppe og sykkelparkering. På baksiden av boligen, med adkomst fra ett av soverommene, er det en hyggelig hage med levegger på begge sider som skjermer mot innsyn fra naboene. Hagen er opparbeidet med plen, flere busker og beplantninger.

Fra stuen er det utgang til en hyggelig balkong på ca. 4 kvm. Balkongen har god utsikt over området, og vender ut mot hagen. Fellesområdet er pent opparbeidet med plenarealer, uteplasser og asfalterte internveier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

0/900385-1/8 Opprettelse av realsameie
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:0231 Gnr:30 Bnr:155 1/44

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflytningstillatelse datert 27.11.1964 og ferdigattest datert 08.09.1967 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 719 492,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 302 374,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert og ligger i område avsatt til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 000,- pr. Kvartal.
Fellesutgifter som inkluderer: Snømåking, strøing, forsikring og nedbetaling av gjeld på garasje, oppgradering og drift av egen lekeplass, grunnpakke fra GET på tv og internett + div. småkostnader.

Andre løpende kostnader:
Kommunale avgifter Kr. 9 655 pr. år
Forsikring i / Tryg kr (polisenummer 5866425) Husforsikring: 4.845,- pr år.
Eiendomsskatt utgjør foreløpig ca. kr. 1.192,- pr. år.
Forslag fra styret: Ladeavgift for el-biler skal økes fra 200,- til 250,- pr mnd.
Beboere med el-bil belastes med 250kr ekstra pr mnd. Strøm kan hentes fra garasjene.

Gjeld på garasjene:
Långiver: DNB
Lånets totale saldo: 2.615.180 pr 2018.
Antall terminer årlig: 1
Årlig rentesats: 5,350

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

For 2017: 6.460kwh. (Eier fyrer mye med ved).

Annen nyttig informasjon

Det er ok med dyr.
Forsikring på garasje: IF - polisenr: SP 459825
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Hele boligen kan leies ut.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.