X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Vardeveien 93

Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Vardeveien 93

Prisantydning
2.890.000
Primærrom
73m²
Bruksareal
76m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
9.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Åsenhagen 14
822290
Skedsmo
5327623859

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Vardeveien 93 er en 3-roms selveierleilighet med egen garasje i rekke. Leiligheten har meget barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde med villa- og småhus. Her er det kort avstand til både by og natur. Uteområdet er pent beplantet, her er plen og lekeplasser. Det er også asfalterte områder hvor man kan sykle eller hoppe paradis.

Standarden er god, leiligheten har hatt jevnlig vedlikehold, og i 2017 ble kjøkken og bad pusset opp. Stua har meget godt lys med store vindusflater, og en lun og koselig peis. Fra stua kan du gå rett ut på terrassen, hvor det er gode solforhold. En stor markise gir behagelig skygge på de varmeste dagene. Kjøkkenet er lyst og tidsriktig med hvite fronter i høyglans. Det er godt med skapplass og arbeidsflater, inkludert barløsning i veggen mot stua.

Badet er lyst og praktisk, og reflekterer stilen i resten av leiligheten. Her ble interiøret byttet i 2017, bl.a. heldekkende servant og ekstra skap på veggen med frostet glass. Ellers har leiligheten meget gode løsninger for lagring, her er det bod inne, garderobeskap på begge soverom og tilgang til loft. Uteboden er rett ved inngangspartiet, integrert i en praktisk, privat uteplass.

Sameiet har egen hjemmeside: www.vardeasenfeltf.no

Kort fortalt

- Selveierleilighet med god standard.
- Trygg parkering i egen garasje.
- Meget barnevennlig, attraktivt område.
- Privat terrasse med gode solforhold.
- Eget uteområde og utebod ved inngangen.
- Nyoppusset, lyst og romslig kjøkken.
- Stue med peis og gode vindusflater.
- Bad med ny innredning fra 2017.
- To romslige soverom med garderobeskap.
- Ekstra lagringsplass i boder og loft.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Standard

Entré
Boligen har trapp opp fra veien til en liten uteplass, med utebod praktisk plassert rett ved inngangen. Ytterdøren har glass som slipper inn naturlig lys, uten å gi innsyn. Yttergangen er lys, med praktiske grå fliser. Svarte lister gir rommet særpreg. En glassdør skiller yttergangen fra resten av leiligheten.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og moderne, nyoppusset i 2017 med kjøkkeninnredning fra IKEA og nytt laminatgulv. Gulvet har et grovt tremønster som står veldig fint til de hvite frontene i høyglans og de mørke benkeplatene i laminat. Store vinduer ut mot hagen dekker nesten hele kortveggen, og gir naturlig lys i rommet.

Det er rikelig med skap- og benkeplass, og belysning under overskap gir godt arbeidslys. Veggen mellom stue og kjøkken er åpnet opp med en barløsning, som gir ekstra sitteplasser og lys til kjøkkenet. Her kan man spise en rask frokost, eller sitte med leksene mens man venter på middag.

Stue
Leiligheten har en lys stue med store, flotte vinduer ut mot hagen. En koselig peis med glass i døra gir lun varme til rommet. Veggene er hvite og glatte, med enkelte profilerte partier. Dette subtile designgrepet gir spenning og liv til veggen, uten å være for dominerende. Fra stua er en glassdør ut til terrassen.

Bad/wc/vaskerom
Badet har opplegg for vaskemaskin, har varmekabler i gulvet, og ble pusset opp med ny innredning i 2017. Veggene er hvite med mørke detaljer, dette går også igjen i interiøret. Servanten er heldekkende, over et servantskap med front i grå høyglans. Over servanten er et speilskap med overliggende belysning. Dusjkabinettet i herdet glass er romslig og praktisk. Det er også montert veggskap med glassfront, for ekstra lagringsplass.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to romslige soverom med tilhørende garderobeløsning. Det største soverommet er malt i en mørk blåtone, og har lyst gulv. Det er garderobeskap og plass til ekstra kommode. Soverom nr. to har vært barnerom og har en mer leken lillafarge på veggen. Gulvet er lyst, og det er plass til ekstra kommode og en arbeidspult på rommet, i tillegg til garderobeskapet.

Boligen har for øvrig god lagringsplass med bod inne, og en lett tilgjengelig, integrert utebod ved inngangen. Det er også tilgang til loft via nedfellbar stige.

Ang. løsøre, så medfølger ikke hvitevarer ved salg av leiligheten. Heller ikke veggmontert TV, musikkanlegg, TV-tuner, spillmaskiner og slikt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og meget attraktivt boligområde på Vardeåsen, ved Skedsmokorset i Skedsmo kommune. Området er plassert midt mellom Oslo sentrum og Oslo lufthavn, og det går direktebusser som tar deg til begge steder på ca. 20 minutter. Opplev hovedstaden og alt den har å by på, uten å være nødt til å bo "midt i gryta", eller ta den korte turen til Gardermoen og videre ut i verden.

Nærområdet har også mye å by på, med nydelige turområder, moderne kjøpesenter og kort vei ned til Lillestrøm. Rett over veien ligger Norges første geopark, hvor du kan lære mer om geologi, eller bare rusle en tur. Skedsmosenteret ligger noen få minutter unna med bil og har nylig blitt ombygd. Her finner du det meste du måtte trenge, inkludert kafé, dagligvare, vinmonopol, kjedebutikker og koselige nisjebutikker med mer. I tillegg har senteret diverse helse- og velværetilbud.

Romeriksåsen byr på fantastiske turområder hele året. Det er kort gangavstand ned til Tæruddalen, og her finner du en flott lysløype og et virvar av koselige stier. Lysløypa er under omfattende rehabilitering, noe som gjør den mer tilgjengelig for alle. Her vil man kunne trille barnevogn, rullestol med mer, og løypa tar deg opp til idylliske vann, turhytte, fine benker og meget gode sopp- og bærmuligheter.

Området har også nærhet til treningssenter, svømmehall, innendørs skøytehall med mer, og golf kan du spille både i Lillestrøm og i Gjerdrum. Begge golfanlegg ligger kun noen kilometer fra boligen, og bussen tar deg direkte fra boligen og helt frem.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi og Rema 1000. Europris ligger også like ved boligen, i tillegg til det flotte Skedsmosenteret. Ønsker du ytterligere servicetilbud har ligger både Lillestrøm og Strømmen storsenter kun en kort buss- eller kjøretur unna.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, nærmeste busstopp er 20 meter fra boligen, og Skedsmokorset buss-sentral ligger like ved boligen. Herfra går det busser til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen, Nannestad, Sørumsand med mer. Ved å benytte bil tar det ca. 10 minutter til både Lillestrøm og Strømmen med hvert sitt populære kjøpesenter. Ca. 15 minutter til Oslo og 20 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Fra eiendommen er det gangavstand til Vardeåsen Nærmiljøsenter (barnehage, barneskole 1.-4. trinn og SFO) og Åsenhagen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til både Tæruddalen ungdomsskole og Sten-Tærud barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Betong og trebindingsverksvegger med liggende og stående kledning på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Saltak i treverk, tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport datert 04.04.18, avholdt av Trond Robert Wilhelmsen. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

2. etasje: BTA 84 kvm / BRA 76 kvm / P-rom 73 kvm

P-rom består av:
2. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/vaskerom.

Planløsning

2. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad og bod.
Annet: Garasjerom, utebod og loft.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet og har varmekabler på badet. I tillegg er det peis på stuen. Sikringsskapet har automatsikringer, og elanlegget ble kontrollert og godkjent i 2016. Det er naturlig ventilasjon, og ventilator over kokeområdet på kjøkkenet. Det er utvendig solskjerming av terrassen med motorisert markise.

Parkering / Garasje

Det følger egen parkeringsplass i rekkegarasje, og i tillegg er det mulighet for gjesteparkering ute. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Sameiets felles tomt er pent opparbeidet med plen, beplantning, lekeplass og asfalterte arealer. Området er meget barnevennlig. Trær og busker skjermer mot vei.

Leiligheten har en uteplass på 8 kvm ved inngangen, hvor det er plass til et lite kafebord eller en benk. Her er også tilgang til en integrert utebod. Fra stuen kan man gå rett ut til terrassen, som er på 10 kvm. En stor markise gir behagelig skygge på varme sommerdager. Fra terrassen har man godt overblikk over hagen og nabolaget, og en liten levegg gir skjerming. Med uteplass på begge sider av huset er det gode muligheter for å finne sol, både morgen og kveld.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1992/16279-2/8 Erklæring/avtale 31.12.1992
Pliktig medlemskap i velforeningen m.v.
Panterett til sameiet for kr. 20.000,- uten opptrinnsrett med prioritet etter 90 % av verditakst

1994/1965-1/8 Erklæring/avtale 07.02.1994
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om generende virksomhet
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om garasje/parkering
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 03.11.92 og ferdigattest for rehabilitering av skorsktein datert 30.10.03 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 741 591,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 373 092,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, regulert til frittliggende småhus. Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Vardeåsen i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av 82 boenheter.
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Husdyrhold er tillatt i sameiet. Det er båndtvang på fellesarealer. Det er ikke lov med katt i sameiet, kun innekatt.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 354,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Inkl: forretningfører, snømåking, tv/nett, kommunale avgifter, forsikring, drift og vedlikehold m.m.
Felleskostnader drift: 1.905,-
Get tv/nett kommer i tillegg på 449,- pr mnd.

Andre løpende kostnader:
Eiendomsskatt utgjør foreløpig ca kr. 419,- pr. år. i flg. Skedsmo kommune.
Get tv/nett: 449,- (inkl leie av dekoder Get box2, startpakken til tv samt XL internett 350/20 ifg selger).

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger var energiforbruket på ca 8.230 kWh i 2017.
Gjennomsnittlig månedspris på 762,- (hvorav kr. 386,- av disse er for nettleie).

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.