X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Glostrupveien 9

Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Glostrupveien 9

Prisantydning
3.090.000
Fellesgjeld
130.815,-
Primærrom
79m²
Bruksareal
96m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.4 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.2 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skjetten 6
498194
Skedsmo
5327623859

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Glostrupveien 9 er en romslig og trivelig 3-roms andelsleilighet på 82 kvm med gjennomgående planløsning og tilhørende garasjeplass. Området er utpreget barnevennlig og sentralt, med kort vei til buss, skoler, barnehager, butikker, idrettshall og svømmehall.

Leiligheten ligger i andre etasje og har utgang til en innglasset balkong på 14 kvm med fin utsikt. Glassvinduene på balkongen kan skyves til side på varme dager så sol og luft slipper inn. Borettslagets fellestomt er pent opparbeidet med plen, trær, sittebenker, lekeplass og gjesteparkering.

Kjøkkenet ligger noe skjermet fra stuen og har integrerte hvitevarer. Stuen er romslig med plass til spisebord. Videre har leiligheten et bad med dusjkabinett, eget vaskerom med fastmontert tørkestativ, og to soverom. På det ene soverommet står det en stor skyvedørsgarderobe med innredning og dels speilfronter. En bod tilknyttet entreen kan bli et fint garderoberom. For øvrig er det lagringsplass i disponibel kjellerbod på ca. 2 kvm, i skap i felles kjølerom og i felles bod på bakkeplan.

Kort fortalt

- Romslig 3-roms i andre etasje.
- Garasjeplass medfølger.
- Sentrale og barnevennlige omgivelser.
- Innglasset balkong på 14 kvm.
- Fellesområde med plen og lekeplass.
- Romslig stue med plass til spisebord.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Dusjkabinett med radio og massasjedyser.
- Vaskerom med fastmontert tørkestativ.
- Leiligheten har to soverom.
- Skyvedørsgarderobe i det ene soverommet.
- Innvendig bod tilknyttet entreen.
- Disponibel kjellerbod på 2 kvm.
- Skap i felles kjølerom og plass i felles utebod.
- Sikringsskapet har automatsikringer.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via felles trappegang. Entreen har laminatgulv og hvitmalte panelplater på veggene. I dag har entreen åpen garderobeløsning i form av en knaggrekke, men det er plass til andre garderobeløsninger hvis ønskelig. En innvendig bod på 3 kvm tilknyttet entreen gjør det enkelt å rydde unna yttertøy og utstyr. Entrédøren har kikkehull og sikkerhetslås, og det er montert et dørcallinganlegg ved denne.

Kjøkken
Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet. Innredningen er fra IKEA og har finerte fronter, benkeplate i granittstein og nedfelt oppvaskkum. Overskapene har dels glassfronter. Over benken er det hvite plater og belysning, samt en hetteventilator over kokeplass. Kjøkkenet har integrert stekeovn, keramisk platetopp, mikrobølgeovn fra 2018, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Stue
Stuen er romslig og lys med laminatgulv og hvitmalt miljøstrie på veggene. En skyvedør i glass fører ut til en innglasset balkong, og gir sammen med flere vinduer godt med naturlig lys inn. Stuen lar seg enkelt innrede med sofagruppe, tv-løsning og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et bad og eget vaskerom. Badet har grått vinylbelegg på gulvet og hvite plater på veggene. Innredningen består av et hvitt skap med høyglansfronter og heldekkende servant, samt hvite hyller for oppbevaring. Badet har toalett og stort dusjkabinett i herdet glass med radio (FM) og massasjedyser.

Vaskerom
Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet og har fastmontert tørkestativ på veggen og opplegg for vaskemaskin. En 200 liters varmtvannsbereder står plassert i rommet. I vaskerommet er det også montert en Grander (W500) vannbehandler.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to soverom med laminatgulv og hvitmalte panelplater på veggene. Det største rommet har en stor skyvedørsgarderobe med innredning og dels speilfronter. Leiligheten har ekstra lagringsplass i en bod ved entreen, i en kjellerbod på ca. 2 kvm og i et skap i felles kjølerom. På bakkeplan er det felles utebod.

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Fryser på innglasset veranda medfølger også. På badet følger at av innredning med, hyller inkludert.
På vaskerommet medfølger fastmontert tørkestativ.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Skjetten i Skedsmo kommune, med nærhet til skoler, flere barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærmiljøet finnes flere kunstgressbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skateramp og treningssentre, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Boligen ligger også i nærhet til skog og mark med fine turområder og preparerte lysløyper, samt Nebbursvollen Friluftsbad - Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Langs Nitelva er det asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny på Skjetten Nærsenter, som ligger kun 300 meter unna leiligheten. Skjetten Nærsenter har ellers et godt og variert utvalg. Ønsker du ytterligere servicetilbud anbefales Strømmen Storsenter et besøk. Med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter er dette en naturlig handelsdestinasjon. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum og Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Skjetten senter som ligger 250 m fra leiligheten. I rushtiden går det Expressbuss til og fra Oslo med en reisetid på ca. 30 min. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn tar ca. 12 min. Med bil fra leiligheten tar det ca. 8 min til Strømmen, 10 min til Lillestrøm, 22 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn.

Leiligheten ligger i gangavstand til Gjellerås barneskole og Stav ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Mailand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Utvendig beslått med stål/aluminium.
Finert entredør (B30/35db) med kikkehull og sikkerhetslås.
Heve/skyvedør med 2-lags glass og trekarmer. Utvendig beslått med stål/aluminium.
Furu fyllingsdører innvendig.
Betongdekke. Overflatebehandlinger: belegg, laminat og fliser.
Trebindingsverk.
Overflatebehandlinger: strukturerte panelplater, malte panelplater, baderomsplater og malt miljøstrie
Se forøvrig vedlikeholdshistorikk fra styrets årsberetning for 2016 som ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

2.Etasje: P-rom: 79 kvm, BRA: 96 kvm, BTA: 105 kvm.

Planløsning

2. etasje: Entré/gang, bod, stue/ kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.
Annet: Disponerer egen kjellerbod på ca. 2 kvm og skap i felles kjølerom i kjeller. På bakkeplan er det felles utebod.

Standard

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Fryser på innglasset veranda medfølger også. På badet følger at av innredning med, hyller inkludert.
På vaskerommet medfølger fastmontert tørkestativ.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er oppvarmet elektrisk med stedvis panelovner. Boligen har naturlig ventilasjon, samt mekanisk avtrekk. På kjøkkenet er det en hetteventilator over kokeplass. En 200 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerom. Sikringsskapet har automatsikringer. Det er montert et dørcallinganlegg i entreen. Leiligheten har alarm med brannvarsling tilkoplet Sector Alarm, som kan abonneres på av ny eier ved kontakt med Sektor Alarm, for bytte av kode/passord.

Borettslaget har GET som leverandør på kabel-TV, kanalbox medfølger leiligheten.

Parkering / Garasje

Garasjeplass følger ved salg. Det er garasje under blokk med nummererte plasser for hver leilighet. Evt. parkeringsplass ute følger ikke ved salg, men kan leies. Gjesteparkering med 2 MC plasser ute ved garasjeinnkjøringen, parkering med gjestekort 2 Handicapplasser oppe i gården.
Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en romslig, innglasset balkong på 14 kvm, med flislagt dekke, utelys og god plass til utemøbler. Glassvinduene kan skyve til side slik at solen slipper inn, og balkongen har fin utsikt over nærområdene. En fryser på balkongen medfølger. Borettslagets fellestomt er pent opparbeidet med plen, trær, beplantninger, sittebenker, lekeplass og gjesteparkering.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, kloakk og ve i flg. Skedsmo kommune.
Det er installert vannmåler. Sist avlest 31.12.17, målerstand: 10566+5436.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.1975 og ferdigattest for installasjon av brannalarmanlegg datert 06.02.2015, i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 815 912,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 610 918,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område for boligbebyggelse. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Skjettenområdet. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 069,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, garasje, brøyting, andre driftskostnader, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. 700,- pr. mnd. i flg. selger.
Kommunale avgifter Inkl i felleskostnadene.
Forsikring i Gjensidige Forsikring ASA / Gjensidige Forsikring ASA kr (polisenummer 84949123)
Andre utgifter:
Årlig festeavgift kr.
Eiendomsskatt:

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ca. 700,- pr. mnd. i flg. selger.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 62018083197, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.03.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23
Saldo per 20.03.2018: 7 959 107
Andel av saldo: 130 815
Første termin/første avdrag: 31.12.2012 ( siste termin 30.06.2029 )
Flytende rente

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og i flg. brev fra BORI er det medlemmer som har meldt interesse. For ytterligere informasjon ta kontakt med megler.

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.