X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nittedal – Hagan

Ørekyteveien 59

Nittedal – Hagan

Ørekyteveien 59

Prisantydning
6.980.000
Primærrom
208m²
Bruksareal
246m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
9.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Mortetjernshøgda
656262
Nittedal
232139471
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Ørekyteveien 59 er et trivelig tyrolerhus over to plan med svært god beliggenhet innerst i blindvei. Eiendommen ligger i barnevennlige omgivelser, og passer godt for en familie. Det er kort vei til barneskole, barnehage, dagligvarebutikk og busstopp som er like ved. Et stort pluss for pendlere er den korte avstanden til Rv 4/E6-aksen. Boligen har en dels overbygd terrasse på ca. 100 kvm, en romslig balkong og integrert garasje.

Huset har klassisk Tyrolerstil og gir et solid inntrykk med karakteristisk utforming, murvegger og dobbeltkrum betongtakstein. Innvendig er boligen innholdsrik og oppleves som velholdt med god planløsning og store rom. Boligen ble modernisert i 2001, men fremstår med behov for ytterligere oppdatering.

I husets første etasje finner du en luftig stue med peis med innsats, et kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer, et separat WC-rom og eget vaskerom. I tillegg er det et flott soverom med tilliggende omkledningsrom og stort bad med massasjebadekar. Det er også et pent bad i andre etasje, en koselig loftstue og to soverom med lagerplass i loftsrom. Du finner også en bod og et eget kjølerom.

Kort fortalt

- Velholdt tyrolerhus over to plan.
- Integrert garasje og p-plass på tomt.
- Dels overbygd terrasse på ca. 100 kvm.
- Hall med gulvfliser og garderobeskap.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Luftig stue med peis med innsats.
- Romslig loftstue med dør til balkong.
- To bad, ett med massasjebadekar.
- WC-rom og et separat vaskerom.
- Tre soverom, ett m/garderoberom.
- Lagringsplass med boder og loft.
- Sikringsskap med jordfeilbryter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og sentralt boligområde i Nittedal, nær Oslo kommunegrense der storby og marka møtes. Området har gangavstand til barnehage, skole og gode servicetilbud, samt flotte tur- og skiløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka.

Innen rekkevidde fra boligen finner man også lekeplass og treningssenter, i tillegg til ridesenter og alpinanlegg. Det finnes klatrepark på Skillebekk og salamanderdam ved barneskolen. Nærmeste badevann er Mortetjern og Svarttjern, begge innen gangavstand. Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg, med akebakker, skytebane og servering i skihytta i helgene om vinteren.

Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndball og sandvolleyball-bane. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta, og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen. Det tar få minutter med bil til Hagan senter, og det er kort vei til Mosenteret i Nittedal og Strømmen Storsenter som har et stort variert utvalg. Det er gang avstand til Galleri Würth, hvor det er cafe og kunstgalleri hele året med aktiviteter for barn.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Gjelleråsen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hagan og Mo senteret et godt og variert utvalg. Strømmen, Lørenskog og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil, med alt det innebærer av bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvor nærmeste holdeplass er Holumskogen skole som ligger ca. 500 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Gjelleråsen, 7 min til Hagan, 14 min til Strømmen, 19 min til Oslo S, samt 27 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Holumskogen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 208 kvm, Bruksareal: 246 kvm, Bruttoareal: 266 kvm
1.Etasje: BTA: 194kvm, BRA: 177kvm, P-ROM: 139kvm, S-ROM: 38kvm.
2.Etasje: BTA: 72kvm, BRA: 69kvm, P-ROM: 69kvm.

Innhold

1. etasje: Hall m/trapp, stue/spisestue, kjøkken, omkledningsrom, bad, vaskerom, soverom, WC, bod, kjølerom og garasjerom. 2. etasje: Loftstue m/trapp, bad og 2 soverom. Annet: 2 lagringsloft.

Standard

Hall
Boligen har et inntrukket inngangsparti, der en ytterdør av teak med høyreiste sidevinduer, leder til hallen. Hallen er romslig, har lyse gulvfliser og hvite vegger, noe som gir et luftig førsteinntrykk av boligen. Rommet har en skyvedørsgarderobe med speilfronter, der yttertøyet enkelt kan ryddes unna.

Kjøkken
Kjøkkenet har lysinnslipp fra et flott vinduskarnapp som vender mot skjermet gårdsplass, og en spiseplass der familien kan samles. Kjøkkeninnredningen er fra Sivesind og har laserte profilfronter, vitrineskap og laminert benkeplate, alt i samme farge.

Innredningen byr på godt med skuffer, skap og benkeplass, hvor det over benken er belysning. Downlights i himling bidrar med ytterligere arbeidslys når dag går mot kveld. Det medfølger hvitevarer integrert i form av blant annet stekeovn, koketopp og ventilator i harmonerende hette. I samme etasje er det et kjølerom.

Stue
Stuen har en fin, vinklet utforming der sofamøblement og spisebord finner sin naturlige plass. Rommet har eikeparkett på gulv, vegger i dus farge og store vinduer som fyller innsiden med dagslys. Fra et stort karnapp har du hyggelig utsyn til hagen, og via skyvedør er det utgang til terrasse. En plassmurt peis med innsats sørger for godt med varme og ekstra hygge på kalde dager.

Loftstue
Loftstuen har god plass for sofagruppe slik at du kan skape en hyggelig oppholdssone - et kjærkomment ekstra rom i en hektisk familiehverdag. Rommet har store vinduer og åpen himling, noe som gir rikelig med lys og luft. I tillegg er det dør til balkong. På gulvet er det parkett, mens vegger og himling er panelte.

Bad/WC/vaskerom
Boligen har et bad i hver etasje, samt et separat wc-rom og vaskerom i første. Badet i første etasje er tilliggende soverommet i denne etasjen og har fliser, fargede blyglassvinduer og dør direkte ut. Baderomsmøblementet har glatte, hvite fronter og helstøpt benkeplate med to servanter. Over innredningen er det to speil med belysning. Badet er videre utstyrt med toalett, dusjhjørne bak vegg av glassbyggerstein og innfliset massasjebadekar med dusjarmatur.

Bad 2
Badet i andre etasje har grove fliser i harmonerende farger og skråhimling med panel. Innredningen består av servantskap i furu, speil og belysning. Videre har rommet toalett og dusjhjørne.

Vaskerom
Vaskerommet har rustfritt skyllekar med kran og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre store soverom, hvor to ligger i andre etasje og har skråhimling. Soverommet i første etasje har omkledningsrom bak skyvedører, garderobeskap og et eget, romslig bad. Det er ekstra oppbevaringsplass med bod bak hovedbadet og to lagringsloft ved soverommene i andre etasje.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med luft-til-luft varmepumpe, elektriske panelovner, gulvvarme og peis med innsats. Ventilasjonen er basert på naturlig avtrekk. Eneboligen har sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, downlights i enkelte rom og utelys med sensor.
Det er varmtvannsbereder på 285 liter og opplegg for sentralstøvsuger. Det er optisk fiber, altiboks, bakkenett antenne, og to paraboler.

Parkering / Garasje


Boligen har integrert garasje, og gode parkeringsmuligheter på gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Uterommet er pent opparbeidet med plenareal, busker, trær og skjermende tuja. Gårdsplassen er steinsatt og har støttemur. Ovenfor støttemuren er det en kjøkkenhage på over 20 kvm. Boligen har også gode uteplasser der solen kan nytes, hvor den ene er på ca. 100 kvm. Her er det bare fantasien som setter begrensinger for møblering, og på dager med ruskevær, kan man trekke inn under en overbygd del. I andre etasje, med utgang fra loftstue, er det en balkong på ca. 9 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1988/2675-4/8 Rettigheter iflg. skjøte 18.03.1988
Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

Vei / Vann / Avløp

Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Adkomstvei: Offentlig med privat avkjørsel.
Det er vannmåler på eiendommen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdiattest på eiendommen fra 22.08.1989.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 545 481,- pr 31.12.15
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 945 538,- pr 31.12.15

Faste, løpende kostnader

Strømforbruket for 2016 var 26117 kWh ifølge selger .
Strømforbruket i 2017 var kr. 24.410,- ifølge selger.
Kommunale avgifter Kr. 11 500 pr. år
De faste kommunale gebyrene per år er: kr. 5.961,- uten vann.
Etter beregner av takstmann vil de kommunale avgifter ligge på kr. 11.500,- med vann for fire personer.
Forsikring i Storebrand kr (polisenummer 1448003)
Eiendomsskatt: kr. 9.362,- iflg. Nittedal kommune.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.