X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Fet – Enebakkneset

Hunesveien 71

Fet – Enebakkneset

Hunesveien 71

Prisantydning
5.400.000
Primærrom
158m²
Bruksareal
158m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Ytre Enebakkneset
17877
Fet
115554836

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Hunesveien 71 er en smakfull og gjennomført enebolig over ett plan med familievennlig planløsning, unikt særpreg og god romfølelse. Eiendommen har en svært idyllisk og landlig beliggenhet, der boligen er omkranset av vakker natur, og kan friste med fantastisk utsikt over Øyeren. Her bor du med umiddelbar nærhet til skog og mark, og kan nyte en ro og stillhet du bare finner i slike omgivelser. Samtidig ligger skoler og hyggelige handelssentre kun en liten kjøretur unna.

Boligen ble oppført i 2012, og fremstår som en svært gjennomtenkt og lettstelt bolig med god romløsning. Vel innenfor dørstokken venter en trivelig entré og hall med adkomst til et praktisk garderoberom. Videre inn blir du møtt av et sosialt og flott allrom, der et lekkert kjøkken ligger i åpen løsning mot spisestue og stue. Rommet er preget av store vindusflater med herlig utsyn, og innbyr til både selskapeligheter med gode venner, avslapping og ren familiehygge.

Boligen kan ellers by på to flislagte baderom, et separat vaskerom og fire soverom, hvorav to rom har plassbygde køyesenger. Hovedsoverommet har en behagelig komfort med direkte adkomst til eget bad. Lagringsplass er det i to garderoberom og en frittstående garasje. Velkommen til Hunesveien 71 - et eldorado for store og små!

Kort fortalt

- Smakfull enebolig med fantastisk utsikt.
- Parkering i garasje og på gårdsplassen.
- Landlig og stor eiendom på hele 3,3 mål.
- Lune, solrike uterom og frodig naturtomt.
- Eiendommen har gode lys- og solforhold.
- Trivelig entré med smart garderoberom.
- Lekkert kjøkken med gode arbeidsflater.
- Stue med store vinduer og flott peisovn.
- To delikate bad, hvorav ett med badekar.
- Boligen har i tillegg et separat vaskerom.
- Fire soverom, hvorav to med køyesenger.
- Lagringsplass i garderoberom og garasje.
- Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer.
- Boligen har en 300 l varmtvannsbereder.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Vannbåren gulvvarme i de fleste rom.
- Privat brønn med pumpe.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et naturskjønt og usjenert område på Enebakkneset i Fet kommune. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er i tillegg kort vei til lekeplass og skøytebane.

Enebakkneset har et aktivt idrettsmiljø, flere ridesentre, fotballbane og et grendehus som kan leies til private arrangement. I Fetsund byr Fet Golfklubb på en 9-hulls bane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

Stier og skiløyper er like i nærheten og det er ca. 3,4 km til fin badeplass på Bølertjern. Det er også skianlegg med lysløype ved Hvalstjern. En kort kjøretur unna finner du Gansvika Kro og Restaurant med uteservering og nydelig utsikt over Øyeren. Stedet byr også på flott badeplass, båtplasser og sagbruksmuseum. Øyeren har gode fiskemuligheter med hele 25 forskjellige fiskearter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Gan og Bunnpris Båstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det flere forretninger i Båstad. Fetsund, Lillestrøm og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Linnerud, som ligger ca. 1 km fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 22 min til Fetsund, 28 min til Lillestrøm, 31 min til Strømmen, 42 min til Oslo S, samt 48 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Dalen barneskole (ca. 11,7 km) og Østersund ungdomsskole (ca. 18,8 km). Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, samt et fint utvalg av både private og kommunale.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på støpt dekke, satt til fast grunn. Vegger utover dekke i Neopor (en type isopor med kjerne av betong, 350 mm tykke). Påforet 50 mm på innsiden og 50 mm mineralullisolasjon. Yttervegger er kledd med stående villmarkspanel. Liggende villmarkspanel i gavler. En vegg er forblendet med skiferstein. Alle vinduer i trerammer med 2-lags isolerglass (alle vinduer fra 2012). Saltakkontruksjon i tre med kaldtloft. Yttertaket er tekket med Royal impregnerte bord. Takrenner og nedløp i sort stål utførelse, ikledd treverk. Opplysningen er hentet fra tilstandsrapport av holdt av Kåre Anders Fossum Orderud den 09.0.2018. For ytterliger informasjon se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 186 kvm

1. etasje: BTA 186 kvm / BRA 158 kvm / P-rom 158 kvm.

P-rom består av:
Entrè, 2 ganger, 2 bad, vaskerom/teknisk rom, 2 omkledningsrom, 4 soverom og stue/kjøkken/spisestue.

Planløsning

1. etasje: Entré, hall, stue, kjøkken, gang, 4 soverom, 2 garderoberom, 2 bad og vaskerom/teknisk rom.
Annet: Garasje.

Standard

Entré og hall
Via et overbygget og hyggelig inngangsparti kommer vi inn i boligens trivelige entré og hall. Rommet har laminatgulv med varme, og det er direkte adkomst til et praktisk garderoberom og vaskerom/teknisk rom. Hallen gir et meget godt førsteinntrykk, og man får straks følelsen av en gjennomført og smakfull bolig. Her er det godt å komme hjem, og hyggelig å ønske gjestene velkommen.

Stue/spisestue/kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestue og stue, og sammen utgjør de et sosialt og smakfullt allrom med funksjonelle arbeidsflater og gode møbleringsmuligheter. Allrommet har laminatgulv med varme, panel på veggene, hvorav den ene veggen er forblendet med skiferstein, og en moderne peisovn med glassdør. Rommet har store vindusflater mot flere himmelretninger, utgang til to lune uterom i sydvest og nord, og peiskosen kan nytes fra både spiseplass og sofakrok.

De store vindusflatene tilfører rikelig med naturlig lys til rommet, samtidig som de gir en unik nærkontakt med de vakre omgivelsene på utsiden. Her kan man krype opp i sofaen, kjenne varmen fra peisovnen og nyte utsikten over Øyeren.

Kjøkkeninnredningen har et tidløst design med lyse, profilerte fronter, to glasskap og laminat benkeplate med oppvaskkum i porselen. Innredningen har rikelig med skuffer og skap, og gode arbeidsflater til hobbykokkens glede. Videre er kjøkkenet utstyrt med plass for kjøl/frys, og integrerte hvitevarer i form av induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to flislagte baderom og et vaskerom/teknisk rom. Det ene badet fremstår som meget delikat med sandfargede fliser og behagelig gulvvarme. Innredningen består av en pen seksjon med skap og skuffer, heldekkende servant og speil. Videre er det en romslig dusjløsning med innfellbare dører i glass, samt et toalett. Et vindu på veggen tilfører et naturlig lys til rommet, og gir samtidig mulighet for frisk luft. Her er det godt å starte dagen.

Bad 2
Det andre baderommet ligger i direkte tilknytning til hovedsoverommet, og fremstår som et velværebad, med lekre fliser og gulvvarme. Innredningen består av en stilfull skuffeseksjon med heldekkende servant og speilskap med lys. Badet er ellers utstyrt med et frittstående designbadekar, åpen dusjløsning og et vegghengt toalett.

Vaskerom
Vaskerommet ligger strategisk plassert ved hallen, og har flislagt gulv med varme. Rommet er utstyrt med en utslagsvask i stål, varmtvannsbereder, vannpumpe for brønn og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Den familievennlige boligen har fire soverom, hvorav to av soverommene har plassbygde køyesenger. Hovedsoverommet fremstår som meget innbydende med laminatgulv, panel på veggene og store vinduer med nydelig utsikt. Fra rommet er det direkte adkomst til eget bad og et praktisk garderoberom med innredning.

Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet ytterligere et garderoberom, i tillegg til en romslig dobbelgarasje.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av soverommene. I tillegg er det en peisovn for vedfyring i stuen. Boligen har et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som bidrar til et sunt og godt inneklima. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre er det en 300 liters dobbelmantlet varmtvannsbereder, for oppvarming av tappevann og varmtvann til gulvvarme. Berederen står plassert i vaskerom/teknisk rom.

Privat vann fra brønn. Brønn beliggende under terrassegulv ved nord- østre hjørnet av boligen. Vann deles med naboeiendom. Utgifter til vedlikehold av vannforsyning fordeles mellom eiendommene. Avløp som går til privat renseanlegg

Parkering / Garasje

Det er plass til en bil i en frittstående garasje. I tillegg er det god plass for parkering på den gruslagte gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Garasje fra 2017 (BTA 49 kvm / BRA 46 kvm)

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Den idylliske eiendommen er på hele 3,3 mål, og har en fantastisk beliggenhet på en høyde for seg selv, omkranset av vakker natur og med nydelig utsikt over Øyeren. En gruslagt gårdsplass, garasje og et flott inngangsparti ønsker velkommen i nordøst, og i sydvest og nordvest venter usjenerte terrasser og frodige uteområder. Terrassene har utgang fra stuen, og fremstår som naturlige forlengelser av rommet i sommerhalvåret. Her ligger alt til rette for å nyte lyse og varme finværsdager utendørs.

Tomten består for det meste av vakker naturtomt, som endrer seg etter årstidene. Det er rikelig med boltreplass for liten og stor, så her vi hele familien trives.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


2007/561808-3/200 Erklæring/avtale 11.07.2007
rettighetshaver:Knr:0227 Gnr:78 Bnr:18
Rett til å slippe ut renset gråvann etter installering av minirenseanlegg
Registrert på pengeheftelse. Rettet i medhold av tinglysingsloven § 18, 12.09.2013 BRN
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/934911-1/200 Bestemmelse om vannledn. 11.11.2011
rettighetshaver:Knr:0227 Gnr:78 Bnr:71
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER

Rettigheter på 0227 -78/1 - Rettigheter i eiendomsrett
2011/249884-2/200 Best. om vann/kloakkledn. 30.03.2011
rettighetshaver:Knr:0227 Gnr:78 Bnr:72

Rettigheter på 0227-78/1 - Rettigheter i eiendomsrett
2011/249884-1/200 Bestemmelse om veg 30.03.2011
rettighetshaver:Knr:0227 Gnr:78 Bnr:72

Rettigheter på 0227-78/71 - Rettigheter i eiendomsrett
2011/937731-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 11.11.2011
rettighetshaver:Knr:0227 Gnr:78 Bnr:72
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, vann og avløp i flg. Fet kommune. Privat vann som deles med naboeiendom. Utgifter til vedlikehold av vannforsyning fordeles mellom eiendommene.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 05.02.2015 i flg. Fet kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 168 953,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 740 648,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Boligen ligger til LNF område i kommuneplanen. Landbruks- Natur og Friluftsområde med spredt boligbygging tillatt, ifg Fet kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 10 223
Inkl slamtømming og eiendomsskatt.
Forsikring i Eika forsikring kr 2 918 (polisenummer 5177000)

Andre løpende kostnader:
Bl.a. innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ca 18.000 kWh pr. år i flg. selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.