X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nes - Auli – Auli

Vipevegen 1C

Nes - Auli – Auli

Vipevegen 1C

Prisantydning
2.190.000
Primærrom
78m²
Bruksareal
81m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler
91 69 04 48
Salgsoppgave
8.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
6.3 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Aulifeltet
2196832
Nes
212419225

Stine Bøe

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Vipevegen 1 C er en tiltalende 4-roms selveierleilighet over to etasjer i en firemannsbolig. Leiligheten ligger i 2. og 3.etg, men terrenget gjør at boligen har trappefri adkomst. Eiendommen har en barnevennlig beliggenhet helt på toppen av Aulifeltet, og fin utsikt. Flotte turområder ligger rett utenfor døren, noe som gir muligheter for et rikt og variert friluftsliv. Leiligheten har en koselig terrasse som ligger i tilknytning til inngangspartiet, og det medfølger en carport i felles rekke med bod i bakkant.

Boligen fra 2006 har hovedsakelig original standard med laminatgulv i alle oppholdsrom og malte veggflater i tidløse farger. Leiligheten har en lys stue i åpen løsning med et stilrent kjøkken. Stuen har godt lysinnslipp og det er plass til spisebord i overgangen mellom rommene. Videre er det et pent bad med opplegg for vaskemaskin, og tre tiltalende soverom med garderobeskap. Ytterligere lagringsplass finnes i innvendig bod og sportsbod.

Kort fortalt:

- Tiltalende selveierleilighet over to plan. Trappefri adkomst.
- Flott turområde rett utenfor døren.
- Parkering i carport i felles rekke med bod.
- Koselig terrasse med fint utsyn.
- Entré med åpen garderobeløsning.
- Stilrent kjøkken i klassisk design.
- Lys og tiltalende stue med spiseplass.
- Tidløst, flislagt bad med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Tre lyse soverom med garderobeskap.
- Lagring i innvendig bod og sportsbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et stille, rolig og naturskjønt boligområde på Aulifeltet i Nes kommune. Boligen ligger på toppen av feltet med umiddelbar nærhet til flotte turterreng, noe som gir muligheter for et rikt og variert friluftsliv. Det er gangavstand til Auli senter. Nærområdet har også lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper og idrettshall.

Aulifeltet ligger i et skrånende landskap med flott utsikt over store deler av Nes og med kort vei til nydelige rekreasjonsarealer. I skogen bak feltet ligger Svarstadtjernet med bademuligheter og turområder. På Rånåsfoss er det utendørsbasseng, samt mulighet for å sette ut båt på Glomma, både ovenfor og nedenfor Rånåsfoss kraftverket.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Auli senter et variert utvalg med bl.a. post, bank, minibank, frisør, kafé/restaurant og lege etc. Amfi Årnes og Fokus på Sørumsand ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Aulifeltet som ligger ca. 1,4 km fra boligen. Det er ca. 4 km til Auli togstasjon. Med bil fra Aulifeltet tar det ca. 14 min til Årnes, 27 min til Lillestrøm, 27 min til Oslo Lufthavn og 37 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Auli barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Runni Ungdomsskole (på Årnes). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Firemannsbolig bygget i 2006 over tre etasjer. Betong på antatt fast grunn. Drenerings forhold er ikke kjent for takstmann, og ikke kontrollert
videre. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre. Tekket på innsiden med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Vinduer med 2 lags isoler glass med sprosser med produksjonsår 2006. Ytterdør med klassifiseringen B30, db 35 med glassfelt. Hvite profilerte innerdører i trekarm med listverk fra bygge år. Saltak med takstein på takbjelker som antas er isolert og lektet ut. Taket er kun inspisert fra
bakkeplan.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

2.Etasje: BTA 51 kvm - P-ROM 46 kvm.
3.Etasje:BTA 39 kvm - P-ROM 32 kvm - S-ROM 3 kvm.

Planløsning

2. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken.
3. etasje: Trapperom, 3 soverom og bod.
Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm.

Standard

Entré
Leiligheten har et noe skjermet og delvis overbygget inngangsparti tilknyttet en koselig terrasse. Entreen gir et hyggelig førsteinntrykk og er pent innredet med tidsmessig laminatgulv og åpen garderobeløsning. Rommet tilføres lys via et sprossevindu i ytterdøren. Rommet har lysmalte veggflater, noe som er gjennomgående i boligen for øvrig.

Stue
Leiligheten har en lys og trivelig stue med stor, åpen og sosial kjøkkenløsning. Rommet har lysmalte panelvegger, laminatgulv og hvitmalt himling med synlig bjelke. Hjørneplasseringen gir godt lysinnslipp fra to sider, og innerst i stuen fører en trapp opp til tredje etasje. Stuen lar seg enkelt møblere med sofaløsning og tv-møblement, mens et spisebord får plass i overgangen mellom de to rommene.

Kjøkken
Kjøkkenet er holdt i et stilrent design med glatte bjørkefronter, åpne hjørnehyller og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Den takhøye innredningen fra 2006 har et klassisk L-design, og er utstyrt med ventilator, samt opplegg for oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et pent og tidløst bad som ligger i første plan. Rommet har lyse flislagte overflater, hvitmalt skråhimling og gulvvarme. Innredningen består av servantskap med lyse, profilerte fronter og speil med belysning. Videre har badet frittstående toalett og dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre lyse soverom med tilhørende garderobeløsning. Alle soverommene ligger i tredje etasje, og to har skråhimling. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. en innvendig bod og en utvendig sportsbod på ca. 5 kvm

Oppvarming og teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme på bad. Ventilasjonen er mekanisk med avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskapet er plassert i vaskerommet og har automatsikringer på alle kurser. Det er en hovedkurs på 3x 40 ampere. Videre har boligen en ca. 200 liters varmtvannsbereder plassert på badet.
På kjøkken er det opplegg for oppvaskmaskin og det er også tilkoblet en ventilator over kokeplass som er tilkoblet til husets system. Tilluft gjennom lufteventiler i vinduer. Utelys er montert på både bolig og på carport. Eier har Viasat parabol og telenor nettverk. Og det er mulighet for parkering av to biler .

Parkering / Garasje

Til leiligheten medfølger det en carport i felles rekke.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten ligger helt inntil flotte skogsområder, så her er det bare å knyte på seg skoene å komme seg til skogs. I tilknytning til inngangspartiet er det en koselig terrasse med god utsikt over nærområdet. Terrassen på ca. 10 kvm har tredekke og er omkranset av et hvitmalt rekkverk. Fellesområdet er pent opparbeidet med singlet gårdsplass og grøntarealer med plen og beplantninger. Tomten er planert og har tilstrekkelig med fall ut fra husvegg ifg takstmann.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1997/3706-2/9 Bestemmelse iflg. skjøte 16.06.1997
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettighetshaver: NES KOMMUNE
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 0236-201/704
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet privat nett. Eiendommen har vannmåler.
Vannmåler dekker forbruk til alle 4 leilighetene. Vann fra Årnes Vannverk. Sist avlest: 23.01.2018 - 3077 m3. Vannavgift er inkl. i felleskostnadene.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei: Eiendommen ligger til offentlig vei.

Det går kommunale ledninger over eiendommen. All bygging, sprenging, fylling og graving nærmere enn 4 m fra ledningen skal varsles kommunalteknisk avd. i Nes kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest pr 22.10.2009 i flg. Nes kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 677 456,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 167 858,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger til regulert område for Søndre Auli 5. 201/704 Regulert. Omfattes av "Reguleringsplan for Søndre Auli 5". Ingen kjente endringer i plan eller nye planer i området. Ifg kommunen. For ytterligere informasjon se kart- og reguleringsbestemmelser i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 650,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Utvendig forsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og vannavgift.

Andre faste utgifter:
Strøm
Kommunale avgifter Inkl i felleskostnadene. Vannmåler dekker forbruk til alle 4 boenhetene. Årnes vannverk leverer vann.
Forsikring i / Eika kr (polisenummer )
Andre utgifter: Hver boligeier setter også inn et depositum på 5000,- til regnskapsfører.
Eiendomsskatt:

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. eier ligger dette på ca. kr. 1.200,- pr. mnd. om vinteren og ca. kr. 500,- pr. mnd. om sommeren.

Annen nyttig informasjon

Medfølger ikke: Hvit og brunevarer medfølger ikke i handelen. Garderobeskap medfølger samt alle lamper som er fastmonterte. Løsøre forøvrig medfølger ikke.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.