X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Rælingen - Nordby – Nordby

Teglvegen 7

Rælingen - Nordby – Nordby

Teglvegen 7

Prisantydning
3.490.000
Primærrom
132m²
Bruksareal
140m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
9.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.2 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Nordby III
714266
Rælingen
177307671

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0143

Eier

Synnøve Solem
Kalman Papp

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 82 Bnr. 77 i Rælingen kommune

Byggeår

1985

Areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 414 kvm

Kort fortalt

- Velholdt enebolig over to plan.
- Behov for en del modernisering.
- Meget barnevennlig område.
- Parkering i garasje og på tomt.
- Deilig terrasse av god størrelse.
- Meget gode solforhold hele dagen.
- Entré med garderobemuligheter.
- Kjøkken med original innredning.
- Stue med peis og plass til spisebord.
- Koselig kjellerstue med utgang.
- To bad med dusj, ett i hver etasje.
- Romslig vaskerom i underetasjen.
- Tre gode soverom, garderobeskap.
- Rikelig med lagringsplass i boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og landlig boligområde på Nordby i Rælingen kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Ved Nordby barneskole ligger det fotballbane og lekeplass, og området har kort vei til lysløype, skiløyper, badeplass og ridesenter med mer.

Fra Nordby er det opparbeidet en flott tursti opp til Myrdammen - Rælingens mest populære badeplass. Her finner du toaletter, badebrygge, stupebrett og store grøntområder med benker og bålplasser. Du kan også gå veien videre opp til vakre Nordbysjøen, eller følge en av mange turstier innover i Rælingsåsen. Rælingen kommune arrangerer stolpejakt, som er en fin måte å bli kjent med området.

I Rælingen, like ved Marikollen ungdomsskole, finner du Marikollen idrettspark. Her er det hopp- og alpinbakke, lysløyper og skøytebane, samt en koselig varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet et nytt skilek- og akeområde for de aller minste. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra Flateby, Joker Hektnersletta og Kiwi Rælingen. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen inn til Lillestrøm, en koselig by med et bredt utvalg av butikker, restauranter og andre servicetilbud. Strømmen storsenter, Triaden og Metro på Lørenskog ligger også i nærheten, og Oslo sentrum ligger kun ca. en halvtimes kjøring unna.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon med buss, og det går busser til Lillestrøm, Enebakk og Oslo hele dagen. Nærmeste holdeplass er Nordby skole, ca. 5-6 min gange fra boligen. Med bil fra Nordby tar det ca. 7 min til Flateby, 13 min til Lillestrøm, 26 min til Oslo S og 35 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Nordby barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Marikollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Enebolig fra Blok Watne med mur og trekonstruksjon. Antatt betongfundament til fast grunn med antatt grunnmur i betong og leca. Bindingsverksvegger i tre med utvendig stående panel, antatt isolert med mineralull. Trevinduer med 2 og 3-lags isolerglass fra 1985 (produksjonsår). Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med takstein. Beslag, takrenner/nedløp i metal av varierende standard fra byggeår. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Per Køste den 05.10.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

Underetasje: BTA 75 / BRA 68 kvm / P-rom 60 kvm / S-rom 8 kvn
1. etasje: BTA 80 kvm / BRA 72 kvm / P-rom 72 kvm

P-rom består av:
Underetasje: Trapperom, 2 soverom, stue, bad/wc og vaskerom.
1. etasje: Entrè/vindfang, bad/wc, kjøkken, spisestue, stue og soverom.

Planløsning

1. etasje: Entré, gang, bad, soverom, kjøkken og stue.
Underetasje: Trapperom, bad, vaskerom, 2 soverom, kjellerstue og 2 boder.

Standard

Entré
Fra gårdsplassen fører en sti deg til inngangspartiet på siden av boligen. Entreen har gode garderobemuligheter og glassdør til en større gang med trapp ned til underetasjen.

Kjøkken
Kjøkkenet har god kontakt med stuen og det er spiseplass ved vindu. Det er original kjøkkeninnredning med slette, folierte fronter, laminatbenkeplate ved vindu og benkebeslag med utslagsvask og oppvaskkum. Over benk er det fliser og belysning. Det er opplegg for oppvaskmaskin, ventilator ved komfyrnisje og plass til frittstående kjøleskap.

Stue
Boligen har en romslig vinkelstue i første etasje. Stuen har parkettgulv og peis med innsats i hjørne. Store vindusflater gir rommet godt med lys og det er utgang til terrasse. Stuen har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement og langbord.

Kjellerstue
I tillegg har boligen en lys og koselig kjellerstue, som fint kan brukes som et fjerde soverom. Stuen har stort vindu og utgang til gårdsplassen.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad og separat, romslig vaskerom. Badet i første etasje har gulvbelegg, våtromstapet og frittstående toalett. Det er nyere dusjkabinett fra 2017 og innredningen har hvite, slette fronter. Det er godt med skapplass i høyskap og benkeskap. Over beneskapene er det servant og speil med belysning.

Bad 2
Badet i underetasjen har gulvbelegg, våtromstapet og frittstående toalett. Det er dusjløsning med forheng og innredning med hvite, slette fronter. Innredningen består av høyskap, benkeskap med servant og stort speil med belysning.

Vaskerom
Vaskerommet er av meget god størrelse og ligger i underetasjen. Det er mye lagringsplass i diverse skap, og rommet er tilknyttet to boder. Vaskerommet har praktisk skyllekar i stål, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligen har tre soverom, ett i første etasje og to i underetasjen. Det er godt med garderobeskap og rikelig med lagringsplass i to kjellerboder.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i trapperom, stue og soverom i underetasjen, supplert med vedfyring i stue. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og for øvrig naturlig ventilasjon. Sikringsskapet har automatsikringer, og varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert på vaskerom.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje og på gårdsplass. Enkelgarasje fra 1985 på BTA 23 kvm / BRA 21 kvm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en skrånede tomt som er pent opparbeidet med gruslagt oppkjørsel, flotte blomsterbed og plen i forkant. En sti fører deg til et hellebelagt område med bod og trapp opp til inngangspartiet. Hele hagen er inngjerdet med gjerde av nyere dato og det er frodig beplantning med store trær, prydbusker og diverse blomster.

Fra stuen er det utgang til en romslig, delvis overbygget terrasse med god tilgang på sol hele dagen. Det er god plass til møblering av flere sittegrupper og terrassen har tredekke og rekkverk i tre. En trapp fører ned til hagen på baksiden, som har markterrasse og utebod.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1985/104610-2/8 Urådighet 25.06.1985
EIENDOMMEN KAN IKKE DISPONERES OVER M V UTEN SAMTYKKE
FRA RETTIGHETSHAVER: RÆLINGEN KOMMUNE

1985/104610-3/8 Forkjøpsrett 25.06.1985
RETTIGHETSHAVER: RÆLINGEN KOMMUNE
MED FLERE BESTEMMELSER

Vei / Vann / Avløp

I flg. Rælingen kommune er eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Det er innstallert vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger meidlertidig brukstillatelse datert den 12.02.1986 i flg. Rælingen kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 994 794,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 183 339,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, reguleringformål bolig. Reguleringsplan Enga - del av Nordby bruk i flg. Rælingen kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart og reguleringsbestemmelser.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 7 682 pr. år
Inkluderer vann, avløp, renovasjon og branntilsyn/feiing.

Andre utgifter:
Bla. fullverdivforsikring, innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Antas ca. 19000 kWh pr. år i flg. fakturaunderlag fra strømleverandør.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Visning, 2 stk (Kr.5 980)
Eierskifteforsikring (Kr.15 300)
Overtagelse (Kr.1 990)
Markedspakke - grunnpakke inkl KLIKK basic (Kr.21 900)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Info fra Rælingen kommune (Kr.3 066)
NY infopakke kommunen (Kr.3 066)
Meglerprovisjon (Kr.72 000)
Totalt kr. (Kr.150 015)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.