X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Dampsagveien 15

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Dampsagveien 15

Prisantydning
4.250.000
Fellesgjeld
412.427,-
Primærrom
69m²
Bruksareal
71m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Vigernes 5
1081692
Skedsmo
5327623859

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Dampsagveien 15 er en moderne, pen og gjennomgående 3-roms leilighet i fjerde etasje. Bygget ligger i et særdeles attraktivt område, ned mot Nitelva og i kort gangavstand fra Lillestrøm stasjon, bussterminalen og ikke minst sentrum med alle fasiliteter. Leiligheten har balkong med rekkverk i glass, og herfra ser du over grønne fellesarealer med lekeplass, og rett til elva. Til leiligheten følger en p-plass.

Leiligheten har blitt smakfullt oppgradert de senere år, og har pene overflater fra 2017 med lyse vegger og hvitbehandlet parkettgulv. Gode vindusflater gir gjennomlys til kjøkken og stue, og radiatorer sørger for jevn temperatur. Kjøkkeninnredningen fra Kvik er velutstyrt med integrerte hvitevarer og ble montert i 2017.

Leiligheten har også et delikat bad som fikk nye fliser i 2010, samt to soverom med nyere garderobeskap. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med badet - praktisk og behagelig. Leiligheten har ellers skyvedørsgarderobe med speilfronter og en liten bod i entreen. I garasjekjeller disponerer leiligheten en bod på ca. 6 kvm, hvor du kan stue vekk det du ikke bruker til daglig.

Kort fortalt

- Gjennomgående og moderne 3-roms i 4. et.
- Med boligen følger en egen parkeringsplass.
- Balkong på ca. 6 kvm med rekkverk i glass.
- Nydelig utsikt over grøntareal, til Nitelva.
- Innbydende entré med skyvedørsgarderobe.
- Pen, åpen stue med utgang til balkong.
- Moderne kjøkken med innredning fra 2017.
- Kjøkkenet har spiseplass og integrerte hvitevarer.
- Lyst, delikat bad med nyere fliser fra 2010.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- To soverom, begge med nyere garderobeskap.
- Lagringsplass i innvendig bod og garasjebod.
- Sikringsskapet har automatsikringer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, hyggelig og barnevennlig boligområde på Lillestrøm, i Skedsmo kommune. Dette boligområdet ligger helt ned mot Nitelva, og i kort gangavstand fra Lillestrøm stasjon, bussterminalen og helsebygget. Langs Nitelva og Øyeren finner du gode tur- og sykkelstier i naturskjønne omgivelser. Syklistenes Landsforeningen har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.?

Området ligger også nær Lillestrøms fasiliteter, butikker, kjøpesenter og servicetilbud. Skoler på alle trinn og barnehager ligger innen gangavstand. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, restauranter og hyggelige kafeer. Ved Lillestrøm torg ligger Norges mest moderne kino, og om vinteren legges det kunstis på torget til glede for alle.

Det er kort vei å gå til Nebbursvollen Friluftsbad, som er et populært badested med tre bassenger, vannsklier, grøntområder og kiosk. Det er ca. 10-15 minutter å gå til Sørum gård og Åråsen stadion, hvor nærområdet tilbyr flere fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall. Besøk gjerne Lillestrøm Golfklubb, eller ta deg en tur i skog og mark som ligger nært til byen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, stor Rema 1000, Matkroken, Meny og søndagsåpen Joker. Coop Obs Hypermarked ligger i nærheten og er et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og handlegatene et rikt og variert utvalg av butikker. Alternativt har Strømmen Storsenter over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Lillestrøm stasjon og ligger ca. 2 min gange fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.?

Eiendommen har gangavstand til Vigernes barneskole, Volla barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Lillestrøm og Skedsmo videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

4. etasje: P.rom 69 kvm, BRA: 71 kvm, BTA: 77 kvm.

P-rom består av:
4. etasje: Bad, entrè, kjøkken, stue og 2 soverom.

Planløsning

4. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod.
Annet: Disponibel bod på ca. 6 kvm i garasjeanlegg.

Standard

Entré
Bygningen har en flissatt svalgang, og herfra kommer du inn til leilighetens innbydende entré. Entreen har lyse vegger og hvitbehandlet parkettgulv, noe som er gjennomgående for boligens stil og nyoppussede standard. I entréen finnes det rikelig med plass til klær og sko i en skyvedørsgarderobe med speilfronter. Ved ytterdøren er det montert dørcalling.

Stue
Stuen er et meget pent, luftig rom med åpen kjøkkenløsning og utgang til en herlig balkong. Stuen oppleves som avslappende og stilig med lysegrå vegger og pent parkettgulv. Store vinduer og glassdør mot balkongen bringer inn rikelig med dagslys. I stuen er det god plass til sofaløsning, og ved kjøkkenvinduet i motsatt ende er det plass for spisebord.

Kjøkken
Kjøkkenet fikk ny og stilig innredning fra Kvik i 2017, med nær takhøye skap og funksjonell arbeidssone. Innredningen har hvite, glatte fronter og grå benkeplate i laminat med vaskekum i matchende kompositt. Det er hvite metrofliser og bra med belysning over benken.

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer i form av stekeovn i høyskap, keramisk platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Kjøkkenet har skyvedør til entré, plass for spisebord ved vinduet og ligger i åpen løsning til stuen.

Bad/wc/vaskerom
Badet er delikat med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Det er lyse fliser på veggene og sandfargede fliser på gulv med gulvvarme. Alle fliser var nye i 2010. Baderomsinnredningen har heldekkende dobbelservant på hvit skuffeseksjon og tredelt speilskap med belysning. Det er også vegghengt toalett, og en dusjnisje med regnfallsdusj, hånddusj og skyvedør.

Soverom og garderobe
I leiligheten finnes det to gode soverom, begge med lyse vegger og lyst parkettgulv. Soverommene er utstyrt med romslige garderobeskap fra 2017, og hovedsoverommet ligger i suiteløsning til badet. I gangen utenfor det andre soverommet er det en liten lagringsbod. Boligen har for øvrig skyvedørsgarderobe i entré og en disponibel bod på ca. 6 kvm i garasjeanlegg.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med radiatorer, tilknyttet fjernvarmeanlegg (boligselskapet har felles innkjøp av fjernvarme, med etterskuddsvis avregning etter måler), supplert med elektrisk varmekabler i badegulv. Sikringsskapet har automatsikringer. Fra kjøkken og bad er det mekanisk avtrekk, mens tilluften er naturlig. Ved entrédøren er det montert dørcalling.

Parkering / Garasje

Med boligen følger en egen parkeringsplass. Det er parkeringshus under blokken, samt parkeringsplasser for beboere og gjester på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en herlig balkong på ca. 6 kvm med nydelig utsikt over fellesarealet, og til Nitelva med Rælingen i bakgrunn. Balkongen har plastfliser som dekke, utelys, stikk og god plass for kafésett. Den høye plasseringen i fjerde etasje, kombinert med rekkverk i glass, gir en ekstra luftig følelse.

De store fellesarealene på utsiden går omtrent helt ned til elva hvor du finner gode tur- og sykkelstier. Plenarealene er store, og det er asfalterte og hellelagte internveier. Sittebenker og lekeplass er et stort pluss som legger til rette for sosial trivsel.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 26.04.2005 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 871 235,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 787 951,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er regulert - formål boligbebyggelse i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 035,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, à konto fyring og varmtvann, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Varmtvann og fyring faktureres akonto og avregnes av BORI etterskuddsvis.

Andre løpende kostnader:
Innboforsikring og strøm.
Eiendomsskatt utgjør foreløpig ca. 10.900,- pr. år.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger opplyser om følgende forbruk den siste tiden:
01.11.2017- 01.12 2017 forbruk 254 kWh. Faktura 326,22kr
01.12 2017- 31.12 2017 forbruk 262 kWh. Faktura 335,00kr
01.01 2018- 01.02 2018 forbruk 264 kWh. Faktura 361,64kr
01.02 2018- 01.03 2018 forbruk 229 kWh. Faktura 345,87kr

Det er Istad kraft som har avtale med borettslaget.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 62018103902, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.03.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 89
Saldo per 13.03.2018: 17 301 534
Andel av saldo: 301 509
Første termin: 30.06.2012Første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 31.03.2040 )

Lånenummer: 62018157840, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.03.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 100
Saldo per 13.03.2018: 8000 000
Andel av saldo: 110 919
Første termin: 30.09.2017Neste avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 31.12.2042 )
Dette lånet har ikke IN-ordning.

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2019 utgjøre ca kr 295,00 per måned for denne boligen

Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innkrevde a kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andelseiere kan innbetale hele eller deler (minimum kr 50.000,-) av sin fellesgjeld 4 ganger pr. år - pr. 30/3, 30/6, 30/9 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned.
OBS Særskilt avtale må inngås med borettslaget v/BORI før eventuell nedbetaling finner sted. For nærmere opplysninger om dette, kontakt megler eller BORI.

Annen nyttig informasjon

NB! Leiligheten er rengjort og klar til overtagelse.
Arealer er hentet fra takst utført ved forrige salg 04.04.17.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Selger har vasket leiligheten grundig før visning og leiligheten overtas derfor uten ytterligere rengjøring ved overtagelse.
Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Forhåndsvarslet forkjøpsrett - vi har medlemmer som har meldt interesse, opplyser BORI.
Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.