X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Fet – Fetsund

Hovinbakken 37

Fet – Fetsund

Hovinbakken 37

Prisantydning
3.990.000
Primærrom
106m²
Bruksareal
117m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Nerdrum
1637636
Fet
115554836
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Hovinbakken 37 er en koselig enebolig over to plan, beliggende i sentrale omgivelser. Stedet er ypperlig for en familie med kort vei til alt man har behov for i en hektisk hverdag, samtidig som det er nærhet til fine turområder og idylliske badeplasser. Utendørs har boligen en skjermet, velstelt hage, og uterommet er nylig oppgradert med både terrasse og en flott sommerstue. Bilen kan parkeres i garasje i rekke.

Eneboligen har fin planløsning, tidsmessig farger på overflater og gode innredninger. I husets første etasje ligger entreen som har et pent garderoberom. Videre er det en trivelig stue med spiseplass og et kjøkken med kledelig en innredning som er malt opp i nyere tid. I samme etasje er det også wc-rom, et praktisk vaskerom med egen inngang, og et soverom. Det er ytterligere to soverom i andre etasje, samt et innredet rom og et velholdt bad med dusjkabinett. Lagringsplass finnes i boder.

Kort fortalt

- Koselig enebolig over to plan.
- Det er parkering i garasje i rekke.
- Skjermet hage og nyere terrasse.
- Flott sommerstue på ca. 12 kvm.
- Entré med tilliggende garderobe.
- Oppmalt, pen kjøkkeninnredning.
- Stue m/spiseplass og terrassedør.
- Velholdt bad med dusjkabinett.
- Vaskerom m/utgang og eget wc.
- Tre soverom og et innredet rom.
- Lagringsplass med skap og boder.
- Boligen er tilknyttet Telenor fibernett.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Hovin i Fet kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Boligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved blant annet Hvalstjern, Heiavann og Gansvika.

Kommunen har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Her bys det også på et mangfoldig og variert tilbud innen idrett og et meget godt tilbud innen kultur. Kulturskolen tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst. Kommunen har også eget bibliotek.

Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fet sentrum blant annet Vinmonopolet, apotek, interiørbutikk, dyrebutikk, blomsterbutikk, treningssenter og flere helsetilbud. Like ved jernbanestasjonen har du også den hyggelige puben, Gulating, med blant shuffleboard og et bredt sortiment av øl.
Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Hovinbakken, som ligger en kort spasertur fra boligen. Med bil tar det ca. 10 min til Lillestrøm, 10 min til Sørumsand, 13 min til Strømmen, 24 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hovinhøgda barneskole og kort vei til Østersund ungdomsskole. I tillegg finnes det flere barnehager i nærheten. Romerike har flere videregående.

Byggemåte

Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 127 kvm

1.Etasje: BTA: 89kvm, BRA: 82kvm, P-ROM: 71kvm, S-ROM: 11kvm.
2.Etasje: BTA: 38kvm, BRA:35kvm, P-ROM: 35kvm.

Innhold

1. etasje: Entré/gang, trapperom/gang, stue/spisestue, kjøkken, vaskerom, soverom, wc, garderobe, bod og bod m/utvendig adkomst. 2. etasje: Trapperom, gang, innredet rom, bad og 2 soverom.

Standard

Entré
Inngangspartiet har skiferbelagt trapp og ligger i forbindelse med en trivelig velkomstplatting som er etablert i nyere tid. Vel innenfor ytterdøren blir du møtt av en pen entré med laminatgulv og hvitmalte vegger. Praktisk tilliggende er det både garderobe og bod, slik at du enkelt kan holde det ryddig for ytterklær. I garderoben er det montert knagger, og det er god plass til skap.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger innenfor stuen og er koselig med mørkt gulv, hvite panelvegger og spiseplass ved vinduene. Innredningen er fra JKE og har kledelige fronter som i nyere tid er lakkert i en smakfull farge.
Benkeplaten er laminert og har vaskekum, godt overlys, samt overliggende fliser i sandfarge. Over kokeplass er det ventilator med stor hette, og kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin.

Stue
Stuen har lunt, mørkt gulv, vegger i harmonerende, fine farger og gode vindusflater som slipper dagslyset inn. Via dør er det utgang til terrasse og hage. I stuen er det plass til både sofamøblement og spisebord, og det er mulig å installere et lukket ildsted for ekstra hygge.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et bad i andre etasje, samt wc-rom og et eget vaskerom i første. Badet har velholdte fliser i beige og blått, tidløs servantinnredning, veggskap og speil med overlys. Videre er det toalett og dusjkabinett i rommet.

Vaskerom
Vaskerommet har dør direkte ut til terrassen - en svært praktisk løsning med tanke på barn med møkkete klær som skal inn. I tilliggende rom er det wc. Vaskerommet har pene fliser i hvitt og grått og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre gode soverom - ett i første etasje og to i andre. I andre etasje er det i tillegg et innredet rom. Ett av soverommene har skyvedørsgarderobe, og det er plassbygd skap under trappen. Tilliggende entreen er det garderobe, og det er lagringsplass med to boder, der den ene boden har utvendig adkomst.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner, gulvvarme og varmefolie. Videre er det ventilasjon basert på naturlig avtrekk. Sikringsskapet har skrusikringer, og varmtvannsberederen er på 200 liter. Boligen er koblet opp mot Telenor fibernett.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje i rekke. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Uterommet gir et godt inntrykk med velstelte plenareal, stedvis skjermet med fyldig, grønn hekk. I hagen er det plass til trampoline og annen kreativ lek, og i forbindelse med hagen er det en fin markterrasse. Terrassen er tilknyttet en større, nyere del hvor det er etablert en trivelig sommerstue på ca. 12 kvm med flotte glassfasader - perfekt for kjølige kvelder og utehygge i regn. Fellesarealene er opparbeidet med asfalterte veier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1984/106430-3/8 Rettigheter iflg. skjøte 19.09.1984
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Med flere bestemmelser
Andel i realsameie

0/900196-1/8 Opprettelse av realsameie
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:0227 Gnr:13 Bnr:349 1/52

Vei / Vann / Avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Avløp: Eiendommen tilknyttet offentlig nett.
Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest foreligger på eiendommen, datert 16.07.2015.
Midlertidig brukstillatelse foreligger på eiendommen, datert 13.12.84.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 816 246,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 611 986,- pr

Faste, løpende kostnader

Strømutgifter har det ligget på ca kr 2.000 - 2.500 pr mnd i vinterhalvåret, og ca 1.200 - 1.800 pr mnd i sommerhalvåret ifølge selger.
Eiendomsskatt: kr. 4.722,- per år ifølge Fet kommune.
Kommunale avgifter Kr. 15 902 pr. år
Forsikring i PF Forsikring v/ Codan kr (polisenummer 75042372)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt: Kr. 4.722,- ifølge Fet kommune.
Utgifter på garasje ligger fast på kr. 1.100,- mnd, som går til Hovinbakken garasjesameie for dekning av fellesutgifter til garasje. Dette dekker avdrag og renter på felleslånet, og strøm og vedlikehold.
Pliktig årlig medlemskap i Hovinbakken vel, kr. 1500,- pr år.


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.