X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Såvegen 1A

Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Såvegen 1A

Prisantydning
2.480.000
Primærrom
45m²
Bruksareal
45m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.2 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.3 / 10
Naboskapet
Høflige
7 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Gjestadhagen
17871060
Ullensaker
3510215512

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Såvegen 1 A er en tiltalende 2-roms leilighet med velutnyttet planløsning. Leiligheten tilhører sameiet Jessheim Hageby 1 som ble oppført i 2007, i et meget sentralt boområde. Like over veien ligger Obs, og i kort gangavstand finner du alle nødvendige fasiliteter være seg buss, tog og Jessheim storsenter. At marka også ligger tett på må ansees å være et annet stort pluss. Leiligheten ligger i byggets fjerde etasje og har en luftig balkong, samt medfølgende parkering i garasje.

Boligen har overflater med pene farger og store vindusflater som opprettholder både godt utsyn og fine lysforhold. I stuen sørger en stilig gasspeis for ekstra trivsel, og rommet innehar plass til både sofaløsning og spisebord. Kjøkkenet ligger åpent til stuen og har en tidløs innredning med god skapplass. Videre er det et pent bad med dusjhjørne og et luftig soverom med garderobeskap. Det er garderobeskap også i entré og ekstra lagringsplass med en disponibel bod felles kjeller.

Kort fortalt

- Meget pen 2-roms selveierleilighet.
- Parkering medfølger i garasje.
- Luftig balkong med godt utsyn.
- Lys entré med garderobeløsning.
- Tidløst kjøkken med god skapplass.
- Stue med plass til sofa og spisebord.
- Tiltalende, flissatt bad med dusjhjørne.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Et luftig soverom med to klesskap.
- Lagringsplass med disponibel bod.
- Get tv/bredbåndstjenester med fiber.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og sentrumsnært boligområde rett ved Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler.

Det er kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, skøytebane, treningssenter og tennisanlegg. Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for.

Du finner lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker, kun én km fra Jessheim sentrum. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper mot Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres hos blant annet Obs og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter 145 butikker og serveringssteder. Senteret er øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området har gode forbindelser innen offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Soltun bosenter som ligger ca. 550 meter fra boligen. Det er også gangavstand til Jessheim stasjon som har hyppige avganger til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 19 min til Lillestrøm, 22 min til Strømmen og 29 min til Oslo S

Byggemåte

Boligblokk i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Vinduer med 2 lags isolerglass med produksjonsår 2006. Yttervegger - betong i bærende konstruksjoner. Utfylt med bindingsverk og panel og plater. Saltak med takstein på takbjelker

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

4. etasje: BTA 50 kvm / BRA 45 / P-rom 45 kvm

P-rom består av:
Entrè, bad/wc/vaskerom, soverom, kjøkken og stue.

Planløsning

4. etasje: Entré, bad, soverom, kjøkken og stue.
Annet: Kjellerbod på ca. 5 kvm.

Standard

Entré
Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen med parkett på gulv og hvitmalte vegger, noe som harmonerer godt med farger i de øvrige rommene. Entreen har garderobeskap der yttertøyet enkelt kan ryddes vekk, og ved inngangsdøren er det callinganlegg.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stuen og har en u-formet innredning som byr på godt med skuffer og skap. Innredningen var ny i 2007 og har hvite fronter i tidløs stil, i kombinasjon med laminert, grå benkeplate. Kjøkkenet har ventilator over komfyrsplass, mulighet for oppvaskmaskin og nisje for annen hvitevare.

Stue
Stuen er innbydende med vegger i dus gråfarge, parkett på gulv og store vinduer som lar dagslyset slippe til. En dør gir adkomst til balkong. Rommet har stilig gasspeis for ekstra hygge, samt plass til både sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Badet er tiltalende med lyse fliser på gulv og vegger, samt downlights i himling og varme i gulv. Innredningen består av et servantskap med tradisjonelle profilfronter og speil med overlys. Videre har rommet toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et lys og luftig soverom, beliggende med adkomst fra stue via to skyvedører. Rommet er utstyrt med garderobeskap på hver side av sengeplass. For øvrig finner du lagringsplass med garderobeskap i entré og en disponibel bod i kjelleren.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad, panelovner og gasspeis i stue. Ventilasjonen er basert på naturlig og mekanisk avtrekk. Videre er det varmtvannsbereder på 100 liter, elskap med automatsikringer og downlights på bad. Leiligheten har også callinganlegg og Get tv/bredbåndstjenester med fiber.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkering i garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har en luftig balkong på ca. 9-10 kvm, med godt utsyn til omgivelsene. Balkongen har et dels platebelagt rekkverk som skjermer form innsyn og en overbygd del som gir en lun krok til møblement. Utelys gjør det hyggelig på kveldstid, og med utestikk er det mulighet for egnet varmekilde. Felleseiendommen innehar et pent gårdstun med plen, hekk, beplantning og steinsatte gangstier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2001/10029-1/10 Utbyggingsavtale 27.08.2001
Rettighetshaver ROMSAAS AS
Utbyggingsavtale for del av Jessheim vest Romsaas mellom
Ullensaker kommune
Overført fra: 0235-132/245
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/134290-1/200 Elektriske kraftlinjer 17.01.2007
Rettighetshaver:Hafslund Nett As
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg opp til 24 kV (Rett til framføring av kabelanlegg)
Overført fra: 0235-132/245
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/134302-1/200 Elektriske kraftlinjer 17.01.2007
Rettighetshaver:Hafslund Nett As
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk)
Overført fra: 0235-132/245
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/190898-1/200 Erklæring/avtale 12.02.2007
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra sameiestyrer.
Overført fra: 0235-132/245
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Ullensaker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Eiendommen har ferdigattest datert 03.09.2008 i flg. Ullensaker kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 594 986,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 903 955,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Romsaas Alle" m/best. vedtatt 05.12.2005 i flg. Ullensaker kommune.

Beskrivelse av sameiet

Dyrehold er ikke tillatt i sameiet, ref. husordensreglene § 5.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 768,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. felleskostnader, kabel-TV, garasje, nettleie gass og kontroll av gassanlegg.

Andre løpende kostnader:
Kommunale avgifter Kr. 4 914 pr. år
Innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.