X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Hattemakerlia 86

Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Hattemakerlia 86

Prisantydning
6.290.000
Primærrom
122m²
Bruksareal
125m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
8.3 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.3 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skedsmokorset 17
880274
Skedsmo
5327623859

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Hattemakerlia 86 er innbydende og moderne 3-roms selveierleilighet i femte etasje. Boligen ligger i et nyetablert og meget barnevennlig boligområde på Brånåsen, kun 6 km utenfor Lillestrøm sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til offentlig kommunikasjon, barnehager og skoler, så vel som til marka med gode tur -og rekreasjonsområder. Med boligen følger det biloppstillingsplass i felles garasjekjeller.

Fra boligen er det utgang til en terrasse på ca. 36 kvm. Terrassen har god plass for utemøbler hvor man kan nyte gode solforhold, for ikke å snakke om panoramautsikt over området. Innvendig ble boligen ombygget og renovert i 2015. Leiligheten fremstår som lys og moderne, med et nøytralt fargevalg og en familievennlig planløsning.

Stuen ligger i åpen løsning med et velutstyrt kjøkken som har blant annet integrerte hvitevarer. Stuen har god plass for spisebord, samt delvis åpen løsning inn mot en tv-stue med overlyskuppel. Videre har leiligheten to gode soverom, ett med en stor garderobeinnredning, i tillegg til et praktisk vaskerom og to fine, flislagte bad med gulvvarme, Det er for øvrig lagringsplass i en bod tilknyttet terrassen, og i to disponible kjellerboder på henholdsvis ca. 7 og 8 kvm.

Kort fortalt

- Moderne og innbydende 3-roms leilighet.
- Biloppstillingsplass i felles garasjekjeller.
- Stor terrasse på ca. 36 kvm, tilknyttet bod.
- Gode solforhold og flott panoramautsikt.
- Entré med dørcalling og skyvedørsskap.
- Velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys, luftig stue med god plass for spisebord
- Tv-stue i delvis åpen løsning med stuen.
- To flislagte bad med dusj og badekar.
- Leiligheten har et separat vaskerom.
- To soverom, begge med garderobeløsning.
- Lagringsplass i to disponible kjellerboder.
- Sikringsskapet inneholder automatsikringer.

Standard

Entré
Entreen er av god størrelse og gjenspeiler den luftige atmosfæren i resten av leiligheten. Rommet har dørcalling ved ytterdør, og to skyvedørsgarderober, en for klær og en for sko, for enkelt å rydde unna klær og sko. Entreen er tilknyttet stuen på den ene siden, og drar seg over i en lang med downlights på den andre siden. Gangen er tilknyttet, vaskerom, bod, begge badene og begge soverommene.

Stue/Kjøkken
Det velutstyrte kjøkkenet legger til rette for matglede. Sigdal-innredningen har hvite, glatte fronter, vinhylle og sort, laminert benkeplate med oppvaskkum og integrert bluetooth høytaler. Det er mørkegrå fliser mellom benk og overskap. Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer fra Miele og Norcool i form av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseskap, kjøleskuffer og kaffemaskin. Kjøkkenvifte, også fra Miele, med avtrekk direkte ut.

Kjøkkenet er adskilt fra den romslige stuen med en smart barløsning. Store vindusflater lar lyset strømme fritt inn i rommet og bidrar til en luftig atmosfære. Fra stuen er det utgang til en terrasse med panoramautsikt, noe som også kan nytes fra stuen. Rommets størrelse gir god plass for både sofaløsning og spisebord, noe som innbyr til sosialt felleskap og hygge med familie og venner.

Tv-stue
Tv-stuen ligger i en nisje mot stuen og er delvis adskilt med delvegger i glass. Rommet er stilig utført med en overlyskuppel som gir godt med dagslys. Stuen har parkettgulv, hvitmalte vegger og god plass for sofa og tv-løsning.

Bad/wc
Boligen inneholder to fine, flislagte bad med gulvvarme. Det ene badet er litt mindre enn det andre og ligger ved vaskerommet. Innredningen har heltre benkeplate med overliggende servant, overskap, vegghyller og speilskap med integrert belysning. Videre er det et veggmontert toalett og et dusjhjørne med glassvegg. Det andre badet er innredet i samme stil og har heltre benkeplate med to overliggende servanter, overskap og speilskap. Her er det også et veggmontert toalett, dusj og badekar.

Vaskerom
Boligen har i tillegg et praktisk vaskerom som ligger i tilknytning til entré, noe som gjør det enkelt å rydde unna vått tøy. Vaskerommet har sorte fliser på gulv og hvite fliser på veggene, samt gulvvarme og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen består av badekar, vegghyller og veggmontert knagg.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to gode soverom, og begge med garderobeløsning og ett med utgang til terrasse. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, bod på ca. 3 kvm i tilknytning til terrasse samt to disponible kjellerboder på henholdsvis ca. 7 og 8 kvm.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde på Brånåsen i Skedsmo kommune, med nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. I tillegg ligger Lillestrøm sentrum bare noen få kilometer unna, med alle bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Romeriksåsen byr på flotte tur- og friluftsområder med blant annet lysløype, badevann, samt et mangfold av turstier og naturopplevelser. Skedsmo stadion og Skedsmo ishall ligger også like ved, i tillegg til flere treningssentre og Nylendlia alpin- og akebakke. Golf kan du spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm.

En kort sykkeltur unna ligger også Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Området har asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Syklistenes Landsforeningen har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Meny og Rema 1000. Det er stort hagesenter og byggevare i området, og for ytterligere servicetilbud har Skedsmo Senter et variert utvalg. Sistnevnte er nylig pusset opp og fremstår som meget moderne, med parkeringsgarasje, stor Meny-butikk, Ark bokhandel, apotek, vinmonopol og frisør, samt flere kjedebutikker og små nisjeforretninger med mer.

Lillestrøm Torv kjøpesenter, og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum, ligger godt innen rekkevidde. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplasser er Brånås senter som ligger ca. 430 meter fra boligen. Med bil fra Brånåsen tar det ca. 8 min til Skjetten, 10 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 20 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Brånås Nærmiljøsenter barneskole og Sten-Tærud barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har også beliggenhet like i nærheten.

Byggemåte

Betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasader med teglstein, fasadeplater og liggende kledning. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Flatt tak, tekket med papp/membran. Felles trappegang med betongtrapp. Personheis i oppgang.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 137 kvm

5. etg: BTA 137 kvm / BRA 125 kvm / P-rom 122 kvm / S-rom 3

P-rom består av:
5. etg: Entrè/hall, gang, vaskerom, 2 bad, 2 soverom, stue/kjøkken og tv-stue.

Planløsning

5. etasje: Entré/hall, gang, vaskerom, 2 bad, 2 soverom, stue/kjøkken, tv-stue og bod/teknisk rom.
Annet: To disponible kjellerboder på henholdsvis ca. 7 og 8 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet. Det er stedvis panelovner, samt gulvvarme på begge bad og vaskerom. Leiligheten har pipeløp, og en varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert på teknisk rom. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre er det naturlig og mekanisk avtrekk, dørcalling ved ytterdør, elektrisk markise og utvendige screens.

Parkering / Garasje

Det medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stue og ett soverom er det utgang til en delvis overbygget terrasse på hele 36 kvm. Terrassen har elektrisk markise, utelys, varmelamper og en blomsterkasse i støpt betong. Med gode solforhold og panoramautsikt over området ligger alt til rett for å kunne nyte lange, behagelige sommerdager på terrassen. Terrassen er i tillegg tilknyttet en utebod i den ene enden, noe som gir lagringsmuligheter.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1997/5413-1/8 Best. om adkomstrett 23.04.1997
rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:39 Bnr:23
rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:39 Bnr:100
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 0231-39/36
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/5414-2/8 Pantsettelseserklæring 23.04.1997
BELØP: NOK 40.000
Panthaver:Sameiet
Lnr: 1496355
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/5414-3/8 ** Prioritetsbestemmelse 23.04.1997
Prioritet etter første gangs kjøpesum og senere etter 90 %
av lånetakst til enhver tid

1997/5414-4/8 Erklæring/avtale 23.04.1997
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver
Kommunen,televerket,el.forsyning og antenneselskapet samt rett til adkomst for anlegg og vedlikehold.
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest (personheis) datert 24.03.1998 og ferdigattest (terrassert boligblokk) datert 22.02.1999 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 338 955,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 284 656,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, bebyggelse i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser. .

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 918,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV, drift og vedlikehold og forretningsførsel.

Andre løpene utgifter.
Eiendomsskatt utgjør ca. kr. 3.657,- pr. år i flg. Skedsmo kommune.
Innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Styret har innhentet anbud på følgende vedlikehold/rehabilitering I 2017. Planlagt utføring i 2018 skal legges fram for sameiet for godkjenning når dette er klart. Tetting av grunnmur, utbedring av tak og terrasserenner, fornying av fasadeplatene, fjerne blomsterkassene og bygge om rekkverket på terrassene.

Dyrehold er tillatt. Hundeeiere må holde sin hund i bånd og sørge for at ekskrementer blir fjernet omgående. Dette i flg. husordensreglene for sameiet, datert 11.11.2014

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.