X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Hurdalsgata 18B

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Hurdalsgata 18B

Prisantydning
3.300.000
Primærrom
72m²
Bruksareal
78m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
48 23 13 02
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.4 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 6
387209
Skedsmo
5327623859

Frode Skjevik

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Hurdalsgata 18 B er en stor 2-roms selveier over to plan fra 2003, med fin planløsning og standard. Leiligheten ligger i et sentralt og etablert boområde like utenfor sentrumskjernen i Lillestrøm. Her bor man urbant, men samtidig tilbaketrukket fra byens sus, og med tilgang på fine utearealer. Fra stuen er det utgang til stor terrasse på hele ca. 40 kvm hvor man kan nyte late vår- og sommerdager. Det er parkeringsplass på felles eiendom.

Innvendig er leiligheten smakfullt gjennomført med tidløse farge- og materialvalg. Stuen ligger i første etasje, delvis i åpen løsning mot et funksjonelt kjøkken. Kjøkkenet er i nyere tid oppgradert med nyere fronter og har integrerte hvitevarer som mikro og kaffemaskin. Videre har leiligheten et pent soverom med skyvedørsgarderobe og et lekkert, helfliset bad med nyere servantinnredning og dusjdører. I kjelleren er det et stort og hyggelig innredet rom som i dag anvendes som både soverom, kontor og ekstra stue.

Kort fortalt

- Stor 2-roms selveier over to plan.
- Det er parkering på felles eiendom.
- Stor terrasse med utgang fra stue.
- Entré med gulvfliser og gulvvarme
- Skyvedørsgarderobe med speilfronter.
- Kjøkken med nye fronter i 2009/2010.
- Integrerte hvitevarer, bl.a. kaffemaskin.
- Lys og trivelig stue med downlights.
- Stort, innredet rom i kjelleretasjen.
- Helfliset bad med nyere dusjvegger.
- Lekker servantinnredning fra ca. 2009.
- Pent soverom med skyvedørsgarderobe.
- God lagringsplass i bodrom i kjeller.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og moderne boligområde like ved sentrumskjernen i Lillestrøm, med nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter. Det er også kort vei til skoler i alle trinn, inkludert flere videregående skoler. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

Fra boligen er det kun en kort spasertur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum, like ved. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Det er også et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Grunnmur i betong. Yttervegger i reisverk fra byggeår. Etasjeskille av trebjelkelag og er trolig med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflate gulv. Fabrikkmalte vinduer med 2-lags isolerglass fra 2002. Taket er tekket med takstein iht. eiers opplysninger. Opplysninger er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Aleksander Olsen, den 01.03.2018. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 87 kvm

Kjeller: BTA 30 kvm / BRA 26 kvm / P-rom 20 kvm / S-rom 6 kvm
1. etasje: BTA 57 kvm / BRA 52 kvm / P-rom 52 kvm

P-rom består av:
Kjeller: Innredet rom.
1. etasje: Stue, kjøkken, bad, soverom og entrè.

Planløsning

1. etasje: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.
Kjeller: Innredet rom og bod.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via overbygget terrasseplatting som gir god le for vær og vind. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er stilfullt innredet med gulvfliser og skyvedørsgarderobe med speilfronter og sort ramme. Lysmalte vegger står i fin kontrast og gir et delikat preg på rommet. I tillegg er det gulvvarme og innfelte downlights som gir effektiv belysning.

Kjøkken
Kjøkkenet har en tidløs, smakfull innredning fra 2002 som er praktisk designet med effektive arbeidsflater og god lagringsplass. Innredningen har hvite høyglansfronter fra 2009/2010 og sort laminatbenkeplate med nedfelt dobbeltkum. Over benkeplate er det lekre, sorte mosaikkfliser og benkebelysning.

Videre er det ventilator og integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, keramisk platetopp, stekeovn, mikro og kaffemaskin. Mikrobølgeovn og kaffemaskinen er plassert i høyskap som gir god arbeidshøyde. Kjøkkenet har ellers et lyst og fint areal med avsatt plass til kjøleskap, samt plass til en liten barløsning.

Stue
Leiligheten har en trivelig stue beliggende i delvis åpen løsning mot kjøkken i første etasje. Stuen har god plass for en romslig sofaløsning med tilhørende møblement. I himling er det langsgående, nedsenket kasse med downlights som gir effektiv belysning til rommet. Fra stuen er det utgang til stor hjørneterrasse hvor man enkelt kan medbringe måltidet på finværsdager.

Innredet rom
Leiligheten har i tillegg et innredet rom i kjeller som i dag er anvendt som både kjellerstue, soverom og kontor. Rommet er av god størrelse med plass til møblement i flere soner, noe som gir ekstra fleksibilitet og spillerom i hverdagen. Et heldekkende gulvteppe gir en lun atmosfære, og lysmalte vegger bidrar til god romfølelse.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et moderne og stilrent bad med funksjonell innredning. Badet har hvite veggfliser og gulv med varme. Videre er det gulvstående toalett og dusjhjørne med skjermdører fra 2016. I 2009/2010 ble det montert ny skapinnredning bestående av en bred laminatbenkeplate med skuff- og skapseksjon i sort, glatt utførelse. På benkeplaten står det hvit bolleservant i porselen, og på vegg er det overskap, speil og belysning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et delikat soverom med god plass til dobbeltseng. Soverommet har fine lysforhold og lysmalte vegger, samt mørk kontrastvegg som gir en lun stemning i rommet. Det er rikelig med lagringskapasitet i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré og bodrom i kjeller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner og har naturlig ventilasjon med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Det er installert kabel-tv, brannslukkingsapparat og røykvarsler.

Parkering

Det er parkeringsplasser for beboerne på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen har leiligheten utgang til en stor hjørneterrasse på ca. 40 kvm. Terrassen har høye levegger som skjermer for innsyn, og et godt areal som legger til rette for utemøblement i flere soner. Felles tomt er opparbeidet med beplantninger og asfaltert gårdsplass, samt asfaltert adkomst til bebyggelse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1964/103631-2/8 Skjønn 04.09.1964
HJEMMEL I HENHOLD TIL EKSPROPRIASJON
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0231-81/525
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/101574-1/8 Best om garasje/parkering 04.04.1972
rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:81 Bnr:1258
Overført fra: 0231-81/525
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/16549-2/8 Erklæring/avtale 16.09.2002
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.08.2002 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 692 265,- pr 31.12.15
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 215 249,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert og ligger i et område avsatt til Sentrumsformål, nåværende i flg. info fra Skedsmo kommune. For ytterligere opplysninger se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av sameiet

Informasjon fra sameiet:
Utvendig maling planlagt medioe mai 2018, ingen forventet økning i felleskostnader.
Gjeldende reguleringsplan er sagt opp etter 2026. Pr. d.d. er vi regulert under sentrumsplanen.
Det er ikke forkjøpsrett i sameiet og det kreves heller ikke styregodkjenning av ny eier.
Dyrehold er tillatt.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 500,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, felles strømstikk ute, felles innkjøp.

Andre faste utgifter:
Eiendomsskatt ca. kr. 1.318,- pr. år.
Innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger ca. 11500 kWh pr. pr.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.