X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Henrik Sørensens gate 16

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Henrik Sørensens gate 16

Prisantydning
2.565.000
Fellesgjeld
191.316,-
Primærrom
49m²
Bruksareal
49m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.3 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 6
387209
Skedsmo
5327623859
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Henrik Sørensens gate 16 er en lys og hyggelig 2-roms andelsleilighet i første etasje i en flermannsbolig. Fra stuen er det utgang til en sørvendt terrasse som har god plass til sittegruppe. Det er port og trapp fra terrassen ned til felles hagearealer. Beliggenheten er i utkanten av Lillestrøm sentrum, i kort avstand fra bussholdeplass og idrettsanlegg på Åråsen.

Leiligheten har en lys stue med peisovn og et hyggelig kjøkken med Ikea innredning fra 2006. Videre har leiligheten et romslig soverom med skyvedørsgarderobe, et pent bad med gulvvarme og dusjnisje, samt entré/gang med gulvfliser og downlights. Det er god plass til garderobeskap i entreen, og av lagringsplass har leiligheten en loftsbod og to kjellerboder.

Kort fortalt

- Lys og koselig 2-roms leilighet.
- Sørvendt terrasse på 9 kvm.
- Entré med fliser og downlights.
- Koselig kjøkken med spiseplass.
- Ikea-kjøkkeninnredning fra 2006.
- Stue med peisovn og utgang terrasse.
- Bad med dusjnisje og vegghengt wc.
- Egen nisje med plass til vaskemaskin og tørketrommel i et felles vaskerom.
- Soverom med skyvedørsgarderobe.
- To boder i kjeller og en på loft.
- Sikringsskapet har automatsikringer.
- Varmtvannsbereder på ca. 116 liter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og svært populært boligområde i Lillestrøm i Skedsmo kommune. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon, samt det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Den sentrale beliggenheten har gitt området enorm vekst. Fra Lillestrøm Stasjon bruker toget ca. 10 min til Oslo S og 12 minutter til Oslo lufthavn.

Lillestrøm kan by på både kjøpesenter og koselige handlegater, samt et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.
Fra boligen er det kun en rusletur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Matkroken, Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss eller tog. Nærmeste holdeplass er Vestbygata som ligger ca. 200 meter fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, i underkant av 2 km fra boligen. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Lillestrøm og Skedsmo videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Utført med støpt dekke. Kjellervegger i betong med øvrige vegger i trebindingsverk med stående kledning på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Saltak i treverk, tekket med takstein, renner, nedløp og beslag i stål/sink. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen datert 21.03.18. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport som ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

1. etasje: BTA 54 kvm / BRA 49 kvm / P-rom 49 kvm

P-rom består av: Entrè/gang, bad, stue, kjøkken og soverom.

Planløsning

1. etasje: Entré/gang, bad, stue, kjøkken og soverom.
Annet: To kjellerboder på ca. 5 og 6,5 kvm, en loftsbod med gulvareal på ca. 10 kvm, og felles vaskerom.

Standard

Entré
Leilighetens har en lys og moderne entré/gang som gir et godt førsteinntrykk. Gulvet har store, sorte fliser og veggene er lysmalt. Gangen er opplyst av downlights, og det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det åpning inn til kjøkkenet som har samme type flisgulv. Ved inngangsdøren er det montert callinganlegg.

Kjøkken
Kjøkkenet har en pen innredning fra Ikea som var ny i 2006. Rommet er godt utnyttet med takhøye skap og fine arbeidsflater, og har en koselig plass foran vinduet til spisebord for to. Innredningen har hvite, profilfreste fronter, fire overskap med glassfronter, benkeplater i heltre eik og nedfelt oppvaskkum.

Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og belysning under overskapene. Kjøkkenet har lysmalte vegger og samme type flisgulv som gangen.

Stue
Leiligheten har en lys og luftig stue med utgang til en overbygd, sørvendt terrasse som har god plass til sittegruppe. Stuen har lys eikelaminat på gulvet og vegger med hvitmalte panelplater. En stilig peisovn fra 2008 sørger for god varme og hygge.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et pent bad som ble rehabilitert i 2008 i regi av borettslaget. Gulv og vegger har delikate fliser i henholdsvis sort og hvitt, det er varmekabler i gulv og downlights i tak. Innredningen består av heldekkende servant på glatt skuffeseksjon og speil med overlys. Videre har badet vegghengt toalett og dusjnisje med skyvedør. Boligen har tilgang til felles vaskerom.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et romslig og fint soverom med stor skyvedørsgarderobe. Rommet kan lett innredes med både dobbeltseng og nattbord. Gulvet har eikelaminat og veggene er lysmalte. Av lagringsplass har leiligheten to kjellerboder på ca. 5 og 6,5 kvm, samt loftsbod med ca. 10 kvm gulvareal.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet elektrisk med panelovner og gulvvarme på bad, supplert med peisovn i stuen. Ventilasjon skjer gjennom naturlig og mekanisk avtrekk. Sikringsskapet har automatsikringer. 116 liters varmtvannsbereder er plassert under kjøkkenbenk. Leiligheten er tilkoblet callinganlegg.

Parkering / Garasje

Det er felles parkeringsområde for beboere. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har utgang fra stuen til en sjarmerende, overbygget terrasse på ca. 9 kvm. Terrassen er sørvendt og har god plass til sittegruppe. Fra terrassen er det port og trapp ned til felles hage med plenareal, prydbusker og trær.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflyttingsattest datert 11.01.1955 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 626 371,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 004 386,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, regulert til bebyggelse i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 469,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Vi har fått opplyst av forretningsfører, BORI, at det er planlagt en større utvendig jobb som vi medføre økte felleskostnader i løpet av 2018/2019.

Andre løpende kostnader:
Bl.a. innboforsikring, internett og strøm.
Eiendomsskatt utgjør foreløpig ca kr. 2.200,- pr. år.

Ref. samtale med styreleder så foreligger det i borettslaget planer om å etterisolere og skifte panel på alle byggene i borettslaget. Dette vil føre til en økt andel fellesgjeld. Styrelederen i borettslaget har anslått at borettslagets fellesgjeld vil stige til ca. kr. 9 900 000,- For denne andelen vil da andel fellesgjeld bli ca. 420 000,- og husleien er anslått økt med 18% fra dagens nivå, til ca. kr. 4093,- pr. mnd.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. eier så ligger strømregningene på gjennomsnittlig 5-600,- pr. mnd.

Spesifikasjon av lån

60308070312, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 2 terminer pa.
Rentesats per 14.06.2018: 2,15X% pa.
Antall terminer til innfrielse: 42
Saldo per 14.06.2018: 4.539.347,-
Andel av saldo: 191.316,-
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 (siste termin 20.12.2038)
Flytende

Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling dd.mm.yyyyy påvirke felleskostnadene med ca kr X per måned for denne boligen.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap på kjøkkenet følger ikke med i handelen.

Ref. samtale med styreleder så foreligger det i borettslaget planer om å etterisolere og skifte panel på alle byggene i borettslaget. Dette vil føre til en økt andel fellesgjeld. Konferer megler for mer informasjon.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.