X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Furuset – Oslo

Kleiva 16E

Furuset – Oslo

Kleiva 16E

Prisantydning
7.800.000
Primærrom
173m²
Bruksareal
209m²
Soverom
4 rom
Rom
7 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.5 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Østre Høybråten
25621034
Stovner
3266713964
Oslo
666759353639
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

PrivatMegleren v/ Werner Holthe (tlf: 96626660) og Kristin Pettersen (tlf: 91603074) har gleden av å presentere Kleiva 16E - En lekker halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over tre plan. Boligen er nyoppført og gir et gjennomført og stilrent inntrykk med hvitlasert, børstet 1-stavs eikeparkett, duse fargevalg og familievennlig planløsning. Her kan du flyttet rett inn! Med boligen følger parkering en romslig garasje, og det er godt med lagringsplass i innvendig bod og på et stort isolert lagringsloft.

Boligen er oppført etter TEK 10 og har fine tekniske løsninger som balansert ventilasjon med varmegjenvinning for et sunt innemiljø og sentralstøvsuger med uttak i alle etasjer. Utenfor stuen i første etasje er det en herlig markterrasse og fra loftstuen i andre etasje er det utgang via tofløyede terrassedører til en delvis overbygd veranda.

Innvendig har boligen en innbydende stue med åpen løsning mot et meget innholdsrikt Epoq kjøkken med stor kjøkkenøy og integrerte hvitevarer av høy kvalitet. I tilknytning til kjøkkenet finner du en romslig og lys spisestue hvor det kan dekkes til langbord. Kjøkkenet har utgang til en skjermet og tilbaketrukket uteplass / hage hvor middagen kan nytes utendørs sommerstid. Videre er det et en delikat loftstue, separat vaskerom og to lekre bad med regnfallsdusj. Boligen har tilsammen fire soverom med plass for skap og i tillegg et innredet rom i underetasjen..

Kort fortalt

- Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2018.
- 2 parkeringsplasser i romslig og integrert garasje.
- Skjermet markterrasse med gode solforhold.
- Hall med gulvvarme, delikate 60x60 fliser god plass for integrert skyvedørsgarderobe.
- Epoq kjøkken med stor kjøkkenøy, vinkjøler kvalitetshvitevarer fra bl.a. Miele.
- Stor spisestue i tilknytning til kjøkkenet hvor det kan dekkes til langbord.
- Innbydende og romslig stue med varmepumpe.
- Åpen og luftig løsning mellom stue, kjøkken, spisestue og uteområder.
- Delikat loftstue med utgang til overbygd veranda.
- To lekre bad med lekre fliser og regnfallsdusj.
- Boligen innehar et separat vaskerom med innredning, vask og god plass til vaskemaskin / tørketrommel.
- Fire pene soverom malt i moderne og duse farger samt et stort innredet rom.
- Meget god lagringsplass i innvendig bod og på stort isolert loft
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje.
- Varmtvannsbereder på 200 liter.
- Skolekrets er Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet ungdomsskole.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde på Høybråten i Oslo kommune. Ved å bo på Høybråten har du nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Det er også kort vei til flere tur- og løypealternativer innover i Østmarka. Østmarka byr blant annet på gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper vinterstid, lysløyper, samt flere sportsstuer med servering.

Ellingsrud idrettspark og friområde ligger idyllisk til på Ellingsrudflaten, ca. 2,1 km fra boligen, og rommer mange fotballbaner, et ridesenter, tennisbaner og en flerbrukshall. Andre rekreasjonsmuligheter som ligger en fin sykkeltur unna er Furuset bad, Nordre Lindeberg gård, Jerikobakken og Verdensparken.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Høybråten og Joker. Furuset Senter ligger en kort kjøretur fra boligen, og byr på 25 butikker, legesenter, samt Nautilus Gym & Bad. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stovner Senter 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Metro senter og Lørenskog Storsenter Triaden ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Høybråten park som ligger ca. 5 min fra boligen. Med bil fra Høybråten tar det ca. 5 min til Furuset, 6 min til Stovner, 9 min til Økern, 12 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Høybråten barneskole og kort vei til Stasjonsfjellet ungdomsskole. Høybråten barneskole er nylig oppusset og fremstår som en av Oslos mest moderne skoler. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 209 kvm, Bruttoareal: 231 kvm

U.Etasje: BTA: 83 m²/BRA: 74 m²/P-rom: 38 m²
1.Etasje: BTA: 79 m²/BRA: 72 m²/P-rom: 72 m²
2.Etasje: BTA: 69 m²/BRA: 63 m²/P-rom: 63 m²

Innhold

Underetasje: Hall, bad, innredet rom, vaskerom og bod.
1. etasje: Soverom, stue, kjøkken og spisestue.
2. etasje: Trapperom, 3 soverom, stue og bad.

Standard

Hall
Hallen har store 60x60 fliser med gulvvarme og tidsmessig gråfarge på vegger, noe som gir et flott førsteinntrykk av boligen. I hallen er det god plass til en integrert skyvedørsgarderobe. En hvitmalt lekker tretrapp gir adkomst til boligens øvrige etasjer.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og spisestuen, hvor det kan dekkes til langbord. Det takhøye Epoq kjøkkenet har mørke, glatte fronter med demping, en stor og lekker kjøkkenøy, underlimt oppvaskkum og integrerte hvitevarer.

Kjøkkenet er velutstyrt med hvitevarer fra Miele i form av induksjon platetopp, stekeovn med pyrolyse og ekstra stort ovnsrom, samt oppvaskmaskin. I tillegg er det integrert kjøle/fryseskap fra Gram, vinskap med to temperatursoner, og fritthengende, bred ventilator over kokesonen. Komfyrvakt og lekkasjestopper med alarm er også montert.

Stue
Leiligheten har en romslig stue i første etasje som gir et innbydende inntrykk med veggflater i tidsmessige fargetoner, downlights og gulv med 1-stavs hvitlasert og børstet eikeparkett. Stuen har varmepumpe for et lunt, behagelig innemiljø og den åpne løsningen mot kjøkkenet skaper en luftig og sosial atmosfære.

Loftstue
I andre etasje har boligen en herlig loftstue med parkett på gulv og vegger malt i en dus, harmonisk fargevalør. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og er en kjærkommen ekstra oppholdssone for familien. Fra stuen er det utgang via tofløyede terrassedører til en delvis overbygd veranda på ca. 13 kvm.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to lekre bad og et separat vaskerom. Badet i underetasjen ligger med adkomst fra hallen og gir et svært delikat inntrykk med moderne fliser på gulv og vegg, gulvvarme og spotlights. Innredningen består av et stilrent møblement med glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Videre har badet et veggmontert toalett og dusjhjørne med regnfallsdusj.

I andre etasje har boligen et bad med god størrelse med delikate fliser, gulvvarme, downlights og lysinnslipp fra vindu. Badet har veggmontert toalett med mosaikkfliser i bakkant og dusjhjørne med regnfallsdusj. Innredningen har hvite, glatte fronter, heldekkende dobbelservant og speilskap med flott belysning i overkant.

Vaskerom
Boligen har et separat vaskerom i underetasjen med flislagt gulv, malte vegger og gulvvarme. Langs den ene veggen er det oppført innredning med romslig benkeplate som gir godt med arbeidsplass. Det er nedfelt skyllekum og hvite skuffefronter i underkant. Vaskerommet har god plass til vaskemaskin og tørketrommel under benken. Boligens varmtvannsbereder er også plassert her.

Soverom og garderobe
Boligen har fire pene soverom med plass for skap og et innredet rom i underetasjen. Boligen har for øvrig god lagringsplass i en romslig bod i underetasjen og på et stort, isolert lagringsloft med gulvflate på ca. 24 kvm.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på begge bad, i hall og på vaskerom. I tillegg er det installert en kraftig varmepumpe av typen Mitsubishi Hara 6,6 og boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Elektrisk opplegg og punkter er i henhold til TEK400 standard med utbredt bruk av dimbare LED downlights og sikringsskap utstyrt med automatsikringer.

Det er sentralstøvsuger med uttak i hver etasje, 200 liters varmtvannsbereder med ekspansjonskar og lekkasjestopper med alarm. Utvendig har boligen belysning og utekontakter. Det er lagt radonduk under hele boligen med tilhørende radonbrønn. Boligen for øvrig er bygget i henhold til TEK10.

Parkering / Garasje

Det er parkering i halvpart av romslig, isolert dobbelgarasje med portåpner. Det er mulighet for ladepunkt for elbil, og trekkrør mellom sikringsskap og garasje er klargjort. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Boligen ligger fint til med delvis jordkledt hage, samt singlet adkomstvei og gårdsplass. Her kan du skape enten en lettstelt hage eller den oasen du alltid har drømt om! Utenfor stuen ligger en impregnert markterrasse på ca. 23 kvm. I tillegg er det en delvis overbygd veranda på ca. 13 kvm utenfor loftstuen i andre etasje.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2016/1196719-1/200 Bestemmelse om veg
23.12.2016
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kleiva godkjennes inntil videre sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Overført fra: 0301-107/1139
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet iflg Oslo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 01.03.2018 fra Oslo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strømforbruk er ikke opplyst da eiendommen ikke er bebodd.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt da eiendommen ikke er bebodd.
Forsikring i IF (polisenummer SP1449274)Oppgjør

Fullt oppgjør før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring da selger er en profesjonell part, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgaven før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Selges etter avhendingsloven

Selger skal ikke utføre flere arbeider på tomten eller i boligen. Eiendommen selges slik den fremstår. Kjøper har reklamasjonsrett etter avhendingslovens normalregler.