X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ekeberg-Bekkelaget – Oslo

Bauneveien 65

Ekeberg-Bekkelaget – Oslo

Bauneveien 65

Prisantydning
14.000.000
Primærrom
242m²
Bruksareal
272m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
40 84 00 56
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Brattlikollen
1713782
Nordstrand
5010723263
Oslo
666759353639

Torkild Vinje

Fagansvarlig/Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Bauneveien 65 er en meget tiltalende og velholdt enebolig med familievennlig planløsning, innredet del i kjeller med egen inngang, solrike uterom og herlig utsikt. Boligen fra 2001 fremstår med et tiltalende eksteriør som vitner om godt vedlikehold og forsiktig bruk. Innvendig finner du et smakfullt interiør med lyse fargepaletter og klassiske materialer av god kvalitet.

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig område med umiddelbar nærhet til blant annet Brannfjell, der flotte rekreasjonsområdene legger til rette for et aktivt familieliv. Boligen kan ellers by på solrike og usjenerte uterom, noe som legger godt til rette for å nyte sommerdagene utendørs. Et representativt inngangsparti ønsker deg velkommen inn, og like innenfor dørstokken venter entré og hall med garderobe, samt separat toalettrom, bad/vaskerom, stue og kjøkken.

I andre etasje finner du tre innbydende soverom, et delikat velværebad og en tv-stue med utgang til balkonger. I boligens kjelleretasje er det både et disponibelt rom som idag benyttes som kjellerstue og trimrom, flere boder med rikelig lagringsplass, samt et teknisk rom. Innredet del i kjeller har egen inngang. Denne delen av boligen har stue med åpen innredet kjøkkenløsning, disponibelt rom (soverom), innredet bad og separat vaskerom. Romslig garasje med isolert smørebod.

Kort fortalt

- Flott enebolig med attraktiv beliggenhet.
- Innredet del med egen inngang.
- Garasje og steinbelagt gårdsplass.
- Flere lune uteplasser og fantastisk utsikt.
- Eiendommen har meget gode solforhold.
- Lys, praktisk entré og hall med garderobe.
- Moderne kjøkken med peis og spiseplass.
- Integrerte hvitevarer fra Siemens/Bosch.
- Stue med peisovn og utgang til terrasse.
- En trivelig tv-stue.
- To flislagte bad, hvorav ett med badekar.
- Det er vaskeromsløsning på det ene badet.
- Boligen har i tillegg et separat toalettrom.
- Tre innbydende soverom i andre etasje.
- Flere boder, loft, stor garasje og smørebod.
- Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer.
- Det er utstrakt bruk av integrert belysning.
- Det er til sammen tre varmtvannsberedere.
- Boligen har vannbåren gulvvarme.
- Balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger.
- Det er montert flere markiser og brannstige.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Ekeberg/Brannfjell i Oslo kommune, med umiddelbar nærhet til gode rekreasjonsområder. Området har nærhet til skoler i alle trinn, barnehager, offentlig kommunikasjon, kjøpesenter, ballbaner, idrettsanlegg og et rikt servicetilbud i Oslo sentrum.

Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Det er gangavstand fra boligen til fasjonable Ekebergrestauranten, med fantastisk utsikt over fjorden og byen med det nye Operahuset.

Brannfjell ved Ekebergsletta er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Det er også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jacobs på Holtet, Sæter, Manglerud og Lambertseter kjøpesenter som alle innehar et godt og variert servicetilbud. Blafre butikk og kaffebar ligger i Ballplassveien.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste T-banestasjon er Brattlikollen, som ligger noen få minutters gange fra boligen. Med bil fra Ekeberg tar det ca. 7 min til Lambertseter, 7 min til Nordstrand, 5 min til Ryen, 7 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Ekeberg barneskole og Brannfjell ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Kongshavn og Holtet videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Drenssystem fra byggeår. Flere vegger mot terreng er foret ut og kledd med plater, noe
som da begrenser muligheten for inspeksjon/målinger. Ytterveggene er oppført i Leca og trebindingsverk. Fasader med stående kledning, pussede og malte flater. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer med sprosser. Saltak i treverk. Yttertaket er tekket med glasert takstein. Snøfangere, renner, nedløp og beslag utført i stål/kobber.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 242 kvm, Bruksareal: 272 kvm, Bruttoareal: 304 kvm

Kjeller: BTA 105 kvm / BRA 91 kvm / P-rom 61 kvm / S-rom 30 kvm
1. etasje: BTA 107 kvm / BRA 97 kvm / P-rom 97 kvm
2. etasje: BTA 92 kvm / BRA 84 kvm / P-rom 84 kvm

P-rom består av:
Kjeller: Entrè, stue/kjøkken, bad, vaskerom, disponibelt rom (kjellerstue/tromrom) og Disponibelt rom (soverom).
1. etasje: Vingfang, hall, bad/vaskerom, stue, kjøkken og wc.
2. etasje: Stue, bad og 3 soverom.

Planløsning

Kjelleretasje: Hoveddel: Trapperom, Disponibelt rom (kjellerstue/trimrom), teknisk rom og 4 boder.
Innredet del med egen inngangl: Entré, stue/kjøkken, Disponibelt rom (soverom), bad og vaskerom.
1. etasje: Entré, hall, stue, kjøkken, bad/vaskerom og separat toalett.
2. etasje: Tv-stue, 3 soverom og bad.
Annet: Kneloft, garasje og smørebod.

Standard

Entré og hall
Via et overbygget og hyggelig inngangsparti kommer du inn i boligens entré, og videre inn en romslig hall. Entréen har flislagt gulv og åpen garderobeløsning, og en glassdør tar deg inn til hallen, der en smart skyvedørsgarderobe med speilfronter gir plass for yttertøy og sko. Fra hallen er det direkte adkomst til et separat toalettrom og bad med vaskeromsløsning, mens en moderne trapp leder deg til de øvrige etasjeplan. Her er det godt å komme hjem, og hyggelig å ønske gjestene velkommen.

Kjøkken og spisestue
Kjøkkenet fremstår som et sosialt og trivelig allrom med flott peis og god plass for langbord. Rommet er stilfullt innredet med parkettgulv og lyse veggflater, og er familiens naturlige samlingspunkt i hverdagen. En barløsning gir flere sitteplasser, og passer perfekt for en frokost på farten, eller for å holde kokken med selskap. Den åpne romløsningen gjør det enkelt å være sosial med familien og gjestene, samtidig som man tilbereder maten.

Kjøkkeninnredningen har et moderne design med fronter i heltre kirsebær, og benkeplate i granittstein med nedfelt oppvaskkum i stål. Innredningen har rikelig med over- og underskap, smarte løsninger, belysning over benk, og gode arbeidsflater til hobbykokkens glede. Videre er kjøkkenet utstyrt med to vitrineskap, vinhyller, og integrerte hvitevarer i form av platetopp, stekeovn, mikroovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Rommet har også fritthengende ventilator over kokesonen.

Stue
Selve hjertet i boligen er den smakfulle stuen med store vindusflater, peisovn og utgang til et lunt uterom i sydvest. Stuen har god plass for flere sittegrupper, passer perfekt for både selskapeligheter, familiehygge og ren avslapping. Her kan peiskosen nytes fra både sofakrok og lesestol. Rommet er pent innredet med parkettgulv, lyse veggflater og integrert downlights. Fra stuen er det utgang via en tofløyet verandadør til det solrike uteområdet.

Tv-stue og Disponibelt rom (kjellerstue)
Boligen innehar i tillegg en lys og trivelig tv-stue på øverste etasjeplan, samt et hyggelig disponibelt rom som idag benyttes som kjellerstue. Begge rommene har god plass for både sofa, tv-løsning og leker for de små. Perfekt når barna har venner på besøk, eller når familien skal ha en hyggelig filmkveld sammen. Fra tv-stuen i andre etasje er det utgang til to solrike balkonger med herlig utsikt, noe som gir ekstra rom for ro og avkobling.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et separat toalettrom og to flislagte bad, hvorav det ene har vaskeromsløsning. Det separate toalettrommet ligger strategisk plassert ved hallen i første etasje, og har sandfargede gulvfliser og hvite veggfliser. Rommet er utstyrt med servant, speil og et vegghengt toalett.

Bad 1
Det ene baderommet ligger på samme etasjeplan, og er pent innredet med fargede gulvfliser og hvite veggfliser. Innredningen består av en stilren skapseksjon med heldekkende servant og speil. Videre er rommet utstyrt med et dusjhjørne med skyvedører i herdet glass, samt et vegghengt toalett og elektrisk håndkletørker. En praktisk vaskeromsløsning er plassert på den ene veggen, og består av en smart skapinnredning, benkeplate med vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 2
Baderommet i andre etasje fremstår som et delikat velværebad med lekre gulvfliser og lyse veggfliser. Den moderne innredningen har rikelig med skap og skuffer, heldekkende servant og speil med lys. Badet har et innmurt badekar, romslig dusjsone med vegg i dekorativ glassbyggerstein, vegghengt toalett og elektrisk håndkletørker. Et vindu på veggen og integrert downlights tilfører et behagelig lys til rommet. Her er det godt å avslutte en lang dag.

Soverom og garderobe
Den familievennlige boligen har tre gode soverom i andre etasje, hvorav alle rommene har skyvedørsgarderober med speilfronter. Hovedsoverommet er pent innredet med parkettgulv og lyse veggflater, og har utgang til en herlig, vestvendt balkong. Boligen har for øvrig rikelig med lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i hallen, fire innvendige boder, kneloft og garasje med isolert smørebod.

Innredet del med egen inngang
Boligen har en innredet del med egen inngang i kjelleretasjen. Denne delen består av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, disponibelt rom (soverom) , bad og vaskerom. Kjøkkenet har innredning med fronter i heltre og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Videre er det fliser og belysning over benk, integrert ventilator, platetopp og stekeovn, samt opplegg for oppvaskmaskin.

Det flislagte baderommet har moderne skapinnredning med heldekkende servant og speil med overlys, dusjhjørne og toalett. Vaskerommet ligger vegg i vegg, og har opplegg for vaskemaskin.

Det opplyses om at kjeller avviker fra opprinelige plantegninger, der dette kun var innredet som boder/grovkjeller.
Kjeller har idag innredet del med egen inngang samt disponibelt rom (kjellerstue/trimrom) i hoveddel som ikke er godkjent som dette hos Oslo kommune.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme og varmepumpe fra Carrier. Det ble boret etter bergvarme i 2010. I tillegg er det en peis med innsats på kjøkkenet, og peisovn i stuen i første etasje. Boligen har et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det er sentralstøvsugeranlegg, med uttak i hver etasje, samt eget avsug ved sokkel i kjøkkeninnredningen.

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og det er utstrakt bruk av integrert belysning både innvendig og utvendig. Boligens hoveddel har to varmtvannsberedere på henholdsvis 100 liter og 120 liter. I tillegg har sekundærdelen en egen bereder på 100 liter. Det er i tillegg montert flere markiser og brannstige.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en garasje med automatisk leddport. I tillegg er det god plass for parkering på den steinbelagte gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
Garasje oppført 2001, BTA 31 kvm / BRA 28 kvm

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Den solrike eiendommen har en ideell plassering, i et barnevennlig og veletablert område, med kort vei til skoler og umiddelbar nærhet til det populære friområdet på Brannfjell. En steinbelagt gårdsplass, garasje og skiferbelagt inngangsparti med varme ønsker velkommen i syd, og i sydvest venter en usjenert terrasse og hage. Terrassen har utgang fra stuen, og er et yndet sted om sommeren, med flere lune sitteplasser og god plass for både utemøbler og grill.

Fra tv-stuen i andre etasje er det utgang til en vestvendt og en nordvendt balkong, begge med herlig utsikt over byen og Holmenkollen. Hovedsoverommet har også utgang til den vestvendte balkongen. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, hekker og beplantning, og fremstår som et velstelt og innbydende uterom med god plass for lek og hygge.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2001/12008-1/105 Best. om adkomstrett 02.03.2001
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune
v/ Plan-og bygningsetaten.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 21.10.2001 i flg. Oslo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 3 050 493,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 9 761 577,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område - byggeområde for boliger S-4220, 15.03.06, i flg. kartutsnitt mottatt fra Oslo kommune, datert 15.03.2018. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 19 102
I tillegg kommer eiendomsskatt på 15.484,- for 2018
Forsikring i IF kr 5 166 (polisenummer 4525546)

Andre løpende kostnader:
Innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger var strømforbruket i 2017 på 23630 kWH, dvs. ca. kr. 2.000,- pr. mnd.

Annen nyttig informasjon

NB! Fastmontert lerret i disponibelt rom (kjellerstue/trimrom) i kjeller medfølger ikke i handelen.

Det opplyses om at kjeller avviker fra opprinelige plantegninger, der dette kun var innredet som boder/grovkjeller.
Kjeller har idag innredet del med egen inngang samt disponibelt rom (kjellerstue/trimrom) i hoveddel som ikke er godkjent som dette hos Oslo kommune.

Vannbåren varme i alle rom foruten disponibelt rom (kjellerstue/trimrom) der dette er klargjort, men ikke påkoblet.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.