X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Sørum - Lindeberg - Frogner – Frogner

Herrepervegen 8

Sørum - Lindeberg - Frogner – Frogner

Herrepervegen 8

Prisantydning
6.200.000
Fellesgjeld
3.775,-
Primærrom
152m²
Bruksareal
152m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hexeberg
27061012
Sørum
176657237

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0027

Eier

Peter Stangeland
Lorna Stangeland

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 83 Bnr. 142 Snr. 22 i Sørum kommune

Byggeår

2015

Areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 4673 kvm

Forretningsfører

Bori Boligbyggelaget Romerike

Velkommen til visning!

Herrepervegen 8 er en lys og innbydende selveierleilighet over to plan. Leiligheten som ligger i andre og tredje etasje, har en god beliggenhet i et attraktivt og barnevennlig område med nærhet til både by og natur. Fra stuen er det utgang til stor takterrasse på 75 kvm med flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Terrassen har dessuten pergola og lite innsyn fra naboer. I tillegg har leiligheten en mindre balkong med utgang fra stue nummer to. Det er gode parkeringsforhold med to faste biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg og utendørs gjesteparkering.

Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt, har en moderne planløsning, god takhøyde og store vindusflater som gir fine, luftige rom det er godt å være i. En selvfølgelighet er også balansert ventilasjon for et sunt og godt inneklima. Utvendige screens på alle vinduer som er i solen, for å dempe temperatur. Gulvene i alle oppholdsrom har lys eikeparkett, og dette i kombinasjon med behagelige fargevalg gir et godt utgangspunkt for tilpasning av interiøret i ulike stilretninger. Leiligheten er tilrettelagt slik at bodene mellom 2. og 3. etasje kan fjernes og det kan installeres heis for bevegelseshemmede. Heis rett utenfor leilighetens inngangsdør som går ned til bakkeplan.

Boligen har en tiltalende stue i åpen løsning med et elegant kvalitetskjøkken. Stuen har godt lysinnslipp og gasspeis, mens kjøkkenet har integrerte hvitevarer og en stor, sosial barløsning. Det er også en stue i andre etasje for økt fleksibilitet.

Videre er det to delikate bad og tre tiltalende soverom, hvor hovedsoverommet ligger i en egen foreldrefløy tilknyttet det ene badet og et omkledningsrom. Det andre badet har opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har ellers lagringsplass i garderoberom, integrert sportsbod og disponibel kjellerbod.

Kort fortalt

- Nyere, moderne leilighet over to plan.
- To faste biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg.
- En terrasse og stor, skjermet takterrasse på 75 kvm.
- Entré tilknyttet praktisk garderoberom.
- Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer og to komfyrer.
- To store, lyse stuer.
- Stue med gasspeis og god takhøyde.
- Herlig stue med utgang til terrasse.
- Utvendige screens på alle vinduer som er i solen, for å dempe temperatur.
- To delikate bad, ett tilknyttet soverom. Dusjene er større enn standard.
- Opplegg for vaskemaskin på et bad.
- Tre soverom, ett med omkledningsrom.
- Bod i garasje, på terrassen og 2 inne i leiligheten (walk-in).
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Boligen har balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert, attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Vardefjellet, midt mellom Oslo og Gardermoen. Området har en fantastisk utsikt over Romerike og umiddelbar nærhet til skog og mark. Dette gjør Vardefjellet til et meget etterspurt boligområde for mennesker som både ønsker nærhet til by og natur.

Det går lysløype ca. 100 meter fra utgansdøren, hvor en kan få fantastiske naturopplevelser kombinert med trening. Fra eiendommen er det ca. 12 min til Varden, der du belønnes med en spektakulær utsikt over hele Romerike. Området har også kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, treningssenter, samt flotte tur- og friluftsområder i Romeriksåsen sommer som vinter.

Frogner IL har et toppmoderne idrettsanlegg med flerbrukshall og kunstgressbane, som ble ferdigstilt høsten 2017. Golf kan du spille på Hauger golfbane, eller i Lillestrøm.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Fjellbo. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Skedsmo Senter. Lillestrøm, Jessheim, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Vardefjellet som ligger ca. 225 meter fra boligen. Med bil fra Vardefjellet tar det ca. 5 min til Frogner, 15 min til Strømmen, 20 min til Oslo lufthavn og 22 min til Oslo S. Nærmeste togstasjon er Frogner.

Eiendommen har skolebussordning til Frogner barne- og ungdomsskole som var ny høsten 2016. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Yttervegger utført i betong og trebindingsverk. Fasader med liggende kledning. Vinduer med 3-lags glass og trekarmer. Pulttak i treverk, tekket med papp/membran. Renner, nedløp og beslag i stål. Personheis i oppgang. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen den 18.02.2018. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

2. etasje: BTA 87 kvm / BRA 78 kvm / P-rom 73 kvm / S-rom 5 kvm
3. etasje: BTA 87 kvm / BRA 79 kvm / P-rom 79 kvm

Planløsning

2. etasje: Entré/hall, stue, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og garderobe.
3. etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad/wc og omkledningsrom.
Annet: Disponibel kjellerbod på 9 kvm og sportsbod på 6 kvm.

Standard

Entré
Entreen oppleves som lys og innbydende med lys eikeparkett på gulv og malte vegger i en behagelig fargetone som harmonerer med leiligheten for øvrig. Rommet har åpen, hvitmalt trapp som fører til tredje etasje og en tofløyet glassdør åpner for lys og leder inn til den ene stuen. Det er rikelig med plass til garderobe og et praktisk garderoberom sørger for nyttig oppbevaring av yttertøy og sko.

Kjøkken
Kvalitetskjøkkenet er holdt i et enkelt og elegant design som understreker leilighetens moderne kvaliteter. Den takoppforede innredningen har mørke, glatte fronter og en lekker benkeplate i granittstein med underlimt kum danner en stor og sosial barløsning. Over benken er alle arbeidsflater god opplyst med led-belysing.

Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer fra Norcool og Siemens som består av induksjonstopp, to komfyrer, en med kombinert stekeovn/mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskuffer, kaffemaskin og vinskap. Fra kjøkkenet er det en tofløyet glassdør ut til takterrassen, noe som gjør at måltidene enkelt kan tas med ut.

Stue
Stuen ligger i tredje etasje i en sosial og åpen kjøkkenløsning - leilighetens naturlige samlingspunkt. Rommet har lys eikeparkett på gulv, dempede, gråmalte veggflater, glatte himlinger og god takhøyde. Løsningen gir ekstra godt lysinnslipp fra to sider, og en tofløyet glassdør fører ut til en herlig takterrasse hvor late sommerdager kan nytes i rikelig monn. Stuen har plass til sofagruppe med tv-løsning og en gasspeis innbyr til kos og varme.

Stue 2
Boligen har i tillegg en lys og tiltalende stue i andre etasje, noe som gir økt fleksibilitet. Rommet har lys eikeparkett parkettgulv og lette, nøytrale veggfarger som skaper en lys og luftig atmosfære. Det hele understrekes ytterligere av store vindusflater på en side, i tillegg til en glassdør som leder ut til en deilig terrasse. På motsatt side er det en tofløyet glassdør ut til entreen. Rommet lar seg enkelt møblere med sofagruppe og tv-løsning.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to delikate bad med rikelig oppbevaringsplass i moderne baderomsinnredninger med hvite høyglansfronter. Begge rommene har oppgraderte hvite veggfliser og mørkegrå veggfliser med behagelig varme.

Badet i tredje etasje tilhører hovedsoverommet, og er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og ved siden av dusjen er det et badekar som kan friste til et avslappende bad. Baderomsinnredningen består av heldekkende servant på skuffeseksjon og speil med integrert belysning.

Bad 2
Badet i andre etasje har god størrelse og er innredet med innfelte downlights i himling, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører. Innredningen har speil med integrert belysning over servantinnredning med skuffeseksjon. I tillegg er det to veggmonterte høyskap. Skjult bak skyvedører med frostede fronter er det en vaskesone med skyllekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Oppgraderte fliser i forhold til standard.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre gode soverom med tilhørende garderobeskap på ett. Hovedsoverommet ligger i en egen foreldrefløy i tredje etasje tilknyttet eget bad og et omkledningsrom på ca. 5 kvm. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderoberom på ca. 4 kvm i andre etasje, integrert sportsbod på ca. 6 kvm og disponibel kjellerbod på ca. 9 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme på begge våtrom. I tillegg er det gasspeis i stuen. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har leiligheten balansert ventilasjonsanlegg, og Waterguard Oso SuperSmart varmtvannsbereder. Boligen har ellers dørcalling, terrassevarmere og motoriserte utvendige screens. Boligen har to varmtvannstanker.

Parkering / Garasje

Det medfølger to faste biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg, i tillegg til noen friplasser etter "førstemann til mølla" prinsippet. Det er også gjesteparkering på området. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har to flotte uteplasser godt tilrettelagt for både sosiale sammenkomster og late soldager. Fra stuen i andre etasje er det utgang til en herlig terrasse på ca. 16,5 kvm med fin lokal utsikt. Terrassen har tredekke, malt spilerekkverk og god plass til møblement.

Ønsker man å trekke seg tilbake kan man benytte seg av boligens fantastiske takterrasse. Terrassen på ca. 75 kvm har rikelig med boltreplass for store og små. Her kan herlig sommerhygge nytes under en pergola og terrassevarmere bidrar til at man kan kose seg med lange, lyse sommernetter. Videre har terrassen tregulv og rekkverk dels utstyrt med frostet glass. Terrassen er praktisk tilknyttet en integrert sportsbod.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2005/6779-1/9 Erklæring/avtale 05.08.2005
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
for nåværende og fremtidige eiere av d.br.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/261103-6/200 Erklæring/avtale 02.06.2006
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Kan ikke avlyses uten samtykke fra Sørum kommune
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/193823-1/200 Bestemmelse om veg 13.02.2007
rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:83 Bnr:263
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/701645-1/200 Bestemmelse om veg 29.08.2008
rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:83 Bnr:292
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/701645-2/200 Bestemmelse om parkering 29.08.2008
rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:83 Bnr:292
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/460831-1/200 Erklæring/avtale 16.06.2011
Rettighetshaver:Hafslund Nett As
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/223708-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 18.03.2013
Rettighetshaver:Sørum Kommune
Org.nr: 942645295
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/223708-2/200 Bestemmelse om bebyggelse 18.03.2013
Rettighetshaver:Sørum Kommune
Org.nr: 942645295
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/316197-1/200 Erklæring/avtale 09.04.2013
Rettighetshaver:Hafslund Nett As
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/329491-4/200 Bestemmelse om parkering 24.04.2013
rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:83 Bnr:300
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om boder
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/329491-5/200 Erklæring/avtale 24.04.2013
rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:83 Bnr:300
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral
Bestemmelse om radio/TV anlegg
Overført fra: 0226-83/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/788148-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte 01.09.2016
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp i flg. Sørum kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 18.05.2016 i flg. Sørum kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 560 922,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 994 949,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert og omfattet av reguleringsplan nr. 193. Kommuneplanen er vedtatt 24.6.15. Rullering av kommuneplan er under arbeid, i flg. Sørum kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 689,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV og bredbånd samt forretningsførsel.

Andre løpende kostnader:
Strøm og innboforsikring.

Til orientering skal fasaden beises/males i 2019. Det ble på sameiermøtet i 2016 vedtatt at vedlikeholdet ikke blir finansiert ved låneopptak, men at hver sameier vil få en sluttregning fordelt med fordelingsnøkkel.Andel fellesgjeld / formue

Kr 3 775,- / Kr 29 964,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Strøm ca 10600 kWh og gass ca. 25 kg pr. år i flg. energiattesten.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Visning 04.03.2018 (Ragnhild og Knut) (Kr.2 500)
Visning 12.03.2018 (Knut) (Kr.2 500)
Visning 16.04.2018 (Knut) (Kr.2 500)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Visning 14.05.2018 (Knut) (Kr.2 500)
Visning 06.06.2018 (Knut) (Kr.2 500)
Visning 06.08.2018 (Knut) (Kr.2 500)
Visning 16.08.2018 (Selger) (Kr.1)
Visning 22.08.2018 (Selger) (Kr.1)
Visning 03.09.2018 (Selger) (Kr.1)
Visning 27.09.2018 (Selger) (Kr.1)
Visning 19.11.2018 (Ragnhild og Knut) (Kr.2 495)
Visning 11.09.2018 (Selger) (Kr.1)
Fornyelse av oppdrag. løft til toppen av finn.no (August 2018) (Kr.2 500)
Overtagelse (Kr.1 990)
Fornyelse av oppdrag. løft til toppen av finn.no (November 2018) (Kr.2 500)
Info fra Sørum kommune (Kr.2 841)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK basic (Kr.20 900)
Info fra BORI (Kr.3 861)
Meglerprovisjon (Kr.43 050)
Totalt kr. (Kr.116 765)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.