X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Elvegata 11

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Elvegata 11

Prisantydning
6.990.000
Primærrom
200m²
Bruksareal
261m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
skjema her?
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.5 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.2 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Volla 5
448160
Skedsmo
5327623859

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Elvegata 11 er en innholdsrik og trivelig enebolig over tre plan, i et populært og rolig boligområde. Boligen har utgang fra stue i 2. etg til en usjenert terrasse på ca. 10 kvm, og fra stue til en overbygget terrasse på ca. 14 kvm. Fra sistnevnte kan du også gå rett ut i en koselig hage med plen og hekk. Beliggenheten sentral og barnevennlig, med kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig transport, sentrum og Nebbursvollen fritidsbad. Det er parkering i dobbelgarasje.

Eneboligen fremstår velholdt, men har stedvis oppgraderingsbehov. Boligen har en stor, gjennomlys stue og en innbydende stue i 2. etg, begge utstyrt med en koselig peisovn. Videre har boligen et romslig, trivelig kjøkken med plass for spisebord, et praktisk vaskerom og tre eldre bad/wc med dusjløsning. Av boligens fem soverom er ett tilknyttet walk-in closet. Fem kjellerboder gir rikelig med ekstra lagringsplass samt romslig loft med god takhøyde.

Kort fortalt

- Stor og trivelig enebolig over tre plan.
- Det er parkering i egen dobbelgarasje.
- Fin, overbygget terrasse tilknyttet stue.
- Terrasse på ca. 10 kvm utenfor loftstue.
- Solrik, koselig hage med plen og hekk.
- Trivelig kjøkken med flere hvitevarer.
- Kjøkkenet har god plass for spisebord.
- Romslig, delikat stue med stilig peisovn.
- Pen, lys stue i 2. etg med koselig peisovn.
- Tre baderom, alle med dusj og toalett.
- Praktisk, separat vaskerom i kjelleren.
- Fem soverom, ett med walk-in closet.
- To soverom har garderobeløsning.
- Ekstra lagringsplass i fem kjellerboder og loft.
- Sikringsskapet har automatsikringer.

Standrad

Entré
Boligens entré er romslig og lun med tregulv og panelte overflater for øvrig. Rommet har et lite vindu, og plass nok til både oppheng av yttertøy og annet entrémøblement.

Kjøkken
Kjøkkenet er av eldre standard men fremstår lyst og romslig, med god plass for spisebord. Innredningen er praktisk og utstyrt med eikefronter og et vitrineskap. Benkeplaten er i laminat og har nedfelt dobbel oppvaskkum, og veggen overfor er belagt med lyse fliser. Kjøkkenet har også integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, og en komfyr med keramisk platetopp. Det er montert ventilator og benkebelysning.

Stue
Eneboligen har en romslig stue med eikegulv og hvitmalte vegger. Gode vindusflater gir rikelig lysinnslipp fra tre sider, og en tofløyet dør fører ut til en koselig, overbygget terrasse. Videre har stuen en pen peisovn med kleberstein, som gir god varme og hygge. Det er rikelig med plass for hva du måtte ønske av møblement, inkludert både sofaløsning og et stort spisebord.

Stue 2. etg.
Boligen har en praktisk stue i 2. etg som gir ekstra spillerom og muligheter. Rommet ligger oppunder mønet og har pent gulv og lysmalte vegger. Det er adkomst til en solrik, utenforliggende terrasse på ca. 10 kvm. Videre har stuen en peisovn som gir godt med varme.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder tre eldre bad og et separat vaskerom. Badet i både første og andre etasje har gulvbelegg og en servant nedfelt i benkeplate, på en innredning med malte fronter. Det er også speil, dusj og toalett på badene.

Badet i kjelleren har rosa baderomsplater på veggene og fliser med varmekabler på gulv. Innredningen består av en servant nedfelt i laminatbenkeplate, på underskap med hvite fronter. Badet har også et matchende veggskap, et speil, toalett, badekar og dusjhjørne.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i kjelleren og er utstyrt med hyller, utslagsvask, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også montert en baderomsinnredning med heldekkende servant og fronter i heltre.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fem soverom, to med garderobeskap. Ett av soverommene er i tillegg tilknyttet et praktisk walk-in closet med garderobeskap. For øvrig har boligen masser av lagringsplass i fem kjellerboder og loft med god takhøyde.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, barnevennlig og svært populært boligområde på Volla, i Lillestrøm i Skedsmo kommune. Nabolaget er blant skedsmo kommunens mes ettertrakted nabolag. Her bor du i gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Områdete byr på gode turmuligheter med flott gangsti langs elven som er flitt brukt av byens innbyggere.

Kun 11 min gange unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad, som er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Åråsen stadion ligger også i nærområdet, samt idrettsanlegg med flere fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall. Besøk gjerne Lillestrøm Golfklubb, eller Sørum fritidsgård med aktiviteter innenfor ridning og stell av dyr. Her er det også et mylder av turstier, løyper og herlige naturperler, fordi naturen ligger tett på by- og boområdene.

Stedets sentrale beliggenhet har gitt området enorm vekst. Fra Lillestrøm Stasjon bruker toget ca. 12 min både til Oslo S og Oslo lufthavn. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et rikt uteliv. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også populært og ligger ca. 5 minutters gange fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Jonas Lies gate, som ligger ca. 8 min gange fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Volla barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som bl.a. Lillestrøm og Skedsmo Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt faste jord/leirmasser. Yttervegger oppført i betong og trebindingsverk. Fasader med stående kledning. Murvegger med malte flater. Vinduer med 2-lags glass er datert 1978 og 1987 og eldre koblede vinduer. Saltak i treverk. Yttertaket er tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 261 kvm, Bruttoareal: 291 kvm

Kjeller: BTA 102 kvm / BRA 90 kvm / P-rom 29 kvm / S-rom 61 kvm
1. etasje: BTA 104 kvm / BRA 94 kvm / P-rom 94 kvm
2. etasje: BTA 85 kvm / BRA 77 kvm / P-rom 77 kvm

P-rom består av:
Kjeller: Trapperom, bad og vaskerom.
1. etasje: Entré/gang, trapperom, gang, bad, 2 soverom, Walk-in, stue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, gang, 3 soverom, bad og stue

Planløsning

1. etasje: Entré/gang, trapperom, gang, bad/wc, stue, kjøkken, 2 soverom og walk-in closet.
2. etasje: Trapperom, gang, bad/wc, loftstue og 3 soverom.
Kjeller: Trapperom, bad/wc, vaskerom og 4 boder.
Annet: Loft.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med stedvise panelovner og en varmepumpe fra 2010. Badet i kjelleren har varmekabler, mens de to andre badene er utstyrt med stråleovn. I tillegg er det vedovn i kjeller og peisovn i begge stuer. Sikringsskapet har automatsikringer. Ventilasjonen er naturlig, med mekanisk avtrekk. Utendørs er det montert markiser, utekraner, utelys og en brannstige.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje fra 2014 (BTA 43 kvm / BRA 39 kvm). Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Utenfor stuen ligger en koselig, takoverbygget terrasse på ca. 14 kvm. Terrassen har stor takhøyde og god plass for både grill og utemøblement. Videre har boligen utgang fra loftstue til en solrik terrasse på ca. 10 kvm, med fint utsyn over nærområdet. Boligen har i tillegg en romslig hage, pent opparbeidet med plen, hekk og beplantninger. Det er montert både utelys, utekraner og markiser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2014/166920-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 27.02.2014
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offenlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflyttinhstillatelse datert 10.06.1964 samt ferdigattest på nybygg garasje datert 29.04.21014 i flg. Skedsmo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 083 811,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 468 194,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område - nåværende bebyggelse, i flg. Skedsmo kommune. For ytterliger informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 14 301 pr. år
I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Eiendomsskatt utgjør foreløpig ca kr. 4.110,- pr. år.
Forsikring i Tryg forsikring kr 13 951 (polisenummer )

Andre løpende kostnader
Innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger opplyser at strømforbruket var ca. 19810 kWh i 2017.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.