X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Henrik Sørensens gate 12

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Henrik Sørensens gate 12

Prisantydning
2.600.000
Fellesgjeld
191.316,-
Primærrom
49m²
Bruksareal
49m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.4 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 6
387209
Skedsmo
5327623859

Tom André Skarsbø

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Henrik Sørensens gate 12 er en tiltalende 2-roms leilighet med sentral beliggenhet. Leiligheten ligger i gangavstand fra sentrum og har busstopp rett ved. I tillegg er det kort vei til fine turstier og ytterligere rekreasjonsområder i marka. Leiligheten ligger i andre etasje og har en stor terrasse, samt parkering på et felles parkeringsområde for beboerne. Det er også tilgang til et felles vaskerom i kjeller og et tørkeloft i bygget.

Boligen fremstår som velholdt, i lune farger og har en peisovn for effektiv oppvarming. I stuen er det plass til både sofamøblement og spisebord. Videre er det et tidløst, pent kjøkken med flere hvitevarer og et smakfullt bad med dusjnisje. Leiligheten har videre et luftig soverom med garderobeløsning, plassbygd skap i entré og lagringsplass med tre disponible boder.

Kort fortalt

- Pen 2-roms andelsleilighet.
- Felles parkeringsområde for beboerne.
- Stor terrasse.
- Entré med plassbygd garderobeskap.
- Tidløst kjøkken med flere hvitevarer.
- Stue med peisovn og spiseplass.
- Smakfullt bad, oppgradert i 2008.
- Tilgang til felles vaskerom og tørkerom.
- Et luftig soverom med garderobe.
- Lagringsplass med flere boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og meget sentralt boligområde i Lillestrøm i Skedsmo kommune. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon, samt til det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Stedets sentrale beliggenhet har gitt området enorm vekst.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.
Fra boligen er det gangavstand til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Matkroken, Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for buss er St. Magnus plass som ligger ca. 2-3 min gange fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Byggemåte

Utført med støpt dekke. Kjellervegger i betong med øvrige vegger i trebindingsverk med stående kledning på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Vinduer er datert 1980, 2008 og 2013. Saltak i treverk, tekket med takstein, renner, nedløp og beslag i stål. Se ellers tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere teknisk informajson

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

2. etasje: BTA 54 kvm / BRA 49 kvm / P-rom 49 kvm

P-rom består av:
Entrè/gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Planløsning

2. etasje: Entré/gang, bad, stue, kjøkken og soverom.
Annet: 2 kjellerboder på ca. 5 og 7 kvm. I tillegg er loftsbod på ca. 11 kvm, felles vaskerom og felles tørkeloft.

Standard

Entré
Entreen gir deg et hyggelig førstemøte med leiligheten. Rommet har gulv med laminat i praktisk grått og malte vegger, hvorav én vegg med panel. Rommet har et plassbygd garderobeskap, hvor yttertøyet enkelt kan ryddes unna.

Kjøkken
Kjøkkenet har en pen, takhøy Ikea innredning med profilfronter, vitrineskap og heltre benkeplater. Over benken beskyttes veggen med stålplater. Kjøkkenet er hendig vinklet og byr på fin lagringsplass, samt en funksjonell arbeidsflate. Kjøkkenet er utstyrt med benkebelysning og oppvaskkum.

Videre medfølger hvitevarer i form av komfyr med koketopp, oppvaskmaskin, kombinert kjøl/frys og en fritthengende ventilator.
Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Stue
Stuen har gode vindusflater som sender dagslyset inn fra to sider og utgang til terrasse. Rommet har eikeparkett på gulv, vegger i lun farge og en peisovn som gir ekstra varme og hygge. For øvrig finner man plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Badet er fra 2008 og er smakfullt innredet med fliser i hvitt og mørkt. Rommet har innslipp av naturlig lys fra et vindu i dusjnisjen, samt downlights i himling og varme i gulv. Videre har badet en servantinnredning med profilerte fronter, og ved siden av innredningen er det veggmontert toalett. Beboeren har tilgang til et felles vaskerom hvor man har egen nisje for egen vaskemaskin/tørketrommel, samt tørkeloft.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et luftig soverom med overflater i samme pene farger som er blitt presentert i øvrige rom. Rommet er utstyrt med takhøyt garderobeskap, og det er ellers rikelig med lagringsplass i to disponible kjellerboder og en loftsbod. Loftsboden er på hele 11 kvm.

Parkering

Det er parkering på et felles parkeringsområde for beboerne. For øvrig er det parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad og peisovn i stue. Videre er det ventilasjon med naturlig og mekanisk avtrekk. Varmtvannsberederen er på 116 liter og montert under benk på kjøkken. Videre er det elskap med automatsikringer, downlights på bad og callinganlegg.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten ligger i solrike omgivelser og har en terrasse på hele 17,5 kvm, hvor man finner god plass til utemøblement. Terrassene har tett rekkverk som hindrer innsyn og en markise som skjermer for solen ved behov.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflyttingsattest datert 11.01.1955 i flg. Skedsmo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 590 169,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 888 539,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, regulert til bebyggelse i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 518,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV, driftskostnader, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Andre løpende kostnader:
Eiendomsskatt, foreløpig ca. kr. 2.200,- pr. år i flg. Skedsmo kommune.
Andre løpende kostnader vil være Innboforsikring, strøm, med mer.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Ref. samtale med styreleder den 6/3-2018 så foreligger det i borettslaget planer om å etterisolere og skifte panel på alle byggene i borettslaget. Arbeidet med å få dette gjort er ute på anbud, så foreløpig foreligger ikke en total kostnadsramme for dette.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 60308070312, NORDEA Bank Norge ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.02.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 42
Saldo per 21.02.2018: 4 539 347
Andel av saldo: 191 316
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.12.2038 )
Flytende

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Hvitevarene på kjøkkenet følger handelen.

Selger har ikke bodd i leiligheten de siste 3 år, og har derfor begrenset kjennskap til leiligheten.

Ref. samtale med styreleder den 6/3-2018 så foreligger det i borettslaget planer om å etterisolere og skifte panel på alle byggene i borettslaget.
Arbeidet med å få dette gjort er ute på anbud, så foreløpig foreligger ikke en total kostnadsramme for dette, men dette vil på sikt øke andel fellesgjeld og husleien. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Forkjøpsretten er forhåndsvarslet. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.