X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Fet – Fetsund

Bjørkelia 55

Fet – Fetsund

Bjørkelia 55

Prisantydning
4.590.000
Primærrom
122m²
Bruksareal
161m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Faller
2287844
Fet
115554836
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Bjørkelia 55 er en lys og trivelig enebolig over to plan, med et uinnredet loft. Boligen ligger høyt og idyllisk til, med vidstrakt utsikt over nærområdet og skogåsene bak. Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker og trær, i tillegg til naturtomt, noe som innbyr til kreativ lek og moro. I tillegg er det to balkonger og en platting med plass til møblement, så her ligger alt til rett for å nyte behagelige sommerdager. På fremsiden av huset er det en gruset gårdsplass, og det er parkering i en dobbelgarasje med to porter.

Innvendig fremstår boligen som trivelig og velholdt, men med en noe utidsmessig standard. Boligen har en familievennlig planløsning. Stuen er av god størrelse, noe som gir plass for både sofa og spisestue, og en koselig peisovn er plassert med innsyn fra begge sonene. Kjøkkenet ligger i et eget rom med spiseplass ved vinduet, og innredningen har opplegg for oppvaskmaskin.

Boligen har tre store soverom, alle med garderobeløsning. I tillegg har boligen to bad, ett med badekar og ett med dusjkabinett, samt eget vaskerom i underetasjen. Boligen har for øvrig god lagringsplass med to innvendige kjellerboder.

Kort fortalt


- Lys og trivelig enebolig over to plan.
- Det er parkering i en dobbelgarasje.
- Opparbeidet tomt med noe naturtomt.
- To overbygde balkonger og en platting.
- Vidstrakt utsikt fra alle uteplassene.
- Inngang i første etasje og i underetasje.
- Kjøkken med spiseplass ved vinduet.
- Kombinert stue og spisestue med peisovn.
- To bad. Ett med badekar og ett med dusj.
- Det er et praktisk vaskerom i underetasjen.
- Tre soverom, alle med garderobeskap.
- Lagringsplass i to innvendige boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Uinnredet loft, der en enkelt kan innrede til 2 soverom event. loftsstue.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, populært og barnevennlig boligområde på Garderåsen, med omliggende skog. Garderåsen ligger i Fet kommune og har skole, barnehage og god offentlig kommunikasjon, samt lekeplasser, fotballbane og skøytebane. Det er ca. 2,5 km til Fetsund sentrum langs bilvei, og noe kortere langs gang- og sykkelvei.
Boligen har også nærhet til flott tur-/skiterreng og badevann på Garderåsen (Tienmarka og Tientjern). Fet har ellers friområder langs Glomma og skianlegg ved Hvalstjern, samt Fet Golfklubb med 9-hulls golfbane i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.
Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen kultur og idrett med bl.a. idrettshall på Øya og ny flerbrukshall, ved siden av Østersund ungdomsskole. Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Rema 1000, Spar og Coop Extra. Ytterligere servicetilbud finnes også i Fet sentrum. Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Furukollen og ligger ca. 200 meter fra boligen. Med bil fra Garderåsen tar det ca. 14 min til Lillestrøm, 17 min til Strømmen, 18 min til Sørumsand, 28 min til Oslo S og 34 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Garderåsen barneskole og Garderåsen barnehage. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 161 kvm, Bruttoareal: 180 kvm

Underetasje/kjeller: BTA: 75kvm, BRA: 65kvm, P-ROM: 53kvm, S-ROM: 12kvm.
1.Etasje: BTA: 76kvm, BRA: 69kvm, P-ROM: 69kvm.
Loft: BTA: 29kvm, BRA: 27kvm, S-ROM: 27kvm.

Innhold

1. etasje: Vindfang, gang, stue/spisestue, kjøkken, bad og soverom.
Underetasje: Vindfang, trapperom/gang, bad, vaskerom, 2 soverom og to boder.
Loft: Uinnredet loftsrom.

Standard

Entré
Boligen har et hyggelig inngangsparti i første etasje, og inngang via platting i underetasjen. I første etasje kommer du inn i et praktisk vindfang som fører deg videre inn til gangen. Vindfanget har belegg på gulv, og det er plass til knaggrekke.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i et eget rom i samme etasje som stuen, noe som gjør matserveringen enkel. I tillegg har kjøkkenet plass til et frokostbord ved vinduet. Innredningen har glatte fronter og laminert benkeplate med kantlist og oppvaskkum. Det er belysning over benk. Videre er det nisje for hvitevarer, samt ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue/spisestue
Boligen har en stor og lys stue i første etasje. Vinduer på flere sider av rommet gir godt med gjennomlys og ivaretar den flotte utsikten, og fra stuen er det utgang til balkong. Stuens størrelse gir plass for en egen spisestuedel. Her er det god plass til å invitere familie og venner på en hyggelig middag. En peisovn er strategisk plassert mellom de to sonene, noe som bidrar til ekstra varme og hygge.

Bad/wc/vaskerom
Eneboligen inneholder to bad og eget vaskerom. I første etasje er det et bad med gulvbelegg og lyseblå våtromspanel på veggene. Servantinnredningen har underskap, matchende overskap og speil med hylle og belysning. Videre er det et badekar med dusj og et gulvmontert toalett.

Bad 2
Et bad nummer to gir større fleksibilitet for barnefamilier. Badet i underetasjen har belegg på gulv og våtromspanel på veggene. Servantinnredningen har underskap og speilskap med belysning. Videre er det et dusjkabinett og et gulvmontert toalett.

Vaskerom
Boligen har et praktisk vaskerom i underetasjen. Med egen inngang til underetasjen er det enkelt å rydde unna vått tøy, noe som er kjærkomment for barnefamilier. Vaskerommet har epoxymalt betonggulv og god plass for oppbevaring, samt skyllekum, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre store soverom fordelt på begge etasjene. Alle rommene er utstyrt med garderobeskap. Boligen har for øvrig god lagringsplass med to innvendige boder og et uinnredet loft. Det er innkjøpt en originaltrapp til loftet som er umontert.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Det er stedvis panelovner, en stråleovn, samt Jøtul vedovn og peisovn.På bad og vaskerom i underetasjen er det varmekabler på gulvet. Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og det er både utelys og utvendig strømuttak. Videre er det en ca. 200 liters OSO varmtvannsbereder fra 2013 plassert på vaskerom. Boligen er for øvrig koblet opp mot Verisure alarm, og det antas at abonnementet kan videreføres på kjøper hvis det skulle være ønskelig.

Parkering / Garasje


Det er parkering i en dobbelgarasje med to porter, samt biloppstillingsplasser på tomten. Garasjen har 3-fas strømsopplegg med lys og stikk-kontakter for motorvarmer. God lagringsplass på hems. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er opparbeidet med plen, busker, trær, trapper i terreng og en stor, singlet gårdsplass. Eiendommen er både flat og skrånende, og har noe naturtomt. Her er det bare fantasien som kan sette stopper for kreativ lek og moro. Det tilhører også en praktisk utebod/vedbod.
Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget balkong på ca. 27 kvm med vidstrakt utsikt. Ved inngangspartiet i underetasjen er det en overbygget platting på ca. 22 kvm, hvor den samme utsikten kan nytes. Som om ikke det var nok er det i tillegg utgang til en overbygget balkong på ca. 6 kvm fra loftet. De ulike oppholdsstedene gir flere muligheter for å nyte behagelige sommerdager, omgitt av vakker natur.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1983/103754-2/8 Forkjøpsrett 15.06.1983
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
ANFØRT PRIORITET ETTER:
RETTIGHETSHAVER: FET KOMMUNE
BEST. OM BEGRENSNING I RÅDERETT M V
FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG / ELLER
ANDRE BANKER OG KREDITINSTITUSJONER.
10 ÅR

1983/103754-3/8 Erklæring/avtale 15.06.1983
BESTEMMELSER OM VANNRETT

Vei / Vann / Avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei: Offentlig med privat avkjørsel

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på garasje datert 23.09.97 fra Fet kommune.
Det foreligger midlertidig brukstillatese på boligen datert 23.12.87 fra Fet kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi som primærbolig kr 947 481,- pr 31.12.17
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 763 344,- pr 31.12.17

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Gjennomsnittlig årsforbruk 5 siste år: 19816 kWh.
Gjennomsnittlig utgift pr. måned i 2017: 1.578,- kr
Kommunale avgifter Kr. 15 977 pr. år
Eiendomsskatten utgjør kr. 5.026,- per år ifølge Fet kommune.
Forsikring i TRYG kr 3 014 (polisenummer 3603229)

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.