X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Karly Skaars vei 64

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Karly Skaars vei 64

Prisantydning
5.500.000
Primærrom
130m²
Bruksareal
142m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.9 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kjeller 13
597237
Skedsmo
5327623859

Tom André Skarsbø

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Karly Skaars vei 64 er et strøkent og meget innbydende rekkehus over tre plan fra 2016 med en planløsning som vil passe de fleste familier. Rekkehuset holder en moderne, god standard med balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren varme i alle etasjer. Boligen ligger på en tomt med gode sol- og lysforhold, og har markterrasse og en herlig takterrasse med flott utsikt. Det medfølger to biloppstillingsplasser, og den ene har uttak for elbil-lader.

Innvendig består rekkehuset av en lys og luftig stue med åpen løsning mot et elegant kjøkken som har alle hvitevarer integrert. I tillegg har boligen en koselig loftstue - perfekt for barnefamilier. Rekkehuset har to delikate og flislagte bad, fire behagelige soverom og en pen entré med flislagt gulv. Oppbevaringsplassen er ivaretatt i garderobeløsninger og to boder.

Kort fortalt

- Rekkehus med moderne standard.
- To utendørs biloppstillingsplasser.
- En plass med laderuttak for elbil.
- Markterrasse og stor takterrasse.
- Tomt med gode sol- og lysforhold.
- Entré med flislagt gulv med varme.
- Lys stue med åpen kjøkkenløsning.
- Elegant kjøkken med hvit innredning.
- Integrerte hvitevarer fra Electrolux.
- Koselig, lys loftstue med god plass.
- To flislagte bad, ett med badekar.
- Et bad med opplegg for vaskemaskin.
- Fire soverom, to med garderobe.
- God oppbevaringsplass i to boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Vannbåren gulvvarme i alle etasjer.
- Boligen har balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Nitteberg/Kjeller i Skedsmo kommune, ca. 4 km fra Lillestrøm stasjon. Området har nærhet til skoler på alle trinn, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Høyskolen i Oslo og Akershus ligger også innen gangavstand fra eiendommen.

Boligen ligger med gangavstand til Nylendlia skisenter, som er et lite alpinanlegg som passer for alle aldersgrupper. Det er i tillegg kort avstand til fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall, skiløyper, tennisanlegg og treningssenter m.m. Det er en kort biltur til Åråsen fotballstadion hvor Lillestrøm spiller sine hjemmekamper. Nær Åråsen ligger Skedsmohallen med omkringliggende idrettsanlegg, samt Sørum fritidsgård med ridesenter.

En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Tæruddalen byr dessuten på flotte turområder.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Kjeller og Rema 1000 Åråsen. COOP Obs Hypermarked er også et populært handlested. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt utvalg. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Holtveien som ligger ca. 300 meter fra boligen. Med bil fra Nitberg tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 10 min til Strømmen, 24 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Kjeller barne- og ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Byggemåte

Boligen er fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger oppført i betong og trebindingsverk. Fasader med stående kledning. Gulvgående vinduer med 3-lags glass og trekarmer, utvendig beslått med aluminium. Flatt tak i treverk. Yttertaket er tekket med papp/membran. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen den 31.01.18. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 156 kvm

Underetasje: BTA 56 kvm / BRA 51 kvm / P-rom 45 kvm / S-rom 6 kvm
1. etasje: BTA 63 kvm / BRA 57 kvm / P-rom 51 kvm / S-rom 6 kvm
2. etasje: BTA 37 kvm / BRA 34 kvm / P-rom 34 kvm

P-rom består av:
Underetasje: Trapperom, bad og 2 soverom.
1. etasje: Entrè/hall, bad/vaskerom og stue/kjøkken.
2. etasje: Stue og 2 soverom.

Planløsning

1 etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje: Loftstue og 2 soverom.
Underetasje: 2 soverom, bod og bad/wc.
Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm.

Standard

Entré
Boligen har en hendig sportsbod i tilknytning til inngangspartiet. Vel innenfor dørstokken møtes du av en pen og praktisk entré med gulvfliser. Rommet har downlights i himling, lyse farger på veggene og en fin skyvedørsgarderobe med speilfronter. Videre er det vannbåren gulvvarme, noe som er gjennomgående i alle etasjer.

Stue
Rekkehuset har en lys og tiltalende stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, og i overgangen mot kjøkkenet skapes en naturlig plass for spisebord. Rommet har enstavs eikeparkett og lysmalte vegger, og gode vindusflater som sørger for naturlig lys og en luftig atmosfære. Videre har stuen innfelte downlights i himlingen.

Kjøkken
Kjøkkenet er innbydende, hvitt og elegant, samt praktisk designet med god benke- og skapplass. Innredningen fra HTH har glatte fronter med integrerte håndtak og benkeplate i laminat med underlimt oppvaskkum.

Hvitevarene er integrert og består av oppvaskmaskin, kjøleskap, induksjonstopp og stekeovn med dampfunksjon, alle fra Electrolux. I overkant av kokesonen er det montert en stilig ventilatorhette, mens i bakkant av kokesonen og oppvaskkummen er det glassplater på veggen.

Loftstue
Boligen innehar i tillegg en koselig loftstue med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Loftstuen er holdt i samme pene utførelse som hovedstuen og har i tillegg utgang til takterrassen.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to delikate bad. Badet i første etasje er flislagt i lyse toner og utstyrt med gulvvarme og vegghengt toalett, samt et deilig hjørnebadekar for litt ekstra luksus i hverdagen. Baderomsinnredningen er rommelig og består av underskap med heldekkende servant. På badet er det også opplegg til vaskemaskin, speil med integrert belysning og innfelte downlights i himlingen.

Bad 2
Badet i underetasjen er flislagt i duse toner og utstyrt med gulvvarme, vegghengt toalett og en dusjnisje med regnfallsdusj og glassdør. Det har en tidsriktig benkeseksjon med skuffefronter og heldekkende servant. Over servanten er det montert et speil med integrert belysning og rommet for øvrig er belyst med downlights.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har fire fine og behagelige soverom, med garderobeskap på ett og skyvedørsgarderobe på et annet. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i entreen, samt innvendig bod og en sportsbod på ca. 5 kvm ved inngangspartiet.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle etasjer. Rekkehuset har et balansert ventilasjonsanlegg som sikrer et godt inneklima i alle rom, året rundt. Boligens sikringsskap er utstyrt med automatsikringer.

Parkering / Garasje

Rekkehuset har to utendørs parkeringsplasser, hvorav den ene har elbil-lader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Rekkehuset ligger på en tomt med gode sol- og lysforhold. Fra loftstuen er det utgang til boligens herlige takterrasse som har fritt utsyn og en flott utsikt over det rolige nærområde. Terrassen har god plass til sittegruppe og grill med sine ca. 15 kvm, så her kan sommerdagene nytes til det fulle. Fra det ene soverommet i underetasjen er det utgang til en markterrasse på ca. 5 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Heftelser som følger:
2007/413682-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.05.2007
Iht vassdragsreguleringsloven §16, post 5, 8. ledd - innløsning av årlig erstatningsbeløp, kr 25.642,-.
OVERFØRT FRA: 0231-34/38
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1191638-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 18.12.2015
:Knr:0231 Gnr:34 Bnr:31
Gjelder som gang/sykkelvei
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0231-34/38
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1096170-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.11.2016
Rett til å knytte seg til sekundærnett for fjernvarme
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0231-34/31/0/1-30
Rettigheter i eiendomsrett
2016/1096049-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
25.11.2016
Knr:0231 Gnr:34 Bnr:38 Snr:8 (det er også flere rettighetshavere)
Gjensidig rett til å benytte Grønnstruktur - Turdrag F1
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Opprinnelig tinglyst som pengeheftelse, endret til servitutt. Rettet etter tgll § 18 09.02.2017 KTS
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0231-34/35
Rettigheter i eiendomsrett
2017/1327466-1/200 Bestemmelse om parkering
28.11.2017 21:00
rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:34 Bnr:38 Snr:8
Gjelder 2 parkeringsplasser
Kan ikke tranporteres til andre enn seksjonseiere i gnr. 34 bnr. 38.
Bestemmelsen er bindende for senere fradelte parseller fra gnr. 34 bnr. 35.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilnyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 13.11.2017 i flg. Skedsmo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr ,- pr
Ligningsverdi som sekundærbolig kr ,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område regulert til boligbebyggelse i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser. Det er pågående og vil være fremtidig byggeaktivitet i området.

Beskrivelse av sameiet

I flg. oppklysninger fra BORI foreligger det p.t. ikke husordensregler for dette sameiet.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 309,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. bygningsforsikring, kabel-tv/internett, a konto fjernvarme, driftskostnader og forretningsførsel.

Andre løpende kostnader:
Innboforsikring og strøm.

Kommunale avgifter Kr. 11 189 pr. år
I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Forsikring i Gjensidige Forsikring ASA kr (polisenummer 86227196)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Forbruket ligger på mellom 300-450 kWh pr. mnd og dette utgjør en totalpris (strøm og nettleie) på kr. 300-500,- pr. mnd. i flg. selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Hvitevarene på kjøkkenet følger handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.