X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Riihimækiveien 49

Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Riihimækiveien 49

Prisantydning
2.990.000
Fellesgjeld
100.694,-
Primærrom
80m²
Bruksareal
98m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Prosjektmegler
97 54 16 05
Salgsoppgave
7.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.8 / 10
Naboskapet
Høflige
7.4 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hvam 2
359184
Skedsmo
5327623859

Susanne Fleime

Eiendomsmegler / Prosjektmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Riihimækiveien 49 er en lun og innbydende 3-roms andelsleilighet i første etasje, i et borettslag med flotte, barnevennlige fellesarealer. Det er kort vei til E6-aksen for rask transport til Oslo/Gardermoen, og videre veiforbindelser til hele det sentrale østlandsområdet. Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong som kan benyttes fra tidlig vår til sen høst. Det medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Innvendig er oppgraderinger utført underveis, og leiligheten fremstår som gjennomgående med god planløsning. Leiligheten har et klassisk, pent kjøkken med integrert koketopp/stekeovn, og en romslig stue med store skyvedører ut til balkongen som blir en fin forlengelse av stuen. Videre har leiligheten et lunt bad, separat vaskerom og to innbydende soverom, hvorav ett har garderobeskap. Ytterligere lagringsplass finnes i innvendig bod, et skap i felles kjølerom og en utebod.

Kort fortalt

- Gjennomgående 3-roms leilighet.
- En parkeringsplass i garasjeanlegg.
- Innglasset balkong med fint utsyn.
- Entré med åpen garderobeløsning.
- Kjøkken med koketopp/stekeovn.
- Stue med gode møbleringsmuligheter.
- Romslig bad med deilig gulvvarme.
- Vaskerom med muligheter for lagring.
- To soverom, ett med garderobeskap.
- Lagring i innvendig og utvendig bod.
- Sikringsskap med jordfeilautomater.
- Kabel-tv (grunnpakke) er inkludert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Skjetten i Skedsmo kommune, med gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og Skjetten stadion. I nærmiljøet finnes flere kunstgressbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skateramp, alpinanlegg, golfbane og treningssentre, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Boligen ligger også i nærhet til skog og mark med fine turområder og preparerte lysløyper, samt Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Fra boligen er det gangavstand til Skjetten Nærsenter med et godt og variert utvalg. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan Strømmen Storsenter tilby over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Nordens vei som ligger ca. 550 meter fra boligen. I rushtiden går det Expressbuss til og fra Oslo med en reisetid på ca. 30 min. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn tar ca. 12 min. Med bil fra Skjetten tar det ca. 6 min til Strømmen, 7 min til Lillestrøm, 18 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Gjellerås barneskole og Stav ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand Videregående skole, i tillegg til et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

1.Etasje: BTA: 106kvm, BRA: 98kvm, P-ROM: 80kvm, S-ROM: 18kvm.

Innhold

1. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad/wc, vaskerom, 2 soverom og bod.
Annet: En disponibel utebod på ca. 1 kvm

Standard

Entré
Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen og er innredet med lyst laminatgulv til blåmalte vegger. Ved døren er det dørcalling, skoene kan gjemmes i et praktisk skoskap og yttertøy kan henges opp i en åpen garderobeløsing. Rommet er praktisk tilknyttet boligens bad og en bod.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning mot stuen, og er designet i en u-form som gir gode arbeidssoner og bra oppbevaringsplass. Den takhøye innredningen fra Ikea har lyse, profilerte fronter, vitrineskap og nøttefarget benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over benken er det hvite fliser og de fleste arbeidsflater er godt opplyst. Videre har kjøkkenet ventilator og integrerte hvitevarer som koketopp og stekeovn. Rommet har eikefarget laminatgulv og plass til spisebord i overgangen til stuen.

Stue
Stuen oppleves som romslig med en rolig og behagelig atmosfære. Rommet har eikefarget laminatgulv og hvitmalte vegger, pent oppbrudd av en fondvegg i tidsmessig blått. Det er god plass til møblement og store vinduer bidrar til godt dagslys og idyllisk utsikt. Skyvedører leder ut til en deilig, innglasset balkong, og blir med dette en fin forlengelse av stuen.

Bad/wc/vaskerom
Badet er romslig og oppleves som lunt og innbydende. Rommet har flissatte overflater i naturfargede toner, gulvvarme og belysning i form av innfelte downlights. Innredningen består av en pen søyleservant, innfliset speil med overlys og vegghengt toalett. Bak to innfellbare glassdører venter en deilig hjørnedusj.

Vaskerom
Det er inngang til vaskerommet fra boligens bad. Vaskerommet har lysmalte vegger og rustikke, sandfargede gulvfliser. Det er god plass til ulike oppbevaringsløsninger, og under en arbeidsbenk er det opplegg til vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to tiltalende soverom, hvor det på hovedsoverommet er et garderobeskap med frostede glassdører. Boligen har for øvrig god lagringsplass på vaskerommet, i innvendig bod, skap i felles kjølerom og en disponibel utebod på ca. 1 kvm i eget bygg.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler på bad. Ventilasjonen er naturlig med felles, mekanisk avtrekk. Sikringsskapet er oppdatert med jordfeilautomater. Videre har leiligheten en varmtvannsbereder på 200 liter fra 1996 plassert på vaskerommet. Leiligheten er ellers tilknyttet dørcalling, og kabel-tv (grunnpakke) er inkludert i husleien.

Parkering / Garasje

Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Fra stuen er det utgang til en vestvendt innglasset balkong med god plass til sittegruppe og grill. Her kan utesesongen nytes fra gryende vår til vakker høst, og på solrike sommerdager kan vinduene lett skyves til siden for å slippe sommeren inn. Balkongen har tett rekkverk, og dette i tillegg til rullgardiner gir en deilig, usjenert uteplass med god solskjerming. Fra balkongen er det idyllisk utsikt mot naturskjønne områder.

Felleseiendommen er opparbeidet med store, nydelige grøntarealer som er pent beplantet med prydbusker og trær. Felles sittegrupper skaper et sosialt utemiljø, og for de minste er det flotte områder med leke- og ballplasser. Internveier er asfaltert, og gir med det et pent og ryddig førsteinntrykk.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet iflg Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for innglassing av balkonger datert 05.01.2012, fra Skedsmo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 848 937,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 716 598,- pr 31.12.15

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Boligselskapet er tilknyttet sikringsordning.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 276,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Enkelte vaktmestertjenester, bygningsforsikring, gårdsstrøm, vask av fellesarealer, forretningsførerhonorar, nedbetaling av fellesgjeld, deler av det utvendige vedlikeholdet, kommunale avgifter, eiendomsskatt, kabel-tv (grunnpakke).

Andre faste utgifter:
Strømforbruk: Fra 1.februar 2017 til 1. februar 2018: 10 708 kWh.
Dette tilsvarer et snittforbruk på 893 kWh per måned.
Forsikring i W.R. Berkley Insurance Norway NUF kr (polisenummer 101518)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 94927018998, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats per 25.01.2018: 2,05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 170
Saldo per 25.01.2018: 31 357 611
Andel av saldo: 100 694
Første termin: 30.09.2013
Første avdrag: 30.09.2014 (siste termin 29.02.2032)
Annuitetslån med flytende rente

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Lampe over spisebord og på barneværelset tar selger med seg og medfølger ikke handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter brev fra Bori (forretningsfører) datert 06.02.2018 er det ingen medlemmer som har meldt sin forkjøpsrett.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.