X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Fet – Fetsund

Hovinbakken 56

Fet – Fetsund

Hovinbakken 56

Prisantydning
4.100.000
Primærrom
106m²
Bruksareal
115m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
6.9 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Nerdrum
1637636
Fet
115554836

Tom André Skarsbø

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Hovinbakken 56 er en lys og delikat enebolig over to plan med familievennlig planløsning og god standard. Boligen ligger i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde, der flotte fellesarealer frister med både fotballbane og lekeplass for de små. Videre er det kort vei til alt man har behov for i en hektisk hverdag, samtidig som det er nærhet til fine turområder og idylliske badeplasser for hele familien.

Innenfor det hyggelige inngangspartiet venter en praktisk entré og hall med smarte garderobeløsninger, et meget praktisk vaskerom og et separat toalettrom, samt et innbydende hovedsoverom. Videre er det et flott kjøkken med spiseplass og innredning fra Strai med integrerte hvitevarer. Stuen fremstår som lys og trivelig med god plass til flere sittegrupper, og utgang til det solrike uterommet.

I boligens andre etasje finner vi to koselige soverom, i tillegg til et flislagt bad. Baderommet er delikat og utstyrt med ny, moderne innredning, toalett og et romslig dusjkabinett. Rikelig med lagringsplass er det i flere innvendige boder, på loft, i en utebod og i garasjen som ligger i en felles garasjerekke

Kort fortalt

- Lys og smakfull enebolig med god standard.
- Parkering i garasje i rekke.
- Usjenert og solrik terrasse på ca. 45 kvm.
- Eiendommen har gode lys- og solforhold.
- Praktisk entré med skyvedørsgarderobe.
- Tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys og trivelig stue med store vindusflater.
- Pent, flislagt baderom med dusj og toalett.
- Separat toalettrom og praktisk vaskerom.
- Tre soverom.
- Flere boder, lagringsloft, utebod og garasje.
- Nyere sikringsskap med automatsikringer.
- Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder.
- Flere markiser, utebelysning og utekran.
- Praktisk informasjon om velet på vedlagt link: http://www.hovinbakkenvel.com/37969269

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Fetsund i Fet kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Boligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved blant annet Hvalstjern, Heiavann og Gansvika.

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen idrett, samt et meget godt tilbud innen kultur. Kulturskolen tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst. Kommunen har også et godt bibliotek.

Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fet sentrum blant annet Vinmonopolet, apotek, interiørbutikk, dyrebutikk, blomsterbutikk, treningssenter og flere helsetilbud. Like ved jernbanestasjonen har du også den hyggelige puben, Gulating, med blant shuffleboard og et bredt sortiment av øl.

Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Hovinbakken, som ligger rett ved boligen. Med bil tar det ca. 10 min til Lillestrøm, 10 min til Sørumsand, 13 min til Strømmen, 24 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hovinhøgda barneskole og kort vei til Østersund ungdomsskole. I tillegg finnes det flere barnehager i nærheten. Romerike har flere videregående skoler, og Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger oppført i trebindingsverk. Fasader med stående kledning. Vinduer med 2 og 3-lags glass med trekarmer. Pulttak og saltak i treverk. Yttertaket er tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgave for ytterligere informasjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 126 kvm

1. etasje: BTA 89 kvm / BRA 81 kvm / P-rom 72 kvm / S-rom 9 kvm
2. etasje: BTA 37 kvm / BRA 34 kvm / P-rom 34 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè/gang, trapperom, kjøkken, stue, vaskerom, soverom og wc.
2. etasje: Trapperom, 2 soverom og bad.

Planløsning

1. etasje: Entré, hall, stue, kjøkken, soverom, toalettrom, vaskerom og bod.
2. etasje: Trapperom, 2 soverom, bad og bod.
Annet: Lagringsloft, utebod og garasje.

Standard

Entré
Via et overbygget og hyggelig inngangsparti kommer man inn i boligens lyse entré med flislagt gulv, og deretter inn i en romslig hall. En praktisk skyvedørsgarderobe og et garderobeskap gir god plass for oppbevaring av ytterklær og sko. Rommene gir et meget godt førsteinntrykk av boligen, og interiøret er holdt i lyse og tidsriktige farger, noe som harmonerer med øvrige rom. Her er det godt å komme hjem, og hyggelig å ønske gjestene velkommen.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen fra Strai har et tidløst design med lyse fronter i heltre, enkelte vitrineskap med belysning, og laminat benkeplate med underlimt oppvaskkum i stål. Innredningen har rikelig med over- og underskap, vinhyller og meget gode arbeidsflater.

Videre er kjøkkenet utstyrt med nisje for kjøle- og fryseskap, og integrerte hvitevarer i form av induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Det er belysning over benkene og fliser på vegg. Rommet er pent innredet med parkettgulv og lyse veggflater, og et hyggelig spisebord får plass under vinduet.

Stue
Boligen har en lys og trivelig stue med store vindusflater, og god plass til både sittegruppe, tv-løsning og spisestue. Rommet er smakfullt innredet med parkettgulv, lys faspanel på veggene, og et pipeløp som gir mulighet for et fremtidig ildsted. Fra stuen går du direkte ut på den nordvestvendte og solrike terrassen, der en markise skjermer for vær og vind.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et flislagt baderom, et separat toalettrom og et praktisk vaskerom. Baderommet ligger i andre etasje, og har lyse veggfliser, grå gulvfliser med varme og downlights i himling. Innredningen var ny i 2018, og består av en hvit skuffeseksjon med heldekkende servant og speil med overlys. Videre er det et romslig dusjkabinett og et vegghengt toalett. Her er det godt å starte dagen.

Vaskerom og wc
Det praktiske vaskerommet ligger strategisk plassert med adkomst fra entréen, og er utstyrt med skapinnredning, benkeplate med god arbeidsflate, nedfelt vaskekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fra vaskerommet er det videre adkomst til et toalettrom med servantskap, speil og toalett. Begge rommene har gulvbelegg og lyse veggflater.

Soverom og garderobe
Boligen har tre romslige soverom med praktiske garderobeløsninger. Hovedsoverommet ligger i første etasje, og er delikat innredet med parkettgulv, lyse veggflater og en smart skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe i entréen og garderobeskap i hall, samt lagringsplass i to innvendige boder, loft, utebod og garasje.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, i tillegg til gulvvarme i entré og bad. Videre er det pipeløp, med mulighet for et fremtidig ildsted. Boligen har naturlig ventilasjon med lufteventiler i vinduer og yttervegger, samt mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskapet er av nyere dato, og utstyrt med automatsikringer. Videre har boligen en 200 liters varmtvannsbereder, som står plassert i den ene boden. Det er montert enkelte markiser, i tillegg til utebelysning, utekran og utvendig stikkontakt.

Boligalarm (Innbrudd, brann og videoovervåking) fra Verisure kan overtas av kjøper.

Parkering / Garasje

Boligen disponerer en garasje med elektrisk leddport, i felles garasjerekke.
Rekkegarasje oppført 2013. BTA 16 kvm / BRA 15 kvm.

Styret i velet opplyser følgende:
Vi vil minne dere som ikke har tatt i bruk garasjene om at nå er garasjene klare til bruk.
Det vil si at ingen lenger skal stå parkert på boligområdet.
Styret ser det som en viktig oppgave å bevare Hovinbakken som et barnevennlig og bilfritt område.
Veiene inne på boligområdet er gangvei og er beregnet for gående og syklende.
Det er ønskelig at man begrenser kjøring inne på området til det høyst nødvendige.
Hvis man må kjøre inn på veiene viser vi til veitrafikklovens bestemmelser om at høyest tillatte fart ved kjøring på gangvei skal er gangfart, max 6 km/t.
Beboere har ansvar for at besøkende også følger disse retningslinjene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har en nordvestvendt og solrik terrasse på ca. 45 kvm, med god plass til utemøbler og grill. En stor markise skjermer for vær og vind, og bidrar til en lun og trivelig uteplass. Videre er det en hyggelig hage med gressplen, beplantning og prydbusker.

Fellesområdene er pent opparbeidet med asfalterte internveier og fine grøntområder, i tillegg til fotballbane og lekeplass for de små. Her vil hele familien trives.

Tilliggende fasiliteter

Andel i realsameie
900196-1/8 Opprettelse av realsameie
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:0227 Gnr:13 Bnr:349 1/52

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglyst heftelse vil følge boligen:
1984/101059-2/8 FORKJØPSRETT TINGLYST
17.02.1984
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
ANFØRT PRIORITET ETTER:
RETTIGHETSHAVER: FET KOMMUNE
BEST. OM BEGRENSNING I RÅDERETT M V
PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG / ELLER
ANDRE BANKER OG KREDITINSTITUSJONER.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og offentlig nett for vann og avløp i flg. Fet kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 01.07.1986 i flg. Fet kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 782 183,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 502 985,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert og ligger i et område med reguleringsformål; boligbebyggelse i flg. Fet kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 15 356 pr. år
Gjelder vann, avløp og renovasjon.
Eiendomsskatt utgjør kr. 4120,- p. år.
Forsikring i If kr 4 175 (polisenummer 2461113)

Andre løpende kostnader
Årskontigent til Hovinbakken Vel, kr. 1.650,-. (dekker vedlikehold av området samt snømåking av gangveier).
Ifølge selger betales det et månedlig beløp på kr. 1100,- til garasjelaget i forbindelse med at det ble tatt opp et felles lån da garasjene ble nyoppført i 2014. Andel fellesgjeld pr. garasjeenhet var pr. 31/12 2016 kr: 95.335,-
Andre løpende kostnader vil være innboforsikring, strøm, tv/internett, alarm med mer.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Årlig forbruk ligger på ca. 17.348 kWh i flg. selger. Dette utgjør 1.442,- pr. mnd i snitt (nettleie og forbruk).

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Alle hvitevarene på kjøkkenet følger handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.