X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Furuset – Oslo

Høybråtenveien 23B

Furuset – Oslo

Høybråtenveien 23B

Prisantydning
2.990.000
Fellesgjeld
413.499,-
Primærrom
104m²
Bruksareal
104m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
6 / 10
Opplevd trygghet
Trygt
5.5 / 10
Naboskapet
Høflige
/ 10

Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Bjørkheim
1154480
Stovner
3266713964
Oslo
666759353639

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Høybråtenveien 23 B er en romslig 4-roms leilighet i tredje etasje, tilhørende et borettslag med oppgraderte fasader. Omgivelsene er idylliske, og i kort gangavstand finner du skoler, barnehage, kjøpesenter, buss og T-bane. Den markanære beliggenheten må sies å være et annet stort pluss. Boligen kan skilte med to flotte balkonger mot henholdsvis øst og vest, samt parkering i felles garasjekjeller. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten har gjennomgående planløsning og godt med tumleplass i rom som fremstår som ekstra luftige med hvitmalte vegger. Delvis er overflatene blitt fornyet. Stuen har adskilte soner for både spisestue og sofamøblement. Videre er det tradisjonelt kjøkken med god skapplass, et romslig, flissatt bad med dusjkabinett og tre fine soverom. Det medfølger skapløsning på to av soverommene, bod på den ene balkongen og ekstra lagringsplass i en disponibel kjellerbod.

Kort fortalt

- Tiltalende 4-roms andelsleilighet.
- Parkering i felles garasjeanlegg i kjeller.
- To flotte balkonger med herlig utsikt.
- Luftig entré med skyvedørsgarderobe.
- Kjøkken m/komfyr/koketopp og dør ut.
- Gjennomgående, lys stue/spisestue.
- Stort, flissatt bad med dusjkabinett.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Tre fine soverom, to med skapløsning.
- Lagringsplass med disponibel bod.
- Varmtvann og Get kabel-tv inkludert.

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde på Høybråten i Oslo kommune. Her bor du nær skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til flere tur- og løypealternativer innover i Østmarka.

Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Høybråten idrettspark ligger i kort avstand, og for utvidet tilbud kan en tur til Rommensletta anbefales. Der finner du idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og flott skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, samt golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler.

Andre rekreasjonsmuligheter som ligger en kort sykkeltur unna er Furuset bad, Nordre Lindeberg gård og Jerikobakken - en populær alpinbakke. Det er gode akemuligheter ved siden av bakken, som tilbyr varmestue og utlån av utstyr. Verdensparken ligger på Furuset, i fin sykkelavstand. Her er det benker, griller, hinderløype, frukt- og bærhage, lekelandskap og bekk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker og Kiwi Haugenstua. Furuset Senter ligger i kort gangavstand og byr på 25 butikker, legesenter, samt Nautilus Gym & Bad. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stovner Senter 83 butikker. Metro senter og Lørenskog Storsenter Triaden ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og tog. Nærmeste bussholdeplass er Høybråten kirke som ligger ca. 2-3 min gange fra boligen. Med bil fra Høybråten tar det ca. 10 min til Stovner, 11 min til Økern, 14 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Haugen barneskole og Granstangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager

Byggemåte

Boligblokk fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt komprimerte masser samt støpt kjellergulv. Etasjeskiller av betongkonstruksjoner. Yttervegger i betong og noe bindingsverk samt utvendig forblendet med malt betong, fasadeplater og partier med panel. Vinduer med 2- og 3 - lags isolerglass. Produsert i 2012. Omramming og karmer av trevirke og metall. Flatt yttertak i betongkonstruksjoner. Antatt tekket med papp/folie (Ikke besiktiget). Opplysningene er hentete fra tilstandsrapport datert 01.03.2018, avholdt av Eduart Kryeziu. For ytterligere informasjon se nevnt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 112 kvm

3. etasje: BTA112 / BRA 104 kvm / P-rom 104 kvm

P-rom består av:
Entré/gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue/spisestue og 3 soverom.

Planløsning

3. etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue/spisestue og 3 soverom.
Annet: Kjellerbod på ca. 5 kvm.

Standard

Entré
Du ankommer leiligheten via felles oppgang til en entré som gir et luftig førsteinntrykk av boligen. Entreen har parkett på gulv og hvitmalte vegger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene. I en skyvedørsgarderobe med speilfronter finner du oppbevaringsplass til ytterklær, og det er i tillegg mulighet for kommodeløsning.

Kjøkken
Kjøkkenet har utgang til balkong, slik at man enkelt kan trekke utendørs med kaffekoppen, så vel som med måltider. Kjøkkeninnredningen har tradisjonelle, hvite fronte, samt laminert benkeplate med dekorfliser og belysning over.

Innredningen er velfungerende og har en hendig vinkelform hvor det bys på godt med skapplass. Over komfyr med keramisk topp er det hette for ventilator, og det er opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap.

Stue/spisestue
Stuen er todelt og fremstår som et luftig oppholdsrom med gjennomgående dagslys fra gode vindusflater. Den ene stuedelen benyttes til spisestuemøblement, mens den andre delen brukes til sofa/tv-sone og har utgang til balkong. Rommet har parkett på gulv, hvitmalte vegger og fastmontert lysskinne i himling i begge oppholdssoner.

Bad/wc/vaskerom
Badet er romslig og ble i 2007 fornyet med pene fliser på overflater, gulvvarme, downlights og nytt sanitærutstyr. Innredningen består av en skuffeseksjon med dobbel, heldekkende servant og tilhørende speilskap. Videre har badet veggmontert toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre luftige soverom, hvorav to med garderobeløsning. I entreen er det skyvedørsgarderobe, og det er ekstra lagringsplass med bod på den ene balkongen. I tillegg disponeres bod i felles kjeller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner. Videre er det ventilasjon basert på naturlig avtrekk. Leiligheten har varmtvann fra sentralvarmeanlegg, og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Det er elskap med skrusikringer, downlights på bad, callinganlegg og tilknyttet Get kabel-tv med tilgang til internett.
Kabel-TV via Canal Digial.

Parkering / Garasje

Leiligheten disponerer parkeringsplass i et felles garasjeanlegg i kjelleren. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har to balkonger - én på hver side, beliggende mot henholdsvis vest og øst med flott utsikt. Balkongene har flissatt dekke, rekkverk med frostet glass, og den ene har bod. Balkongene er på ca. 10 og 7 kvm, hvor den største ligger på stuesiden og har elektrisk markise for solskjerming ved behov. Fellesarealene er opparbeidet med plen, trær, beplantning og asfalterte internveier. Til ekstra hygge for beboerne finnes både lekeplasser og felles sittegrupper.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offetlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferditattest datert 17.11.1978 og ferdigattest for fasadeendring datert 30.10.2013 i flg. Oslo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 972 534,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 112 107,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område - byggeområde for boliger i flg. Oslo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Borettslaget har egen hjemmeside; www.xn-bjrnheimborettslag-h4b.no

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 877,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, varmtvann, kabel-TV, trappevask, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.
I flg. OBOS økte felleskostander f.o.m 01.01.18 med 3%.

Andre løpende kostnader:
Innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Husbanken - låner. HUS101-11515011.
Annuitetslån, antall terminer pr. år: 12
Rentesats per 15.02.2018: 1,57% flytende pa.
Antall terminer til innfrielse: 22 år og 11 mnd.
Saldo per 15.02.2018: kr. 141.093.283,-
Andel av saldo pr. 15.02.2018: kr. 413.499,-

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.