X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Trysil – Østby

Granåsvegen 224

Trysil – Østby

Granåsvegen 224

Prisantydning
2.200.000
Primærrom
82m²
Bruksareal
86m²
Soverom
3 rom
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Granåsvegen 224 er en meget velholdt og flott familiehytte med funksjonell planløsning over en etasje, god standard og innlagt vann og strøm. Hytta ligger i et attraktivt område med fantastiske naturomgivelser, nydelig utsikt, solrike uteplasser og bilvei helt frem. Bilene kan parkeres i den gruslagte innkjørselen, og det er enkel adkomst inn i hytta.

Vel innenfor dørstokken venter en romslig entré med behagelig gulvvarme og åpen garderobeløsning. Videre kommer man inn i en trivelig stue med store vindusflater, koselig peis og åpen løsning mot et velutstyrt kjøkken. Den åpne romløsningen gir god plass for både sofagruppe og spisestue, mens peisen gir ekstra varme og hygge på de kjølige dagene.

Tre soverom er utstyrt med køyesenger, og gir rom for besøk av familie og gode venner. Et frittstående anneks byr også på flere sengeplasser, dersom det skulle være behov for det. Den komfortable hytten har et pent bad med flislagt gulv, dusjkabinett og toalett. Like innenfor badet venter en badstue med integrerte sittebenker - perfekt etter en lang topptur på ski, eller en fottur innover fjellet. Lagringsplass er det i to utvendige boder, samt i annekset som også inneholder en ekstra bod.

Kort fortalt

- Koselig familiehytte med god standard.
- God plass til parkering i innkjørselen.
- Solrike og lune uteplasser med flott utsikt.
- Frodig naturtomt med rikelig boltreplass.
- Praktisk entré med flislagt gulv og varme.
- Velutstyrt kjøkken med gode arbeidsflater.
- Trivelig stue med plass til flere sittegrupper.
- Pent baderom med dusjkabinett og toalett.
- Behagelig badstue med sittebenker i tre.
- Tre koselige soverom med familiekøyer.
- Smart anneks med bod og sengeplasser.
- Godt med lagringsplass i to uteboder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- 300 liters varmtvannsbereder.

Beliggenhet og servicetilbud

Fra hytta er det kort vei til populære alpinanlegg, flotte lysløyper, idylliske badeplasser og gode servicetilbud. Hyttefeltet ligger øst for Østby, ca. 12 km fra Fulufjellet Alpinsenter og ca. 30 min kjøring fra Trysil sentrum. Det er i tillegg kort vei til alpinanlegg på svensk side (Stöten og Sälen). Fulufjellet Alpinsenter er et intimt og familievennlig anlegg i hjertet av Trysils praktfulle natur. Alpinsenteret ligger vestvendt og solfylt innunder Fulufjellsplatået.

Ved hytta kjøres det opp kilometervis med fine skiløyper om vinteren, og sommerstid kan du følge godt merkede turstier som tar deg innover i storslått natur. Området byr på flere gapahuker til fri benyttelse, egen fiskedam for barn i hytteområdet, flere småvann i fjellet, samt gode fiske- og jaktmuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Østby. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Trysil sentrum et godt og variert utvalg. Med bil fra Ryskdalen tar det ca. 13 min til Østby, 1 time til Sälen og ca. 3 timer til Oslo.

Byggemåte

Fundamentert på murte Leca stipefundamenter/vanger. Trebindingsverksvegger med stående utvendig villmarkspanel. Koblede hyttevinduer med sprosser fra byggeår, og terrassedør med 2-lags glass og trekarmer. Antas plassbygde takkonstruksjoner med flate tak innvendig i hytta. Saltak med trekonstuksjoner tekket med torvtekking. Det er metall i takrenner og nedløp. Vindskier i treverk som er beiset.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

1. etasje: BTA 95 kvm / BRA 86 kvm / P-rom 82 kvm / S-rom 4 kvm

P-rom består av:
Entrè, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad, badstue og 3 soverom.

Anneks oppført år 2000.
BTA 12 kvm / BRA 10 kvm / P-rom 7 kvm / S-rom 3 kvm.
P-rom: Soverom. S-rom: Bod.

Planløsning

1. etasje: Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, bad og badstue.
Annet: 2 uteboder og anneks med bod.

Standard

Entré
Via et overbygget og hyggelig inngangsparti kommer vi inn i hyttens romslige entré. Rommet har flislagt gulv med varme, panel og tapet på veggene, og panel i himling. Det er god plass for yttertøy, sko, luer og votter i en åpen garderobeløsning. I tillegg er det mulighet for annet møblement.

Stue og kjøkken
Den koselige stuen har åpen løsning mot et pent kjøkken, og sammen utgjør de et sosialt og trivelig allrom med funksjonelle arbeidsflater og gode møbleringsmuligheter. Stuen har tregulv, mens kjøkkenet har fliser med gulvvarme, veggene har liggende panel og i himlingen er det solide dragere. Allrommet kan friste med store vindusflater mot tre himmelretninger, en flott peis for ekstra varme og hygge, og en dør ut til en solrik terrasse med majestetisk utsikt.

Kjøkkeninnredningen har et klassisk design med en kombinasjon av heltre profilerte fronter på underskapene, malte overskap og flislagte benkeplater med nedfelt oppvaskkum i stål. Innredningen har godt med skap og skuffer, og store arbeidsflater til glede for hobbykokken. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert ventilator, samt plass for stekeovn og kjøl/frys. En smart barløsning mot stuen er kledt i dekorativ teglstein, og skaper et naturlig samlingspunkt i rommet. Perfekt for å holde kokken med selskap.

Bad og badstue
Hytten inneholder et pent baderom med panel på veggene og flislagt gulv med behagelig varme. Innredningen består av en stilren skapseksjon med heldekkende servant og speil. Videre er badet utstyrt med toalett og et romslig dusjkabinett. Fra baderommet er det direkte adkomst til en flott badstue med integrerte sittebenker og en Tylö-ovn - et perfekt sted for avkobling og velvære, etter en deilig dag på ski.

Soverom og garderobe
Den familievennlige hytten har tre koselige soverom med plassbygde familiekøyer, noe som gir mange sengeplasser. Rommene er pent innredet med laminatgulv og panelte overflater for øvrig. Et frittstående anneks er innredet med soverom og bod, og byr på flere sengeplasser når man har behov for det. Hytta har for øvrig god lagringsplass med blant annet to utvendige boder.

Hvitevarer, brunevarer og møbler som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Noe kan medfølge etter egen avtale mellom selger og kjøper.

Oppvarming - Teknisk

Hytten er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme i entré, kjøkken og baderom. I tillegg er det en murt peis i stuen med innsats fra Jøtul. Hytten har naturlig ventilasjon med lufteventiler i vinduene, i tillegg til mekanisk avtrekk fra kjøkken. Det er etablert et 400-V anlegg med sikringsskap som har automatsikringer. Videre er det integrert downlights på kjøkken og i entré, integrerte spotter på badet, og godt med utebelysning.

Hytta har en 300 liters varmtvannsbereder fra 2007, som står plassert i den isolerte uteboden, og det er montert en elektrisk varmekabel på vanntilførselsledningen. Hytten er tilknyttet kabel-tv anlegg.

Parkering

Det er god plass til parkering i den gruslagte innkjørselen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen ligger på ca. 766 moh. i svært naturskjønne omgivelser og med majestetisk utsikt mot de flotte fjellene rundt. Ved inngangspartiet er det etablert en delvis overbygget platting, der en lun og vestvendt sitteplass gir rom for å nyte den deilige solen. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt uteplass med god plass til sittegrupper, bålpanne og grill. Herfra er det fritt utsyn over omgivelsene, og ekstra rom for ro og avkobling.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Pengeheftelser i festerett

1995/2787-2/15 Festekontrakt - vilkår 01.06.1995
festetid: 80 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr: 0428 Gnr: 14 Bnr: 2
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 1.600
Fra 03 10 1994
Pant for forfalt festeavgift
Kan overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Eiendommen er ikke tilknyttet kommunalt nett for vann og avløp i flg. Trysil kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 27.04.2001 i flg. Trysil kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 399 178,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidseiendom og ligger i Solberglia og Ryskdalen hytteområde i flg. Trysil kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 2 468 pr. år
Gjelder eiendomsskatt og tømming av slamavskiller hytte og tømming av tett tantk hytte.
Forsikring i Sparebank 1 kr 4 077 (polisenummer 14953679)

Andre løpende kostnader
Renovasjon til Søir, ca 775,- pr. år.
Serviceavgift, kr. 4.250,- pr. år.
Vannavgift, kr. 994,- pr. år.
Brøyting hytteveg lang, kr. 2.337,50 pr. år.
Årlig festeavgift kr. 2 393Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Festeavgift 2 393,-

I flg. opplysninger fra Østby Sameieskog ANS mottatt den 17.01.18 er festeavgift betalt for 2017. Neste regulering av festeavgiften blir i 2026 og den reguleres i hht. konsumprisindeks. Det er ikke mulighet for innløsing av festetomten.

Energiforbruk

Forbruket i 2017 var på 16 248 kWh i flg. selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.