X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Kjerulfs gate 24

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Kjerulfs gate 24

Prisantydning
1.390.000
Fellesgjeld
87.863,-
Tomtareal
2267 m2
Bruksareal
36m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 3
437227
Skedsmo
5176023160

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Kjerulfs gate 24 er en lys 1-roms andelsleilighet for de over 55 år. Leilighetens rom er av god størrelse, men har eldre flater og innredninger, så oppgraderinger må påberegnes for å møte dagens krav til standard. Leiligheten ligger i et sentrumsnært borettslag og fra stuen er det utgang til en overbygd balkong med utsikt over den rolige fellestomten.

Innvendig består leiligheten av et eldre, men velholdt kjøkken og en hyggelig stue som har god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. I stuen er det også en praktisk sovealkove med plassbygd garderobeskap. Videre innehar boligen et bad hvor det er opplegg til vaskemaskin, samt en entré med garderobeskap. For ytterligere oppbevaring disponerer leiligheten både en bod og et skap i kjelleren.

Kort fortalt

- 1-roms med moderniseringsbehov.
- Borettslag for beboere over 55 år.
- Overbygd balkong med fritt utsyn.
- Entré med porttelefon og garderobe.
- Hyggelig stue med praktisk alkove.
- Romslig sovealkove med garderobe.
- Baderom utstyrt med dusjkabinett.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- God lagringsplass med kjellerbod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, barnevennlig og svært populært boligområde i Lillestrøm, i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Stedets sentrale beliggenhet har gitt området enorm vekst. Fra Lillestrøm Stasjon bruker toget ca. 10 min til Oslo S og 12 minutter til Oslo lufthavn.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater, har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkter. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.
Fra boligen er det kun en rusletur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Matkroken, Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er St. Magnus plass som ligger ca. 200 meter fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Byggemåte

Lavblokk over 2 etasjer pluss kjeller. Betong, antatt på fast grunn eller stabile masser. Støpt kjellergulv. Grunnmur i pusset betong. Yttervegger over grunnmur i betongkontruksjon som er pusset/malt og bindingsverk som er kledd med profilerte stålplater og plater i komposittmateriale på balkong. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 2011. Yttertak i trekonstuksjoner, med saltak form. Antatt tekket med papp/folie (ikke besiktiget). Taket ble tekker om med ny takpapp i 2014. Takrenner og nedløp i stål. Opplysningene er hentet fra tilstransrapport utarbeidet av Eduart Kryeziu, datert 08.01.2018. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm, Bruttoareal: 40 kvm

2. etasje: BTA 40 kvm / BRA 36 kvm / P-rom 36 kvm

P-rom består av:
Entrè, bad/wcc/vaskerom, kjøkken, stue, alkove.

Planløsning

2. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue med sovealkove.
Annet: Disponibel bod og skap i kjeller.

Standard

Entré
Entreen er av praktisk størrelse, samt smart innredet med flere plassbygd garderobeskap. Entreen er holdt i lyse farger, har belegg på gulv og en porttelefon ved inngangsdøren. En glassdør leder videre inn til stuen. Entreen og leiligheten for øvrig er noe utidsmessig, men gir et godt utgangspunkt for modernisering.

Kjøkken
Kjøkkenet er godt vedlikeholdt og har en eldre innredning med takhøye skap. Innredningen har glatte fronter malt i gult og en benkeplate i laminat. Det er også et heldekkende benkebeslag i stål med dobbel oppvaskkum. På kjøkkenet er det lagd nisjer for oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. I overkant av komfyrnisjen er det montert ventilator.

Stue og sovealkove
Leiligheten har en hyggelig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet er holdt i lyse farger med et grått belegg på gulv og hvitmalte vegger. Stuen har utgang til balkong, og det er store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys.

I stuen er det også laget en praktisk sovealkove. I sovealkoven er det god plass til dobbeltseng og det er i tillegg plassbygd garderobeskap. For ekstra oppbevaring er det plassbygde skap i entreen, og leiligheten disponerer både en bod og et skap i kjelleren.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et bad utstyrt med frittstående toalett og dusjkabinett. Badet har vinylbelegg på gulv og en innredning bestående av underskap med heldekkende servant, samt et speilskap med tilhørende belysning. På badet er det også opplegg for vaskemaskin.

I flg. selger medfølger alle hvitevarer på kjøkken, men ikke vaskemaskinen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet elektrisk med stedvise panelovner, samt med stråleovn på badet. Leiligheten har mekanisk avtrekk på kjøkken og bad, ellers er det naturlig oppdriftsventilasjon med tilluft via vindusventiler. Videre har leiligheten dørcalling, og det er varmtvann fra felles anlegg.

Parkering

Reserverte parkeringsplasser til borettslaget. Ytterligere parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen har leiligheten utgang til en balkong. Balkongen har plastheller som dekke og plass for et hyggelig kafésett. Uteplassen er dessuten overbygd, og herfra har man fritt utsyn over den rolige fellestomten som er opparbeidet med blant annet gressplen, prydbusker og trær. I området finnes en rekke fine sykkelstier, grøntområder og mulighet for daglig rekreasjon.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflyningstillatelse datert 26.03.1968 i flg. Skedsmo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 457 735,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 464 751,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert for tjenesteyting i flg. kommuneplanen og info fra Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 944,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. varmtvann, kommunale avgifter, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, trappevask, utvendig vaktmestertjenester, grunnpakke kabel-TV/basis bredbånd, betjening av andel felles gjeld og forretningsførsel.

Andre løpende kostnader:
Innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Gjennomsnittlig forbruk ligger på ca. 300,- pr. mnd. i flg. selger.

Spesifikasjon av lån

0018012238, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 2 terminer pa.
Rentesats per 04.01.2018: 5,28% pa.
Antall terminer til innfrielse: 37
Saldo per 04.01.2018: 1 272 619
Andel av saldo: 36527
Første termin/første avdrag: 30.12.2011 ( siste termin 30.06.2036 )
Fastrente 5,28%

62018129685, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 04.01.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 43
Saldo per 25.10.2017: 1 788 624
Andel av saldo: 51 337
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.06.2039 )

Annen nyttig informasjon

Til orientering er det pr. d.d. Skedsmo kommune som er hjemmel til fellestomten for borettslaget. Det er igangsatt arbeid for å få overført hjemmel fra kommunen til borettslaget. Kostnaden for borettslaget for denne hjemmelsovergangen vil avhenge av hvilken tomteverdi Kartverket legger til grunn for dokumentavgiften. Hvorvidt prosessen gjennomføres og evt. fremtidig kostnad vedr. hjemmelsovergangen, er evt. kjøpers risiko.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.