X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Aurskog høland – Aurskog

Vilbergveien 4 A

Aurskog høland – Aurskog

Vilbergveien 4 A

Prisantydning
3.550.000
Primærrom
99m²
Bruksareal
130m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
40 84 00 56
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Finstadbru
303144
Aurskog-Høland
157207046

Torkild Vinje

Fagansvarlig/Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Vilbergveien 4 A er en nyoppført og moderne bolig, fint plassert i barnevennlige omgivelser. Boligen er en halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig, og går over to etasjer. Fra eiendommen er det gangavstand inn til Aursmoen sentrum, samt umiddelbar nærhet til Finstadbru idrettsanlegg og flotte turområder. Det tilhører to fine takterrasser og en integrerte garasje. Store, gode vindusflater og lyse, luftige rom gir en eksklusiv romfølelse, og boligen er smakfullt innredet med materialer av høy kvalitet.

En innbydende entré med gulvvarme tar deg inn i denne stilige boligen. Stuen og kjøkkenet har en moderne, åpen løsning, og rommet har en stemningsfull peisovn og god plass til møblement. Kjøkkenet er fra Norema og har integrerte Siemens hvitevarer. Videre har boligen tre fine soverom, alle med god plass til smarte garderobeløsninger, samt to delikate bad. Det ene badet har opplegg for vaskemaskin. Boligen har også gode lagringsmuligheter med både innvendig bod og bod i garasje.

Kort fortalt

- Nyoppført halvpart av tomannsbolig.
- Parkering i integrert garasje og på tomt.
- To flotte takterrasser med fin utsikt.
- Lunt vindfang med fliser og gulvvarme.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Stue og kjøkken i moderne, åpen løsning.
- To bad, ett med opplegg for vaskemaskin.
- Tre soverom, alle med plass til garderobe.
- Innvendig bod og lagringsbod i garasjen.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Lave omkostninger

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde, like utenfor Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafe.

På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport.

Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Aurskog Senter har butikker, café, bank, apotek, frisør o.l. Det er eget helsesenter i 2. etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Finstadbru som ligger ca. 500 meter fra boligen. Med bil fra Aurskog tar det ca. 12 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 26 min til Lillestrøm og 42 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det kort vei til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

Byggemåte

Plate på mark med ringmurselementer og radonduk og brønn. Gulv i etasjeskille 300 mm l-bjelke med 10 cm isolasjon og 22 mm vannfast spon. Utvendig panel levert med mellomstrøk transparent beis. Tak er isolert i hht. energibneregning og utført med papptekking fra Icopal. Dette i flg. leveransebeskrivelse mottatt fra selger.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 143 kvm

1. etasje: BTA 78 kvm / BRA 71 kvm / P-rom 44 kvm / S-rom 27 kvm
2. etasje: BTA 65 kvm / BRA 59 kvm / P-rom 55 kvm / S-rom 4 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Vindfang, trapperom, 2 soverom og bad/vaskerom.
2. etasje: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

Planløsning

1. etasje: Vindfang, hall, bad/vaskerom, bod og 2 soverom.
2. etasje: Trapperom, soverom, bad og stue/kjøkken.
Annet: Integrert garasje med lagringsbod.

Standard

Entré
Entreen er lun og fin, med mørke fliser på gulv, gulvvarme og downlights. Rommet har god plass til garderobeskap eller lignende, og fra entreen kommer du vider inn i en romslig hall.

Stue og kjøkken
Boligen har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Rommet har store, moderne vindusflater, enstavs laminatgulv, downlights og en stemningsfull peisovn. Fra stuedelen er det utgang til en lun, skjermet terrasse, samt åpent bort mot bad og soverom.

Kjøkkenet er stilfullt innredet med integrerte Siemens hvitevarer av høy kvalitet. Innredningen er fra Sigdal og har hvite, glatte fronter, ventilator og en lys benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Hvitevarene består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad, ett i hver etasje. Begge badene har mørke fliser på gulv, lyse fliser på vegger, gulvvarme, downlights og speilbelysning. Badene har også heldekkende servant med underskuffer, veggmontert toalett og et dusjhjørne med glassdører. Badet i første etasje har i tillegg opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Boligen har tre fine soverom, to i første etasje og ett i andre. Alle rommene har god plass til garderobeløsninger, og boligen har også god lagringsplass i innvendig bod og bod i garasje.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer. I tillegg har boligen en 200 liters varmtvannsbereder plassert i teknisk rom.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje og på tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Det er utgang fra stue/kjøkken til en lun, skjermet terrasse på ca. 13 kvm. Herfra går det vindeltrapp opp til en flott takterrasse på ca. 10,3 kvm. Begge uteplassene har god plass til utemøbler, grill med mer, og fra takterrassen får du fin utsikt utover området. Glassrekkverk ivaretar utsikten og gir god skjerming mot vind. Her kan lange sommerdager nytes i vakre, rolige omgivelser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2015/889674-2/200 Bestemmelse om veg 28.09.2015
Gjelder rett til bruk og vedlikehold av gnr. 194 bnr. 54.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp i flg. Aurskog-Høland kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Ligningsverdi

Det foreligger ingen ligningsverdi da boligen er nyoppført.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål i hht. reguleringskart med henvisning til reguleringsplan med tilhørende bestemmelser for Vilberg - Finstadbru - gnr. 194, bnr. 16, i flg. Aurskog-Høland kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Det opplyses om at det ikke vil bli etablert et eget Sameie for Vilbergveien 4A og 4B, derfor foreligger heller ingen vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Evt. løpende kostnader som gjelder samlet for 4A og 4B gjøres opp etter enighet mellom seksjonseierne.

Det opplyses om at eiendommen ikke er seksjonert. Selger opplyser om at seksjonering er innsendt til kommunen. Seksjonen vil bli tildelt seksjonsnummer 1 eller 2.

Faste, løpende kostnader

Ingen kommunale gebyrer eller eiendomsskatt ennå i flg. Aurskog Høland kommune.
Da eiendommen er nyoppført er ikke dette igangsatt .

Andre løpende kostnader
Bl.a. forsikring, innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ikke relevant, nyoppført bolig.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Det opplyses om at eiendommen ikke er ferdig seksjonert. Selger opplyser om at seksjonering er innsendt til kommunen. Seksjonen vil bli tildelt seksjonsnummer 1 eller 2. Det er selgers ansvar at eiendommen er seksjonert innen overtakelse.
Som følge av at seksjoneringen ikke er ferdig informeres det om at adresseendring til Vilbergveien 4 B for denne enheten kan forekomme.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger kan ikke tegnet eierskifteforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Avhendingsloven

Selger skal ikke utføre flere arbeider på tomten eller i boligen. Eiendommen selges slik den fremstår. Kjøper har reklamasjonsrett etter avhendingslovens normalregler.