X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Akershus – Strømmen

Bårliskogen 12

Akershus – Strømmen

Bårliskogen 12

Prisantydning
7.490.000
Primærrom
242m²
Bruksareal
252m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
40 84 00 56
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.6 / 10
Naboskapet
Høflige
7.1 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Bårlibakken
604292
Lørenskog
3514815000

Torkild Vinje

Fagansvarlig/Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Bårliskogen 12 er en innholdsrik og trivelig enebolig, fint plassert i sentrale, barnevennlige omgivelser. Det tilhører skjermede uteområder med rikelig med boltreplass, samt garasje og en separat hybel. I tillegg har boligen blant annet to kjøkken og hele fem soverom i hoveddel, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Boligen fremstår som velholdt, og det er foretatt en del oppgraderinger de senere år. Det bør likevel påregnes noe mer oppgradering for å møte dagens krav til standard.

Boligen har inngang i underetasjen, og en romslig entré ønsker deg velkommen inn. Entreen har gulvvarme, peis og en stor skyvedørsgarderobe. Fra entreen er det trapp opp til første etasje, og her finner du blant annet en tiltalende stue med stemningsfull peis med innsats. Kjøkkenet er moderne innredet med integrerte hvitevarer og egen spiseplass, og boligen har også en separat spisestue. I tillegg er det montert et kjøkken i underetasjen. Videre har eneboligen hele fem soverom, tre bad og flere boder.

Det opplyses om at boligen ligger i Lørenskog kommune.

Kort fortalt

- Stor enebolig med mange muligheter.
- Koselig, separat hybel i underetasjen.
- Parkering i garasje og på eiendommen.
- Stor hage, terrasse og to balkonger.
- Tomten har gode sol- og utsiktsforhold.
- Entré med gulvvarme og skyvedørsskap.
- Flott kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Ekstra kjøkken i hoveddel i underetasjen.
- Separat spisestue med karnappvindu.
- Innbydende stue med peis med innsats.
- Tre bad, ett med opplegg for vaskemaskin.
- Fem soverom, tre med garderobeskap.
- Lagringsmuligheter i innvendige boder.
- To sikringsskap, ett med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og familievennlig boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Det er kort vei til en rekke fasiliteter, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Nærområdet byr blant annet på fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall, akebakker, hesteridning, skaterampe og flere treningssentre med mer. I tilknytning til Strømmen Storsenter planlegges det også et fantastisk badeland som vil bli et av Østlandets mest attraktive.

Boligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier som gir gode rekreasjonsmuligheter. En kort sykkeltur fra boligen ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested. Her er det basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Du kan også følge asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Kiwi. Fra boligen er det kort avstand til Strømmen Storsenter, et av landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt til Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 500 meter fra boligen, og det er en drøy kilometer ned til togstasjonen. Med bil fra Strømmen tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 8 min til Lørenskog, 15 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har kort vei til barnehager (http://barliskogen.barnehage.lorenskog.no/), barneskole og ungdomsskole. Det er også kort vei til Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm Videregående skole. Høgskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Støpt betongdekke antatt fundamentert til fast grunn. Grunnmur i pusset leca eller tilsvarende. Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i hht. forskrifter som var gjeldend da boligen ble oppført. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass antatt fra byggeår, karnap i stue og spisestue. Valmet tak i treverk konstuksjon. Yttertaket er tekket med takstein. Sorte takrenner og nedløp av stål. Opplysninger er hentet fra tilstandsrapport avhodt av takstmann Kjell-Arne Hagen, datert 04.01.2018. For ytterligere info se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 242 kvm, Bruksareal: 252 kvm, Bruttoareal: 270 kvm

1. etasje: BTA 144 kvm / BRA 135 kvm / P-rom 135 kvm / S-rom 3 kvm
Underetasje: BTA 87 kvm / BRA 82 kvm / P-rom 79 kvm / S-rom 3 kvm
Underetasje hybel: BTA 39 kvm / BRA 35 kvm / P-rom 31 kvm / S-rom 4 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Bad 1, bad 2, hall m/trapp, kjøkken, stue, spisestue og 2 soverom.
Underetasje: Bad, gang, hall m/trapp, kjøkken og 3 soverom.
Underetasje hybel: Alkove, bad, gang og stue/kjøkken.

Planløsning

1. etasje: Hall, 2 bad, 2 soverom, matbod, kjøkken, spisestue og stue.
Underetasje, hoveddel: Entré/gang, hall, bad, bod, kjøkken og 3 soverom.
Underetasje, hybel: Entré, bod, bad, alkove og stue/kjøkken.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via underetasjen, og en romslig entré/hall ønsker deg velkommen inn. Hallen har fliser på gulv, gulvvarme og peis med innsats, samt trapp opp til første etasje. Rommet har også en stor skyvedørsgarderobe, noe som gjør det enkelt å rydde bort jakker, sko med mer.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og trivelig, med takhøy innredning, integrerte hvitevarer og egen spiseplass. Innredningen er fra 2012 og har lyse, glatte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert belysning og flisplater mellom benk og overskap. Videre har kjøkkenet en ventilator, og hvitevarene består av stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Kjøkken 2
Boligen har også et kjøkken i underetasjen. Innredningen har hvite, glatte fronter og en laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum. Det er montert fliser mellom benk og overskap i kokesonen, og rommet har ventilator, nisje for komfyr og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue og spisestue
Eneboligen har en lys, romslig og meget innbydende stue med god plass til sofagruppe og annet møblement. Store vinduer, herunder et flott karnappvindu, slipper inn godt med lys, og stuen har utgang til både terrasse og balkong. Rommet har også en stemningsfull peis med innsats for ekstra varme og hygge. I tillegg har boligen en separat spisestue i tilknytning til kjøkkenet, også den med et stort, flott karnappvindu.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder tre bad, to i første etasje og ett i underetasjen. Det ene badet i første etasje har beige fliser på gulv og vegger, gulvvarme, elektrisk håndkletørker og speilbelysning. Innredningen har en dobbel, heldekkende servant med underskuffer og overskap. I tillegg har badet dusjkabinett og et veggmontert toalett.

Det andre badet i første etasje har mørke fliser på gulv og lyse fliser på vegger. Rommet har også gulvvarme og opplegg for vaskemaskin, samt et veggmontert toalett og hvit servantinnredning. I tillegg har badet et deilig hjørnebadekar fra 2016 for ekstra nytelse og velvære.

Badet i underetasjen har blå fliser på gulv, samt en kombinasjon av blå og lyse fliser på vegger. Rommet har også gulvvarme, speilbelysning, toalett og dusjkabinett. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap og matchende overskap.

Soverom og garderobe
Eneboligen har hele fem soverom, tre med tilhørende garderobeskap. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, samt flere innvendige boder.

Hybel
Deler av underetasjen er innredet med en separat hybel med egen inngang. Hybelen består av entré, bod, bad, sovealkove og stue/kjøkken. Kjøkkenet har en hvit, glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Det er montert ventilator over kokesonen. Badet har fliser på gulv, fliser på vegger, dusjkabinett, frittstående toalett og servant. Det er opplegg for vaskemaskin i en bod.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvarme, supplert med varmepumpe og vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer, og boligen har en 194 liters varmtvannsbereder plassert på kjøkkenet i underetasjen. Hybeldelen har sikringsskap med skrusikringer, samt en ca. 120 liter varmtvannsbereder plassert i bod.

Parkering / Garasje

Garasje: BTA 32 kmv / BRA 29 kvm.
Det er parkering i halvpart av dobbeltgarasje og på tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen er stor og pent opparbeidet med steinbelagt gårdsplass og skjermet hage. Hagen har plen, prydbusker, trær og diverse beplantning, samt rikelig med boltreplass for både liten og stor. Fra første etasje av boligen er det utgang til en stor, lun terrasse på ca. 40 kvm. Terrassen har god plass til utemøbler, grill med mer, og er et flott samlingspunkt på varme sommerdager. I tillegg er det utgang fra stuen til en balkong på ca. 6,5 kvm, og fra et soverom til en balkong på ca. 4 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

1981/5102-1/8 Bestemmelse om veg 29.07.1981
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 81 Bnr: 141
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0230-81/1
Rettigheter i eiendomsrett
1981/5080-1/8 Best. om vann/kloakkledn.29.07.1981
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 81 Bnr: 137
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 81 Bnr: 138
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 81 Bnr: 139
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 81 Bnr: 140
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 81 Bnr: 142
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 81 Bnr: 143
Bestemmelse om felles vedlikehold

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendomen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Det er innstallert vannmåler iflg. selger. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold. Dette i flg. info mottatt fra Lørenskog kommune 08.01.2018.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.06.83 samt ferdigattest etter gjennomført tillak, innredning av hybel datert 07.09.2012 i flg. Lørenskog kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 2 058 109,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 6 585 950,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert område, hvor reguleringformålet er boligområde, det henvises til reguleringsplan 35-4-10 Området ved Guldasgtata og del av Bårlig gård nord for Gamleveien, i flg. Lørenskog kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 8 334 pr. år
Gjelder vann, renovasjon og branntilsyn/feiing. Eiendommen betaler avløpsgebyr til Skedsmo kommune.
Forsikring i IF forsikring kr (polisenummer 10066858)

Andre løpende kostnader:
Innboforsikring og strøm.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Årlige forbruket ca 24.000 kWH i flg. selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det opplyses om at nåværende planløsning avviker fra opprinnelige plantegninger.
Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opprinnelige plantegninger fra kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.