Klikk for galleri

Tomannsbolig under oppføring i Eikelundveien på Kjeller

X
Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Eikelundveien Hus 17 i trinn 1

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Eikelundveien Hus 17 i trinn 1

Prisantydning
7.500.000
Primærrom
167m²
Bruksareal
185m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler
40 17 05 80
Salgsoppgave
Lukk

Ingebjørg Katrin Halle

Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Tom-Richard Seim

Selger/Utbygger

Nitteberg Panorama Øst AS

VELKOMMEN TIL EIKELUNDVEIEN

Eikelundveien ligger på Kjeller i Skedsmo kommune, et etablert boligområde, kun et par kilometer unna Lillestrøm sentrum. Kjeller har en spennende historie, som blant annet lokasjon for Norges første flyplass. Det er ellers et unikt teknologi- og forskningsmiljø i området.
På Kjeller bor du sentralt, med gode kollektivforbindelser rett utenfor døra.
Ta bussen fra holdeplassen rett ved boligene, eller hopp på toget ved Lillestrøm stasjon. Toget tar deg inn til hovedstaden på kun 10 - 12 minutter. Kjører du bil, tar det deg ca. 20 minutter enten du skal til Oslo sentrum eller Oslo lufthavn Gardermoen.
Kjeller ligger praktisk plassert i forhold til en rekke arbeidsplasser.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Kjeller har flere skoler, barnehager og en rekke arbeidsplasser. I Lillestrøm finnes friluftsbad, kulturtilbud og svært gode shoppingmuligheter. Er du interessert i fotball, ligger Åråsen stadion, som er hjemmebanen for fotballklubben Lillestrøm, kun en kort spasertur unna.
Et åpent og vakkert kulturlandskap omkranser Kjeller. I de grønne omgivelsene er det flott å bo både for store og små. Her er tur- og treningsmulighetene mange, med både sykkelstier og turområder rett utenfor døra.
På Kjeller bor du med nærhet til det meste.

Bygninger

Boligprosjektet Eikelundveien, salgstrinn 1 vil ved ferdigstillelse bestå av 20 familieboliger med et spennende funkispreg. Her kan du velge boliger med størrelser fra 148 m2 BRA til 185 m2 BRA.

Standard

Det er en deilig følelse å overta en splitter ny bolig, hvor alt er nytt, lyst og lekkert. Boligene leveres med hvitmalte flater, som et nytt og blankt lerret. Nå har du anledning til å fylle det med innhold og skape akkurat det hjemmet du drømmer om! Store flater og rette linjer kjennetegner en funkisbolig. Boligene i Eikelundveien får nettopp dette, et stramt uttrykk, romslige oppholdsrom og store glassflater som gir rikelig med lys. Boligen leveres med en balkong, samt en flott terrasse på 51,5 kvm, hvor du kan nyte en rolig kaffestund. Boligen leveres med 4 (5) soverom, 2 delikate og flislagte baderom, gjestetoalett og vaskerom. Samt praktiske bodløsninger både inne og ute.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme i underetasje, med fjernvarme. I plan 2 og 3 leveres det radiatorer.

Parkering / Garasje

Garasje med tilhørende bod følger boligen som vist på tegning.

Beskrivelse av tomt/hage

Det er lagt opp til trivelige grøntområder til felles glede for beboerne. Boligene er plassert mot sydvest med gode lys- og solforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Planlagt overtagelse

Antatt overtagelse for de første boligene vil være fra 2. kvartal 2018. Dette under forutsetning av byggestart 4. kvartal 2017. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid. Se salgsoppgaven for nærmere informasjon.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på prosjektsiden https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=97116960 , se på den enkelte bolig.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.