Klikk for galleri

Åråsen Hage - Hus 4 - Effektive og sentrale selveierleiligheter rett ved sentrumskjernen av Lillestrøm. Lave felleskostnader. Bygging igangsatt!

X
Akershus – Kjeller

Åråssvingen 1 - Hus 4

Akershus – Kjeller

Åråssvingen 1 - Hus 4

Prisantydning
3.200.000
Bruksareal
52m²
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
40 84 00 56
Salgsoppgave
Lukk

Torkild Vinje

Fagansvarlig/Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Lillestrøm v. Torkild Vinje

Selger/Utbygger

Boligutvikling Sør AS

Beliggenhet

Åråsen Hage - rett ved sentrumskjernen av Lillestrøm!

Boligområdet ligger sentralt og i direkte tilknytning til det hyggelige bysentrum i Lillestrøm med tilhørende butikker, kafeer, offentlig kommunikasjon og kommunesenter.

Bygninger

Åråsen Hage vil bestå av ca. 130 selveierleiligheter med hhv. 2- til 3-roms leiligheter, fra 32 - 59 kvm BRA, med romslige balkonger. De fleste leilighetene får hyggelig utsikt og gode solforhold. Dette salgstrinnet vil bestå av 30 leiligheter. Bygget vil gå over 6 plan med 2- og 3-roms leiligheter i hver etasje.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 32 kvm - 59 kvm

Oppvarming

Boligene vil få vannbårenvarme.

Parkering / Garasje

Parkering for beboere skjer i garasjeanlegg og på bakkeplan.
Det er anledning til å kjøpe plasser i et begrenset antall.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Planlagt overtagelse

Ca. 18 måneder etter vedtak om igangsetting.
Estimert ferdigstillelse er 2 til 3 kvartal 2019.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.