X
Akershus – Fetsund

Garderveien 102

Akershus – Fetsund

Garderveien 102

Prisantydning
3.850.000 - 6.900.000
Primærrom
59m² - 109m²
Bruksareal
63m² – 117m²
Rom
3 – 4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler
97 54 16 05
Salgsoppgave
Lukk
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Kristin Pettersen

Selger/Utbygger

Gardertoppen Utvikling AS / ØIE Eiendomsutvikling AS

Betegnelse

Gnr. 18 Bnr. 72 og Gnr. 20 Bnr. 18 i Fet kommune

Boligvelger

Link til Boligvelger:
http://live.eve-images.de/flatfinder/1957-gardertoppen/

Link til Solfilm:
http://live.eve-images.de/sunstudy/1957-gardertoppen

Garderveien 102 vil bestå av 55 lekre selveierleiligheter, planlagt ferdigstilt i 2020, og en av dem kan bli ditt nye hjem! Oslo kryper stadig utover, og her finner du et av de mest populære områdene i "utkanten". Med nydelig utsikt, meget gode solforhold og kort vei til togstasjon er dette drømmen for deg som ønsker å bo landlig, samtidig som det er kort vei inn til byen. Kun 5 min gange fra leilighetene og til togstasjon. Fra Fetsund tar toget deg inn til Oslo på ca. 20 minutter, og det er også få minutter med tog og bil inn til Lillestrøm.

Fra eiendommen vil det etableres en ny gangvei som tar deg ned togstasjonen på ca. 5 minutter. Dette gir også en trygg gangvei til barnehage og barneskole. Området anses som meget barnevennlig, med umiddelbar nærhet til nydelig natur, samt kort vei til flotte treningsanlegg, skiløyper, lysløype, badeplasser med mer. Området rundt leilighetene vil også har rikelig med boltreplass, fine lekeområder og vakker beplantning. Her kan du bo godt i vakre, rolige og likevel sentrale omgivelser.

Leilighetene blir oppført i henhold til TEK17, med smakfull innredning og moderne løsninger. Det vil blant
annet monteres balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme, downlights, eikeparkett, delikate bad og høykvalitetskjøkken med mer. I tillegg har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen med en rekke tilvalg, så her lønner det seg å være tidlig ute. De fleste leilighetene vil også få tilhørende garasjeplass, og det er mulighet for å kjøpe ekstra plasser.

Innvendig vil du ha valg mellom alt fra snertne 2-roms leiligheter til luftige 5-roms. Alle får en god planløsning med eksklusiv romfølelse, og det monteres dørcalling-anlegg og heis opp til leilighetsplan. Leilighetene får stue og kjøkken i åpne løsninger, med utgang til uteplass fra stuedelen. Mange leiligheter har et hovedsoverom med walk-in closet og eget bad, og alle har opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Det er planlagt totalt 55 leiligheter fordelt på fire bygg, og leilighetene får enten balkong, takterrasse eller markterrasse. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir en god romfølelse. Kombinert med hvitlakkerte eikeparkettgulv og store vindusflater vil dette bli lyse, moderne leiligheter som innbyr til mange gode opplevelser. Standardløsningene har materialer av høy kvalitet, tidsriktige fargevalg og stilfull innredning.

Kort om prosjektet

- Lekre leiligheter i flotte omgivelser.
- Her kan du få alt fra 2-roms til 5-roms.
- Heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Solrike uteplasser med nydelig utsikt.
- Parkering i tilhørende garasjekjeller.
- Det er mulighet for ladepunkt for elbil.
- Entré med dørcalling og gulvvarme.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Stue og kjøkken vil ha åpen løsning.
- Trestavs eikeparkett i oppholdsrom.
- Flislagte bad med mulighet for badekar.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- Alle soverom har tilhørende garderobeskap.
- Innvendig bod/garderobe og bod i garasje.
- Sikringsskapene har automatsikringer.
- Vannbåren gulvvarme med felles anlegg.
- Prosjektet ligger rett før Fetsund Brua, på Lillestrøm siden. Sentrumsnært på en høydetopp.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Fetsund i Fet kommune, like utenfor sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Boligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved blant annet Hvalstjern, Heiavann og Gansvika.

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen idrett, samt et meget godt tilbud innen kultur. Kulturskolen tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst. Kommunen har også et godt bibliotek.

Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

Nå i desember åpnet Eika Fet Arena rett ved Østersund ungdomsskole.

Litt om Fet:

Fet kommunes visjon er: "Sammen skaper vi trivsel og utvikling i Fet." Kommunens verdier er åpenhet, respekt og ansvar.
Kommunen ligger sentralt i Akershus fylke, 30 km fra Oslo, ved Glommas utløp i Øyeren. Kommunen er en landkommune med litt over 11.000 innbyggere.

Fet er en gammel fløterkommune. Fløtingen på Glomma ble nedlagt i 1985, men anlegget i Fetsund er fredet og er fra 1990 et offentlig museum - Fetsund lenser - som er vel verdt å besøke sammen med våtmarkssenteret.

Fet kommune byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv både til vanns og til lands. De mest benyttede utfartsstedene er Gansvika og områdene rundt Hvalstjern. Fetsund Lensemuseum er den mest kjente turistattraksjonen i kommunen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fet sentrum blant annet apotek, interiørbutikk, dyrebutikk, blomsterbutikk, treningssenter og flere helsetilbud. Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Med bil fra Garderåsen tar det ca. 10 min til Lillestrøm, 15 min til Strømmen, 10 min til Sørumsand, 25 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen ligger i gangavstand fra Hovinhøgda barneskole og Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager (totalt 14 barnehager). Kommunen har et godt bibliotek, samt en aktiv kulturskole som tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst.

Standard

Entré
Boligen får adkomst via felles oppgang, med heisadkomst opp til leilighetsplan. En innbydende entré med trestavs eikeparkett, gulvvarme og dørcalling tar deg videre inn i leiligheten.

Stue og kjøkken
Alle leilighetene vil få stue og kjøkken i åpne løsninger. Rommene vil ha 14 mm hvitlakkert, matt trestavs eikeparkett på gulv, vannbåren gulvvarme og store, flotte utsiktsvinduer. Fra stuedelen blir det utgang til uteplass. Kjøkkendelen får et stilfullt kvalitetskjøkken fra Sigdal Uno eller tilsvarende. Det medfølger ventilator og integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Blandebatteri til servanter vil være Hans Grohe eller tilsvarende, og over kjøkkenbenken blir det montert hvite, delikate fliser på 30x10 cm i en matt, keramisk utførelse. Det leveres oppvaskbenk med stålbeslag, og det vil også monteres komfyrvakt.

Bad/wc/vaskerom
Badene i leilighetene vil bli stilrene og moderne, med 20x20 keramiske fliser på gulv, samt 20x40 fliser i samme farge på vegger. Rommet vil også ha et dusjhjørne med glassvegger og 10x10 fliser. Innredningen er hvit og består av heldekkende servant med underskap og veggmontert toalett. Det vil være varmekabler i gulv, speil med belysning og downlights. I tillegg kan det leveres badekar som tilvalg, der det er avsatt plass for dette.

Wc-rommene får fliser på gulv, malte vegger, gulvvarme, servant og vegghengt toalett med "soft close" sete. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse, og gulvene får 20x20 fliser i farge matt beige/creme/sand overflate. Veggene får 10x20 sokkelflis i samme farge.

Soverom og garderobe
Leilighetene har fra 1-4 soverom, alle med tilhørende garderobeløsning. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. innvendige boder/garderoberom. I tillegg til bod og skapplass inne i leiligheten får hver enkelt leilighet en sportsbod på ca. 5 kvm i tilknytning til garasjekjeller.

Oppvarming

Boligene blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, samt med varmekabler på bad, vaskerom og wc-rom. Det legges opp slik at det senere kan monteres målere i hver enkelt leilighet for registrering av varmtvann til både forbruk og oppvarming. Det elektriske anlegget vil ha automatsikringer, og boligene får også et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i leilighetene. I tillegg vil leilighetene ha dørcalling og opplegg for kabel-tv/bredbånd.

Parkering / Garasje

De fleste leilighetene vil få en tilhørende parkeringsplass i felles garasjeanlegg med automatisk port. I tillegg kan plasser kjøpes for kr 250 000,-. For et begrenset antall vil det bli mulig å kjøpe elbil-uttak som tilvalg, og disse tilknyttes et felles måleranlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Alle leilighetene får enten balkong, markterrasse eller takterrasse. Uteplassene vil ha gode solforhold, og de fleste vil ha nydelig utsikt. Glassrekkverk vil ivareta utsikten også innenfra, og det vil være god plass for utemøbler, grill med mer.

Fellesområdene blir vakkert opparbeidet med plenområder, diverse beplantning og rikelig med boltreplass. Det vil også lages lekeplass, asfalterte adkomstveier, felles sykkelparkering og gjesteparkering. Utenfor inngangspartiet og garasjeanlegget vil det monteres snøsmelteanlegg, og det vil også monteres felles utekraner på bakkeplan.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.
Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.