Klikk for galleri

HUSEBYHAGEN - Skedsmokorset - Moderne, prosjekterte leiligheter i et meget trivelig bofellesskap for deg over 50. Flotte og sentrale omgivelser.

X
Akershus – Skedsmokorset

Husebyhagen

Akershus – Skedsmokorset

Husebyhagen

Prisantydning
1.625.000 - 3.850.000
Primærrom
53m² - 114m²
Bruksareal
46m² – 118m²
Rom
2 – 4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Tom-Richard Seim

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Tom-Richard Seim

Selger/Utbygger

Romerike Boligutvikling AS c/o Bori Utbygging AS

Betegnelse

i Skedsmo kommune

Link til boligvelger

http://boribolig.no/prosjekter/husebyhagen/
Klikk på ønsket bygg!

Velkommen til visning tirsdager fra 13-14

Husebyhagen designes med tanke på å gi trygghet, skape trivsel og innby til et nært, sosialt liv. Ofte betyr det å flytte en lang prosess med å bli kjent i nye omgivelser, med nye naboer og et nytt miljø. I disse flotte leilighetene stiller alle likt, og nydelige fellesområder gjør det lettere å finne seg et godt nettverk.

Fellesområdene vil ha stort, felles kjøkken, stue, snekkerbod og toaletter. I tillegg skal det bygges flere "hotellrom" som kan leies av beboerne ved behov, noe som gir god plass når familie og venner kommer på besøk. Og besøk er enkelt å få med denne beliggenheten! Midt mellom Oslo og Oslo lufthavn, like ved E6, vil leilighetene ligge, pent omkranset av nydelige turområder og det meste av servicetilbud.

Uteområdene rundt leilighetene vi også innby til felles glede, med nydelig beplanting, sittegrupper, lekeplass og en trygg, bilfri gårdsplass. "Fellesbygget" vil ha en stor takterrasse for alle, med heis helt opp. I tillegg vil de fleste leilighetene har parkeringsplass i felles garasjekjeller, også den med heisadkomst.

Like over gaten ligger nye Skedsmosenteret. Fra leilighetene er det også kort gangavstand til flotte turområder i Romeriksåsen, umiddelbar nærhet til bussentral, samt gangavstand til treningsstudio, skøytehall m.m. Det er planlagt totalt 92 leiligheter fordelt på syv bygg, i størrelser fra ca. 36 - 123 kvm. Boligene vil etter planen ferdigstilles i 2020, og er forbeholdt personer over 50 år.

Leilighetene blir oppført i henhold til gjeldende tekniske krav, med smakfull innredning og moderne løsninger. Det vil blant annet monteres balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme, eikeparkett, delikate bad og integrerte hvitevarer med mer. I tillegg har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen med en rekke tilvalg, så her lønner det seg å være tidlig ute. Det gis tilvalgmuligheter på bl.a. kjøkken, garderobe, bad, fliser og parkett.

Innvendig vil du ha valg mellom alt fra koselige 2-roms leiligheter til romslige 4-roms. Alle får en god planløsning med lyse, luftige rom, og det monteres dørcalling-anlegg og heis opp til leilighetsplan. Leilighetene får enten balkong eller markterrasse. Standardløsningene har materialer av høy kvalitet og tidsriktige fargevalg. Her kan du bo godt, med trygge, sosiale rammer i vakre, rolige omgivelser. Velkommen til oss - la dette bli ditt nye hjem!

Kort fortalt

- Moderne leiligheter i sentrale omgivelser.
- 2-, 3- og 4-roms fra ca. 36 kvm til 123 kvm.
- Det er heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Parkeringsplasser i felles garasjekjeller.
- Koselige balkonger og flotte uteområder.
- Stor, felles takterrasse på ene bygningen.
- Fin entré med dørcalling og gulvvarme.
- Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Romslige stuer med eikeparkett og gulvvarme.
- Flislagte bad med opplegg for vaskemaskin.
- Noen leiligheter har også separate wc-rom.
- Lyse, luftige soverom med tilhørende skap.
- Innvendig bod og disponibel bod i fellesareal.
- Sikringsskapene har automatsikringer.
- Balansert ventilasjon m/varmegjenvinning.
- Vannbåren varme fra felles anlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og meget attraktivt boligområde på Skedsmokorset i Skedsmo kommune. Området er plassert midt mellom Oslo sentrum og Oslo lufthavn, og det går direktebusser som tar deg til begge steder på ca. 20 minutter. Opplev hovedstaden og alt den har å by på, uten å være nødt til å bo "midt i gryta", eller ta den korte turen til Gardermoen og videre ut i verden.

Nærområdet har også mye å by på, med nydelige turområder, gårdsmuseum, dagsenter, kulturhus, moderne kjøpesenter og kort vei ned til Lillestrøm. Skedsmosenteret ligger rett over gaten og har nylig blitt ombygd. Her finner du det meste du måtte trenge, inkludert kafé, dagligvare, vinmonopol, kjedebutikker og koselige nisjebutikker med mer. I tillegg har senteret diverse helse- og velværetilbud.

Romeriksåsen byr på fantastiske turområder hele året. Det er kort gangavstand ned til Tæruddalen, og her finner du en flott lysløype og et virvar av koselige stier. Lysløypa er under omfattende rehabilitering, noe som gjør den mer tilgjengelig for alle. Her vil man kunne trille barnevogn, rullestol med mer, og løypa tar deg opp til idylliske vann, turhytte, fine benker og meget gode sopp- og bærmuligheter.

Området har også nærhet til treningssenter, svømmehall, innendørs skøytehall med mer, og golf kan du spille både i Lillestrøm og i Gjerdrum. Begge golfanlegg ligger kun noen kilometer fra boligen, og bussen tar deg direkte fra boligen og helt frem.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi og Rema 1000. Europris ligger også like ved boligen, i tillegg til det flotte Skedsmosenteret. Ønsker du ytterligere servicetilbud har ligger både Lillestrøm og Strømmen storsenter kun en kort buss- eller kjøretur unna.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og Skedsmokorset bussentral ligger like ved boligen. Herfra går det busser til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen, Nannestad, Sørumsand med mer. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min ned til Lillestrøm, 10 min til Strømmen storsenter, 15 min til Oslo og 20 min til Oslo lufthavn, Gardermoen.

Fra eiendommen er det gangavstand til Åsenhagen barneskole, Tæruddalen ungdomsskole og Sten-Tærud barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Beskrivelse av bebyggelsen

Husebyhagen vil bestå av ca. 90 nye, moderne leiligheter med vestvendte balkonger og mulighet for parkering i garasjeanlegg. Leilighetene varierer mellom koselige 2-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter, i 7 bygg. I det ene bygget er det planlagt felles selskaps- og aktivitetslokale i 1. etasje. På taket blir det felles takterrasse, for alle beboerne. Leilighetene vil variaere fra 36 - 123 kvm.

Husebyhagen Borettslag vil ha fokus på fellesskapet og skal gi trygghet, skape trivsel og innby til et nært sosialt liv.

Registrer deg som interessent og motta salgsoppgave.

Alle medlemmer av Senior Norge vil ha forkjøpsrett på salgsstart. Etter salgsstart den 25. januar er det første mann til mølla, forutsatt at man har fylt 50 år.
Tom Richard Seim | 982 04 222 | trs@privatmegleren.no eller
Ingebjørg Katrin Halle | 401 70 580 | ikh@privatmegleren.no

Standard

Entré
Boligen får adkomst via felles oppgang, med heisadkomst opp til leilighetsplan. En innbydende entré med trestavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og dørcalling ønsker deg velkommen inn. Rommet vil også ha god plass til garderobeskap.

Kjøkken
Kjøkkenet vil selvfølgelig bli stilfullt og moderne, med integrerte hvitevarer av god kvalitet. Innredningen får hvite, glatte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det vil monteres dempere på alle skuffer og skap, samt komfyrvakt, ventilator og benkebelysning. Hvitevarene består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Hvis du kjøper leiligheten før produksjonen starter, har du mulighet til å endre valget av fronter på kjøkkeninnredningen.

Stue
De fleste leilighetene vi ha stue og kjøkken i en åpen løsning. Rommet får hvitlasert, trestavs eikeparkett på gulv, vannbåren gulvvarme og store, gode vindusflater. Det vil være god plass til både sofaløsning og spisebord, og fra stuedelen blir det utgang til balkong/terrasse.

Bad/wc/vaskerom
Leilighetene får stilrene, delikate bad med fliser på gulv og vegger, gulvvarme, speilbelysning og opplegg for vaskemaskin. Det er avsatt plass til både vaskemaskin og kondenstørketrommel. Gulvene får grå, sklisikre fliser på 200x200 mm, og veggene får lysegrå eller hvite fliser på 600x300 mm. I tillegg vil det monteres 50x50 mm fliser i dusjsonen.

Badet vil bli innredet med en heldekkende servant med ettgreps armatur, underskap og et stort, veggmontert speil. I tillegg vil rommet ha et veggmontert toalett med "softclose" sete. Spyletoalett og veggmonterte støttehåndtak kan leveres som tilvalg. Badet får også et romslig dusjhjørne med innfellbare glassdører. Noen leiligheter vil i tillegg ha separate wc-rom med servant og toalett.

Soverom og garderobe
Leilighetene får lyse, luftige soverom med eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Hvert soverom vil også få tilhørende garderobeskap. I tillegg vil det være lagringsmuligheter i innvendig bod og i disponibel bod i felles kjeller.

Oppvarming / Teknisk

Leilighetene får oppvarming med vannbåren gulvvarme eller radiatorer tilknyttet felles anlegg. Kostnader for oppvarming fordeles etter leilighetsbrøk. Det elektriske anlegget får automatsikringer, og det leveres felles balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Ventilasjonsaggregater plasseres i tekniske rom i kjeller.

Videre vil det installeres anlegg for kabel-tv, radio, telefon og bredbånd. Det leveres en grunnpakke for tv og bredbånd fra Canal Digital, Get eller tilsvarende. Bygningene får heis og dørcalling-anlegg, og området får felles nedgravde avfallsbrønner tilrettelagt for kildesortering. Utvendig monteres det frostfri slangekran ved inngang til hver blokk, samt ved terrasse for fellesareal i hus G.

Parkering / Garasje

Det fleste leilighetene vil få en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Rettighet til parkeringsplass i garasjeanlegget selges separatI for kr 250 000,-. Det vil bli mulighet for ladepunkt for elbiler etter kommunens bestemmelser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Hver leilighet vil ha utgang til balkong eller terrasse, og byggene er plassert slik at alle uteområdene vil har godt med lys og fin utsikt. Balkongene får en kombinasjon av glassrekkverk og levegger, noe som gir et luftig men likevel lunt og skjermet uteområde. I gårdsrommet mellom bygningene vil det lages en stor, asfaltert gårdsplass, og området vil kranses inn av frodig beplantning.
Uteområdet får en blanding av harde og myke dekker, noe som gir mulighet for koselige rusleturer for alle og enhver. Plenareal vil gi mulighet for trivelige sittegrupper, og det blir også opparbeidet en flott lekeplass, perfekt når man får besøk av for eksempel barnebarn. I tillegg vi området få både sandvolleyball-bane, bordtennisbord og rikelig med trygg, bilfri boltreplass.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnadene som er oppgitt inkluderer ordinære driftsutgifter som komm.avg. forr.førsel, kabel-tv, internett/bredbånd, vaktmestertjenester fellesforsikring, samt renter og avdrag på andelens fellesgjeld
Det vil bli IN-ordning i borettslaget. Hvis andel fellesgjeld innbetales i sin helhet (kan gjøres ca. 1 år etter overtagelsen) vil fellesutgiftene kun bestå av rene boutgifter og bli betraktelig levere.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Borettslagsloven for borettslaget og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.
Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.