X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog - Fjellhamar – Fjellhamar

Nordahl Griegs vei 49

Lørenskog - Fjellhamar – Fjellhamar

Nordahl Griegs vei 49

Prisantydning
7.490.000
Primærrom
201m²
Bruksareal
203m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
Salgsoppgave
8.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.9 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Fjellhamarskogen-øst
1270583
Lørenskog
3740616291

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Nordahl Griegs vei 49 er en innholdsrik og smakfull enebolig over tre plan med familievennlig planløsning, god romfølelse, herlige uterom, garasje og innredet underetasje. Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig område med kort vei til skoler, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og alt man har behov for i en travel hverdag. Samtidig er det nærhet til flotte rekreasjonsområder og idylliske Vesletjernet, noe som legger til rette for et aktivt og hyggelig familieliv. Her er det godt å bo.

Boligen ble oppført i 1901, men er senere påbygget, modernisert og betydelig påkostet. I 2008 ble blant annet taket tekket om, de fleste vinduer ble byttet ut, nytt kjøkken ble montert, badet i første etasje ble fornyet, og det elektriske anlegg ble oppgradert. I 2011 ble loftsrommet over garasjen innredet, noe som gir ekstra spillrom for familien. Et lekkert inngangsparti ønsker deg varmt velkommen, og vel innenfor dørstokken venter en stilfull entré, flislagt bad, separat toalettrom og vaskerom. Videre inn blir du møtt av en trivelig stue og peisestue, der stuen har utgang til en sydvestvendt uteplass.

Kjøkkenet er familiens samlingspunkt, og kan friste med integrerte hvitevarer, gode arbeidsflater, plass for langbord og utgang til en nydelig uteplass. Videre er det fire soverom i hoveddelen av huset. I underetasjen er det en innredet del med entré, stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom. Denne delen er ikke godkjent som hybel, men kan gi mulighet for generasjonsdel, utleie eller lignende. Rikelig med lagringsplass er det for øvrig i flere boder og en enkelgarasje.

Kort fortalt

- Smakfull, velholdt enebolig over tre plan.
- Modernisert og betydelig påkostet i 2008.
- Innredet underetasje med separat inngang.
- Parkering i garasje og på gårdsplassen.
- Lune, solrike uterom og en velstelt hage.
- Eiendommen har gode lys- og solforhold.
- Trivelig entré med god plass for garderobe.
- Lekkert kjøkken med gode arbeidsflater.
- To stilfulle stuer, hvorav en med åpen peis.
- Delikat, flislagt bad med dusj og toalett.
- Separat toalettrom og praktisk vaskerom.
- Totalt 5 soverom.
- Garderober, flere boder og enkelgarasje.
- Oppgradert el-anlegg og automatsikringer.
- Boligen har en 300 l varmtvannsbereder.
- Luft-til-luft-varmepumpe og gulvvarme.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamarskogen i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og flotte rekreasjonsområder. I gangavstand ligger Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med langgrunn badeplass, sommerstid. Det er også kort vei til Fjellhamardammen miljøpark. Lørenskog Hus er absolutt verdt et besøk, med kino, konserter, et flott bibliotek og kulturskole.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2019. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Mega og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hanaborg stasjon, som ligger like ved boligen. Fra Lørenskog sentrum er det hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Fjellhamarskogen tar det ca. 4 min til Lørenskog sentrum, 5 min til Strømmen Storsenter, 6 min til Lillestrøm, 13 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Fjellhamar barneskole og Fjellsrud ungdomsskole. Luhr skole, med 1.-7. trinn, ble ferdigstilt i mars 2017. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mailand og Lørenskog vgs., samt et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Byggemåte

Antatt fundamentert til fast grunn. Yttervegger med bindingsverk m/panel, tegl, mur/puss. Trevinduer med isolerglass fra ombygging, enkelte eldre vinduer - de eldste fra 1975. Saltak tekket med Dekra takpater. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Asgeir Halvorsen, datert 11.06.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 203 kvm, Bruttoareal: 225 kvm

Underetasje: BTA 80 kvm / BRA 70 kvm / P-rom 70 kvm
1. etasje: BTA 122 kvm / BRA 112 kvm / P-rom 110 kvm / S-rom 2 kvm
Loftetasje: BTA 23 kvm / BRA 21 kvm / P-rom 21 kvm

P-rom består av:
Underetasje: Gang, soverom, stue/kjøkken, bad og vaskerom
1. etasje: Vindfang, 2 ganger, 2 soverom, peisestue, kjøkken, bad, wc og vaskerom.
Loftetasje: Trapperom og 2 soverom.

Planløsning

Underetasje: Entré, stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom.
Førsteetasje: Entré, gang, stue, peisestue, kjøkken, 2 soverom, bad, separat toalettrom, vaskerom og bod.
Loftsetasje: Trapperom og 2 soverom.
Annet: Garasje med innredet rom, utebod og redskapsbod.

Standard

Entré
Via et overbygget og lekkert belyst inngangsparti kommer vi inn i boligens luftige entré med lysmalte veggflater og flotte skiferfliser med varme. Entréen gir et meget godt førsteinntrykk, og man får straks følelsen av en gjennomført, stilfull bolig. Her er det godt å komme hjem, og hyggelig å ønske gjestene velkommen.

Kjøkken
Selve hjertet i boligen er det lekre kjøkkenet med hyggelig spiseplass og utgang til en solrik terrasse. Kjøkkeninnredningen var ny i 2008, og har et stilrent design med hvite profilerte fronter, takhøye skap og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Innredningen har rikelig med skuffer og skap, lekre mosaikkfliser og belysning over benk, og gode arbeidsflater til hobbykokkens glede.

Videre er det flere vitrineskap med glasshyller og belysning, og integrerte hvitevarer i form av ventilator, induksjonstopp, stekeovn, mikroovn, kjølehjørne og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er innredet med parkett på gulv, tapetserte veggflater og himling med integrert downlights, der en bred skyvedør tar deg ut til det flotte uteområdet. Videre er det god plass for et langbord, noe som gjør kjøkkenet til familiens naturlige samlingspunkt i hverdagen, med rom for både matlaging, lekselesing, deilige måltider og gode samtaler.

Stue
Den lyse og smakfulle stuen har store vindusflater, gode møbleringsmuligheter og utgang til et lunt uterom. Rommet er pent innredet med parkettgulv, tapetserte veggflater og integrert downlights, der en tofløyet verandadør leder deg ut til en solrik terrasse med god plass for en hyggelig sittegruppe og grill. Terrassen fremstår som en naturlig forlengelse av stuen i sommerhalvåret, og gir ekstra rom for å nyte de herlige finværsdagene.

Peisestue
Boligen innehar i tillegg en trivelig stue med åpen peis, store vindusflater og god plass for sofagruppe, tv-løsning og annet møblement. Et perfekt rom for barna når de har venner på besøk, eller når familien skal ha en hyggelig filmkveld sammen. Stuen er pent innredet med parkettgulv og lysmalt panel på veggene.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et baderom, et separat toalettrom og et vaskerom. Det separate toalettrommet har lyse veggflater og lekre gulvfliser med varme, og er innredet med en pen skapseksjon med servant, et praktisk høyskap, og et vegghengt toalett.

Baderommet fremstår som et delikat velværebad med sandfargede fliser, behagelig gulvvarme og integrerte hyller med mosaikkfliser. Innredningen består av en moderne skapseksjon og benkeplate i heltre med to designservanter og speil med overlys. Videre er det en romslig dusjnisje med regnfallsdusj, samt et vegghengt toalett. Et vindu på veggen tilfører et naturlig lys til rommet, og gir samtidig mulighet for frisk luft. Her er det godt å starte dagen.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i strategisk plassert i første etasje, og har egen utgang til terreng. Rommet har malte veggflater og gulvfliser med varme, og er innredet med en praktisk skapseksjon og arbeidsbenk med nedfelt oppvaskkum. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Den familievennlige boligen har to soverom i første etasje, i tillegg til to soverom i loftsetasjen, hvorav enkelte rom er utstyrt med garderobeskap. Hovedsoverommet ligger i første etasje, og er pent innredet med parkettgulv og lyse veggflater, hvorav den ene veggen har en dekorativ tapet.

Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet en innvendig bod, en utebod, en redskapsbod og en bod i tilknytning til søppelskur, i tillegg til garasje med innredet loftsrom.

Innredet praktikantdel
Boligen har i tillegg en innredet praktikantdel med separat inngang i underetasjen. Denne delen består av entré, stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom, og fremstår som meget lys og trivelig. Stuen har god plass for flere sittegrupper, og åpen løsning mot et tidløst kjøkken. Innredningen har hvite fronter og laminat benkeplate, og det er plass for hvitevarer, samt opplegg for oppvaskmaskin.

Badet har hvite veggfliser og grå gulvfliser med varme, og er innredet med en pen skapseksjon med heldekkende servant og speil med overlys. Videre er det en åpen dusjløsning og toalett. Et praktisk vaskerom ligger vegg-i-vegg, og er utstyrt med varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Praktikantdelen er ikke godkjent som hybel, men kan gi mulighet for generasjonsdel, utleie eller lignende.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i hele underetasje, med unntak av soverom, samt entré, bad, separat toalett, vaskerom og kjøkken i første etasje. I tillegg er det en luft-til-luft-varmepumpe, samt en åpen peis i peisestuen. Boligen har naturlig ventilasjon med lufteventiler i vinduer og yttervegger. I tillegg er det avtrekksvifte fra begge bad, og ventilator med avtrekk på kjøkken.

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, der praktikantdelen har egen strømmåler. Videre har boligen en 300 liters varmtvannsbereder.

Parkering / Garasje

Det er plass til en bil i en enkelgarasje med automatisk leddport. I tillegg er det god plass for parkering på den asfalterte gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Den flotte eiendommen har en ideell beliggenhet - i en veletablert og barnevennlig vei, med kort vei til skoler og idrettsanlegg, og nærhet til idylliske Vesletjernet. En asfaltert gårdsplass og garasje ønsker velkommen i sydvest, mens en vakkert belyst trapp tar deg opp til det lekre inngangspartiet, der en lun uteplass gir rom for å nyte sol og varme på finværsdager. Uteplassen har også utgang fra stuen i første etasje.

Fra kjøkkenet er det utgang til en nordøstvendt terrasse med flislagt gulv og videre adkomst til hagen. Hageområdet er pent opparbeidet med gressplen, skjermende hekker og pen beplanting, og fremstår som et velstelt og innbydende uterom med god plass for lek og hygge.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1921/982-1/8 Bestemmelse om veg 19.11.1921
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om generende virksomhet

1939/6434-1/8 Elektriske kraftlinjer 19.09.1939
Rettighetshaver Lørenskog E-verk
Gjelder denne registerenheten med flere

1953/6617-1/8 Skjønn 02.12.1953
Bestemmelse om veg
Gjelder denne registerenheten med flere

1963/3168-1/8 Best. om adkomstrett 14.10.1963
Vegvesenets betingelser vedtatt

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Lørenskog kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 06.07.2009 i flg. Lørenskog kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 529 585,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 282 839,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, reguleringsplan 23-3-08 II Nordal Griegs vei med gang/sykkelvei - nordre del, i flg. Lørenskog kommune. For ytterliger informasjon se vedlagte reguleringskart- og planer.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 13 310 pr. år
Gjelder vann, avløp, renovasjon og branntilsyn/feiing.
Forsikring i kr (polisenummer )

Andre løpende kostander:
Bl.a. innboforsikring og strøm.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

For hovedanlegget: Totalforbruk 2017 var på ca 29.202 kWh og det utgjørde ca kr. 24.941,- (nettleie og forbruk) i flg. selger.
For praktikantdelen: Totalforbruk 2017 var på ca 16.177 kWh og det utgjorde ca kr. 15.200,- (nettleie og forbruk) i flg. selger

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det opplyses om at stue/kjøkken og soverom i underetasjen samt innrede rom på loft avviker fra opprinnelige plantegninger og er ikke søkt og godkjent som dette hos kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.