X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nittedal – Hagan

Likollen 2C

Nittedal – Hagan

Likollen 2C

Prisantydning
4.250.000
Primærrom
88m²
Bruksareal
92m²
Soverom
3 rom
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.2 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Likollen
802353
Nittedal
227299298

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm

Glenn H. Skillebæk

Megler/Partner
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Likollen 2 C er en lys og luftig 4-roms endeleilighet i andre etasje med god planløsning. Eiendommen har en sentral beliggenhet på Hagan, med dagligvare og andre fasiliteter i første etasje. Det er gangavstand til god offentlig transport, samt barne- og ungdomsskole. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong hvor late sommerdager kan nytes. Leiligheten har også tilgang til et pent opparbeidet atrium. Det medfølger en garasjeplass i felles, lukket garasjeanlegg.

Innvendig oppleves andelsleiligheten som velholdt, med originale innredninger, lyse veggflater og eikeparkett i alle oppholdsrom. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr og oppvaskmaskin og stor kjøkkenøy, og ligger i åpen løsning mot en romslig stue med store vindusflater. Videre har boligen to pene bad, hvorav ett tilhører hovedsoverommet. Det andre badet har opplegg for vaskemaskin. Ellers har leiligheten totalt tre soverom med garderobeløsning. Ytterligere lagringsplass finnes i skyvedørsgarderobe i entré og bod.

Kort fortalt

- Pen endeleilighet med god planløsning.
- Senter med dagligvare i første etasje.
- P-plass i felles, lukket garasjeanlegg.
- Overbygget vestvendt balkong.
- Lysmalt entré med garderobeløsning.
- Kjøkken med integrert komfyr og oppvaskmaskin.
- Pen hjørnestue med gode lysforhold.
- To bad, ett tilhører hovedsoverom.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- Tre soverom, alle med garderobe.
- Lagringsplass i bod tilknyttet entré.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et ettertraktet og meget barnevennlig boligområde svært sentralt på Hagan i Nittedal kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og skiløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka.

Nitelva, Romeriksåsen og Bjønndalen byr på flotte turområder. Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg, med akebakker, skytebane og servering i skihytta i helgene om vinteren. Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med et komplett alpintilbud. Det finnes flere populære badeplasser i gangavstand og det er utmerkede forhold for sykling.

Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndball og sandvolleyball-bane. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

I første etasje ligger Hagan Atrium med Kiwi og kafé. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hagan senteret et godt og variert utvalg med blomsterbutikk, tannlege, kiropraktor, fysioterapeut og legekontor. Skedsmokorset, Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste holdeplass er Hagan som ligger ca. 1-2 min gange fra boligen. Med bil fra Hagan tar det ca. 13 min til Lillestrøm, 13 min til Strømmen, 21 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Ulverud barneskole (ca. 300 meter) og Li ungdomsskole (ca. 2,6 km). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Bærende konstruksjon i betong og stål med utfyllende isolert bindingsverk. Teglsteinsforblending, panel og plate kledning. Flatt og buede tak antatt tekket, antar tekket med papp/folie. Antar isolert med isopor el.lign. Ikke befart av takstmann.
(Opplysninger er hentet direkte fra tilstandsrapporten, se denne for ytterligere teknisk informasjon).

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

2. etasje: Bruttoareal: 100 kvm, Bruksareal: 92 kvm, P-rom: 88 kvm, S-rom: 4 kvm.

Innhold

2. etasje: Entré, 2 bad/wc, 3 soverom, stue, kjøkken og bod.
Annet: Egen låsbar bod i garasje.

Standard

Entré
Leiligheten har adkomst via innglasset trapperom og koselig svalgang. Entreen er direkte tilknyttet alle soverom, ett bad og en bod. Rommet er for øvrig innredet med lysmalte vegger, eikeparkett på gulv og en hendig skyvedørsgarderobe som enkelt gjemmer bort yttertøy og sko.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent i stuen med en praktisk kjøkkenøy som sørger for god oppbevaring- og avlastningsplass. Den takoppforede innredningen fra byggeår har slette fronter med detaljer i eik, og laminat benkeplate med dobbel oppvaskkum. Over benken er det belysning, og mosaikkfliser i et fargespill av ulike beigetoner på vegg. Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin og ventilator.

Stue
Leiligheten har en lys og luftig hjørnestue med store vindusflater i to himmelretninger som gir gode lysforhold og fint utsyn. Det er også utgang til en stor, vestvendt balkong. Stuen har lun eikeparkett på gulv i fin kontrast til lysmalte vegger. Rommets fine utforming gir god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og en hyggelig spiseplass foran de store vindusflatene.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to pene, tidløse bad, hvorav ett tilhører hovedsoverommet. Begge badene har lyse overflater med blanke veggfliser og matte gulvfliser med behagelig gulvvarme. Rommene har godt med oppbevaringsplass i lyse originalinnredninger bestående av heldekkende servant på underskap med glatte fronter, speil med belysning, tilhørende veggskap og vegghengt toalett.

Badet i tilknytning til hovedsoverommet har i tillegg veggmontert skap over toalettet og et åpent dusjhjørne. Det andre badet er utstyrt med dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre pene soverom, alle med tilhørende garderobeløsning. Hovedsoverommet har romslig skyvedørsgarderobe med naturfronter og er direkte tilknyttet eget bad. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré og innvendig bod som er utstyrt med hyller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme på begge bad. Ventilasjonen består av Villavent avtrekk på kjøkken, takventiler på bad og luft via veggventiler. Sikringsskapet har automatsikringer med 40 A hovedsikring. Videre har boligen varmtvannsbereder på 116 liter fra 2006 plassert i kjøkkenskap. Leiligheten er tilknyttet dørcalling og Get er borettslagets leverandør av tv- og bredbåndstjenester.

Parkering / Garasje

Det medfølger en garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på ca. 15 kvm med hyggelig utsyn over nærområdet. Balkongen er overbygget og fint innrammet av frostede levegger på hver side og med stålplater i front som hindrer innsyn. Videre har balkongen god plass til utemøblement og en stor markise kan tas bruk om solen skulle bli for intens.

Leiligheten har også tilgang til et hyggelig atrium som er pent opparbeidet med gressplen og prydbusker. Adkomsten er delvis asfaltert og belagt med belegningsstein.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 11.02.2010 ifølge Nittedal Kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 867 225,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 775 119,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Området er regulert til kombinert bolig- og forretningsbygg ifølge Nittedal Kommune. Se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 655,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felles byggforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold, kabel-tv m.m.

Strøm- og innboforsikring kommer i tillegg til fellesutgiftene.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Kjøleskap medfølger ikke, men kan medfølge etter ytterligere avtale med selger.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.