X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Odelsvegen 13

Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Odelsvegen 13

Prisantydning
2.840.000
Primærrom
55m²
Bruksareal
60m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
8.2 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.3 / 10
Naboskapet
Høflige
7 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Gjestadhagen
17871060
Ullensaker
3333114597

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Odelsvegen 13 er en ny og moderne 2-roms selveierleilighet midt i Jessheim sentrum. Leiligheten ligger i tredje etasje i Jessheim Hageby og har en stor, overbygd balkong med glassrekkverk. Boligens sentrale beliggenhet med tog- og bussavganger til Gardemoen og Oslo, gjør den til en utmerket pendlerleilighet.

Innvending fremstår boligen som lys og luftig med nøytralt fargevalg og en romslig planløsning. Her kan du flytte rett inn uten å måtte tenke på oppussing, samtidig gjør det nøytrale fargevalget det enkelt å sette sitt personlige preg. At boligen er helt ny, gir den også behagelige kvaliteter som balansert ventilasjon, vannbåren varme i stue og kjøkken, samt garanti fra utbygger.

Stuen er tiltalende og ligger med åpen løsning til kjøkkenet som har en klassisk, hvit innredning. Soverommet har god størrelse og er utstyrt med to doble garderobeskap. I tillegg ligger den innvendige boden i direkte tilknytning til soverommet. Videre er det et pent bad/vaskerom med dusjhjørne, en fin entré med plass for garderobe og en disponibel sportsbod i kjelleren.

Kort fortalt

- Ny og moderne 2-roms i tredje etasje.
- Bygget har heisadkomst til hver etasje.
- Romslig, overbygget balkong.
- Entré med plass for garderobeløsning.
- Kjøkken i åpen løsning med stuen.
- Tiltalende stue med plass for spisebord.
- Pent bad med gulvvarme og dusjhjørne.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Soverom med to doble garderobeskap.
- Innvendig bod tilknyttet soverom.
- Disponibel sportsbod i kjelleren.
- Vannbåren varme i stue og kjøkken.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og meget barnevennlig boligområde i Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler.

Det er kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, skøytebane, idrettshall, treningssenter og tennisanlegg. Det er lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Kommunen har også lagt opp til O-postjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng.

Nordbytjernet er ett av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker, kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Jessheim Hageby, Coop Obs! Jessheim og Kiwi Meierigården. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter 145 butikker og serveringssteder. Senteret er øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området har gode forbindelser innen kollektivtrafikk, både via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Gjestad øst, som ligger ca. 150 meter fra boligen. Det er også kort vei til Jessheim stasjon som har hyppige togavganger. Ved å benytte bil tar det ca. 14 min til Oslo lufthavn, 23 min til Lillestrøm, 25 min til Strømmen og 33 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Jessheim barneskole og ressurssenter. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Allergot ungdomsskole. Det er også kort vei til Jessheim videregående skole, og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

3. etasje: BTA 66 kvm / BRA 60 kvm / P-rom 55 kvm / S-rom 5 kvm

P-rom består av:
Entre, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.

Planløsning

3. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom og bod.
Annet: Sportsbod.

Standard

Entré
Boligen har heis til etasjeplan og privat inngangsdør fra felles trapperom. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er pent innredet med hvitmalte vegger og trestavs parkett på gulv, som strekker seg innover i hele boligen. Entreen har dørcalling ved ytterdør, god plass for møblement og er tilknyttet badet.

Kjøkken
Kjøkkenet er innbydende innredet med hvite profilerte fronter, vitrineskap og laminert benkeplate med oppvaskkum. Det er belysning over benk og ventilator over kokesone. Videre er det nisje for hvitevarer og selvfølgelig opplegg for oppvaskmaskin.

Stue
Leiligheten har en tiltalende stue med vannbåren varme i gulv og åpen løsning til kjøkkenet. Store vindusflater lar lyset strømme fritt inn i rommet, noe som gir en luftig atmosfære, så vel som behagelig utsikt. Herfra er det utgang til en overbygget balkong. Stuen har trestavs parkett på gulv, hvitmalte vegger, samt god plass for sofaløsning og spisebord med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad som er tidløst innredet med grå fliser på gulv, gulvvarme, downlights i himling og hvite fliser på veggene. Servantinnredningen har hvite skap, matchende overskap og speil med belysning. Videre er det et veggmontert toalett, dusjhjørne med mosaikkfliser på gulv, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Soverommet har to doble garderobeskap og god plass til dobbeltseng. I tillegg har soverommet dør direkte inn til innvendig bod, noe som gir mulighet for walk-in closet. Boligen har for øvrig god lagringsplass i sportsbod i garasjekjeller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i stue og kjøkken, og det er elektrisk gulvvarme på badet.
Sameiet har inngått avtale om bredbånd, tv og telefoni, og abonnement må tegnes av ny eier. Videre er det balansert ventilasjon, sikringsskap med automatsikringer, dørcalling ved ytterdør og heis i bygget til alle etasjer.

Parkering / Garasje

Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en stor overbygget balkong med utsikt over nærområdet. Balkongen er pent utstyrt med mørk panel på vegger og glassrekkverk. Her er det god plass for utemøblement, slik at deilige sommerdager kan nytes utendørs. Fellestomten er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, plenareal, sandkasse og lekeutstyr. Det er også planer om etablering av vannspeil.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2001/10029-1/10 Utbyggingsavtale 27.08.2001
Rettighetshaver ROMSAAS AS
Utbyggingsavtale for del av Jessheim vest Romsaas mellom
Ullensaker kommune
Overført fra: 0235-132/286
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen ligger til offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp i flg. Ullensaker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.09.2017 i flg. Ullensaker kommune,

Ligningsverdi

Ligningsverdi fastsettes når boligen tas i bruk.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger til offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp i flg. Ullensaker kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 060,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Dette er stipulerte f.utg. og inkl. bygningsforsikring, drift/vedlikehold, kabel-TV og forretningsførsel.

Andre løpende kostnader:
Kommunale avgifter og eiendsomsskatt vil bli beregnet når boligen tas i bruk og dette kommer i tillegg til fellesutgiftene.
Kostnader til evt. garasje, internett og eget strømforbruk kommer også i tillegg.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dvs. Ingen hvitevarer medfølger.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.