X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Grunerløkka-Sofienberg – Oslo

Markveien 15

Grunerløkka-Sofienberg – Oslo

Markveien 15

Prisantydning
4.990.000
Fellesgjeld
1.381.282,-
Primærrom
80m²
Bruksareal
80m²
Soverom
3 rom
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
skjema her?
Megler / Partner
98 20 42 22
Salgsoppgave
7.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.4 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Grunerløkka Rode 3
994591
Grünerløkka
5498033568
Oslo
646752342014

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm

Tom-Richard Seim

Megler / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Markveien 15 er en spennende og sjarmerende enebolig over to plan med god planløsning og unik beliggenhet. Boligen ligger i bakgården på et hyggelig borettslag, "midt på løkka", og byr på særegenhet og unike kvaliteter. Selve huset ble oppført i 1892, og har blitt betydelig modernisert gjennom årenes løp. Likevel er unike detaljer som skråtak, synlige dragere og stilige takvinduer bevart, samt at det er etablert en unik terrasse over sykkelparkering.

Eneboligen har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning ( ny kjøkkeninnredning i 2018 ) med plass til spisebord og stuemøblement - et naturlig samlingspunkt for familie og venner. Videre er det en stilfull loftstue, flislagt bad/vaskerom ( nye fliser på gulv i 2017 og ny baderomsinnredning) med gulvvarme og to store soverom. Soverommene har flotte garderobeløsninger, og du finner ytterligere lagringsplass i entreen. Sistnevnte gir et godt førsteinntrykk med både smart garderobeskap og flislagt gulv med varme.

Kort fortalt

- Enebolig med unik beliggenhet.
- Sjarmerende detaljer er godt bevart.
- Nytt kjøkken i 2018.
- Nye fliser og baderomsinnredning på bad.
- Koselig terrasse og fine uteplasser.
- En liten grønn oase i sentrum.
- Entré med garderobe og gulvvarme.
- Åpen kjøkkenløsning med bardisk.
- Spisestue med plass til langbord.
- Loftstue med stilige takvinduer.
- Flislagt baderom med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- To soverom med garderobeløsning.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Luft-til-luft varmepumpe fra Hyundai.
- Tilknyttet brann- og innbruddsalarm.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et meget populært og sentralt boligområde på Grünerløkka i Oslo, med nærhet til Akerselva, Birkelunden og Olaf Ryes plass. Området er fylt med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke. Ikke minst ligger berømte Vulkan få minutters gange fra eiendommen - et populært område med blant annet stort matmarked, treningssenter og konsertlokaler.

Birkelunden har et yrende folkeliv, arrangementer og konserter om sommeren. Andre flotte parker i område er Kubaparken og Sofienbergparken. For hyggelige søndagsturer kan en også spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, og innover mot Maridalsvannet.

Området har et godt kollektivtilbud, flere skoler, samt lekeplasser, fotballbaner, basketballbaner, idrettshall og svømmehall. Det er idrettsanlegg på Dælenenga. Ringnes Park Senter ligger en kort spasertur unna, og byr blant annet på butikker, Elixia treningssenter og et av Nord Europas mest moderne kinoanlegg. Munch-museet, Botanisk hage, Veksthusene, Zoologisk museum og Geologisk museum ligger alle i nærområdet.

Standard

Entré
Fra steinsatt gangsti er det enkel adkomst til inngangsparti med baldakin og belysning. En opparbeidet uteplass skaper det lille ekstra. Entreen gir et godt og vennlig førsteinntrykk av boligen med fliser på gulv, lysmalte vegger og et praktisk garderobeskap under trappen. Varme i gulvet tørker effektiv opp etter våte klær og sko. En malt tretrapp med beisede trinn fører opp til loftetasjen.

Kjøkken
Kjøkkenet er nytt i 2018 og er moderne med laminat benkeplate og sort oppvaskkum . Selve innredningen har glatte fronter og det er integrert kjøleskap og fryse samt oppvaskmaskin.

Stuer
Stuen i første etasje er i dag innredet som stue med åpen kjøkkenløsning. Med mulighet for langbord blir det hele et hyggelig samlingspunkt for familie og venner. For kokken blir også matlagingen en sosial affære. Store vindusflater gir rommet et luftig preg og fint utsyn, mens lysmalte vegger bidrar med fin refleksjon.

I loftetasjen er det en tiltalende stue med skråtak, synlige dragere og stilige Velux takvinduer. Med plass for sofa og salongbord gir rommet et godt supplement til stueløsningen i første etasje. Dagens eiere har også et smart opplegg for tv.

Bad/wc/vaskerom
Badet har fliser på gulv og vegg, deilig gulvvarme og mekanisk avtrekk. Nye fliser ble lagt i 2017 og det er satt inn ny baderomsinnredning. Rommet er arealeffektivt utnyttet, og byr på speil med overbelysning, heldekkende servant på skapmøblement, tilhørende veggskap, gulvmontert toalett og en flissatt dusjnisje med sluk. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har to fine soverom, som rommer både dobbeltseng og nattbord. I tillegg er det store garderobeløsninger. Soverommet i loftetasjen er spesielt stilfullt med skråtak, synlige dragere og en kledelig skyvedørsgarderobe med mørke fronter. Dette rommet har også utgang til terrasse.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000, Coop Mega, Kiwi og Meny. I tillegg ligger Mathallen i gangavstand, og sørger for en kulinarisk arena med sine fortreffelige smaksopplevelser. Grünerløkka er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker innen mote og interiør, samt spisesteder, barer og frisører. Ellers kan både Markveien senter og Ringnes Park Senter anbefales.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk, hvorav nærmeste holdeplass er Birkelunden og ligger ca. 250 meter fra boligen. Med bil fra Grünerløkka tar det ca. 4 min til Oslo S, 5 min til Storo Storsenter, 5 min til Majorstuen, 6 min til Aker Brygge og 32 min til Oslo lufthavn

Eiendommen har gangavstand til Grünerløkka barneskole og Sofienberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på ringmur på antatt fast grunn. Yttervegger oppført i teglstein. Fasader med stående kledning, pussede og malte flater. Vinduer med 2-lags glass og trerammer. Pulttak i treverk. Yttertaket er tekket med takstein og stålbeslag. Takrenner, nedløp, beslag og snøfangere i stål. Opplysninger er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen, datert 02.02.2018. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

1. etasje: Bruttoareal: 52 kvm, Bruksareal: 45 kvm, P-rom: 45 kvm.
Loftetasje: Bruttoareal: 38 kvm, Bruksareal: 35 kvm, P-rom: 35 kvm.

Planløsning

1. etasje: Entré/hall, stue/kjøkken og soverom.
Loftetasje: Loftstue, bad/vaskerom og soverom
Annet: Terrasse

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i flere rom, stedvis panelovner med termostat og varmepumpe fra Hyundai. Luftbehandling skjer ved naturlig og mekanisk avtrekk. Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert under trapp i entré/gang. Her er også sikringsskap med automatsikringer lokalisert. Eneboligen er tilknyttet brann- og innbruddsalarm.

Parkering / Garasje

Det er gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Eiendommen fremstår som en liten oase i borettslagets felles bakgård. Her er det vakker grønn beplantning som gir skjerming, støttemur i naturstein, gjerder og steinsatte arealer. Ved inngangspartiet er det en trivelig uteplass med muligheter for både grill, sittegruppe og tilhørende møblement. Fra soverommet i andre etasje er det utgang til yndig terrasse på ca. 10 kvm med samme muligheter.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger en bygningsanmeldelse på eiendommen fra 1892 ifølge Oslo Kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 181 060,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 306 969,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål ifølge Oslo Kommune. Se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 9 208,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felles byggforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold m.m.

Strøm- og innboforsikring kommer i tillegg til fellesutgiftene.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Antatt årlig energiforbruk er ca. 20 082 kWh ifølge selger.

Spesifikasjon av lån

EIKA1-152025988
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats : 2,8% pa.
Restløpetid: 28 år 4 md.
Saldo: 8.633.897
Andel av saldo: 1.381.282

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Det gjøres oppmerksom på at bygningen er gammel og at det kan være begrensninger knyttet til dette.

Det gjøres oppmerksom på at lampen i stuen, gang, og kjøleskap på kjøkken ikke følger boligen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Det er ikke forkjøpsrett i dette borettslaget nå. Det vises forøvrig til borettslagets vedtekter som regulere dette.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.