X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Åråssvingen 4

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Åråssvingen 4

Prisantydning
2.190.000
Fellesgjeld
640.663,-
Primærrom
54m²
Bruksareal
54m²
Soverom
1 rom
Rom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
40 84 00 56
Salgsoppgave
8.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.2 / 10
Naboskapet
Høflige
8.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kjeller 3
726356
Skedsmo
5176023160

Tom André Skarsbø

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm

Torkild Vinje

Fagansvarlig/Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Åråssvingen 4 er en lys og trivelig 2-roms leilighet med hems, samt fin planløsning og god standard. Leiligheten ligger i Åråsen stadion og har fra stuen utgang til en balkong. Balkongen har en fin størrelse og vender mot vest. For parkering disponerer leiligheten en plass i felles garasjeanlegg.

Innvendig består leiligheten av en hyggelig stue med god plass til møblement og åpen løsning mot kjøkkenet. Fra stuen er det også adkomst til hemsen. Leilighetens bad er flislagt og lekkert, samt utstyrt med blant annet dusjkabinett. Videre har boligen en entré med åpen garderobeløsning og et behagelig soverom med masser av skapplass. For ytterligere oppbevaring er det en bod på balkongen.

Kort fortalt

- 2-roms leilighet med god standard.
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
- Lun og usjenert balkong på 7,5 kvm.
- Entré innredet med åpen garderobeløsning.
- Hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning.
- Pent kjøkken med godt med skap- og benkeplass.
- Et lekker og flislagt bad med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Et behagelig soverom med garderobeskap.
- Hems med et gulvareal på ca. 19 kvm.
- Hendig lagringsplass i bod på balkongen.
- Sikringsskap utstyrt med automatsikringer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til i Åråsen stadion mellom Kjeller og Lillestrøm i Skedsmo kommune. Det er nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

I gangavstand, eller få minutters bilkjøring unna, ligger det fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, skiløyper, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m. Like ved Åråsen ligger det et stort idrettsanlegg, samt Sørum fritidsgård med ridesenter.

En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad - et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Tæruddalen byr dessuten på flotte turområder. Syklistenes Landsforeningen har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.
Stedets sentrale beliggenhet har gitt området enorm vekst. Fra Lillestrøm Stasjon bruker toget ca. 12 min både til Oslo S og Oslo lufthavn. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et rikt uteliv. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Åråsen og Kiwi Kjeller. COOP Obs Hypermarked er også et populært handlested. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt utvalg. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Floraveien som ligger ca. 350 meter fra boligen. Med bil fra Kjeller tar det ca. 4 min til Lillestrøm, 7 min til Strømmen, 17 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt fast jord/leirgrunn. Hovedbærekonstruksjon i betong. Fasader med fasadeplater, pussede og malte flater. Flatt tak, tekket med papp/membran. Felles trappegang med betongtrapp. Trinn med belegg.
(Opplysninger er hentet direkte fra tilstandsrapporten, se denne for ytterligere teknisk informasjon).

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 59 kvm

3 etasje: Bruttoareal: 59 kvm, Bruksareal: 54 kvm, P-rom: 54 kvm.

Innhold

3. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, soverom, stue og kjøkken.
Hems: Åpent, innredet rom.
Annet: Bod i forbindelse med balkong.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via en fellestrappoppgang. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er praktisk innredet med blant annet en åpen garderobeløsning. Entreen har parkettgulv og vegger holdt i lyse, tidsriktige farger, noe som harmonerer godt med de øvrige rommene i boligen.

Stue og kjøkken
Leiligheten har en hyggelig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Fra stuen er det også adkomst til hemsen som er åpen ned til stuen, noe som bidrar til en luftig atmosfære. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og overgangen mot kjøkkenet skaper en god og naturlig plass for spisebord. Rommet har parkettgulv og vegger holdt i en tidsriktig kombinasjon av hvitt og grått. Stuen har utgang til balkong, samt gode vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys.

Kjøkkenet er lyst og pent, samt praktisk designet på en måte som utnytter plassen godt. Innredningen har hvite profilerte fronter, hyller og en benkeplate i laminat med dobbel, nedfelt oppvaskkum i stål. Under overskapene er det montert benkebelysning, mens benkeryggen er flislagt. På kjøkkenet er stekeovn og koketopp integrert. Det er også opplegg til oppvaskmaskin, og over kokesonen er det montert ventilator.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et lekkert bad som er stilrent flislagt i sort og hvitt. Badet har gulvvarme og er utstyrt med et vegghengt toalett og et dusjkabinett. Baderomsinnredningen har et moderne preg og består av en benkeseksjon med skuffer og heldekkende servant, samt et speil med tilhørende belysning. På badet er det også opplegg til vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et pent soverom med en avslappende atmosfære og masser av skapplass. På hemsen finnes det et innredet rom på ca. 19 kvm som benyttes som gjesterom. Hemsen har en takhøyde på ca. 170m2, og pga. den lave takhøyden er ikke dette et måleverdig areal, eller et areal godkjent for varig opphold. Boligen har for øvrig lagringsplass i en bod på ca. 1,5 kvm, som ligger i forbindelse med balkongen.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet elektrisk, stedvis med panelovner, samt med varmekabler på badet. Ventilasjonen i leiligheten er basert på mekanisk og naturlig avtrekk. Sikringsskapet har automatsikringer og er plassert i entreen. Videre har leiligheten dørcallinganlegg via en porttelefon i stuen, og i et benkeskap på kjøkkenet er det montert en 116-liters varmtvannsbereder.

Parkering / Garasje

Det er parkering på reservert plass i felles garasjekjeller under Rema-1000 bygget. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Fra stuen har leiligheten utgang til en balkong som måler ca. 7,5 kvm. Balkongen har flislagt dekke og det er plass til sittegruppe. I tillegg har den levegger og den er overbygd, så dette er et lunt og usjenert sted å tilbringe de fine sommerdagene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 03.07.2006 ifølge Skedsmo Kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 709 863,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 987 615,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Leiligheten ligger i et område regulert til annet kombinert formål: Stadionområde med forretning, lager, kontor, bolig og idrettsformål.
Omkringliggende områder er regulert til kontor, forretning, industri og bolig. Det vil bli oppført flere blokker langs Rolf Olsens vei fremover.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Boretslaget er, etter gjeldene bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førskommende årsskifte.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 645,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felles byggforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, kabel-tv/internett (grunnpakke Get), kommunale avgifter, utvendig vedlikehold, trappevask m.m.

Strøm- og innboforsikring kommer i tillegg til fellesutgiftene.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Antatt årlig energiforbruk er ca. 7440 kWh / 580,- pr. mnd ifølge opplysninger gitt av selger.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 15160106597, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.10.2017: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 58
Saldo per 13.10.2017: 8 210 031
Andel av saldo: 116 245
Første termin/første avdrag: 31.12.2008 ( siste termin 31.03.2032 ) IN lån

Lånenummer: 15160108018, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.10.2017: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 58
Saldo per 13.10.2017: 16 967 533
Andel av saldo: 237 766
Første termin/første avdrag: 30.12.2010 ( siste termin 30.03.2032 ) IN Lån

Lånenummer: 12130950939, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.10.2017: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 66
Saldo per 13.10.2017: 22 771 077
Andel av saldo: 286 653
Første termin/første avdrag: 31.03.2016 ( siste termin 31.03.2034 )

Det er vedtatt IN-ordning i borettslaget. Kapitalkostnadene (renter og evt. avdrag) reguleres hvert kvartal ettersom renten fra banken endres. Det er mulig å betale ned fellesgjeld med flytende rente to ganger i året (medio mars og medio september) minimum kr. 100 000,- hver gang. Forretningsfører må kontaktes 1 mnd i forkant.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Komfyr og platetopp på kjøkkenet følger handelen.

Kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkkenet følger ikke med i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.