X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Depotgata 37 K

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Depotgata 37 K

Prisantydning
7.000.000
Primærrom
77m²
Bruksareal
81m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
9.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.8 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Volla 1
431269
Skedsmo
5176023160

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Depotgata 37 K er en smakfull 3-roms selveierleilighet i flotte omgivelser langs Nitelva. Leiligheten fremstår som meget velholdt, med smakfull innredning og moderne løsninger. Det er utført flere oppgraderinger i 2016/2017, herunder blant annet nye gulv, skyvedørsgarderober, nytt kjøkken fra Huseby, oppgradering av bad og diverse overflatebehandlinger med mer. Fra eiendommen er det gangavstand til togstasjon og toget tar deg inn til Oslo på kun 10 minutter! I tillegg er det kort gangavstand inn til Lillestrøm sentrum med alt av servicetilbud. Det tilhører også to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg, samt en stor, solrik balkong med fin utsikt mot elva.

En innbydende entré med skyvedørsgarderobe tar deg inn i leiligheten. Fra entreen er det også direkte tilgang til garderoberom. Stuen er lys og romslig, med god plass til både sofaløsning og spisebord. Fra stuen er det delvis åpent inn mot et lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer. I tillegg har boligen to fine soverom, med skyvedørsgarderobe, samt et delikat bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det tilhører også bod i felles kjeller.

Kort fortalt

- Romslig og moderne 3-roms leilighet.
- To parkeringsplasser i felles garasjekjeller.
- To soverom med skyvedørsgarderobe.
- Sykkelparkering i felles sykkelstativ.
- Solrik balkong med flott utsikt mot elva.
- Innbydende entré med skyvedørsgarderobe.
- Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys, tiltalende stue med plass til spisebord.
- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.
- To soverom, ett med skyvedørsgarderobe.
- Garderoberom, samt lagringsbod i kjeller.
- Sikringsskapet innehar automatsikringer.
- Boligen har et balansert ventilasjonsanlegg.

Standard

Entré
Leiligheten har utvendig adkomst via en felles svalgang, og en innbydende entré med skyvedørsgarderobe tar deg videre inn. Fra entreen er det direkte tilgang til garderoberom.

Kjøkken
Kjøkkenet er stilfullt og moderne og har integrerte hvitevarer, takhøy innredning og en åpen løsning ut mot stuen. Innredning og hvitevarer ble montert i 2016 og er fra henholdsvis Huseby og Whirlpool. Innredningen har lyse, profilerte fronter, vitrineskap og en benkeplate i granittstein med underlimt romslig oppvaskkum. Det er montert belysning og lekre flisplater mellom benk og overskap. Hvitevarene består av stekeovn, mikro, platetopp, ventilator, vinkjøler, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Stue
Leiligheten har en lys og romslig stue med store vindusflater og god plass til både sofaløsning og spisebord. Fra stuen er det utgang til balkong, samt en delvis åpen løsning inn mot kjøkkenet.

Bad/wc/vaskerom
Badet ble noe pusset opp i 2017 og har grå fliser på gulv, lyse fliser på vegger, gulvvarme og speilbelysning. Innredningen består av en dobbel, heldekkende servant med stilfulle, mørke underskuffer og matchende veggskap. Rommet har også et dusjhjørne med glassdører, frittstående toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to store soverom, begge med tilhørende garderobeløsning. Hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderoberom i entré og lagringsbod i kjeller.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget sentralt og attraktivt boligområde nede ved Nitelva, like ved Lillestrøm sentrum. Her bor du med nærhet til offentlig kommunikasjon, fine turstier langs elva og kort vei til byens fasiliteter. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. Her ligger én av Norges mest moderne kinoer, og byen har også et flott kulturhus hvor det settes opp flere show i løpet av året.

Nebbursvollen Friluftsbad ligger ca. 10 minutters gange fra leiligheten. Badet har tre basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Det er ca. 2 km til Åråsen stadion, hvor nærområdet tilbyr flere fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall. Her finner du også Sørum gård, med mange aktiviteter innenfor ridning og stell av dyr, samt Lillestrøm Golfklubb. Om vinteren legges det kunstis på torget til glede for alle. I tillegg finner du flotte turmuligheter i både Rælingsåsen, Romeriksåsen, Lillomarka med mer.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked ligger også i nærheten. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir gode mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, og det er kun ca. 400 meter bort til Lillestrøm stasjon og bussterminal. Tog fra Lillestrøm til Oslo S tar ca. 10 min, og det tar ca. 12 min til Gardermoen. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Volla barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Lillestrøm og Skedsmo, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt jord/leirmasser. Hovedbærekonstruksjon i betong med innfelte fasader i trebindingsverk med tegl og liggende kledning på fasader og flatt tak antatt tekket med papp. Felles trappegang med betongtrapp. Personheis i oppgang.
(Opplysninger er hentet direkte fra tilstandsrapporten, se denne for ytterligere teknisk informasjon).

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

2. etasje: Bruttoareal: 89 kvm, Bruksareal: 81 kvm, P-rom: 77 kvm, S-rom: 4 kvm.

Innhold

2. etasje: Entré, bad, garderoberom, 2 soverom, stue og kjøkken.
Annet: Lagringsbod på ca. 3,5 kvm i kjeller.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarme. Det elektriske anlegget har automatsikringer, og boligen har dørcalling.

Parkering / Garasje

Det tilhører to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten har utgang fra stuen til en stor, overbygd balkong med god plass til utemøbler, grill med mer. Balkongen har uttak for gass, gode solforhold og nydelig utsikt mot parken og Nitelva. Her kan lange sommerdager nytes i vakre omgivelser. Fellesområdene er pent opparbeidet med plenareal, lekeplass med mer, og den umiddelbare nærheten til flotte parkområder og koselige turstier gjør stedet ekstra attraktivt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 15.09.2014 ifølge Skedsmo Kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 907 052,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 539 746,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål ifølge Skedsmo Kommune. Se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 092,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felles byggforsikring, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold, vask av garasje 2 plasser 32,- Kabel-tv m.m

Strøm- og innboforsikring kommer i tillegg til fellesutgiftene.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Antatt årlig energiforbruk er ca. 7080/ Strømkostnadene er på ca. 970,- pr. mnd ifølge selger.

Spesifikasjon av lån

Ingen registrerte lån ifølge forretningsfører.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Selger opplyser:
Walk-in / Bod der kan lumi møbelinnredning følge, pris avtales dersom dette er ønskelig før budaksept.
Lamper i stue, kjøkken, stort soverom samt gang følger ikke boligen.
En veggreol tilpasset veggen i stuen følger. (Muligheter til å inn sette flere elementer i veggreolen).

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Ingen forkjøpsrett.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.