X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Dampsagveien 17

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Dampsagveien 17

Prisantydning
4.150.000
Fellesgjeld
515.162,-
Primærrom
81m²
Bruksareal
86m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Vigernes 5
1071707
Skedsmo
5176023160

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Dampsagveien 17 er en meget tiltalende 3-roms andelsleilighet med effektiv planløsning og god standard. Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Lillestrøm Syd, med nærhet til alt av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Fra stue er det utgang til skjermet balkong med flott utsyn over pent opparbeidet fellesområde med bl.a. stort plenareal, trær, sittegrupper og lekeplass. Det følger med garasjeplass og oblater for gjesteparkering.

Innvendig har boligen en praktisk entré med nisje til garderobeløsning og direkte adkomst til stort bodrom. Stuen er lys og luftig med plass til møblering i flere soner. Det er også delvis åpen løsning mot et funksjonelt kjøkken med gode arbeidsflater og spiseplass. Videre har leiligheten et romslig, flislagt bad med flere skapinnredninger, samt opplegg for vaskemaskin. Det er to gode soverom, begge med garderobeløsninger, hvorav hovedsoverom har en bred skyvedørsgarderobe. Kjellerbod medfølger.

Kort fortalt

- Tiltalende 3-roms med ypperlig planløsning.
- Det er heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Garasjeplass i felles anlegg medfølger bolig.
- Oblater for gjesteparkering tildeles beboere.
- Koselig og skjermet balkong med flott utsyn.
- Entré med dørtelefon og adkomst til bodrom.
- Funksjonelt og pent kjøkken med spiseplass.
- Lys og innbydende stue m/utgang til balkong.
- Romslig bad med opplegg for vaskemaskin.
- To gode soverom med garderobeløsninger.
- Hovedsoverom m/bred skyvedørsgarderobe.
- Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer.
- Boligen har fjernvarmeanlegg med radiatorer.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via oppgang med heis til leilighetsplan og overbygget inngangsparti. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er praktisk utstyrt med bl.a. dørtelefon og nisje til garderobeløsning. Rommet er direkte tilknyttet bodrom hvor man enkelt kan plassere yttertøy, sko og diverse utstyr.

Stue
Leiligheten har en lys og luftig stue som ligger i delvis åpen løsning mot kjøkken. Stuen har god plass til spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement, i tillegg til et koselig frokostbord ved kjøkkenseksjonen. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til herlig balkong.

Kjøkken
Kjøkkenet har et godt areal og er plassert i en egen nisje slik at stue og kjøkken blir adskilt i to soner. Innredningen er stilren og klassisk, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Her er det lysmalte, profilerte fronter, laminat benkeplate, dobbel oppvaskkum, fliser over benk, ventilator og benkebelysning. Rommet har nisje til komfyr og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et romslig og meget funksjonelt bad kledd med fliser på gulv og vegger. Badet er utstyrt med gulvvarme, gulvstående toalett, dusjhjørne med glassdører og nedfelt servant med tilhørende overskap, underskap og speil med belysning. Rommet har også vegghengt høyskap og skyvedørsskap samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to gode soverom med tilhørende garderobeløsning på begge rommene. Hovedsoverom har en bred skyvedørsgarderobe, hvorav det andre soverommet har garderobeskap. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. stor innvendig bod og kjellerbod. I tillegg er det en romslig nisje i entré hvor man kan sette opp garderobeskap eller åpen garderobeløsning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert, sentralt og barnevennlig boligområde på Lillestrøm Syd i Skedsmo kommune. Området har umiddelbar nærhet til byens fasiliteter og god offentlig kommunikasjon, som skoler, barnehager og fritidstilbud. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. Her ligger Norges mest moderne kino, og en helt ny teatersal gir rom for flere forestillinger samtidig.

Nebbursvollen Friluftsbad er et populært badested med tre bassenger, vannsklier, grøntområder og kiosk. Ellers er det nærhet til tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Det er også kort vei til Sørum gård med mange koselige aktiviteter innenfor ridning og stell av dyr. Det er ca. 10 min gange til Åråsen stadion, hvor nærområdet tilbyr flere fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall. Besøk gjerne Lillestrøm Golfklubb. Om vinteren legges det kunstis på torget til glede for alle. Du vil også finne et mylder av turstier, løyper og herlige naturperler, fordi naturen ligger tett på by- og boområdene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et
populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter,
samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Alternativt ligger Strømmen Storsenter godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Lillestrøm Bussterminal og ligger ca. 2 min fra boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Vigernes barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Lillestrøm og Skedsmo Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt faste leirmasser. Betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasader med liggende kledning, pussede og malte flater. Flatt tak tekket med papp/membran. Felles trapp utført i støpt betong. Bygningen har personheis. (Opplysninger er hentet direkte fra tilstandsrapporten, se denne for ytterligere teknisk informasjon).

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

2. etasje: Bruttoareal: 95 kvm, Bruksareal: 86 kvm, P-rom: 81 kvm, S-rom: 5 kvm.

Planløsning

2. etasje: Entré, bad, stue, kjøkken, bod og 2 soverom.
Annet: Kjellerbod på ca. 5,5 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med fjernvarmeanlegg med radiator, supplert med gulvvarme på bad. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer, og videre har boligen naturlig og mekanisk avtrekk.

Parkering / Garasje

Det medfølger boligen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. I tillegg tildeles det to gjesteoblater tilknyttet gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Leiligheten har en herlig balkong på ca. 5,5 kvm med utgang fra stue. Balkongen har overbygget tak, markise, rekkverk med foliert glass og levegger mot nabo. Her er det lite innsyn, god plass til utemøblement og flott utsyn over pent opparbeidet fellesområde. Fellesområdet har stort plenareal, trær, beplantninger, sittegrupper, lekeplass, asfalterte internveier og gjesteparkering. Utomhusarealer vil bli ytterligere oppgradert til våren.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet ifølge Skedsmo Kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 26.04.2006 ifølge Skedsmo Kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 880 669,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 465 873,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål ifølge Skedsmo Kommune. Se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 857,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renter IN 687,- Avdrag IN 1386,- Varmtvann 125,- Fyring 550,- Felles byggforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, kommunale avgifter og utvendig vedlikehold.

Den nylig gjennomførte oppgraderingen av bygning og infrastruktur nevnt over, og planlagte oppgradering av utearealer til våren, er ikke forventet å gi økning i husleie i følge styreleder.

Strøm- og innboforsikring kommer i tillegg til fellesutgiftene.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Gjennomsnittlig strømforbruk er ca. 740 kr mnd, tilsvarende ca. 900 kWh pr. mnd ifølge selger.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 62018103902, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.09.2017: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 91
Saldo per 27.09.2017: 18 011 907
Andel av saldo: 378 853
Første termin: 30.06.2012Første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 31.03.2040 )

Lånenummer: 62018157840, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.09.2017: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 102
Saldo per 27.09.2017: 8 000 000
Andel av saldo: 136 309
Neste termin: 30.09.2017Neste avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 31.12.2042 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2019 utgjøre ca kr 363,00 per måned for denne boligen.

Borettslaget har tatt opp et lån på 8 millioner i Nordea. Lånet fordeles etter leilighetsbrøken. Dette lånet har ikke IN-ordning.

Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innkrevde a kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andelseiere kan innbetale hele eller deler (minimum kr 50.000,-) av sin fellesgjeld 4 ganger pr. år - pr. 30/3, 30/6, 30/9 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned.
OBS Særskilt avtale må inngås med borettslaget v/BORI før eventuell nedbetaling finner sted.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Selger opplyser at glassdeksel på komfyr mangler/knust.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Forkjøpsretten er ikke varslet og vil bli varslet i etterkant av salg.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.