X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Sørum - Lindeberg - Frogner – Frogner

Vesleringen 31

Sørum - Lindeberg - Frogner – Frogner

Vesleringen 31

Prisantydning
4.600.000
Primærrom
124m²
Bruksareal
126m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.5 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hexeberg
2517848
Sørum
170937030

Tom André Skarsbø

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Vesleringen 31 er en lys og tiltalende enebolig over tre plan med god standard og fin planløsning. Boligen ligger i et attraktivt og meget barnevennlig område, med nærhet til markas gode tur- og rekreasjonsmuligheter. I tillegg er beliggenheten svært sentral med god tilknytning til E6-aksen. Boligen ligger på en hjørnetomt med en hage som innbyr til lek og rekreasjon. Her er det også flotte uteplasser på tre sider av boligen, noe som gjør det lett å følge solens gang.

Innvendig fremstår boligen som godt vedlikeholdt med flere oppgraderinger av overflater og utstyr i senere tid. Det er blant annet laminat på gulv i alle oppholdsrom, gulvvarme i flere rom og utstrakt bruk av downlights. I tillegg er det et balansert ventilasjonsanlegg for et sunt inneklima. Her kan du flytte rett inn!

Eneboligen har en tiltalende stue med peisovn og spiseplass, i åpen løsning til et stilig kvalitetskjøkken fra Kvik. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og barløsning mot stuen. I toppetasjen finner man en koselig loftstue som innbyr til stille kvelder alene eller en god film med familien.

Videre har boligen et bad med opplegg for vaskemaskin, ekstra toalettrom og tre soverom med garderobeløsning. Det er også et innredet rom som benyttes som soverom. Ytterligere lagringsplass finnes blant annet i knevegger, utebod og garasjebod.

Kort fortalt

- Lys og tiltalende enebolig over tre plan.
- Området ansees som meget barnevennlig.
- Parkering i halvpart av dobbelgarasje.
- Flotte uteplasser og fin, velholdt hage.
- Boligen har gode lys- og solforhold.
- Entré med flislagt gulv og gulvvarme.
- Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer.
- Trivelig stue med ildsted og spiseplass.
- Koselig loftstue med store vindusflater.
- Et pent bad og et ekstra toalettrom.
- Det er opplegg for vaskemaskin på badet.
- Tre gode soverom, alle med garderobe.
- Et innredet rom benyttes som soverom.
- Lagring i knevegger, utebod og garasjebod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Luft-til-luft varmepumpe fra 2015.
- Gulvvarme/varmematter i flere rom.
- Boligen har utstrakt bruk av downlights.
- Boligen har sentralstøvsuger.
- Markise med fjernkontroll på begge sider av boligen.
- Utvendige persienner på alle vestvendte vinduer.

Standard

Entré
Boligen har inngang fra et hyggelig, overbygget inngangsparti med velkomstterrasse og hvitmalt ytterdør fra 2005. Døren har glass, dørpumpe og en praktisk kodelås fra Yale. Entreen har flislagt gulv i en lun, sandfarget tone, og et teknisk rom kan benyttes som garderobe. På motsatt side av det tekniske rommet, er det et ekstra toalettrom.

Videre innover fra entreen er det en trappegang med plass ytterligere oppbevaringsmøblement. Begge rommene har gulvvarme fra 2012 og er holdt i lyse farger som harmonerer med øvrige rom.

Kjøkken
Innenfor stuen ligger kjøkkenet i åpen løsning. Den takhøye kvalitetsinnredningen fra Kvik ble oppgradert i 2012 og har lyse, profilerte fronter, vitrineskap og mørk benkeplate med dobbel oppvaskkum. Over benken er veggene beskyttet med stilige glassplater og de fleste arbeidsflater er godt opplyst. Mot stuen er det en barløsning med sitteplass til to, noe som gir kokken muligheter til å være sosial under matlagingen.

Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer fra Siemens, Bosch og Electrolux som består av induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøl/fryseskap, fryseskap og oppvaskmaskin. Ny koketopp ble montert i 2014 og ny stekeovn i 2015.

Stue
Eneboligen har en tiltalende stue med store vindusflater i hver ende som gir gjennomgående dagslys. I tillegg er det glassdør ut til en deilig, delvis overbygget terrasse. Rommets fine utforming gir god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, og et stort spisebord som inviterer til hyggelige måltider.

Sentralt plassert i rommet sørger en moderne peisovn fra 2013 for kos og ekstra varme på kalde dager. Rommet har sandfarget laminatgulv i lun kontrast til lysmalte vegger, og deler av himlingen er utstyrt med diskré belysning.

Loftstue
Boligen innehar i tillegg en luftig loftstue med god plass for møblement. Her kan man trekke seg tilbake med en bok, eller nyte en god film sammen med familien. Rommet har en luftig atmosfære som understrekes av store vindusflater og mønet himling. Loftstuen har hvitmalte vegger mens en fondvegg er malt i lysegrått. Gulvet har sandfarget laminat og det ble lagt varme i gulvet i 2016.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad og separat toalettrom. Badet ligger i andre etasje og har en tidløs, funksjonell stil. Rommet har downlights i hvitmalt himling, gulvvarme og lyse, flissatte overflater. Dusjsonen er flislagt med mørke mosaikkfliser som gir en fin kontrast. Innredningen fra 2006 har heldekkende servant på underskap med glatte fronter og stort, innmurt speil med belysning.

Videre har badet toalett og dusjhjørne med glassdører. I den ene enden av rommet er det en praktisk arbeidsstasjon med overskap og lys benkeplate. Under benken er det plass til både vaskemaskin, tørketrommel og skittentøy.

I første etasje, rett ved inngangsdøren, ligger et separat toalettrom som ble oppgradert i 2012. Rommet har downlights, lysmalte veggplater og mørke gulvfliser. Innredningen består av heldekkende servant på skuffeseksjon med mørke fronter og tilhørende speilskap. I tillegg er det veggmontert toalett.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre gode soverom i andre etasje. Hvert av rommene er utstyrt med romslige skyvedørsgarderober med speilfronter, montert i 2011/2012. Hovedsoverommet har utgang til en deilig terrasse med fin utsikt, og i loftetasjen er det et innredet rom som benyttes som soverom. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. knevegger, integrert utebod på ca. 13,5 kvm og en garasjebod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Heksebergåsen i Sørum kommune. Området Heksebergåsen/Frogner har en svært sentral beliggenhet med tilknytning til E6-aksen for rask kommunikasjon på strekningen Oslo sentrum/Oslo Lufthavn, og med videre veiforbindelser til hele det sentrale Østlandsområdet.

Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av servicetilbud. Det er fine friluftsområder i Heksebergåsen (Vardefjellet), med turmuligheter i lett skogsterreng som har både bade- og fiskevann. Romeriksåsen og Vilbergfjellet byr dessuten på et godt løypenett både sommer og vinter.

Ved Frogner skole er det friområder med lekeplass, idrettsplass, fotballbane, skateramp og svømmehall. Frogner IL har et toppmoderne idrettsanlegg med flerbrukshall og kunstgressbane, som ble ferdigstilt høsten 2017. Golf kan du spille på Hauger golfbane, eller i Lillestrøm.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Fjellbo og Meny Skedsmokorset. Frogner sentrum ligger også i kort avstand. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skedsmo Senter, Romerikssenteret på Kløfta og Strømmen Storsenter et rikt utvalg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Fjellbo som ligger ca. 700 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Skedsmokorset, 12 min til Lillestrøm, 15 min til Jessheim, 19 min til Oslo Lufthavn, samt 21 min til Oslo S.

Eiendommen har skolebussordning til Frogner barne- og ungdomsskole som var ny høsten 2016. Det er kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger oppført i trebindingsverk og fasader med liggende kledning. Vinduer med 2 og 3-lags glass. Saltak i treverk. Yttertaket er tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. For ytterligere informasjon se tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen, datert 03.01.2018, hvor disse opplysningene er hentet fra.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 138 kvm

1. etg: BTA 57 kvm / BRA 52 kvm / P-rom 50 kvm / S-rom 2 kvm
2. etg: BTA 57 kvm / BRA 52 kvm / P-rom 52 kvm
Loftsetasje: BTA 24 kvm / BRA 22 kvm / P-rom 22 kvm

P-rom består av:
1. etg: Entrè/gang, trapperom, stue/kjøkken og wc.
2. etg: Trapperom, 3 soverom og bad/vaskerom.
Loftsetasje: Loftstue og innredet rom.

Halvpart av dobbeltgarasje oppført 1986.
BTA 20 kvm / BRA 18 kvm / S-rom 18 kvm

Planløsning

1. etasje: Entré/gang, trapperom, stue/kjøkken, wc og teknisk rom/garderobe.
2. etasje: Trapperom, 3 soverom og bad/vaskerom.
Loftetasje: Loftstue og innredet rom.
Annet: Garasjebod og utebod på ca. 13,5 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, varmepumpe fra Mitsubishi (2015), og varmekabler/varmematte i flere rom. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen balansert ventilasjonsanlegg som ble montert nytt i 2011, og en 200 liters varmtvannsbereder fra 2012 er plassert i garderobe/teknisk rom.

Ellers har eneboligen utstrakt bruk av downlights som ble montert i 2012 og sentralstøvsuger fra 2014. Utvendig har boligen motorisert markise fra 2014, lys, kran og strøm.

Parkering / Garasje

Det er parkering i halvpart av dobbelgarasje. Garasjen har leddport med elektrisk portåpner og integrert bod. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eneboligen ligger på en pen og velholdt hjørnetomt med en koselig hage som innbyr til lek og rekreasjon. Hagen er skjermet av vintergrønn hekk og er noe beplantet med prydbusker. Boligen har flere flotte uteplasser hvor herlige sommerdager kan nytes. Disse fordeles på tre sider av boligen, noe som gjør det lett å nyte solens gang. Terrassene i første etasje ble bygget i 2010/2011, og terrassen som ligger i andre etasje fikk en oppgradering i samme tidsrom.

I tilknytning til inngangspartiet er det en markterrasse på 7 kvm med takoverbygg og integrerte downlights i gesims. Ut mot gårdsplassen er det en vestvendt markterrasse på ca. 13,5 kvm. Terrassen er noe skjermet av en gråmalt levegg og med vintergrønne busker på motsatt side. Herfra er det tilgang til en integrert utebod på ca. 13,5 kvm som går langs hele husets lengderetning.

På østsiden av boligen er det to deilige uteplasser, en i første og en i andre etasje, som vender ut mot hagen. Terrassen i første etasje er på ca. 21 kvm og har utgang fra stuen. Deler av terrassen er overbygget, noe som gir muligheter til å nyte fine utedager selv med litt regn i luften. Videre har terrassen downlights, motorisert markise, tredekke og gråmalt rekkverk. Også her er det tilgang til den integrerte uteboden.

Ønsker man å trekke seg tilbake, kan man benytte seg av boligens fine terrasse i andre etasje med hyggelig utsikt over nærområdet. Terrassen er på ca. 7,5 kvm og har gråmalt rekkverk med hvite detaljer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

1987/905-1/9 Erklæring/avtale 06.02.1987
PLIKT TIL MEDLEMSKAP I VELFORENING, BESTEMMELSER OM VEDLIKEHOLD, OPPFØRING ETTER BRANN, BRUKSRET TIL FELLES-AREAL, RETT FOR SØRUM KOMMUNE OG TELEVERKET TIL ANLEGG AV LEDNINGER MED VIDERE, IFØLGE SKJØTE.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiedommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Vann- og avløpsledninger fra bygg og fram til kommunale hovedledninger er å regne som private ledninger som det er eiers ansvar å ha oversikt over, i flg. Sørum kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på nybygg boligbygg datert 08.07.1986 samt vedtak til ferdigattest vedr. bruksendring loft, datert 08.01.2018 i flg. Sørum kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 968 953,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 100 648,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert og omfattet av reguleringsplan nr. 74 D i flg. Sørum kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart og reguleringsbetemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 18 024 pr. år
Årlig eiendomsskatt er på kr. 2.762,-.
Forsikring i kr 3 740 (polisenummer )

Andre løpende kostnader
Innboforsikring og strøm.
Årlig velavgift kr. 1250,-.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Strøm, ca 21.000 kWh pr. år ifølge selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Hvitevarene på kjøkkenet følger med i handelen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.