X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog – Finstadjordet

Tunveien 63

Lørenskog – Finstadjordet

Tunveien 63

Prisantydning
6.750.000
Primærrom
118m²
Bruksareal
121m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
8.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.5 / 10
Naboskapet
Høflige
8.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Benterud
296134
Lørenskog
3740616291

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Tunveien 63 er et meget attraktivt enderekkehus fra 2016, med toppmoderne standard og særpreget arkitektur. Boligen ligger i et nyetablert og meget barnevennlig sameie med både lekeplass og sandbasseng på pent opparbeide fellesarealer. Varme sommerdager nytes best på markterrasse eller takterrasse orientert mot henholdsvis syd og vest. Det medfølger to reserverte plasser i felles garasjeanlegg i kjelleren.

Innvendig er rekkehuset gjennomgående holdt i tidsmessige farge- og materialvalg. Hvitt og grått skaper smakfull harmoni, og med unntak av badene og entré, er det lagt trestavs eikeparkett på gulv i alle rom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning bidrar til å skape et lunt og godt inneklima. Sjenerøse vindusflater gir rikelig med dagslys.

Boligen har en innbydende entré med skyvedørsgarderobe, et elegant Sigdal-kjøkken med hvitevarer fra Siemens, og en herlig stue med plass for både spisebord og etablering av lesekrok. Videre har rekkehuset to delikate bad med dusjhjørne, tre pene soverom med garderobeløsning, samt ytterligere lagringsplass i innvendig bod og i disponibel kjellerbod.

Kort fortalt

- Toppmoderne enderekkehus fra 2016.
- To reserverte plasser i garasjeanlegg.
- Sydvendt markterrasse på ca.12,5 kvm.
- Vestvendt takterrasse på ca.15 kvm.
- Begge med strømuttak og utebelysning.
- Innbydende entré med skyvedørsgarderobe.
- Sigdal-kjøkken med hvitevarer fra Siemens.
- Herlig stue med god plass for spisebord.
- To delikate baderom med dusjhjørner.
- Opplegg for vaskemaskin på begge bad.
- Tre soverom, alle med garderobeløsning.
- Innvendig bod og disponibel kjellerbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Standard

Entré
Rekkehuset har trappefri adkomst via overbygd inngangsparti. Entreen er lys og innbydende med store, grå fliser på gulv og hvitmalte vegger. Det er god plass for oppbevaring og oppheng i skyvedørsgarderobe med speildører. Entreen ligger i delvis åpen løsning mot stuen og nyter følgelig av naturlig lysinnslipp fra sjenerøse vindusflater i denne. Rommets tidsmessige farge- og materialvalg står godt i stil med øvrige deler av boligen.

Stue
I første etasje har rekkehuset en lys og herlig stue i åpen løsning med et elegant Sigdal-kjøkken. Rommet formelig bades i lys fra sjenerøse vindusflater på to vegger, terrassedør mot markterrassen og fra vindu over kjøkkenbenk. Det er lagt trestavs eikeparkett på gulvet og veggene er holdt i hvitt. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement, spisebord og etablering av lesekrok. Fra stuen går det eiketrapp opp til andre etasje.

Kjøkken
Sigdal-kjøkkenet er designet i en hendig U-form, kronet med barløsning mot indre del av stuen. Her bys det på rikelig benke- og lagringsplass. Innredningen har lysegrå, profilerte fronter med soft close, integrert vinhylle, benkebelysing, glassplate over benk, grå benkeplater i laminat og nedfelt oppvaskkum. Videre har kjøkkenet integrert stekeovn, induksjonstopp, integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Alle hvitevarer er fra Siemens. I himling er det integrert Led-downlights.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to meget delikate bad. Badet i første etasje er innredet med fliser i ulike gråtoner på gulv og vegger, samt matchende mosaikkfliser på gulv i dusjsone og hvite fliser på veggfelt bak toalett. Videre har rommet vannbåren gulvvarme, Led-downlights og balansert ventilasjon. Det er montert speil over heldekkende servant på servantmøblement med hvite høyglansfronter. I tillegg finnes det veggmontert toalett og dusjhjørne med dører i herdet glass. Rommet har også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 2
Badet i andre etasje er innredet med fliser i ulike gråtoner på gulv og vegger, samt matchende mosaikkfliser på gulv i dusjsone og hvite fliser på veggfelt bak toalett. Rommet har vannbåren gulvvarme, Led-downlights og balansert ventilasjon. Videre har badet speil, heldekkende dobbelservant, servantmøblement med hvite høyglansfronter, veggmontert toalett, og dusjhjørne med vegg og dør i frostet glass. I tillegg finnes det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre lyse og pene soverom med tilhørende garderobeløsning. Til rommene strømmer dagslyset inn fra sjenerøse vindusflater, hvorav flere som strekker seg neste hele veien fra gulv til tak. Flere av vinduene er utstyrt med grå lamellgardiner. Det er lagt 3-stavs eikeparkett på alle gulvene og veggene er holdt i hvitt. Boligen har for øvrig god lagringsplass i skyvedørsgarderobe i entré, innvendig bod og disponibel kjellerbod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, nyetablert og meget barnevennlig boligområde på Finstadjordet/Benterud i Lørenskog kommune, rett syd for Triaden Lørenskog Storsenter. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og diskodans.

Fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby, og det er lysløyper på Kurland og Vallerud. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2018. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og søndagsåpen Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Betania som ligger ca. 280 m fra boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Benterud tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Finstad barneskole og kort vei til Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle. Yttervegger i trebindingsverk. Fasader med stående og liggende kledning. Vinduer med 3-lags glass og trekarmer. Pulttak i treverk. Yttertak er antatt tekket med papp. Terrasse i 2. etg. er antatt tekket med pappmembran. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysninger er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen, datert 09.01.2018. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 135 kvm

1. etasje: BTA 76 kvm / BRA 68 kvm / P-rom 65 kvm / S-rom 3 kvm
2. etasje: BTA 59 kvm / BRA 53 kvm / P-rom 53 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè/gang, bad/vaskerom og stue/kjøkken.
2. etasje: Trapperom, bad/vaskerom og 3 soverom.

Planløsning

1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og bod.
2. etasje: Trapperom, bad/vaskerom og 3 soverom.
Annet: Disponibel bod på ca. 5 kvm i felles kjeller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre finnes det sentralstøvsuger med uttak i hver etasje, utekran, utestrøm og utebelysning.

Parkering / Garasje

Det er parkering på to reserverte plasser i felles garasjeanlegg i kjelleren. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger sydvendt på pent opparbeidet endetomt, med hageflekk på stuesiden og en lun, liten uteplass med støpt dekke i forbindelse med inngangspartiet. Videre er tomten opparbeidet med nettinggjerde langs ytterkant av hage. I hagen er det plen og noe busker.

Rekkehuset har utgang fra stuen i første etasje til sydvendt marketterrasse på ca. 12,5 kvm med plassbygde blomsterkasser i ytterkant. Terrassen har god plass for utemøblement og grill. Videre er det montert strømuttak for tilkobling av egnet varmekilde, samt utebelysning som legger forholdene til rette for anvendelse også etter at solen har gått ned.

Fra trapperommet i andre etasje er det utgang til vestvendt takterrasse på ca. 15 kvm. Uteplassen har terrassebord på gulv, tett rekkverk i tre med sorte toppbeslag, og god plass for utemøblement. Også her er det montert strømuttak og utebelysning.
Felleseiendommen er flott opparbeidet med asfaltert adkomst, støpte internveier, støttemurer, samt noe plen og diverse beplantning. Her finnes det også lekeplass og sandbasseng til stor glede for sameiets yngste beboere.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

2016/1120415-8/200 Erklæring/avtale 02.12.2016
Bestemmelse om infrastruktur og atkomstrett til offentlig vei
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1141116-1/200 Erklæring/avtale 08.12.2016
Bestemmelse om rettigheter til fellesanlegg og -områder.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tiknyttet offentlig vei, vann (det er innstallert vannmåler) og avløp i flg. opplysninger mottatt fra Lørenskog kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert den 01.12.2016, i flg. Lørenskog kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 338 768,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 284 056,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med reguleringformål; konsentrert småhusbebyggelse, plan 017 Masserud gård, i flg. opplysninger mottatt fra Lørenskog kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 694,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felleugiftene utgjør kr. 1.998,- pr. mnd. samt innbet. til vedlikeholdsfond kr. 196,- samt fellesutgifter for garasjer og bod som utgjør kr. 500,- pr. mnd.

Andre løpende kostnader:
A konto fjernvarme, kr. 999,- pr. mnd.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.