X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Akershus – Strømmen

Holmsens vei 12 B

Akershus – Strømmen

Holmsens vei 12 B

Prisantydning
3.850.000
Primærrom
97m²
Bruksareal
188m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stalsberg 2
1280656
Skedsmo
5327623859

Tom André Skarsbø

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning

Holmsens vei 12 B er en vertikaldelt halvpart av tomannsbolig med en solrik og barnevennlig beliggenhet. Boligen ligger omkranset av en opparbeidet hage og en asfaltert gårdsplass med dobbelgarasje. Halvparten av dobbelgarasjen tilhører denne enheten. Ut mot hagen har boligen en vestvendt veranda, og ved inngangspartiet er det en større veranda med plass for utemøbler.

Innvendig fremstår boligen med eldre standard, så oppgraderinger og utbedringer må derfor påregnes. Kjelleren er for det meste uinnredet, og kan by på mange bruksmuligheter. I tillegg er beliggenheten svært attraktiv, så dette vil kunne bli en perfekt familiebolig med litt helhjertet innsats.

Boligen innehar en lys og romslig stue med vedkamin og et kjøkken med åpen løsning mot spisestuedel. Det er et romslig bad/vaskerom med badekar og et separat toalettrom som ligger i tilknytning til entré. Videre har boligen to soverom, hvorav ett har skyvedørsgarderobe.

Kort fortalt

- Vertikaldelt tomannsbolig med kjeller.
- Modernisering og oppgradering må påregnes.
- Halvpart av dobbelgarasje medfølger.
- Solrik tomt med to verandaer og hage.
- Entré med plass for garderobeløsninger.
- Kjøkken med åpen løsning mot spisestue.
- Lys og romslig stue med retro vedkamin.
- Praktisk toalettrom i tilknytning til entreen.
- Romslig bad/vaskerom med badekar.
- To soverom, ett med skyvedørsgarderobe.
- Kjeller med flere lagringsrom og boder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og familievennlig boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Det er kort vei til en rekke fasiliteter, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Nærområdet byr blant annet på fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall, akebakker, hesteridning, skaterampe og flere treningssentre, med mer.

Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier som gir gode rekreasjonsmuligheter. Det er omtrent like langt til Nebbursvollen som Vesletjernet med flytebrygge, og ikke minst Langvannet med langgrunn badeplass. Det er også kort vei til Fjellhamardammen miljøpark og nydelig turvei langs Sagelva.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny, Rema 1000 og Kiwi. Fra boligen er det kort avstand til Strømmen Storsenter som i dag fremstår som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via kollektivtilbud. Nærmeste bussholdeplass er Vittenberg som ligger ca. 300 m fra boligen. Det er også gangavstand til Strømmen og Fjellhamar togstasjon. Med bil fra Strømmen tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 8 min til Lørenskog, 15 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til ungdomsskole. Det er også kort vei til Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm Videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høgskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Grunn og fundamenter
-Antatt på fast grunn eller stabile masser. Støpt plate på mark.
Yttervegger
-Vegger i bindingsverk.
Takkonstruksjon
-Sperretak med takstein.
Takstmannen har beskrevet boligen som en bolig med stort oppgradering- og moderiserinsbehov.
Tilstandsrapporten gir flere forhold ved boligen TG3, og interressenter oppfordres til å lese vedlagt tilstandsrapport nøye for en beskrivelse av disse forholdene.
(Opplysninger er hentet fra vedlagte tilstandrapport. Se denne for ytterligere teknisk informasjon)

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 188 kvm, Bruttoareal: 211 kvm

1.Etasje: Bruttoareal: 106 kvm, Bruksareal: 97 kvm, P-rom: 97 kvm.
Kjeller: Bruttoareal: 105 kvm, Bruksareal: 91 kvm, S-rom: 91 kvm.

Innhold

1. etasje: Vindfang, gang, toalettrom, trapperom, bad/vaskerom, stue, spisestue, kjøkken og 2 soverom.
Kjeller: Trapperom, kjellerareal og boder.

Standard

Vindfang
Boligen har et koselig inngangsparti med veranda. Vindfanget har lysegrønn tapet på veggflatene og åpen garderobeløsning for knagger sko og yttertøy. Innenfor vindfanget er det en mellomgang med plass for oppbevaringsmøbler.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestuen, noe som gjør matserveringen enkel. Kjøkkeninnredning er fra byggeår, og har lyse fronter og laminat benkeplate med dobbel vaskekum med benkebeslag. Det er fliser over benk og avtrekksvifte.

Stue og spisestue
Stuen oppleves som lys og romslig, og har utgang til en veranda på ca. 4 kvm som vender ut mot hage. Rommet er utformet i en vinkel som skaper en sofasone og en spisestuedel. I sofasonen er det en eldre vedkamin som gir et retro preg, mens spisestuedelen har åpen løsning mot kjøkken.

Bad/wc/vaskerom
Boligen et kombinert bad/vaskerom og et separat toalettrom som ligger i tilknytning til entreen. Badet har en hvit innredning med flere skap, enkel servant og skyllekum. Videre er badet utstyrt med toalett og badekar. Det er mekanisk avtrekk.

Soverom og garderobe
Boligen har to romslige soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe på ett. Boligen har for øvrig god lagringsplass i kjeller med flere rom og boder.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med vedkamin i stue. Det er naturlig ventilasjon med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskap med skrusikringer. Videre har boligen en 200 liters varmtvannsbereder plassert i kjeller.

Parkering / Garasje

Det er parkering i halvpart av dobbelgarasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en solrik tomt med en koselig hage og en asfaltert gårdsplass. Hagen er delvis inngjerdet og har flere prydbusker. Ut mot hagen har boligen en vestvendt veranda på ca. 4 kvm, og ved inngangspartiet er det en veranda på ca. 15 kvm med utebelysning og markise. Tomten er nylig reseksjonert, se vedlagt seksjoneringsbegjæring i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1983/4921-2/8 Seksjonering
06.07.1983 opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 002 SEKSJONER

2018/602777-1/200 Reseksjonering
03.04.2018 21:00
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 1/2
Endring av tilleggsdel
Endring av fellesareal

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet ifølge Skedsmo Kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 14.03.1983 ifølge Skedsmo Kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 996 943,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 190 216,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i ett område som er regulert til boligformål. Se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Boligen selges som et dødsbo i form av et offentlig skifte, og strømforbruk og løpende kostnader er derfor ukjent for selger. Løpende kostnader vil være forsikring, strøm, eventuell alarm, tv/internett med mer.
Kommunale avgifter Kr. 9 692 pr. år
I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon samt pipe/tilsyn ifølge Skedsmo kommune.

Eiendomsskatt utgjør foreløpig ca. kr 3.974,- pr år.
Opplysningene om kommunale avgifter og e-skatt er for 2017.
Forsikring i Eika forsikring kr (polisenummer )

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger har ikke bodd på eiendommen, og kan ikke svare for energiforbruket.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Salget foretas i forbindelse med et dødsbo i form av et offentlig skifte og boet vil bli avsluttet etter at salg har funnet sted.

Bostyrer og arvingene har ikke kunnskap om eiendommen utover det som fremkommer i tilstandsrapport.

Boligen vil ble overlevert som den fremstod på visningen, uten ytterligere rydding og rengjøring.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Bostyrer og arvingene har ikke kunnskap om boligen utover det som fremkommer i tilstandsrapport.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.