X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Øvre Kjellerstuvei 10

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Øvre Kjellerstuvei 10

Prisantydning
1.690.000
Fellesgjeld
629.560,-
Primærrom
30m²
Bruksareal
30m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
48 23 13 02
Salgsoppgave
8.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.2 / 10
Naboskapet
Høflige
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kjeller 6
741342
Skedsmo
5176023160

Frode Skjevik

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Øvre Kjellerstuvei 10 er en lys og moderne 1-roms leilighet med god planløsning og standard. Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Kjeller, med umiddelbar nærhet til høyskolen og busstopp, samt gangavstand til Lillestrøm sentrum. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt, og er fint innredet med smarte løsninger. Det tilhører en reservert parkeringsplass, samt en disponibel lagringsbod.

En innbydende entré med flere garderobeskap tar deg inn i denne trivelige leiligheten. Stuen og kjøkkenet har en moderne, åpen løsning, og rommet har utgang til en solrik, overbygd balkong. Videre har leiligheten en romslig sovealkove med vindu og praktiske skyvedører, samt et flislagt bad med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Her kan du bo godt i rolige og likevel sentrale omgivelser.

Kort fortalt

- Tiltalende leilighet med god standard.
- Reservert utvendig parkeringsplass.
- Koselig, overbygd balkong med markise.
- Entré med flere store garderobeskap.
- Kjøkken/stue i moderne, åpen løsning.
- Plass for både sofaløsning og spisebord.
- Stort bad med opplegg for vaskemaskin.
- Sovealkove med vindu og skyvedører.
- Disponibel lagringsbod i felles oppgang.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Kjeller, ved Lillestrøm i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler på alle trinn, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Høgskolen i Oslo og Akershus ligger i umiddelbar nærhet.

I gangavstand, eller få minutters bilkjøring unna, ligger det fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, skiløyper, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m. Det er få min å gå til Åråsen fotballstadion hvor Lillestrøm spiller sine hjemmekamper. Nær Åråsen ligger Skedsmohallen med omkringliggende idrettsanlegg, samt Sørum fritidsgård med ridesenter.

En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad - et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. I tillegg er det kort vei til Tæruddalen med lysløype og nydelige turområder.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt utvalg. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller med få minutters gange fra boligen. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Forskningsparken som ligger ca. 300 meter fra boligen. Med bil fra Kjeller tar det ca. 4 min til Lillestrøm, 7 min til Strømmen, 17 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

Byggemåte

Lavblokk med saltak tekket med papp e.l. Yttervegger i reisverk og betong. Skillende vegger i tre og anatt betong og etasjeskiller i begong. Vinder med 2-lags isolerglass fra 2005. Bygget er fundamentert til antatt faste masser.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 30 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

1. etasje: BTA 33 kvm / BRA 30 kvm / P-rom 30 kvm.

Planløsning

1. etasje: Entré, bad, sovealkove og stue/kjøkken.
Annet: Bod i oppgang på ca. 5 kvm.

Standard

Entré
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med flere garderobeskap og direkte tilgang til sovealkove. Rommet er holdt i lyse, behagelige farger, noe som harmonerer fint med resten av leiligheten.

Stue og kjøkken
Leiligheten har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Rommet har parkett på gulv, utgang til balkong og plass til både sofaløsning og spisebord. Kjøkkendelen er stilfullt innredet med lyse, glatte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Blandebatteriet ble montert nytt i 2017. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, nisje for komfyr og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Badet er lyst og fint, med fliser på gulv, fliser på vegger, gulvvarme og speilbelysning. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap og et frittstående toalett. Videre har badet dusjhjørne, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Sovealkove og garderobe
Leiligheten har en romslig sovealkove med skyvedører og vindu. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeskap i entré, samt disponibel bod i felles oppgang.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme på bad. Det elektriske anlegget har automatsikringer. Videre har boligen en ca. 50 liters varmtvannsbereder fra 2006 plassert i kjøkkenbenk, samt elektrisk markise og opplegg for kabel-tv/bredbånd.

Parkering / Garasje

Beboerne skal parkere på anviste faste plasser. Gjester er henvist tl å parkere på plassene merket gjester.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har utgang fra stue/kjøkken til en koselig, overbygd terrasse på ca. 7,5 kvm. Her kan lange sommerdager nytes i rolige omgivelser. Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenareal, lekeplass, sittegrupper og diverse beplantning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.
Det er innstallert vannmåler i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse datert 25.04.07 i flg. Skedsmo kommmune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 438 892,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 228 898,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område avsatt til boligbeggyelse - blokkbebyggelse i flg. Skedsmo kommune. Se vedlagte reguleringskart og bestemmelser for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av borettslaget

Solsikken borettslag ble stiftet 18. oktober 2004 og første innflytning var i februar 2007. Borettslaget består av 111 andelsleiligheter, fordelt på 4 bygninger med adressene; Øvre Kjellerstuvei 4, 6, 8 og 10.

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 909,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Andre faste utgifter:
Innboforsikring og strøm.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ca. 7.600 kWh pr. år i flg. selger.
Dette utgjør i gjennomsnitt ca kr. 580,- pr. mnd. i flg. selger.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 82108046267, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 05.05.2017: 3.17% pa.
Antall terminer til innfrielse: 94
Saldo per 05.05.2017: 1 495 666
Andel av saldo: 9 740
Neste termin/avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 30.09.2040 )

Lånenummer: 114989445-1, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 05.05.2017: 1.62% pa.
Antall terminer til innfrielse: 44.5
Saldo per 05.05.2017: 76 846 610
Andel av saldo: 526 846
Neste termin/avdrag: 01.01.2017 ( siste termin 01.04.2039 )

Lånenummer: 11498944510, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 05.05.2017: 1.62% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 05.05.2017: 16 462 130
Andel av saldo: 117 167
Neste termin/avdrag: 01.01.2017 ( siste termin 01.07.2039 )

Det er etablert IN-ordning for lånet i Husbanken. Dette gir andelseier adgang til å innbetale hele eller deler av andel fellesgjeld i Husbanken. Innbet. må skje ved terminforfall 1. juli og 1. januar og minstebeløpet er kr. 50 000,- pr. gang. For ytterligere info se vedlagt info fra BORI.

Annen nyttig informasjon

Det er tillatt med hund og katt i borettslaget under forutsetning av at det inngås skriftlig kontrakt med styret som regulerer forholdet mellom partene.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.