X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nes - Vormsund – Vormsund

Vansumvegen 117

Nes - Vormsund – Vormsund

Vansumvegen 117

Prisantydning
2.000.000
Primærrom
94m²
Bruksareal
94m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler
97 54 16 05
skjema her?
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kulmoen
9435
Nes
203718809

Susanne Fleime

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Vansumveien 117 er en lys enebolig over to plan, med familievennlig planløsning, samt en råkjeller. Eneboligen er preget av eldre flater og innredninger, så oppgraderinger må påberegnes for å møte dagens krav til standard. Her bor man landlig og rolig til mellom Vormsund og Neskollen, med kort vei til skoler og barnehager, så vel som med nærhet til bymessige fasiliteter.

Eneboligen ligger på en tomt på nesten 10 mål, hvor området rundt boligen er opparbeidet med et tun og en hage som har rikelig av boltreplass for store og små. I tillegg til eneboligen består tunet av en dobbel garasje og en låve med innlagt strøm og stor lagringsplass. Fra stuen og ved inngangspartiet har boligen adkomst til en terrasse på ca. 40 kvm, som har en behagelig utsikt over jorder og nærliggende skogholt.

Innvendig består boligens første etasje av et romslig spisekjøkken, en stue med en deilig peisovn og god plass til både spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement, samt et baderom og en entré med plassbygde skap. I boligens andre etasje ligger det to soverom, i tillegg til et rom som er innredet som loftstue i dag.

Kort fortalt

- Landlig enebolig med moderniseringbehov.
- Parkering på tomt og i dobbel garasje.
- Tomt på snaut 10 mål med tun og låve.
- Hage med boltreplass og stor terrasse.
- Entré med plassbygd garderobeskap.
- Romslig og lyst kjøkken med spiseplass.
- Stue med peisovn og smart romløsning.
- Boligen inneholder to soverom, et rom er innredet som loftstue.
- God lagringsplass med boder på låven.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Eiendommen ligger i LNF-område.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og rolig område mellom Vormsund og Neskollen i Nes kommune - en landbrukskommune med nærhet til både Oslo og Oslo lufthavn. Boligen har kort vei til skoler, barnehage og bymessige fasiliteter, samt umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsarealer langs Glomma og marka med lysløyper og bade- og fiskevann.

Årnes er kommunesentrum og her finner du blant annet Nes Kulturhus - et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. På Årnes finnes også Nes svømmehall, som tilbyr svømmekurs, samt bassenger tilpasset forskjellige aldre og ferdighetsnivåer. Av severdigheter kan Gamle Hvam og Nes Kirkeruiner anbefales.

Nes er en naturskjønn kommune som byr på utallige tur- og aktivitetsmuligheter. Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen ligger godt innen rekkevidde. Rommen Golfpark ligger i kort avstand fra boligen, og her holder Nes Golfklubb til. Fra boligen er det også kort vei til ridesenter, til glede for de hesteglade.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Coop Extra på Neskollen, eller ved Kiwi Vormsund. I tillegg har Amfi Eurosenteret på Vormsund et variert utvalg av butikker, legekontor, fysikalsk institutt og tannhelsetjeneste m.m.

Området har forbindelser innen offentlig kommunikasjon med buss. Nærmeste holdeplass er Stein skole, som ligger ca. 550 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 5 minutter til Vormsund, ca. 7 min til Neskollen, ca. 10 min til Årnes, ca. 23 min til Oslo lufthavn, samt ca. 42 min inn til Oslo.

Fra boligen er det gangavstand til Neskollen barneskole, mens elever i ungdomstrinnene tilhører Vormsund ungdomsskole. Det er gratis skoleskyss til Neskollen skole i første klasse, samt gratis skyss til ungdomsskolen. Det finnes videregående skole på Årnes, og området har et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.
Vi anbefaler at en setter seg godt inn i tilstandsrapporten da boligen har behov for oppgraderinger.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 101 kvm
1.Etasje: BTA: 64kvm, BRA: 59kvm, P-ROM: 59kvm.
Loftetasje: BTA: 37kvm, BRA: 35kvm, P-ROM: 35kvm.

Innhold

1. etasje: Entré, bad/wc, stue, spisestue og kjøkken.
Loftetasjen: 2 soverom og soverom/loftstue.
Annet: Råkjeller med et gulvareal på ca. 20 kvm, låve med 3 boder og dobbelgarasje.

Standard

Entré
Boligen har enkel adkomst fra tunet via terrassen som går langs to sider av boligen. Entreen er av god størrelse og har plass til blant annet åpen garderobeløsning og skoskap. I det tilstøtende trapperommet er det lagd en plassbygd garderobe, noe som gjør det enkelt å rydde unna sko og tøy.

Kjøkken
Kjøkkenet er funksjonelt og romslig, med en innredning med skyvedører på overskapene og profilerte fronter på underskapene. Benkeplaten er i heltre og det er også et benkebeslag i stål med oppvaskkum. Kjøkkenet har en komfyrnisje hvor det er montert ventilator i overkant, og benkeryggen er lagt med stilrene mosaikkfliser. Videre har kjøkkenet plass til et lite spisebord foran det lyse kjøkkenvinduet.

Stuer
Eneboligen har en stue av god størrelse som har en smart romløsning. Hoveddelen av stuen har god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, mens stuedelen som ligger ved kjøkkenet skaper en hyggelig og noe tilbaketrukket spisestue. Mellom de to stuedelene er det satt inn en deilig peisovn for ekstra varme og hygge.

Rommet har laminat på gulv og vegger holdt i lyse farger. Stuen har utgang til terrassen, samt en gjennomgående løsning som sørger for en lys atmosfære. I tillegg har boligen et kombinert soverom/loftstue, noe som byr på ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier.

Bad/wc
Boligen inneholder et bad som er hendig plassert ved entreen, i første etasje. Badet har et flislagt gulv med varmekabler og er utstyrt med dusjarmatur og et frittstående toalett. Baderomsinnredningen består av speil, speilskap og et underskap med heldekkende servant.

Soverom og garderobe
Eneboligen har to soverom. I tillegg et rom som i dag er innredet som loftstue. Boligen har for øvrig god lagringsplass med plassbygd skap i entreen og i låven finnes det tre boder.

Oppvarming / Teknisk

Boligen er oppvarmet elektrisk, stedvis med panelovner og varmekabler. Det er også en luft-til-luft varmepumpe i stuen, men denne er defekt. Det er en vedovnen i 2. etg som antaes å ikke være godkjent etter dagens regelverk. Det antas imidlertid at peisovnen i stuen nede er godkjent, men det er ikke innhentet bekreftelse på dette. Det er naturlig ventilasjon i boligen med avtrekk på kjøkken og en luftekanal på badet. Boligens sikringsskap har automatsikringer, 25 A hovedsikring, 63 A hovedinntak og en nyinstallert, digital strømmåler. Videre er det etablert noe rør-i-rør system i boligen og i kjelleren er det montert en 200-liter Høiax varmtvannsbereder fra 2006.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en dobbel garasje med leddporter. Det er også god plass til parkering på tunet.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eneboligen ligger på en tomt på snaut 10 mål, hvor deler av den er naturtomt med skog, samt jorder. Jordene har vært lånt bort i bytte mot snømåking/strøing. Området rundt boligen er opparbeidet med et tun, som ved siden av boligen består av en dobbel garasje og en låve med innlagt strøm. Ved boligen er det også en hage med rikelig av boltreplass, som er beplantet med gressplen, prydbusker og trær.

Fra stuen og ved inngangspartiet er det adkomst til boligens terrasse som går langs to sider av boligen. Terrassen måler ca. 40 kvm og har masser av plass til både sittegruppe og grill. Terrassen ligger usjenert til med en behagelig utsikt over jorder og skog.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1944/734-1/9 Utskifting
19.07.1944
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/216-2/9 Rettigheter iflg. skjøte
12.01.1968
rettighetshaver:Knr: 0236 Gnr: 78 Bnr: 41
Bestemmelse om drensvann/stikkrenne m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Eiendommen har ikke vannmåler.

Avløp: Eiendommen har ikke avløp.
Eiendommen har septiktank.
Det er etablert utslipp.
Eiendommen har godkjent utslipp.

Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midl. brukstillatelse fra Nes kommune datert 19.12.1977 - Byggearbeid: "Tilbygg av tre til boligbygg m/ blindkjeller".
Nes kommune har ingen dokumentasjon om når boligen er oppført.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 413 543,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 157 921,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i LNF-område.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strømutgifter er ikke oppgitt da selger ikke har bodd i boligen.
Kommunale avgifter Kr. 8 478 pr. år
(Kommunale avgifter inkluderer vann, renovasjon, branntilsyn/feiing og slamtømming.
Eiendomsskatten utgjør kr. 1 836,- pr år iflg Nes kommune.
Eiendommen er forsikret av selger frem til overtagelse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Aktuelt for denne eiendommen, konsesjon gis av kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.