Klikk for galleri

ROSENBERG PARK - Byggingen er igang - kun 2 leiligheter ledige.

Boligvelger Detaljer
X
Akershus – Fetsund

Rosenberg Park

Akershus – Fetsund

Rosenberg Park

Prisantydning
Fra 2.600.000
Primærrom
46m²
Bruksareal
48m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
ROSENBERG PARK - Byggingen er igang - kun 2 leiligheter ledige.
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Kristin Pettersen

Selger/Utbygger

Rosenberg Park AS

VELKOMMEN TIL ROSENBERG PARK

På tomten som tidligere huset Rosenberg Pølsers fabrikk bygger vi 77 nye hjem, fordelt på to bygg, Bygg A og Bygg B, med utsikt over Glomma og Garderåsen.
Rosenberg Park får alle fasiliteter man forventer i et nybygg - underjordisk garasjeanlegg, heis opp i alle leilighetsplan, balkonger og terrasser med sol og utsikt, og moderne, effektive leiligheter av god kvalitet. Rundt byggene blir det et flott opparbeidet uteområde med gangsti langs Glomma. Det skal være like fint å oppholde seg ute på fellesområdene som på sin egen balkong. Det skal være godt å være beboer i Rosenberg Park!

http://www.rosenbergpark.no

Leiligheter for alle og enhver

I Rosenberg Park er det lagt vekt på å tilby leiligheter som passer enhver smak og behov. I salgstrinn 1, kalt Bygg A, tilbyr vi hele 18 ulike leilighetstyper, totalt 45 tiltalende leiligheter med store balkonger. Det er solgt 44 leiligheter i Bygg A.
Salgstrinn 2, kalt Bygg B, beliggende nord på tomten, består av 11 ulike leilighetstyper, totalt 32 tiltalende leiligheter med store balkonger. Det er solgt 31 leiligheter i Bygg B.

Vi tilbyr 2-, 3- og 4-roms leiligheter i varierte størrelser mellom 48 og 131,5 m2 BRA. Det er lagt stor vekt på å tilby en leilighet for flere familie- og brukssituasjoner. Vi har blant annet romslige 2-roms leiligheter på 58 m2 for den nyetablerte, effektive 3-roms leiligheter med ulike planløsninger, og store 4-roms leiligheter for de med behov for mye plass.

Det er viktig for oss at du som boligkjøper får muligheten til å påvirke utformingen av din egen leilighet. Vi tilbyr derfor fire standardvalg på veggfarge, parkett, gulv- og veggfliser, kjøkkenfronter og benkeplater uten tillegg i prisen. Andre spesialtilpasninger er mulig gjennom tilvalget.

Fantastisk utsikt og uteområder

Alle leilighetene har én, to eller tre balkonger eller terrasser, god standard og fine planløsninger. Leilighetene er prosjektert slik at flest mulig skal ha fin utsikt - primært over Glomma, men også vestover mot Garderåsen.

Vi ønsker deg velkommen til Rosenberg Park - og håper du finner en leilighet du kunne tenke deg å kalle hjem.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 46 kvm - 126 kvm, Bruksareal: 48 kvm - 131 kvm

Heftelser

Kommunen har normalt legal panterett (etter loven - ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter / Rettigheter

||Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren iflg. Lov, forskrift, vedtekter, avtaler.||

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Beskrivelse av sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Budsjett og regnskap kan sees hos din PRIVATmegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Forkjøpsrett

Medlemmer av Bori har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er avklart for begge byggene.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Regler om budfrister i Emgl. kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper.

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.