Klikk for galleri

Meget tiltalende og innholdsrik hytte oppført i 2022 - Gjennomgående høy standard - Stor tomt på ca 1,6 mål - Lave omk.

Meget tiltalende og innholdsrik hytte oppført i 2022 - Gjennomgående høy standard - Stor tomt på ca 1,6 mål - Lave omk.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Gausdal

Brannåsvegen 1

Prisantydning5.900.000,-Primærrom98m2Bruksareal104m2Soverom4Rom5
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-22-0444

Eier

Skeikampen Bygg AS

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 157 Bnr. 31 i Gausdal kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 104 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1592 kvm

Beliggenhet

Hytta er naturskjønt beliggende i veletablert og populært hytteområde i Brannåsvegen på Skeikampen. Eiendommen har umiddelbar nærhet til preparerte langrennsløyper som går igjennom området og knyttes sammen med det flotte løypenettet Skeikampen har å by på. Stor eiet tomt på nesten 1,6 mål med flott utsikt mot Skeikampen.

Ca. 1,5 km til alpinanlegget, golfbanen samt serveringssteder og dagligvarebutikk.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Skeikampen er et friluftseldorado sommer som vinter. Om vinteren er det et av Norges mest snørike områder. Dette er kjent som kanskje Norges flotteste langrennsområde med ca. 220 km maskinpreparerte løyper med stor variasjon på løyper for alle ferdigheter og værforhold. Kort avstand til Peer Gyntvegen med mulighetene den gir både sommer og vinter.

Skeikampen har et flott, moderne alpinanlegg med 11 heiser og 20 nedfarter bl.a 8 seter stolheis rett til toppen, samt gode off-pist muligheter. Det er lagt ned mye ressurser i et topp moderne parkanlegg for twintip og snowboard. Skeikampen er treningsarena for landslaget i slopestyle, tidlig snø og sikre snøforhold er av stor betydning for at skiforbundet valgte akkurat Skeikampen som arena. Ønsker man variasjon er det under 30 minutters kjøring til bunnstasjonen på både Kvitfjell og Hafjell. Det er tilrettelagt også for andre aktiviteter som, kanefart, kjelkekjøring i alpinbakken, tur m/hundeslede og snørafting.

Skeikampen er viden kjent for sine fine sykkelstier, seterveier og fjellveier. Det er blitt en veldig populær sommer-aktivitet på Skeikampen og i den forbindelse kan bl.a Merida Terrengskole og "Bukkerittet" nevnes. Man kan spille golf på landets høytliggende 18 hulls golfbane, spille tennis på en av de 6 hardcourt tennisbanen, fiske, bade i vann og bekker.

Nærheten til serveringssteder og fasiliteter er det mange som setter ekstra stor pris på, bl.a Skei Appartment/Skeistua, Segalstad Seter med dagligvareforretning/Joker som er oppe hver dag.

Gode fiske/- og jaktmuligheter i nærområdet. Innenfor 1 timers kjøring er Hunderfossen familiepark, rafting i Sjoa, Maihaugen samt Lillehammer by med et rikt kunst og kulturliv. For mere info gå inn på www.skeikampen.no

Bygninger

Frittstående hytte oppført på ett plan.

Byggemåte

Nyoppført hytte levert av Jøra Bygg av typen Sjusjøen. Hytta er oppført på støpt plate på mark med 20 cm isolasjon. Vegger regnet utenfra og inn:

Tett låvekledning 19x148 mm med nødvendig sløyfer og lekter. Vindsperre, 15 + 5 cm. isolasjon. Justert bindingsverk 48x148mm + innvendig utlekting 48x48mm, difusjonssperre og stående 14mm slettpanel, interiørkvalitet. Tak ovenfra og ned:

Shingel type isola sort skrå. Taktro av rupanel eller trebaserte plater. 25 cm. Isolasjon, difusjonssperre og 14mm furupanel, interiørkvalitet. Takkonstruksjonen beregnes for snølast etter stedlige forhold. Takrenner, nedløp, forbordbeslag, pipebeslag og takstige i svart utførelse. Kledd gesimskasser.

Elektriske varmekabler i gulv i entré/gang og på begge bad. Det er også lagt gulvvarme i form av varmefolie i stue og kjøkken.

Moderne 60x60 cm flis på både bad og i entré/gang. Sort utførelse på utstyr som f.eks. stikk, brytere, blandebatterier, dusjvegger og betjeningsplate på toalett.

For mer info om byggemåte og materialvalg, se leveransebeskrivelse fra utbygger. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 104 kvm

Innhold

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere Brannåsvegen 1 på Skeikampen.

Hytta er nyoppført nå i oktober 2022 og har en gjennomgående høy standard med god kvalitet på materialvalg og innredninger.

Hytta har en god planløsning med alt på ett plan og inneholder:

* Entré/gang
* Kjøkken
* Stue
* 3 soverom
* TV-stue/soverom 4
* Hovedbad med badstue
* Bad nr. 2

* Isolert utebod/sportsbod

Standard

Hytta har en gjennomgående høy standard med god kvalitet på innredninger og materialvalg. Moderne og tidsriktige fargevalg som gir hytta et lunt og pent preg. Blant annet flott en-stavs eikeparkett fra Kahrs som står fint til de sorte vinduskarmene og slettpanelen på vegger og i tak. Store vindusflater gir rommene mye naturlig lys og fint utsyn.

Stue:
Stor og flott stue i moderne åpen løsning mot kjøkkenet. Generøs takhøyde og store vindusflater gir rommet et luftig og lyst preg. Flott peisovn som gir god varme og hyggelig atmosfære på kalde vinterkvelder. Plassbygd benkeløsning ut mot vinduene som er et perfekt sted å starte dagen med en kaffekopp. Fra spiseplassen ved kjøkkenet er det utgang til en stor og vestvendt terrasse med gode solforhold.

Kjøkken:
Pent og stilfullt kjøkken med god plass til spisebord. Innredning med mørke fronter og god skap- og benkeplass. Laminat benkeplate. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap som medfølger hytta. Et praktisk og moderne kjøkken i åpen løsning mot stuen.

Bad:
Hytta har to romslige og moderne bad., ett i hver fløy av hytta. Begge bad har flislagte gulv og vegger, samt dusjhjørne med innfellbare glassdører, wc og servantskap med speil. Det største badet har i tillegg inngang til en hyggelig badstue.

Soverom:
Hytta har tre romslige og innbydende soverom, i tillegg til en tv-stue som også kan benyttes som et fjerde soverom. Hovedsoverommet er innredet med dobbeltseng, mens de øvrige soverommene har familiekøyer. Det er i tillegg blitt satt opp plassbygde garderobeløsninger i flere rom.

I tillegg har hytta en praktisk isolert sportsbod med god lagringsplass. Her er det opplegg for vaskemaskin samt varmtvannsbereder og sluk i gulvet.

Utstyr

- Integrerte hvitevarer på kjøkken
- Badstue
- Varme i gulv i entré, stue, kjøkken og begge bad
- Peisovn
- Utvendig sportsbod

Møblering

Hytta selges umøblert.
Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger hytta.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i entré/gang og på begge bad. Varmefolie i gulv i stue og kjøkken

Hytta har i tillegg en flott og effektiv peisovn i stuen.

For øvrig oppvarming i form av panelovner.

Parkering / Garasje

God plass til parkering på egen tomt.

Adkomst

Fra Lillehammer, følg skilter mot Gausdal og ta av til venstre mot Skeikampen ved Svingvoll. Etter å ha ankommet Skeikampen, tar man av til venstre skiltet mot Austlid. Denne veien følges i ca 1,3 km, ta av til venstre, skiltet med Brannåsvegen. Hytta ligger da på høyre hånd og vil være merket med til-salgs plakat fra Privatmegleren.

Beskrivelse av tomt

Stor eiet tomt på 1592 kvm med gode solforhold og fint utsyn.
Tomten er planert og gjort klar for videre opparbeiding.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp.
Privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 07.10.2022. Denne følger som vedlegg til prospektet.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt.
Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Gjeldende plan for området er "Svarttjernlia Nord" vedtatt 15.12.1998 og ligger i et område avsatt til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsplanen følger som vedlegg til prospekt.

Energimerking

Energiattest følger som vedlegg til prospektet.

Andre faste løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til:

Kommunale avgifter kr 23 683,- pr. år.
I dette beløpet inngår abonnementsgebyr og forbruk på vann og avløp, renovasjon, brannsyn/ feiing, samt eiendomsskatt.

Strøm: Hytta har ikke vært bebodd og årlig strømforbruk er således ikke målt.
Forsikring: Hytta er i dag forsikret i LY Forsikring. Forsikring tegnes av ny eier.
Bom/veiavgift: 1000,- pr år. Dette inkluderer 5 biler som kan legges inn etter ønske.

TV/Internett: Ikke tilkoblet. Det er lagt klart trekkerør for internett og TV tilkobling. Det er opplyst om at det vil komme fiberutbygging i området fra HomeNet. Tilkoblingskostnader må påregnes av eier.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 900 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
27 500,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))

45 342,- (Omkostninger totalt)

5 945 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Sammendrag fra selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Dette er en helt ny hytte, ferdigstilt i oktober 2022

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Nybygget hytte i 2022.
J.& K. Johnsen AS.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
FDV leveres i byggeperm.

Er arbeidet byggemeldt?
Ny hytte. Alt byggemeldt til Gausdal kommune.

Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende?
Ny hytte i 2022. Kjenner du til om det er feil ved/utført arbeid/eller har vært kontroll på vann/avløp?
Nybygget hytte i 2022
J.& K. Johnsen AS.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Nybygget hytte i 2022.
J.& K. Johnsen AS og Jøra Bygg AS.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Nybygget hytte i 2022.
Lillehammer Elektro AS

Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Utstedt av Lillehammer Elektro AS.

Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
Det er tilrettelagt for ladeboks, men den er ikke montert.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte personer, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Faglærte har jobbet på hytten og byggeleder har byggmesterutdannelse.

Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser? Hytten ligger i regulert område. To nabotomter er i dag ikke bebygd, men det må påregnes at vil skje.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.


Adgang til utleie

Ingen restriksjoner. Det er forøvrig gode utleiemuligheter via Skeikampen booking.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjonsplikt eller odelsrett på denne eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum fremtil overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 1,2 % av oppnådd totalpris, minimum kr 54 900,- inkl. mva. Sum tillegg stipulert til kr 34 711,-. Direkte utlegg kr 585,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale kr 9 520,- + tillegg/utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Araloppmåling utført av Stian Ekern
Selgers egenerklæringsskjema
Energiattest
Eiendomsopplysninger fra Gausdal kommune, herunder kartutsnitt, målebrev, ferdigattest, reguleringsplan med bestemmelser og øvrig kommunal informasjon vedr eiendommen
Grunnboksutskrift

Finn.no: Lokalområde

Skeikampen